2018. október 23., kedd

Meditáció október 26-án, pénteken 16:16-kor az új Vénusz-ciklus kezdetén

Egy fontos bejegyzést szeretnék mutatni a Szeretjük a Tömegmeditációkat nevű oldalról. Hálás köszönet Rácz Anitának a fordításért! :) 


Vénusz, a Szerelem Istennőjének bolygója, október 5. óta retrográdban van. Ez a retrográd 40 napig tart.

https://astrobutterfly.com/2018/09/18/venus-evening-star-venus-morning-star/

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/10/planetary-alignments-october-2018.html

A Vénusz-ciklus végén a Vénusz esthajnalcsillagból hajnalcsillaggá változik.

Az új Vénusz-ciklus október 26-án kezdődik és 19 hónapig fog tartani. Pontban 16:16-kor, amikor az új Vénusz-ciklus elkezdődik, a Vénusz a legközelebb lesz a Földhöz.

Ahogy azt Untwine leírta, a Vénusz retrográd első 20 napját - október 5. és 26. között - érdemes a belső munkának szánni, hogy elengedjünk minden régi dolgot és megtaláljuk önmagunkban és mindenütt a szeretet.

Az október 26-i új Vénusz-ciklus a fordulópont, az új ciklus tényleges kezdete és a legjobb időpont arra, hogy szertartást végezzünk és egy szándékot fejezzünk ki a következő ciklusra.


Ezért azt javasoljuk, hogy végezzünk el egy speciális meditációt ez alkalomból, hogy elengedjünk mindent, amivel nem rezonálunk együtt többé és hogy újrakapcsolódjunk a bennünk lévő belső gyermekkel.

Valamint ahogy azt legutóbbi helyzetjelentésében Cobra is említette, a Fénymunkás és Fényharcos közösségből sokaknak titkos életük van cabal ügynökökként, azonban akaratuk ellenére tartják őket a cabal hálózatban és ha tudnának, elmenekülnének.


Az új Vénusz-ciklus nagyszerű körülményeket biztosít ahhoz, hogy védelmet küldjünk a Fényharcosoknak és Fénymunkásoknak, azért, hogy mindannyian meggyógyulhassunk és hogy mindenki - főleg azok, akik cabal ügynökökként tevékenykednek - magába nézhessen, megszabadulhasson az összes programozás, kontroll és elnyomás alól.

Ezt a meditációt október 26-án, pénteken fogjuk végezni 16:16-kor.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/1889089581173173/

Instrukciók:

1.Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt a Vénusz-ciklus kezdetén, hogy elengedj minden régi dolgot és szeretetre találj önmagadban és mindenütt.

3. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó arany fényt kiáradni a Vénusz bolygó középpontjából, amely keresztüláramlik a Föld minden lényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik, kékeszöld Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Vénusz magasabb dimenziós lényei felé. Most a két testvérbolygó Fényoszlopában ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig és lásd, hogy a Föld és a Vénusz között lévő kapcsolat minden egyes lélegzetvételeddel egyre erősebb lesz.

4. Lásd gondolatban magad előtt, hogy a Vénusz bolygó megújult Istennői energiát küld a Föld felszíne felé. Lásd, hogy ez az energia a Föld felszínén mindenkiben aktiválja a belső női alapelvet és egyensúlyba hozza azt a belső férfi alapelvükkel. Gondolatban lásd magad előtt, hogy mindenki emlékszik a benne lévő belső gyermekre.

5. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy teljesen új valóságot a Föld számára, mely békés, nyugodt módon aktiválódik és lásd gondolatban a Cintamani Fényrács teljes aktiválódását.

Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Fényharcosok és Fénymunkások megtisztulnak az Ibolyalángban, EELA, a Szeretet szíriuszi Angyalának szeretete veszi őket körül és megszabadulnak minden programozás, kontroll és elnyomás alól az AN Fehér Tüzében.

6. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Földön örökké tartó béke teremtődik meg mind a tudományos, mind a spirituális tudás második újjászületésével.

Az Istennő új kezdetet akar és új kezdet lesz!

A meditáció javasolt időtartama 15 perc.


Szeretettel várunk benneteket az október 24-i Telihold Meditációra is, 16:45-kor.


Valamint ugyanazon a napon, 2 órával később, pontban a telihold időpontjában, 18:45-kor a Békemeditációra Szíriáért.


Ezenkívül havi távgyógyító folyamat is lesz október 22-én és 23-án. Részletek később.

Október 31-én egy speciális Istennő meditációt is tartunk a Halloweeni sötét szertartások ellensúlyozására. Ennek a meditációnak a részleteit később fogjuk közzétenni itt a blogon.

Addig is, kérjük csatlakozzatok az új, naponta végzett Buddhikus Oszlop Meditációnkhoz, amely segít a bolygó körül lévő Fényrács megerősítésében.


Valamint kérjük, csatlakozzatok a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz és a Sürgősségi Meditációhoz is.

Erőfeszítéseink nagyban segítik a Fényerőket, ami közelebb visz minket az Eseményhez.

A meditációk táblázata itt található:


A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap a Sürgősségi Meditációhoz 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint) és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Sürgősségi Meditáció linkje itt látható:


Link a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:


Link a Buddhikus Oszlop meditációhoz:


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.