2019. február 4., hétfő

Buddhikus oszlop meditáció - frissítés

A cikk a Szeretjük a Tömegmeditációkat nevű oldalról származik. Hálás köszönet Rácz Anitának a fordításért! <3 
Eredeti bejegyzés itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/02/buddhikus-oszlop-meditacio-frissites.html?fbclid=IwAR1RDmWqRQANTS_F2dulS-538X_sf6yaJesUFYLF06bYA-6kuJ30RQq2ZDY

A Fényerők kérésére 2018 októbere óta végezzük naponta azt a meditációt, mellyel az alábbi helyszíneken tartjuk fenn a Buddhikus Oszlopokat:


KontinensOrszágVáros
AfrikaEgyiptomGiza
ÁzsiaKínaPeking
Ázsia KínaCsengtu
ÁzsiaTajvanTajpej
EurópaAngliaLondon
EurópaFranciaországPárizs
EurópaNémetországMünchen
EurópaOlaszországRóma
EurópaSzlovéniaLjubljana
Észak-AmerikaUSA / CALos Angeles
Észak-AmerikaUSA / CAShasta-hegy
Észak-AmerikaUSA / DCWashington
Észak-AmerikaUSA / NYNew York


Ezentúl az alábbi Egyesült Államokbeli helyszíneket is hozzá fogjuk adni a naponta 16:30-kor (téli időszámítás szerint) végzett Buddhikus Oszlop meditációnkhoz.
  • Cold Spring Harbor Laboratory - Long Island
  • DARPA (Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége) - Virginia
  • Peterson légibázis - Colorado
Fontos megjegyezni, hogy továbbra is ezek a helyszínek a chimera erődítményei.


Azáltal, hogy Buddhikus Oszlopokat hozunk létre ezeken a helyszíneken, segíthetünk a Fényerőknek megtisztítani a még meglévő sötétséget a bolygó felszínén.

A meditáció előtt az alábbi linken megtekinthetitek fent említett helyszínekről készült műholdképeket:

https://www.welovemassmeditation.com/p/daily-buddhic-columns-meditation.html

A meditáció vezetett változata itt található magyar nyelven:

Itt találhatók az instrukciók a Buddhikus Oszlopok fenntartásához:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz. Végy egy mély levegőt és ahogy belélegzel, lélegezz be ragyogó fehér Fényt. Amikor kilélegzel, lélegezz ki mindent, ami nem szolgál már tovább téged. Lélegezz így néhányszor. Majd mondd el az alábbi mantrát - vagy egy ehhez hasonlót - magadban vagy hangosan, ha vezettetést érzel:

"Én vagyok a Lélek
Isteni Fény vagyok
Isteni Akarat vagyok
Isteni Szeretet vagyok
önmagam, mint Lélek által meghatározott tervezés vagyok."

2. Most gondolatban lásd magad előtt, hogy a Lélekcsillag csakrád ragyogó fehér Fényben világít. Lásd ezt a Fényt egy lefelé áramló örvény alakjában, amely megtisztítja az energiameződet.

3. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ötágú csillagot magasan fent az égen, kb. 15 km-re a kiválasztott helyszín fölött. Lásd, hogy ez a csillag ott ragyog magasan fent a kiválasztott helyszín fölött, ragyogó fehér Fényben tündökölve.

4. Most jelenítsd meg gondolatban magad előtt az AN Fehér Tüzét, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénypontján és az ötágú csillagon, a kiválasztott helyszínen, mélyen a Föld középpontjáig. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt a Fényoszlopot néhány percig.

5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az ötágú csillagból az óramutató járásával megegyező irányban egy ragyogó fehér Fényörvény áramlik lefelé, melynek hegye az ötágú csillagnál van. Ez a ragyogó fehér Fényörvény eltávolít és átalakít minden alacsony rezgést, minden sötét entitást és sötét energiát és felemeli ezeket az ötágú csillagba átalakításra. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt az örvénylő fehér Fényörvényt néhány percig.

6. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Buddhikus Oszlop teljesen összekapcsolódik a bolygón lévő összes Buddhikus Oszloppal, a bolygó felszíne alatt, fölött és a felszínen lévő planetáris Fényhálóval és minden Fényponttal, a Felemelkedett Lények irányításával, és minden összekapcsolódik ezzel a Buddhikus Oszloppal az ötágú csillagnál a ragyogó fehér Fényhálóban.

7. Most a Forrás nevében, a végtelen Fény Én Vagyok jelenlétének nevében kijelentjük és elrendeljük, hogy a Buddhikus Oszlop a kiválasztott területen most minden síkon teljes, a Forrás irányításával.

A meditáció javasolt időtartama 15 perc helyszínenként.

A fentebb említetteknek megfelelően bármelyik javasolt helyszínre elvégezhetitek a meditációt. Naponta különböző helyszínekre is meditálhattok.

A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------
Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap a Sürgősségi Meditációhoz 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint) és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Sürgősségi Meditáció linkje itt látható:


Link a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:


Link a Buddhikus Oszlop meditációhoz:


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.