2018. január 24., szerda

Szabadítsuk fel a Kolóniákat! Frissítés és videók


Cobra 2015. május 28-i bejegyzése. Sokakat érdekelhet a benne szereplő információ.  Az írásban lévő meditációs felhívás tehát korábbi, ezért azt ne vegye figyelembe senki.


Hamarosan elérkezik a "Szabadítsuk fel a Kolóniákat!" aktiválás. Annak érdekében, hogy az emberek jobban megértsék a Naprendszerünkben lévő szituációt, néhány dolgot elmagyarázok a különböző szakadár civilizációkkal és az űrprogramjaikkal kapcsolatban.A késő-atlantiszi időkben mind a Fényerők, mind a sötét erők nyíltan jelen voltak a bolygó felszínén. Amikor a chimera és az arkhónok elfoglalták a bolygót 26.000 évvel ezelőtt, minden más érdekcsoport, akik bármilyen jelentős hatalommal rendelkeztek, rákényszerültek, hogy elhagyják a felszínt és a szó szoros értelmében a föld alá menjenek.

Majd a Fényerők megépítették saját föld alatti városhálózatukat és ez a hálózat tartotta a Fényt a bolygó számára ez elmúlt 26000 évben.Sok modern információs forrás ezt a hálózatot Agarthai hálózatként, Shamballaként, a Fény föld alatti királyságaként....

A sötét erők is megépítették a saját föld alatti lakóhely hálózatukat és szövetségre léptek azokkal a drakonidákkal és reptiliánokkal, akik már a föld alatt éltek bizonyos helyszíneken. Ők tartották sötétségben a bolygót az elmúlt 26000 évben. Különböző modern információs forrás ezt a hálózatot Agarthai hálózatként, Shamballaként, a Fény föld alatti királyságaként, Naga királyságként, Patalaként említi... Szóval ha valaki az Agarthai hálózatról beszél, fontos letisztázni, hogy pontosan melyik hálózatra utal.                                                                  SzakadárokAz elmúlt 26000 év során a különféle felszíni civilizációk legfejlettebb tagjai közül sokan elszakadtak a társadalmuktól és csatlakoztak a föld alatti Agarthai hálózathoz. Voltak köztük kőkorszaki Gravetti sámánok, egyiptomi főpapok, Mínoszi Istennő imádók, görög Pitagorasz tanítványok (ők alkották a Hav-musuv szakadár társadalmat a kaliforniai Halál-völgy alatt), római augurok (papok), maják, inkák és hopi csoportok, 17. századi német felfedezők Dél-amerikában, a Marconi/Fulcanelli csoport a 20. században...A pozitív agarthai hálózatnak megvolt a saját űrprogramja, repülő korongokból álló flottákkal, amik Naprendszer-szerte és azon túl repültek, kapcsolatba lépve más pozitív földönkívüli fajokkal. A chimera szigorúan korlátozta a Naprendszerben történő mozgásukat a Naprendszerre és különösen a Földre kivetett karanténállapot következtében.A 20. század elején az Aldebaran csillagról származó pozitív plejádiak úgy döntöttek, hogy segítenek az emberiségnek elérni az űrrepülést és az ingyen energiával működő berendezések megépítését, hogy ez által segítsenek nekik megszabadulni a Chimera és a cabal ellenőrzése alól. Telepatikus kapcsolat segítségével, Marija Orsic-on keresztül, aki a híres Vril-társaság tagja volt, instrukciókat adtak arra, hogy hogyan kell működő űrhajót építeni. 
Sajnos a Vril-társaságot átvették először a jezsuiták a Rothschild ügynökükön, Adolf Schicklgruberen (Hitleren) keresztül, majd később közvetlenül a chimera kezébe került, ügynökük, Karl Haushofer által. Érdekes itt megemlíteni, hogy az eredeti pozitív Vril-társaságot az Eszterházy család pénzelte, ami egy magyarországi pozitív fehér nemesi templomos család, akik azt állítják magukról, hogy a Szíriusz Csillagrendszerből származnak. Bár a Fényerők eredeti Vril projektje rövid távon megbukott, viszont hosszú távon elég technológiai tudást adott az emberiségnek ahhoz, hogy most már le tudjuk győzni a chimera-t.


A chimera ellenőrizte a német náci titkos űrprogram fejlesztését, ami két irányba haladt.A program titkosabb részét Hans Kammler vezette. Kammler szövetkezett a Zöld Férfiakkal (egy föld alatti drakonida szakadár civilizáció). Az ő irányítása alatt a nácik föld alatti alagúthálózatot és bázisokat építettek Grönlandon, Argentínában és a Déli sarkvidéken. Tovább bővítették a területüket úgy, hogy kolóniákat építettek a Holdon, a Marson és aszteroidákon. Náci felsőbbrendűségi ideológiától vezérelve, ostobán azt hitték, hogy szembeszállhatnak a Sötét Flottával (orion/drakonida/reptilián csillagközi komplexum). Az 1950-es évek közepén kemény csatákban a drakonida/reptilián flotta teljesen kisöpörte a Naprendszerünkből az összes náci űrkolóniát.A hivatalos náci űrprogramot Wernher von Braun fejlesztette ki. Később őt is és sok más tudóst is az USA-ba vittek az Operation Paperclip (Gémkapocs Hadművelet) keretein belül és bevonták őket az amerikai katonai-ipari komplexumokba. Ők fejlesztették ki mind a NASA űrprogramját, mind a titkosabb Solar Warden programot (a cabal katonai frakcióiból), az Egyesített Űrprogramot (a cabal egyesített frakcióiból) és a mély földalatti katonai bázisokat. A Solar Warden és a Közösségi Űrprogram összekapcsolódott ugyan, de nagyon tagoltak voltak. A legfelsőbb szinten a szentségtelen négyes vezette őket. (Kissinger, Bush, Cheney, Rumsfeld).

                                                   Titkos űrprogram - FedEx űrhajó2012-ben a Fényerők eltörölték az összes titkos űrprogramot minden föld alatti katonai bázissal együtt, mint amilyen a Dulce, az 51-es körzet és a Pine Gap. Az űrprogramok magas rangú vezető főtisztjeinek legnagyobb része a Galaktikus Központi Napba került, mivel súlyos bűncselekményeket követtek el és nem voltak hajlandóak elfogadni a Fényt. A programokban részt vevő szuperkatonák közül a legtöbben jó emberek voltak, akik őszintén elhitték, hogy az idegenek fenyegetésével szemben védik a Földet. Túlnyomó többségük a Naprendszer pozitív flottájához csatlakozott és jelenleg a MOSS műveletben segítenek.Most abban a végső műveletben fognak segíteni, ami felszabadítja a Naprendszerünket a sötétség végső maradványaitól, a chimera bázisoktól és az implantátum állomásoktól.Ezeknek a műveleteknek a véghezvitele rendkívül jótékony módon fogja befolyásolni a geopolitikai helyzetet. Ezért megkérek annyi embert, amennyi lehetséges, hogy támogassa meditációjával a műveleteket május 30-án (Mo.-n 23:11-kor), hogy így biztosítsuk, hogy az egész folyamat olyan békésen és harmonikusan menjen végbe, amennyire az lehetséges.


20 nyelven készült YouTube videó az aktiváláshoz: angolul, németül, hollandul, dánul, franciául, olaszul, spanyolul, portugálul, románul, magyarul, lengyelül, horvátul, japánul, hagyományos kínaiul, egyszerűsített kínaiul, héberül, farsi nyelven, oroszul, svédül.Nagyon fontos, hogy minél több nyelvre le legyen fordítva, hogy még több videó készülhessen. Kérlek, küldjétek a "Szabadítsuk fel a Kolóniákat!" szöveg fordítását a parlagisas777@gmail.com e-mail címre.A Naprendszerünk számára elérkezett az Áttörés, ez után a Föld következik!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.