2018. január 25., csütörtök

Szabadítsuk fel a Kolóniákat! Beszámoló és rövid bolygószintű helyzetjelentés

Cobra oldalán 2018. január 19-én és 24. megjelent két kódolt üzenet az Ellenállás számára. Még 2015. június 2-án jelent meg egy írása, ami némi magyarázattal szolgálhat ezen kódok megértéséhez. 


A „Szabadítsuk fel a Kolóniákat” aktiválás hatalmas siker volt. Az aktiváláshoz alacsonyabb létszámú kritikus tömegre volt szükség a felszíni lakosság köréből, mivel bolygón kívüli helyzetről volt szó és könnyen teljesíthető volt. Az Áttörési műveletek legkritikusabb része a Naprendszerünkben május 28. és június 2. között zajlott és mostanra teljesen befejeződött.


A Chimera bázisok és implantátum állomások - beleértve az Iapetus-on, az Enceladus-on és a Mimas-on lévőket is (a Szaturnusz holdjai) - túlnyomó többségét eltávolították. 
Az összes túszt felszabadították ezeken a kolóniákon. A Naprendszerben már csak egyes kiválasztott aszteroidán maradtak Chimera bázisok és implantátum állomások (sok közülük a Föld közelében lévő objektum – angol rövidítésük NEO) és ezek kontrollálják közvetlenül a Föld bolygót és népességét. A MOSS (Naprendszer Multidimenzionális Hadművelet) művelet egy későbbi szakaszában lesznek majd eltávolítva.

                                             Mimas - A Szaturnusz hetedik holdja

A Naprendszer fő plazmameridiánját (a Szaturnusz és a Föld között húzódó Seth alagútját) szétoszlatták.



A Föld/Hold rendszerek L4 és L5 Lagrange pontjain lévő implantátum állomások legutóbbi eltávolítása nagy győzelemnek számít. A Lagrange pontokon (librációs pontokon) történő kolóniák építését szorgalmazó javaslatok több évtizedre nyúlnak vissza:








A titkos űrprogramok frakcióinak túlnyomó többsége elutasította ezt a javaslatot, mivel ezek a kolóniák túl nagyok és így könnyen beazonosíthatók lennének. Másrészről az elmúlt 26000 évben a chimera kicsi, de erős implantátum állomásokkal rendelkezett különböző Lagrange pontokon.

                                                   Lagrange pontok - Föld - Hold



Az L1-es és az L3-as implantátum állomásról szóló információk még mindig bizalmas jellegűek.



A Földről származó és a Naprendszerben kiterjedő növekvő plazmaörvény denzitását (sűrűségét) nagymértékben csökkentették. Ennek az elsődleges anomáliának számító növekvő plazmaörvénynek a sűrűsége gyakorlatilag elhanyagolható a Naprendszer határán kívül és többé nem terjed ki a csillagközi űrbe.



Egy gyönyörű új gabonakör jelent meg a műveletek sikeres teljesítéséről szóló kódolt üzenettel Dorsetben, az Egyesült Királyságban az aktiválás napján:






Egy diszkrét közzétételi folyamattal készítik fel lassan az emberiséget az űrbéli, főleg a Marson lévő kolóniák létezésére:








Ahogy a Fényerők haladnak előre a naprendszeren át, a felszíni Szövetség készülődik az Eseményre. A Pénzügyi Újraindítás háttérben zajló előkészületei hamarosan a befejező szakaszba érkeznek:









A Pénzügyi Újraindítással kapcsolatos remények és félelmek elérik a fősodratú médiát is, főleg Oroszországban:









Mint korábban már több alkalommal említettük, a jezsuiták (sikertelenül) próbálják eltéríteni a folyamatot:






Az több mint aggasztó, hogy az iszlám állam, egy jezsuita alkotás, megpróbálja elpusztítani Palmyrát, egy ókori római várost Szíriában, és már lerombolták az ősi iszlám-előtti időkből származó, Istennőkkel kapcsolatos szobrokat:




Amellett, hogy lerombolják az Istennő örvényeket, a szervezet tervei között szerepel, hogy elrejtse azt a tényt, hogy az izraeliták egy Szaúd-Arábia és Jemen földjén élt arab törzs volt és soha nem tette be a lábát Palesztinába, és most eltitkolják és megsemmisítik a régészeti bizonyítékokat:






Itt érdemes megjegyezni, hogy Palmyra egy fontos központja volt az arab törzsek fő kereskedelmi útvonalának és sok régészeti bizonyíték található ott az izraeliták valódi történelméről.


A jelenleg Jemenben zajló háború egy jezsuita kísérlet arra, hogy töröljék az összes bizonyítékot az izraeliták igaz történetéről. Ha ez a történet ismert lesz, darabjaira fogja törni a római katolikus egyházat.


Még egy pozitív bejegyzés: olyan házépítési technológiák kerülnek bevezetésre, amelyek forradalmasítják az infrastruktúra tervezését és drasztikus mértékben csökkentik a rezsiköltségeket:



Az Áttörés közel van!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.