2018. január 16., kedd

Lelj küldetésre kis Csillagmag....
Ez az írás neked, nektek szól….azoknak, akik vállalták, hogy átalakítják az elsődleges anomáliát itt a földi karanténban.Ha szeretnél tájékozódni, mi is az az elsődleges anomália, itt megteheted. Kellemes informálódást!:


Hosszú utat tettél meg, hogy eljuss idáig...kezdesz tudatodra ébredni. Ez nagyszerű. Tudod, hogy valami nem stimmel a világunkkal. Ennyi félelmet, káoszt és szenvedést nincs értelme átélni, igaz? Tudod, hogy az Élet valójában nem erről szól. Tiltakoznak, lázadnak az elnyomás ellen. Valaki tájékoztat százakat, ezreket, hogy ők is kinyithassák a szemüket. Vagy éppen csendben meditál, terjeszti a Fényt, a Szeretetet. Nagy szükség van rá! Oldalakra, csoportokra, közösségekre tele Fénnyel, Megértéssel, Harmóniával.Aki csak tud az Eseményről, az tudja, hogy mennyivel másabb, szebb és jobb „odaát”, mint a fátyolon belül. A Fény erők rád, ránk várnak, hogy megtaláljuk magunkban a küldetésünket. Ha még hezitálsz, hogy mit is kellene tenned, akkor nézz mélyen magadba. Ott van legbelül minden válasz.

Részlet az Egybeolvadás az Én vagyok jelenléttel című meditációból:„ Mondd el ezt a behívást: Felszólítom a tiszta fehér fényoszlopot, hogy ereszkedjen le rám és formálódjon meg körülöttem. Felszólítom a Vagyok aki vagyok jelenlétét, megkérem a Vagyok aki vagyok jelenlétet, hogy csatlakozzon hozzám és egyesüljön velem.”
Ez a meditáció segíteni fog, hogy összekapcsolódj az Én vagyok jelenléteddel. Ez a kulcsa annak, hogy mindent tisztábban láss. Amikor csak tudod, kapcsolódj össze a jelenléttel, hogy a kérdéseidre választ kapj, hogy működjön a tisztánlátásod, hogy megértsd a küldetésed.Ha ezt gyakorlod, érezni fogod, hogy újra élsz, sőt a legnagyobb védelmet fogja számodra nyújtani a Bolygón.

Simogatóan jó érzés ezt átélni, ennyi ezer év elkülönülés után. Minden nappal egyre ügyesebb és ügyesebb leszel benne, csak ahogy a videóban van: ki kell tartani és a kapcsolat egyre erőteljesebb és tisztább lesz.Azért jöttünk erre a Bolygóra, mert éreztük, hogy minden képességünkkel, tudásunkkal és energiánkkal segíteni akarunk ezt a helyzetet megoldani.

Most van itt a mi időnk. Kint az űrben az Űrhajókon, az Anyahajókon a Csillagtestvéreink tudják, hogy mi kik vagyunk. Rád, ránk várnak, hogy tudatára ébredjünk annak, amit korábban vállaltunk. Velük együtt mi fogjuk helyes irányba „elfordítani a világot”.Emlékezni akarsz, akarunk, mert érezzük, hogy szükség van rád, ránk. Kérnünk és akarnunk kell valódi küldetésünk minden részletét! Kérjük valódi lényünk minden aspektusát! Az Isten és az Istennő bennünk van, nem rajtunk kívül.

                                               ÉN VAGYOK – Isteni kifejeződés
Azért jöttünk, hogy a Forrás segítségével eltöröljük az anomáliát, hogy feloszlassuk a fátyolt Gaia körül, hogy előkészítsük az emberiséget az Első Kapcsolatfelvételre. Új utat mutatni, valódi igazságot felfedni, Szeretetet és Békét hozni ide, ahol már azt hitték, hogy soha nem jön el ez az idő. Te vagy az, ti vagytok azok, akik ezt meg tudják tenni. Képes vagy rá, képesek vagyunk rá!Különböző Csillagrendszerekből jöttünk. Valaki arktúruszi vagy plejádi, de lehet, hogy andromédai vagy szíriuszi. Nem baj, ha még nem ismered az eredetedet, idővel azt is meg fogod tudni.

Az a lényeg, hogy mi vagyunk az a szintrópikus erő, mi Csillagmagok, a Fényerőkkel, a fákkal, a kristályokkal, a pozitív földi csoportokkal, a Forrással, akik segíteni tudunk, hogy az Esemény megtörténjen.

Valaha a Konföderáció részei voltunk, de küldetésünk ide szólított.Egy fontos üzenet Cobrától 2015-ből:


„A Csillag Rend tagjai a Fény az a 144000 csillaglénye, akik lehetővé teszik, hogy ragyogjon a Fény és ezzel átalakítják a sötétséget. Jelenleg, az IS:IS portál tavaly decemberi aktiválása óta Fény áramlik a Központi Napból, ami a moldavitból készült Szent Grál kehely csiszolt lapocskáin megy keresztül. Ez lencseként szolgál, mely a Fényt erre a 144000 lényre irányítja, hogy ezzel beindítsa a felébredésüket. Mi, akik ebben a teremben vagyunk, és azok, akik ezeket a sorokat olvassák, mind közéjük tartozunk. "Tudjuk" ezt, és életeink során erre a nagy jelentőségű pillanatra, a "korszakváltásra" lettünk kiképezve. Az elmúlt inkarnációink csak felkészülésként szolgáltak arra, hogy a jelenleg bennünket érő hatásokat képesek legyünk befogadni.”A Fényerők az Új Atlantisz energiarácsot erősítik minden módon, hogy elbírja az Eseménykor a Pleromától jövő fényimpulzust. Mi pedig a fátyolon belül kell, hogy megtegyünk mindent, hogy ez a rács tökéletes, egységes és erős legyen.
Drága Csillagmag, ébredj tudatodra. Az AN csillagkapun keresztül utazva idecsöppentél ebbe az illúzióba, és tudd, hogy minden tudásod megvan ahhoz, hogy átalakítsd!


 Ezt a gyönyörű videót hoztam ajándékba, ami te rólad, rólunk szól…
A videó címe Ainulindale, ami tünde nyelven az jelenti: a „Szentek éneke”. ( A tünde nyelv egy mesterséges nyelv, melyet J. R. R. Tolkien dolgozott ki. Ő írta a Gyűrűk ura című regényt, melyből a híres filmtrilógia is készült.)
 
A videóban némi angol szöveg is van, ami így szól:

„Ehani….biztos?…...Igen….Rossz választás?…...Nem.
Univerzális Szolgálat: Üdvözöllek Csillagok vándora….Kérlek, ne aludj el. Elérted a Portált a Naphoz….Igen! Lépj be!
A Szentek éneke...Ehani! A Szentek éneke….
Hosszú út elé nézel...elkülönülés….bőség- és teljességnélküliség….szenvedés…
Cél….Ügyelünk rád, amíg visszatérsz.
A Szentek éneke...Szófia(Gaia)...Felemelkedés...Megígérem…..
Mindazon több millió Léleknek ajánlva, akik Univerzális Szolgálatban vesznek részt.”Köszönet Arbre Solaire-nek a videó elkészítéséért. :) :https://www.youtube.com/watch?v=JkFy9H8OS9wÉbredj fel és emlékezz kis Csillagmag, a társaid várnak rád….Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.