2018. január 24., szerda

Szabadítsuk fel a Kolóniákat! Frissítés és videók


Cobra 2015. május 28-i bejegyzése. Sokakat érdekelhet a benne szereplő információ.  Az írásban lévő meditációs felhívás tehát korábbi, ezért azt ne vegye figyelembe senki.


Hamarosan elérkezik a "Szabadítsuk fel a Kolóniákat!" aktiválás. Annak érdekében, hogy az emberek jobban megértsék a Naprendszerünkben lévő szituációt, néhány dolgot elmagyarázok a különböző szakadár civilizációkkal és az űrprogramjaikkal kapcsolatban.



A késő-atlantiszi időkben mind a Fényerők, mind a sötét erők nyíltan jelen voltak a bolygó felszínén. Amikor a chimera és az arkhónok elfoglalták a bolygót 26.000 évvel ezelőtt, minden más érdekcsoport, akik bármilyen jelentős hatalommal rendelkeztek, rákényszerültek, hogy elhagyják a felszínt és a szó szoros értelmében a föld alá menjenek.

Majd a Fényerők megépítették saját föld alatti városhálózatukat és ez a hálózat tartotta a Fényt a bolygó számára ez elmúlt 26000 évben.Sok modern információs forrás ezt a hálózatot Agarthai hálózatként, Shamballaként, a Fény föld alatti királyságaként....

A sötét erők is megépítették a saját föld alatti lakóhely hálózatukat és szövetségre léptek azokkal a drakonidákkal és reptiliánokkal, akik már a föld alatt éltek bizonyos helyszíneken. Ők tartották sötétségben a bolygót az elmúlt 26000 évben. Különböző modern információs forrás ezt a hálózatot Agarthai hálózatként, Shamballaként, a Fény föld alatti királyságaként, Naga királyságként, Patalaként említi... Szóval ha valaki az Agarthai hálózatról beszél, fontos letisztázni, hogy pontosan melyik hálózatra utal.



                                                                  Szakadárok



Az elmúlt 26000 év során a különféle felszíni civilizációk legfejlettebb tagjai közül sokan elszakadtak a társadalmuktól és csatlakoztak a föld alatti Agarthai hálózathoz. Voltak köztük kőkorszaki Gravetti sámánok, egyiptomi főpapok, Mínoszi Istennő imádók, görög Pitagorasz tanítványok (ők alkották a Hav-musuv szakadár társadalmat a kaliforniai Halál-völgy alatt), római augurok (papok), maják, inkák és hopi csoportok, 17. századi német felfedezők Dél-amerikában, a Marconi/Fulcanelli csoport a 20. században...



A pozitív agarthai hálózatnak megvolt a saját űrprogramja, repülő korongokból álló flottákkal, amik Naprendszer-szerte és azon túl repültek, kapcsolatba lépve más pozitív földönkívüli fajokkal. A chimera szigorúan korlátozta a Naprendszerben történő mozgásukat a Naprendszerre és különösen a Földre kivetett karanténállapot következtében.



A 20. század elején az Aldebaran csillagról származó pozitív plejádiak úgy döntöttek, hogy segítenek az emberiségnek elérni az űrrepülést és az ingyen energiával működő berendezések megépítését, hogy ez által segítsenek nekik megszabadulni a Chimera és a cabal ellenőrzése alól. Telepatikus kapcsolat segítségével, Marija Orsic-on keresztül, aki a híres Vril-társaság tagja volt, instrukciókat adtak arra, hogy hogyan kell működő űrhajót építeni. 
Sajnos a Vril-társaságot átvették először a jezsuiták a Rothschild ügynökükön, Adolf Schicklgruberen (Hitleren) keresztül, majd később közvetlenül a chimera kezébe került, ügynökük, Karl Haushofer által. Érdekes itt megemlíteni, hogy az eredeti pozitív Vril-társaságot az Eszterházy család pénzelte, ami egy magyarországi pozitív fehér nemesi templomos család, akik azt állítják magukról, hogy a Szíriusz Csillagrendszerből származnak. Bár a Fényerők eredeti Vril projektje rövid távon megbukott, viszont hosszú távon elég technológiai tudást adott az emberiségnek ahhoz, hogy most már le tudjuk győzni a chimera-t.


A chimera ellenőrizte a német náci titkos űrprogram fejlesztését, ami két irányba haladt.



A program titkosabb részét Hans Kammler vezette. Kammler szövetkezett a Zöld Férfiakkal (egy föld alatti drakonida szakadár civilizáció). Az ő irányítása alatt a nácik föld alatti alagúthálózatot és bázisokat építettek Grönlandon, Argentínában és a Déli sarkvidéken. Tovább bővítették a területüket úgy, hogy kolóniákat építettek a Holdon, a Marson és aszteroidákon. Náci felsőbbrendűségi ideológiától vezérelve, ostobán azt hitték, hogy szembeszállhatnak a Sötét Flottával (orion/drakonida/reptilián csillagközi komplexum). Az 1950-es évek közepén kemény csatákban a drakonida/reptilián flotta teljesen kisöpörte a Naprendszerünkből az összes náci űrkolóniát.



A hivatalos náci űrprogramot Wernher von Braun fejlesztette ki. Később őt is és sok más tudóst is az USA-ba vittek az Operation Paperclip (Gémkapocs Hadművelet) keretein belül és bevonták őket az amerikai katonai-ipari komplexumokba. Ők fejlesztették ki mind a NASA űrprogramját, mind a titkosabb Solar Warden programot (a cabal katonai frakcióiból), az Egyesített Űrprogramot (a cabal egyesített frakcióiból) és a mély földalatti katonai bázisokat. A Solar Warden és a Közösségi Űrprogram összekapcsolódott ugyan, de nagyon tagoltak voltak. A legfelsőbb szinten a szentségtelen négyes vezette őket. (Kissinger, Bush, Cheney, Rumsfeld).

                                                   Titkos űrprogram - FedEx űrhajó



2012-ben a Fényerők eltörölték az összes titkos űrprogramot minden föld alatti katonai bázissal együtt, mint amilyen a Dulce, az 51-es körzet és a Pine Gap. Az űrprogramok magas rangú vezető főtisztjeinek legnagyobb része a Galaktikus Központi Napba került, mivel súlyos bűncselekményeket követtek el és nem voltak hajlandóak elfogadni a Fényt. A programokban részt vevő szuperkatonák közül a legtöbben jó emberek voltak, akik őszintén elhitték, hogy az idegenek fenyegetésével szemben védik a Földet. Túlnyomó többségük a Naprendszer pozitív flottájához csatlakozott és jelenleg a MOSS műveletben segítenek.



Most abban a végső műveletben fognak segíteni, ami felszabadítja a Naprendszerünket a sötétség végső maradványaitól, a chimera bázisoktól és az implantátum állomásoktól.



Ezeknek a műveleteknek a véghezvitele rendkívül jótékony módon fogja befolyásolni a geopolitikai helyzetet. Ezért megkérek annyi embert, amennyi lehetséges, hogy támogassa meditációjával a műveleteket május 30-án (Mo.-n 23:11-kor), hogy így biztosítsuk, hogy az egész folyamat olyan békésen és harmonikusan menjen végbe, amennyire az lehetséges.






20 nyelven készült YouTube videó az aktiváláshoz: angolul, németül, hollandul, dánul, franciául, olaszul, spanyolul, portugálul, románul, magyarul, lengyelül, horvátul, japánul, hagyományos kínaiul, egyszerűsített kínaiul, héberül, farsi nyelven, oroszul, svédül.



Nagyon fontos, hogy minél több nyelvre le legyen fordítva, hogy még több videó készülhessen. Kérlek, küldjétek a "Szabadítsuk fel a Kolóniákat!" szöveg fordítását a parlagisas777@gmail.com e-mail címre.



A Naprendszerünk számára elérkezett az Áttörés, ez után a Föld következik!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.