2018. január 18., csütörtök

Mjölnir Művelet

Fordította: Takács Anikó
A Mjölnir Művelet a Fényerők egy speciális művelete arra, hogy érvényre juttassák a Galaktikus Kódex megvalósítását a karantén Földön.
Mjölnir, vagy más néven Thor kalapácsa (vesd össze: a norvég Thort, a római Iuppiterrel, a görög Zeusszal, az egyiptomi Wsirrel, és a késő atlantiszi Astarral) a Galaktikus Konföderáció egy titkos technológiája, amely biztosítani fogja, hogy a karantén Föld szektorban a galaktikus Kódex újra tiszteletben legyen tartva.
A Mjölnir technológia egyik aspektusa, hogy bármilyen sötét lényt képes észlelni, egyszerűen csak azáltal, hogy megméri annak a kvantum anomáliának a mértékét, melyet a lény áraszt ki gondolataival, érzelmeivel és tetteivel. A Mjölnir technológia egy másik aspektusa egy olyan üzembiztos "energiacsapda-tartály" és "feldolgozó" technológia, amely bármilyen sötét lényt el tud távolítani a saját birodalmából és "fel tudja azt dolgozni" a Galaktikus Kódex értelmében. Ez a "feldolgozás" általában a Ganümédész "szétválogató" létesítményében zajlik.
A Mjölnir művelet 2017 novembere óta teljes kapacitással zajlik.
Elég!
A holdpálya alatti térben azok a Fényerők, akik a Galaktikus Konföderációhoz tartoznak, megfontoltan közelítik meg a különféle sötét frakciók minden tagját, és lehetőséget adnak számukra, hogy elfogadják a Fényt, különben elviszik őket a Galaktikus Központba, hogy "újraépítsék" őket:
A fő frakció, akik mostanában problémákat okoznak, az ún. Illuminátus Szakadár Komplexum (IBC). Az IBC egy chimera irányítás alatt álló negatív frakció, akik elszakadtak a felszíni illuminátus hálózattól és az 1996-os arkhón invázió idején a föld alá mentek. Létrehozták saját föld alatti városokból álló hálózatukat, melyeket nagysebességű vonatok kötnek össze. Föld alatti hálózatuk független az Egyesült Államok hadseregének föld alatti hálózatától (melyet az 1950-es évektől építettek és az Ellenállás 2000 után megtisztított), független a chimera föld alatti hálózatától (melyet 26.000 évvel ezelőtt építettek és most már szinte teljesen megtisztította az Ellenállás) és független az agarthai föld alatti hálózattól (melyet 26.000 évvel ezelőtt hoztak létre és az elmúlt néhány évtizedben terjesztettek ki, amikor az Ellenállás csatlakozott ehhez a hálózathoz):
A felszín alatt, az Illuminátus Szakadár Komplexum összeállt az őslakos földi drakonidákkal és reptiliánokkal, valamint azokkal a drakonidákkal, illetve reptiliánokkal, akik az 1996-1999 közötti időszakban léptek be a Naprendszerbe, az utolsó arkhón invázió során. 2014-ben az Illuminátus Szakadár Komplexum legfelső szintjeit átvette a chimera. 1996 óta, az IBC saját titkos űrprogramot fejlesztett ki, amely együttműködött mind a drakonida flottával, mind pedig az úgynevezett sötét flottával. Jelenleg ez a titkos űrprogram, álcázott hajók egy jelentős flottájával, a holdpálya alatti térben jelenlevő legerősebb negatív frakció, és ez áll a Mjölnir Művelet fő fókuszában.
Pillanatnyilag az Illiminátus Szakadár Komplexum kb. 200.000 illuminátus és drakonida tagból áll, akiket a chimera irányít. Az IBC felelős a gyerekek többségének eltűnéséért 2015 óta, akiket rabszolgaként használtak föld alatti bázisaikban.
Az IBC-vel kapcsolatos információkat eddig nem lehetett közzétenni, mivel azt, ezekre a foglyokra mért elmondhatatlan mértékű szenvedéssel torolták volna meg. A Mjölnir Művelet egyik része, e foglyok többségének kiszabadítása volt az Ellenállás által, 2018 elejétől kezdődően, a plejádiak pedig a plejádi csillaghalmaz közelében található egy bizonyos bolygóra viszik őket regenerálódni és gyógyulni.
Az Illuminátus Szakadár Komplexum felelős nagyrészt a Fénymunkásokat és Fényharcosokat érő skaláris és irányított fegyverek általi támadásokért, különösen a 2017 novemberében kezdődött támadáshullámért.
Az Illuminátus Szakadár Komplexum kapcsolatban áll körülbelül 1 millió őslakos reptiliánnal is, akik a felszínen élnek, főleg Afrikában és Latin-Amerikában, de más kontinenseken is, és vámpírokként ismertek:
További titkos űrprogramok jellemzően a Földhöz közelebb működnek az Alacsony Föld körüli Pályán és ezek eltávolítása felelős a jelenleg zajló űrháború látható jelenségeiért:
A hawaii-i rakéta egy Hawaii-ra irányított titkos űrprogrambeli fegyver volt, amelyet a Galaktikus Konföderáció eltávolított mielőtt belépett volna a légkörbe.
A rejtélyes Zuma műholdat (USA 280) sikeresen pályára állították és részt vesz a jelenleg zajló űrháborúban. Egészen a közelmúltig itt lehetett lekövetni ennek a műholdnak a pozícióját:
Egy másik műhold, az NROL-47, szintén be van vonva az űrháborúba az Alacsony Föld körüli Pályán:
Ezt a műholdat vagy a chimera által irányított Nemzeti Felderítő Hivatal (NRO) pozitív frakciója fejlesztette ki, vagy nem.
Az NRO az egyik olyan fő szervezet, melynek elsődleges célja, hogy fenntartsa a Föld karantén státuszát és folyamatosan figyelje a Galaktikus Konföderáció közbelépését a karantén földi területen.
Az NROL-47 küldetésének emblémáján a következő olvasható: Mali Nunquam Praevalebunt, ami latinról lefordítva annyit jelent, hogy "a gonosz sosem nyer", vagy "a sötétek sosem győzedelmeskednek".

Az emblémán lévő kép Szent Györgyöt ábrázolja, aki legyőzi a sárkányt, amely emberi áldozatokat követelt:
Ha ezt mai modern nyelvezetbe helyezzük át, a pozitív humanoid fajok győzelmét jelenti a ragadozó drakonida fajok felett a galaktikus háborúk ezen utolsó fázisában.
Ezt a bejegyzést a Mjölnir Műveletről szóló videóval zárjuk, ami sokak számára érdekes lehet:

A Fény győzelme!
Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.