2019. február 22., péntek

Kozmikus Központi Faj Meditáció - minden nap 16:15-kor (téli időszámítás szerint)

A cikk a Szeretjük a Tömegmeditációkat nevű oldalról származik, hálás köszönet Rácz Anitának a fordításért! <3 

Eredeti bejegyzés itt:

http://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/02/kozmikus-kozponti-faj-meditacio-minden.html

A Kozmikus Központi Faj a legfejlettebb faj, amely a Kozmikus Központi Nap körül fejlődött.


http://2012portal-hungary.blogspot.com/2019/02/kozmikus-kozponti-faj.html

Ahogy arról Cobra beszámolt, a január 21-i Fény Visszatérése meditációnk egy koherens tudat jelet hozott létre az Univerzumon át, ami felkeltette a Kozmikus Központi Faj figyelmét. Most ez a faj elkezdte figyelmét a Föld bolygó felszabadítására helyezni, mert most már elegendő tudatosság van a bolygó felszínén ahhoz, hogy lehetővé vált az ilyen fejlett lényekkel való együttműködés.

A Kozmikus Központi Faj lényei a felszíni lakosság legfejlettebb tagjaival is kapcsolatba lépnek meditációikban, álmaikban és vízióikban. A Naprendszerünkbe is eljönnek és a Jupiter Parancsnokság, az Ashtar Parancsnokság, az Atlantisz Parancsnokság, a Plejádi, a Szíriuszi és az Andromédai Flotta, az Ellenállási Mozgalom, a pozitív Agarthai frakciók és bizonyos speciális erők - SURFACOM néven - Fényerőivel működnek együtt.

A Kozmikus Központi Nap szimbóluma


Cobra annak érdekében, hogy segítse a Kozmikus Központi Fajjal való kapcsolatfelvételt és a velük való együttműködést, az alábbi meditációt jelentette meg. Javasoljuk, hogy a napi meditációtok közé vegyétek fel ezt a meditációt is 16:15-kor (téli időszámítás szerint). A nap során bármikor elvégezhetitek a meditációt, amennyiszer tudjátok.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/780289492350607/

A meditáció instrukciói:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt a planetáris felszabadításhoz.

3. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Kozmikus Központi Faj lényei előjönnek a Kozmikus Központi Napból, majd szétszóródnak az ebben az univerzumban lévő összes galaxis Központi Napján keresztül. Majd jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ezek a lények belépnek a Galaktikus Központi Napon keresztül, majd áthaladnak az Alcyone Plejádi csillagkapun, majd a Szíriuszi csillagkapun, majd belépnek a Naprendszerünkbe és a Naprendszerünkben egy Élet Virága mandalát alkotnak, majd kapcsolódnak a Föld bolygó felszíne fölött, a felszín alatt és a Föld bolygó felszínén lévő összes Fényerővel.

4. Lásd gondolatban magad előtt, hogy a Kozmikus Központi Faj átalakít minden még meglévő sötétséget ebben az Univerzumban, amíg már csak a Fény marad. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy elkezdődik egy új nagy kozmikus ciklus és tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz minden lény számára az egész Univerzumban.

A meditációhoz készül vezetett változat.

A Kozmikus Központi Nappal való kapcsolat megerősítésére a többi meditációban is vizualizálhatjátok a Kozmikus Központi Napból kiáradó Fényoszlopot, mielőtt a Galaktikus Központi napból kiáradó Fényoszlopot vizualizáljátok.

A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.