2018. október 29., hétfő

Beszámoló a VI. magyar COBRA csoporttalálkozóról

Október 21… egy újabb mérföldkő volt a COBRA magyarországi csoport életében. 
 
Immár a 6. csoporttalálkozó volt és több, mint százan jelentek meg. Voltak, akik igen messziről érkeztek hozzánk… Emilia és Alessandra csak ezért a találkozóért utazott el Budapestre Bukarestből. Ők a helyi Rózsa Rendje csoportot szervezik Romániában. Köszönet nekik!


A csoport aktív tagjai között nagyon sokan vannak, akik kreativitásukat és teremtő erejüket nem rejtik véka alá és manifesztálnak. Őket igyekeztünk összefogni, hogy bemutassák mindazt a szépséget, amelybe szívüket és lelküket tették bele. A csoporttagok a saját készítésű és így egyedi termékeket meg is vásárolhatták. Mindannyian elkötelezett hívei annak, hogy igenis a változás mi magunk vagyunk és amíg mi nem változunk, addig semmi sem fog történni. Azzal, hogy ebben a kezdeményezésben társak voltak, valami új társadalmi minta alapjait rakták le fizikailag is… és nem csak beszéltek róla. A közösségi összefogás, a közösségi vásárok szervezése, amelyben a tagok között több van, mint egy eladó és árus szerep, teljesen más légkört eredményezett. A termékek pedig magukon hordozzák az Új Kor szellemiségét és azt a tulajdonságot, amelyet a készítőik is vallanak: Isteni lények vagyunk!
Az új típusú összefogás folytatódik és hamarosan külön webes felületen is megjelennek a tagok a termékeikkel. Köszönjük Marcinak a segítséget a felület kialakításáért!


A találkozón két fontos és a Mátrix által igencsak eltérített energiával is foglalkoztunk és beszéltünk róluk… az egyik a pénzenergia, a másik pedig a szexuális energia.
A hozzászólásokból és a tapasztalatok átadásából kiderült, hogy milyen sokan dolgoznak önmagukon és haladnak azon az úton, amelyben a cél, hogy végre önmagunk legyünk, hogy ki tudjuk alakítani a kapcsolatot a felsőbb Énünkkel.
A közös meditációban egy régi, tisztítást segítő meditáció hangzott el, amely Eric Klein könyvében is szerepel és az ő segítségével jutott el hozzánk, emberekhez.
Itt olvasható róla bővebben és hallható a vezetett változata a meditációnak:
A pénzzel kapcsolatban az Áttörés MOST! blog vezetője tartott előadást, amelynek alapjait itt olvashatjátok:
A rendszeres, heti „Kulcs a Szabadsághoz” meditációt is együtt végeztük, összekapcsolódva mind az öt földrész meditálóival.
A szexuális energiával kapcsolatban COBRA ebben az évben közzétett információit mélyítettük, hogy könnyebben és tudatosabban láthassuk a férfi és női szerepek mögött meghúzódó negatív programokat és mintákat, amelyek megkeserítik az emberek életét és ami miatt nem tudják megélni sem a férfi, sem a női lényegiségüket. A cél az lenne, hogy eljussunk odáig, hogy közöttünk Harmónia és Egység legyen, mert ez is kell a „végső áttöréshez”.


A találkozó utolsó részében a nagyon aktív debreceni csoport képviselői hoztak magukkal egy „mozgalmi dalt” (az Ellenállási Mozgalomhoz illően…), melynek szövegét ők írták. A dallam már ismert volt, régi mozgalmi időkből, de hát mindent át kell transzformálni… hát megtettük, szintén közösen… :)
A Felemelkedés dal szövege és kottája itt található: https://tinyurl.com/ybuukwbl

Marcsi és Alex a születésnaposokat köszöntötte egy székely népdallal, melyhez a hangszert (432 Hz-es) Alex saját maga készítette.

A harmadik éneket közösen énekeltük el, amely COBRA párjának volt a kedvence és amelyet mindig elénekeltek a korábbi konferenciákon…
A találkozó utolsó meditációját a debreceni csoport főszervezője, Dr. Tóthmartinez Adrienne vezette le, amelyben mindannyian Fényháromszögeket alkottunk és erősítettük a Krisztusi-hálót.
Erről itt találtok vezetett változatot:
A találkozó végén, - az eddigi találkozókhoz hasonlóan - Michael Jackson – Heal the World (Gyógyítsd meg a Világot!) zenéjére egy óriási kört alkottunk és együtt képzeltük el a Földet a kör közepébe… amelyen Béke van, Egység uralkodik és csak Szeretet lakik a földlakók szívében.
A következő találkozó decemberben lesz. 
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.