2018. október 18., csütörtök

Helyzetjelentés

Fordította: Rácz Anita

Folytatódik a Galaktikus Központ aktivitása. A Galaktikus Fényerők eltávolították egy óriási kvantumfluktuációs Dyson-gömb kvantumlenyomatának utolsó maradványait, ami 4 fényévnyi átmérővel rendelkezik és ami körülvette a Naprendszerünket és megakadályozta a Naprendszerünk Felemelkedési folyamatát. (A Dyson-gömbökről itt lehet olvasni bővebben magyarul: https://hu.wikipedia.org/wiki/Dyson-g%C3%B6mb - a szerk.)Ez a kvantum Dyson-gömb egy nagyon fejlett kvantum hiperdimenzionális portál volt, melyet a chimera csoport alkotott meg 1996-ban és ami most teljesen eltűnt örökre.
Ennek eredményeként a Napunk csatlakozott a Galaktikus Fényhálóhoz, az utolsó csillagként, amely ehhez a hálóhoz csatlakozott és most egy teljes mértékben funkcionáló Fényportál.
Most minden említésre méltó elsődleges anomália az elsődleges anomália "üregének" belsejében koncentrálódik, a Föld bolygó felszínétől kevesebb, mint egy bolygóátmérőnyi távolságra.
A Galaktikus Erők flottája jelen van a Naprendszerünkben, álcázva, de azok, akik érzékenyek az energiákra, mindenképpen érezhetik azt.Annak érdekében, hogy elkerüljék, hogy ezeknek az űrhajóknak a jelenlétére fény derüljön a felszíni lakosság körében, a NASA megszervezte a "vak szemek az égen"-t (Magyarul itt olvashatunk a Hubble űrteleszkóp meghibásodásáról: https://www.bumm.sk/turmix/2018/10/09/all-a-hubble-urteleszkop - a szerk.) :
Az összes még meglévő plazma toplet bomba most a bolygó felszínétől 30 m-en belül helyezkedik el.
A plazma toplet bombák plazmaszálakon keresztül kapcsolódnak a plazma implantátumok hálózatához. Ezeket a plazmaszálakat Seth alagútjainak nevezzük.
A plazma implantátumok olyan fekete lyukak, melyek erős elektromágneses mezőben forognak. Az elektromágneses mező azt a célt szolgálja, hogy kitörölje a memóriánkat és szétválasszon minket a Lelkünktől. A fizikai biochip (a Siemens gyártja) azon implantátum mellett helyezkedik el, amely minden inkarnálódott emberben megtalálható és folyamatos audio-videó felvételt küld a chimera fő irányítóközpontjába, amely a bolygó felszínén található:
A plazma implantátumok és a fizikai biochipek azok a "pecsétek", melyek lefedik annak a programozásnak az összes rétegét, amit a felszíni lakosság kapott (Ezek a "pecsétek" kezdenek feltörni most, hogy folyik az implantátumok eltávolítása - a szerk.):
Az 1996-2001-ig terjedő időszakban a Fénymunkások és Fényharcosok túlnyomó többsége traumaalapú elmeprogramozásnak volt kitéve föld alatti katonai bázisokban. Sokak számára ezeknek a programozásoknak az emlékei kezdenek felszínre kerülni, ahogy az implantátumok kezdenek veszíteni erejükből.
E Fénymunkások és Fényharcosok közül sokan a Fényerők Galaktikus Konföderációja ellen lettek programozva, sokukat pedig ellenem és néhány más olyan kulcsfontosságú ember ellen programoztak, akik részt vesznek a planetáris felszabadítási folyamatban.
A Fényerők teljes gőzzel azon dolgoznak, hogy megoldják azt a patthelyzetet, amely hozzájárul ahhoz, hogy a sötét erők továbbra is túszként tartsák fogva a bolygó felszínét.
A fő hátralévő problémát továbbra is a plazma toplet bombák jelentik. A tömegmédia végre lassan kezd rájönni a strangletek és topletek veszélyére:
Ez a fő oka annak, hogy a Fényerők még mindig miért nem avatkoznak be a bolygó felszínén.
Ez az oka annak, hogy az Ellenállási Mozgalom miért nem tud a föld alá menekíteni néhány kimerült Fényharcost és ez az oka annak, hogy miért nem tudnak aranyat vagy pénzt hozni vagy felhívni minket Skype-on.
Ezenkívül, ha egy Ellenállási ügynök közvetlenül kapcsolatba lépne egy felszíni személlyel, a sötét erők azonnal megölnék az illetőt.
A sötét erők ugyanezt a stratégiát használják fel arra, hogy engem elszigeteljenek, annak érdekében, hogy megakadályozzanak abban, hogy a küldetésemet teljesítsem. Bizonyos kulcsfontosságú embereket, akik fel akarták velem venni a kapcsolatot, halálosan megfenyegettek, ha kapcsolatba lépnének velem.
Ennek ellenére itt az ideje, hogy bővítsem a csapatom. Ez a blog nem azért jött létre, hogy utolsó reménysugárként szolgáljon a legelkeseredettebbek számára, hanem azért, hogy egy olyan hely legyen, ahol a legelhivatottabb emberek a planetáris felszabadítás javára fordítsák azt.
Ezért felhívást teszek közzé új emberek számára, hogy csatlakozzanak a csapatomhoz. A csapatomhoz való csatlakozáshoz csak olyan emberek érdekelnek, akik mentálisan, érzelmileg, fizikailag és anyagilag stabilak és akik TUDJÁK, mi a küldetésük. Elsősorban a pozitív Sárkány társaságok képviselőihez, a Fehér Nemesség, a Titkos Űrprogram, a Misztériumiskolák, a Hírszerzés képviselőihez vagy más hasonló pozitív csoportokhoz szólok, akik a planetáris felszabadításért dolgoznak. Olyanokhoz is szólok, akik információkat tudnak terjeszteni a tömegmédiában, olyan embereket keresek, akik finanszírozni tudnak nagy projekteket (1 milliós vagy még nagyobb) és olyan nőket, akik tiszta és hathatós módon képesek lehorgonyozni az Istennői energiát.Azoknak az új embereknek, akik kapcsolatba szeretnének velem lépni, létre kell hozniuk egy saját titkosított e-mail címet a https://tutanota.com/ oldalon, majd fel kell venniük velem a kapcsolatot a tutanota e-mail címükről a project501@tutanota.com email címen és le kell írniuk, hogy kik ők és hogyan tudnak hozzájárulni a projektekhez. Kérlek, NE küldjetek olyan általános e-mailt, melyben azt kérdezitek, hogy "mit tehetek annak érdekében, hogy segítsek", hanem inkább azt írjátok meg, hogy mi az, amit meg tudtok tenni annak érdekében, hogy segítsetek.
Azoknak az embereknek, akik már részt vesznek a planetáris felszabadításért folyó projektekben, tartózkodniuk kell a Facebook-on való kommunikációtól, mert az a platform erős negatív befolyás alatt áll. Végpontokon titkosított e-mail szolgáltatókat kell használniuk, mint pl. Tutanota (kitűnő) vagy Protonmail (jó) vagy titkosított telefonos alkalmazásokat, mint pl. Signal (kitűnő) vagy Whatsapp (jó).
Az embereknek azt is szükséges megérteni, hogy a Fénymunkás és Fényharcos közösségbe beépültek negatív elemek és sok ember, akik Fényharcosként vagy Fénymunkásként tüntetik fel magukat, éjszaka cabal ügynökökként élik titkos életüket:
Ezek közül az emberek közül sokan akaratuk ellenére vannak a cabal hálózatokban és ha csak tudnának, elmenekülnének.
Felhasználhatjátok a meditáció és a vizualizáció erejét arra, hogy vizualizáljátok, hogy minden Fényharcos és Fénymunkás megtisztul az Ibolyalángban, az EELA (a Szeretet szíriuszi angyala) rózsaszín Folyékony Fényének szeretete veszi körül őket és felszabadulnak minden programozás, kontroll vagy elnyomás alól az AN Fehér Tüzével.
A rémálom hamarosan véget ér. Eljön az igazság:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.