2018. október 29., hétfő

A világ népei egyesülnek!A világ népei, egy becslés szerint, közel 7000 -féle nyelven beszélnek. Erre azt mondhatnánk, hogy igen ez jó, a sokszínűség gyönyörködtet. Mindaddig igaz is lenne, ha nem azzal a céllal hozták volna létre mindezt, hogy az emberiség elkülönüljön és megosztva legyen ezáltal.


Nagyon sok ország nemzet Fényharcosa és Fénymunkása vesz részt egy nagyszabású és mindent megváltoztató Planetáris Felszabadítási folyamatban, sok különböző kultúrával és nyelvezettel, ahol mégis utat tör magának az az energia, ami összefogásra és együttes cselekvésre segíti őket.
Lelkesítő videókat gyártanak sokszor szöveg nélkül, ahol a képek és a zene segít megérteni az üzenetet. 

Még nincs telepatikus képességünk, azt még az Esemény után különböző gyakorlatok, meditációk és tudatszint emelkedés után ismét sajátunkénak tudhatjuk majd, de addig is köztes megoldásként, az angolt, mint világnyelvet használhatjuk. Az angol nyelvnek a segítségével készülhetnek el azok a Tömegmeditációs videók is, amiket Smaly7 vagy a We Love Mass Meditation youtube csatornákon láthattok, mert először ezen a nyelven értelmezi minden nemzet, majd lefordítja a sajátjára és küldi el feliratozásra.
Ezért a hatalmas munkáért külön köszönet Smaly7-nek és Rácz Anitának, akik évek óta készítik ezeket a nagyszerű és szépséges videókat.

Egy kis érdekesség még: 1977-ben Ashtar parancsnok is angol nyelven szólt hozzánk egy televíziós közvetítés megszakítása közben, és így juttatta el üzenetét az emberiség számára.

A Fényerők is sok-sok Csillagnemzetből állnak össze. Vannak Plejádiak, Arktúrusziak, Aldebaraniak, Andromédaiak, Szíriusziak, sőt a Központi Civilizáció is a segítségünkre van.
Mindannyian jók valamiben és hozzájárulnak a Bolygó felszabadításához. Csak egy-két példa: az Arktúrusziak a Fényhálózatokat támogatják és azon dolgoznak, hogy a hitrendszereket kiterjesszék, hogy nagyobb rálátásunk legyen az Univerzum dolgaira. 
A Plejádiak aktívan vesznek részt harcokban, pedig nem egy harcos faj, de az igazságtalanságot nem szeretik. Érzékiek és szeretetteljesek. Ezenkívül tudják, hogyan gyógyítsanak szexuális energiával. Sok információt küldtek már el ezzel kapcsolatban, hogy az erről az energiáról alkotott képünk megváltozzon és még sokat is fogunk tőlük erről tanulni, ha itt lesz az ideje.

Itt a fátyolon belül, a nemzetek együtt vesznek részt szintén a Szabadság és a Béke megteremtéséért. A tajvaniak jeleskednek a Cintamani projektben és a meditáció terén. Az amerikaiak konferenciákat tartanak, élen járnak benne, és felfedik az Igazságot. 
A török és francia fénymunkás társaink a Magdaléna és Istennő Misztériumok terén teszik hozzá a tudásukat, gyarapítva ismereteinket.
Mi, magyarok óriási szívvel és lélekkel vagyunk megáldva. Kreatívak és kitartóak vagyunk minden téren. Mi szintén jeleskedünk meditációkban és a csoportok kialakításában. 
Itt az ideje, hogy megértsük: a világban helyünk van és a többi nemzet Csillagmagjaival, legyen bár orosz, egyiptomi vagy ausztrál, de kézen fogva, a közös célért, képesek vagyunk félretenni nemzeti egoizmusunkat és Gaiara és lakóira koncentrálni.


A Földön minden egyes nemzet szenved a cabal és a chiméra elnyomásától, nemcsak a magyar nemzet. Nagyon sok szörnyűséget tettek globálisan.
Világméretű az éhezés, a gyermekek „felhasználása minden szinten”, a háborúk és a terrorizmus folyamatos pénzelése, az emberek rabszolgasorban tartása. Csak nézz utána a neten, hogy mi történt Ruandában, Észak-Koreában, Kínában, Amerikában, Kubában, Venezuelában és persze Magyarországon. Egyet sem szeretnék részletezni, mert a szívem szakadna meg, ha ezeket a szenvedéseket most itt leírnám……

Ennek véget kell vetni!!!

Mi, a Cobra csoport, ismerjük a sötét oldal manipulációit. Kihasználják az elnyomott érzelmeinket, előző életeink traumáit és azzal indítanak be embereket, hogy bántsanak minket. Az éteri sík „hemzseg” a titkos technológiáktól, a plazma sík pedig gondoskodik arról, hogy mindent „ködösen” lássunk.

Kérlek drága Csillagmag, kezdj el meditálni és keresd a kapcsolatot a saját Lelkeddel a felsőbb dimenziókban, mert amíg el van szakítva tőle, addig nem fogsz tisztán látni.
Ezért továbbra is azt fogod hinni, hogy csakis egyedül, a saját nemzeted és vallásod „köntösében” létezhetsz, hogy némi reményt adjon neked…

Pedig ettől sokkal több létezik, hidd el!

Ez a pár kérdés Untwine-tól ad némi támpontot, ahol nem fogsz találni semmilyen feltételt arra vonatkozóan, hogy ez milyen nemzetiségű, vallású vagy nemű emberre vonatkozik. A kérdések a Forrásból származó Isteni lényedhez szólnak:

Mennyire fejlődsz és fedezed fel az életet, miközben az anyagi bőség hiányával küzdesz? Ha ma mindened meglenne, amire fizikailag szükséged van, mit tennél? Mennél és felfedeznéd a bolygót, a galaxist, az univerzumot a teremtés minden gazdagságával?

Mennyire fejlődsz és fedezed fel az életet, miközben az érzelmi bőség hiányával küzdesz? Ha ma megszabadulnál a sötét erők technológiáitól, melyek megzavarják az érzelmeidet, ha teljesen átprogramozódnál és kapcsolódnál az ikerlelkedhez, lélektársaidhoz és lélekcsaládodhoz, mit tennél? Felfedeznéd azt a hatalmas lehetőséget, ami ezekben a szeretetteljes kapcsolatokban rejlik?

Mennyire fejlődsz és fedezed fel az életet, miközben a mentális bőség hiányával küzdesz? Ha ma megszabadulnál a sötét erők technológiáitól, melyek megzavarják a gondolkodási folyamatodat, ha teljesen átprogramozódnál és teljes hozzáférésed lenne az univerzum rejtélyeinek megértéséhez és teljes hozzáférésed lenne a szellemtől érkező összes kreatív ötletáramhoz, felfedeznéd?

Sejted már, milyennek kellene lenni az életnek?”

Kérlek, szánj rá egy kis időt, és gondolkodj el ezen…


A Fényerők a Föld minden egyes lakójának az Életéért, Jólétéért, és Boldogságáért küzdenek, kivétel nélkül. Nem válogatnak!
Az Esemény után Teljes Közzététel vár ránk és minden nemzet összefonódva, egy Egységként csatlakozik a Galaktikus Konföderációhoz és fogadja el a Galaktikus Kódexet.Még egy kis magyarázat ahhoz, hogy mennyire elkülönültünk korábban. De a sötétek félelemmel és fájdalommal átitatott „korszakának” vége.

Az arkhónok, akik az „urainknak” tartják magukat, ügyeltek arra, hogy ki, hova inkarnálódik. Nem mi választjuk meg a szüleinket, ahogy azt sokan hiszik vagy gondolják.
Főleg a Fényharcosok és Fénymunkások inkarnációit figyelik és irányítják, hiszen tudják róluk, hogy más Csillagrendszerekből jöttek és sokkal magasabb tudással és rezgéssel rendelkeznek, ezért őket maximálisan le kell téríteni a küldetésükről.

Ezt most ha akarod, nem hiszed el, és nevethetsz is rajta, de majd ha az Esemény impulzus elkezd téged is aktiválni és eszedbe jutnak a részletek, akkor ne döbbenj meg túlságosan.

Még annyit, hogy az elnyomás nem 100 %-os, ezért néhány Lélek befolyásolni tudja, hogy mikor és hova szülessen. Egy interjúrészlet Cobrától:

Van egy Lélekcsoport, akiknek sikerült mindig úgy inkarnálódniuk, hogy a Cabal ellen tudjanak harcolni és felszabadítsák a Bolygót. A középkorban ők harcoltak az inkvizíció ellen, a 17. és 18. században a jezsuiták ellen, most pedig a Rockefellerek és a Rotschildok ellen.
Megtalálhatók ezen Lelkek a Pozitív Hadseregben, a Templomosok körében, a Fehér Sárkány Társaságban, a Cabal különböző hálózataiban és az általános emberi népesség szabadságharcosaiként is.”

Tehát a Csillagmag megérkezik a Földre, a 3. dimenzióba, de előtte implantátumokat kap, hogy felejtsen. 
Felejtse előző életének kapcsolatait, érzelmeit, tudását, de ezek lenyomata az éteri testében megmaradnak sajnos. Az arkónok megválasztják helyetted, hogy melyik országba, milyen bőrszínnel, vagy hogy milyen vallással szüless meg. Előző életedben lehet, hogy Szlovákiába vagy Dél-Afrikába vagy éppen Izlandra „érkeztél meg”. 
100-as nagyságrendű életeink száma, ezért már elég sok országban inkarnálódtunk az utóbbi 26000 év alatt, mióta a chiméra rabszolgái vagyunk.
Visszatérve a felejtésre: ezt úgy érik el, hogy az éteri síkon minden egyes leszületésünk előtt, implantátumokat helyeznek el a testünk bizonyos pontjain, ami igen fájdalmas művelet és ezért sírnak fel a babák, mikor megszületnek. Majd 3 év szükséges ahhoz, hogy ezt a traumát feldolgozzuk, ezért nem emlékszünk életünk első 3 évére Cobra szerint.

Tehát azt, hogy ki, hova, melyik országba születik, a sötét oldal dönti el. Telnek az évek és magunkba szívjuk az általuk kreált pl. vallási „nyomvonalat”, tehát lehet, hogy katolikus voltál, vagy buddhista vagy éppen muszlim bármelyik életedben.

Magunkba szívjuk még a nemzeti identitásunkat pl. malájként, bolíviaiként, szerbként vagy most éppen magyarként. „Tesznek róla”, hogy megtanuld a meghamisított történelmedet, a nyelvedet, a kultúrádat és azt mondják neked, hogy tegyél azért, hogy a nemzeted még hatalmasabb legyen a másiknál.
Minden egyes nemzet megkapja ezeket a programokat, hogy elkülönüljenek az emberek és főleg a Csillagmagok.

Most jól láthatod, hogy mekkora dolog az, hogy Cobra minden erejével azon van, hogy ezeket a maximálisan eltérített és szétszakadt Csillagmagokat Egységbe tömörítse és megértesse velük, hogy hibás dolog csakis magunkra gondolni. Össze kell fognunk és együtt cselekedni, ez nem is kérdés.

A Föld sok országából segítenek neki, és felhívásait mindig a világ minden nemzetéhez intézi, nemcsak egy valakihez.
A Felemelkedési terv, amit eljuttatott hozzánk, sehol nem tartalmaz olyan kitételt, hogy ez csak a peruiakra, az indiaiakra vagy csak a magyar nemzetre vonatkozik. Univerzális és nincsenek kiválasztottak.

Ha már itt tartunk, akkor szeretnék pár beszélgetésrészletet betenni most, amiben Cobra a magyarokról beszél. Lehet sokakat meg fog lepni, amit itt most olvasni fog, de előbb utóbb úgyis kiderül, legalább addig is lehet emészteni és nem fog sokként érni titeket. 
Hálás köszönet Rácz Anitának, hogy lefordította őket még korábban! :)


Részlet egy 2015. februári interjúból:

Miért üldözik a magyarokat ilyen nagy mértékben? Több ezer éve jelen vannak a bolygón. Magyar rúnákat fedeznek fel szerte a világot, a boszniai piramisokban, Izland keleti részén, Egyiptomban stb. Az Orion rendszerből jöttek?

COBRA - Jó néhányan közülük az Orion rendszerből jöttek. A magyarok... úgy fogalmaznám ezt meg: van egy bizonyos, nagyon fontos, titkos pozitív csoport Magyarországon, amely a bolygó felszabadításáért dolgozik. Ez a csoport sok ezer éve van jelen Magyarországon, és a világnak ezen a részén. Ezek az emberek az új pénzügyi rendszerért és az emberiség igazságáért dolgoznak.

Részlet egy Robert Potter által készített interjúból, ahol Cobra ezt válaszolt a magyarokkal kapcsolatos kérdésére:

"Létezik egy bizonyos titkos pozitív csoport Magyarországon, amely erős templomos kapcsolattal rendelkezik. Ez a csoport az új pénzügyi rendszerért dolgozik, aminek látható néhány eredménye. Az utóbbi időben Magyarország elég hatékonyan ellenállt a központi banki Rothschild befolyásnak. A csoport még mindig kerüli a nyilvánosságot, ezért közvetlenül nem lehet kapcsolatba lépni velük, viszont felkutatható a történelmük. Vannak bizonyos nagyon erős ezoterikus pozitív szimbólumok Magyarországon, pl. Szent István koronája, de néhány más is. Vannak ősi istennő örvények is az országban, melyek közül néhánynak meglehetősen fontos szerepe lesz az Eseménykor.”

"A 20. század elején az Aldebaran csillagról származó pozitív plejádiak úgy döntöttek, hogy segítenek az emberiségnek elérni az űrrepülést és az szabadergiával működő berendezések megépítését, hogy ezáltal segítsenek nekik megszabadulni a Chimera és a cabal ellenőrzése alól. Telepatikus kapcsolat segítségével, Marija Orsic-on keresztül, aki a híres Vril-társaság tagja volt, instrukciókat adtak arra, hogy hogyan kell működő űrhajót építeni. Sajnos a Vril-társaságot átvették először a jezsuiták a Rothschild ügynökükön, Adolf Schicklgruberen (Hitleren) keresztül, majd később közvetlenül a Chimera kezébe került, ügynökük, Karl Haushofer által. Érdekes itt megemlíteni, hogy az eredeti pozitív Vril-társaságot az Eszterházy család pénzelte, ami egy magyarországi pozitív fehér nemesi templomos család, akik azt állítják magukról, hogy a Szíriusz csillagrendszerből származnak. Bár a Fényerők eredeti Vril projektje rövid távon megbukott, viszont hosszú távon elég technológiai tudást adott az emberiségnek ahhoz, hogy most már le tudjuk győzni a Chimera-t."

Részlet egy PFC (Prepare for Change – Készülj a Változásra) interjúból:

Lynn - A következő kérdés Magyarországról. Egy csatornázott tudás (Arvisura) alapján a magyar őstörténet Atais szigetéről indul, Atlantisz korából, ahol az akkori magyarok MAG lelkek voltak. (Hungarian – magyar – MAGyar – MAG - SEED. ) A MAG az élet, a tudás őrzője. Mi a szerepe a magyar népnek az Esemény során? Érdekelne, mit tudsz a magyarokról, eredetükről. Őseink valóban a Szíriuszról érkeztek?

COBRA - Azt mondanám, hogy létezik egy nagyon erős, nagyon pozitív fehér nemesi templomos csoport Magyarországon, melynek nagy befolyása van arra, ami jelenleg az országban zajlik és ez majd az Eseménykor fog nyilvánosságra kerülni. Hasonló a helyzet Svájchoz, ahol ugyancsak jelen van egy nagyon pozitív, nagyon hatékony csoport. Szóval mindkét országban lesz néhány meglepetés az Eseménykor, amikor bizonyos dolgok kiderülnek.
Lynn - Azt is szeretnék tudni, hogy az őseik tényleg a Szíriuszról érkeztek?
COBRA - Azt mondanám, hogy ez a bizonyos csoport, akikről beszéltem és még néhány ember szíriuszi eredettel rendelkezik, de a magyar nemzet, mint egész, nem.”

Ezt pedig azért szeretném megmutatni, hogy mindenki megértse, hogy az egész Földön jelen van a cabal, és fel kell számolni őket mindenhonnan:

Richard - A következő kérdezőnk írja: Finnországot negatív erők irányítják és a kormányuk az állampolgárok ellen van. Mi ennek az oka? A cabal kormányozza az országot? Mit lehet ezzel kapcsolatban tenni?

COBRA - Minden országban ugyanez a helyzet az egész bolygón. A cabal minden ország államvezetésébe beszivárgott.”
Ezt pedig a chiméráról érdemes még tudni:
A jezsuiták között lévő fizikai arkhónok még mindig irányításuk alatt tartják azt a homályos logikájú mesterséges intelligencián alapuló pénzügyi computer programot, amelyről Benjamin Fulford ír legutóbbi cikkében. Az Ellenállás elhelyezett egy vírust a Háló Újrahangolásakor május 20/21-én ebbe rendszerbe és amennyiben a helyzet úgy kívánja, a Fény Erői újra tudják indítani a rendszert bármikor.

A jezsuita fizikai arkhónok hatalmuk nagy részét elvesztették az emberek fölött az 1848/49-es szabadságharcok folyamán. A legtöbbjük visszavonult az alsóbb asztrális és éterikus síkokra. Azok akik itt maradtak a fizikai síkon még mindig közvetetten uralmat gyakorolnak az emberiség felett a Rothschildokon keresztül. A Rothschildok nem önállóan cselekszenek, hanem a jezsuita arkhón uraiktól kapják az utasításokat."
A fentebb említett homályos logikájú computer programot PROMIS szoftver néven említi Cobra, íme egy részlet a 2014. július 7-i cikkéből:
A Chimera csoport kivette a globális pénzügyi rendszer irányítását a központi bankárok kezéből az utóbbi évtizedben a PROMIS szoftveren és egyéb nagy sebességű kereskedelmi programokon keresztül. A Szervezet (ez az Ellenállás előfutára) és az Ellenállás tudatában volt ezen programoknak elég sok ideje és képes volt elszívni hozzávetőlegesen 70 trillió dollárt az elit fekete alapjaiból. Ezt a pénzt vissza fogják szolgáltatni az emberiségnek az Újraindítás után, a mellékszámlákon keresztül.”
Egy kis segítséget még szeretnék itt hagyni. Ha szeretnél a fátyol programjairól olvasni és tenni ellene, hogy a befolyása minimálisra csökkenjen, akkor olvasd el ezt a cikket. Hálás köszönet Steven Smaly-nek az elkészítéséért! :)

                         A képen: Mindannyiunk, aki Fényt és Szeretetet oszt meg másokkal,
                                                      segít meggyógyítani a világot. 

A fenti interjúrészleteket azért szerettem volna megmutatni, hogy az igazság minél több emberhez eljuthasson. Tisztelem embertársaimat és nem azt nézem, hogy kinek milyen a bőrszíne, vallási irányultsága vagy nemzetisége. Ezt már egyszer korábban elmondtam, hogy a Földön minden ember megérdemli, hogy Békében és Jólétben élhessen.
A Cobra csoport hisz abban, hogy minden Fénymunkás és Fényharcos barátunk, testvérünk, legyen bárhol a világon, együttes erejével és energiájával legyőzzük a sötét oldalt. Összekapcsolódunk és olyan dolgokat viszünk véghez, mint még soha azelőtt. Nincs értelme gyűlölködni, kötözködni, bántani a másikat, mert azzal csak azt bizonyítjuk, hogy képtelenek vagyunk magasabb szintről szemlélni a történéseket.
Ettől még tisztelhetjük a Tüzet, a Levegőt, a Vizet és a Földet, mely országunkban segített összetartani minket a nehéz időkben. De fogadjuk el azt is, hogy a tudásunk kiterjeszthető az egész Bolygóra. Gaia, a Földanyánk, átalakul velünk együtt, és ő nem lát különbözőségeket, csakis Szeretetet és Felemelkedést.
Emlékszel még erre a mondatra, amit sokszor írtam már le? :)
Szeretetből van elég, és jut belőle Mindenkinek!”- Steven Smaly
A Fény Győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.