2019. február 13., szerda

Cobra csoport: Videóösszeállítás - 2.rész

Szeretnék ismét videókat mutatni Cobra oldaláról, melyeket bárhol megoszthattok figyelemfelkeltés, információáramlás céljából. Hálás köszönet mindenkinek érte! <3 :) 

A cikk első része itt olvasható:

http://cobrarozsa.blogspot.com/2019/01/cobra-csoport-videoosszeallitas-1-resz.html

Sok videó magyar felirat nélküli, ezért aki ért hozzá, és van egy kis ideje és szeretne segíteni, készítse el a feliratozást, hogy minél több emberhez eljuthassanak és érthetővé váljanak ezek a videók. Nagyon szépen köszönjük! :)

1. Az első videó, amit választottam, a Mátrix filmből való. Az eredeti, ami Cobra oldalán van, már sajnos törlésre került valakik által, de sikerült ettól függetlenül is megtalálnom. A film végén Neo küld egy üzenetet a gépek számára, mely magyarul így hangzik:

"Tudom, hogy ott vagytok. Már érezlek titeket. Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni ez az egész. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ… nélkületek – a szabályok, ellenőrzés, határok és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik."

Ez pedig a videó:

 

2. Ez a videó az Ellenállási Mozgalom műveleteivel kapcsolatban nyújt betekintést, a címe: Omega Főnix Művelet magyar felirattal. A Pozitív hadsereg is támogatást fog nyújtani hozzá. Videóklippként nem engedte az internet beszúrni, de a sima linket igen, íme. Közel a végük és vagy a bíróság elé kerülnek a bűnösök vagy a Galaktikus Központi Napba:



3. A harmadik videóban egy űrhajós, Eugene Cernan kapitány beszél az Apolló 17 küldetése alatt 1972-ben. Ez egy Nasa felvétel és a Daft Punk nevezetű zenekar az egyik lemezén megjelentette. A  bejegyzés Cobránál 2015. április 9-i,címe "Kapcsolatfelvétel".  Íme Eugene beszéde magyarul

"Hé Bob, figyelj! Éppen azt nézem, amiről Jack beszélt és ez határozottan nem egy űreszköz eleme, alkotórésze ott a közelben. Ez egy fényes tárgy, és nyilvánvalóan forgó mozgást végez, mert villog. A távolban... Egészen biztosan forog egy nagyon ritmikus módon, mert a villanások majdnem pontosan ugyanabban az időben jönnek. Ahogy visszanézünk a Földre, úgy körülbelül 11 óra magasságában látható. Körülbelül 10-12 lehet az átmérője. Azt nem tudom, hogy jóindulatú-e, de van ott kint valami."

Megjegyzés: az űreszköz elem, alkotórész kifejezést az Apolló űrhajósai használták arra, hogy kifejezzenek vele olyan valamit az űrben, ami más, mint a saját űrhajójuk.

Ez pedig a videó Cobra oldaláról:


Ez pedig a Daft Punk zenéje, az elején ezzel a beszédkezdettel:


Amit a Nasa-ról érdemes tudni: a nevének jelentése "SOHA EGY EGYENES VÁLASZ" - Never A Straight Answer - NASA. Számtalan esetben kell cáfolnia a Titkos Űrprogram létezését, az földönkívüliekkel kapcsolatos információkat, most legutóbb megtudtuk, hogy megszervezték a "Vak szemek az égen"-t, ami azt eredményezi, hogy "véletlenül" elromlanak a Föld körül keringő űrtávcsövek, mint pl. a Chandra és a Hubble. A Chandra vizsgálja többek között a  mi Galaktikus Központunkat és a Marsot,  a Hubble pedig az igen távoli világűr megfigyelésére lett kifejlesztve, de természetesen a Naprendszeren belül is készített csodálatos felvételeket pl. a Szaturnuszról, Plútóról. 
Itt olvashatsz magyarul a meghibásodásukról:


De azt is tudni kell, hogy létezik egy kis, pozitív csoport is a Nasa-n belül, íme egy részlet a 2016. április 2-i, Svájcban, Glarusban megtartott Konferenciából:

"Cobra szerint a NASA alkalmazottak között különböző csoportok voltak, amelyek közül az egyik létrehozott egy pozitív űrprogramot. Az irányítók azonban megpróbáltak mindent elnyomni. A hivatalos holdra szállást Neil Armstrong-gal a pozitív NASA tagok vitték sikeresen véghez. Így a hivatalos holdra szállás a Föld felszínén élő Fényerők látható sikere és erőfeszítése volt. 
Wernher von Braun és a beosztottai azonban jó néhány szabotázst hajtottak végre, amelyek kellemetlen eseményeket és katasztrófákat okoztak.


A pozitív emberek másik nagy sikere ezen a területen az volt, hogy felküldték a Voyager 1-t és 2-t a naprendszerbe. Ezek a szondák felvételeket készítettek a Pluto kivételével a Naprendszer összes bolygójáról. 1986 januárjában nyilvánvalóan 'mesterséges' objektumokat fényképeztek az Uránusz holdjain és ezek a képek a fősodratú médiában is megjelentek. Ismét nem ez történt, amit a szabotálók akartak, ami két nappal később a Challenger űrrepülő felrobbantásához vezetett és ismételten elvonta a nagyközönség figyelmét a lényegről. A fotók és a fontosságuk feledésbe merült.


Annak ellenére, hogy sok rosszat hallunk a NASA-ról, nagyon sok jó ember dolgozik ott, akik sok mindent közzétesznek."

További információkat a Titkos Űrprogrammal kapcsolatban itt találhatsz. Hálás köszönet Rácz Anitának a fordításért <3 :


Ebben a cikkben találsz néhány fotót, melyek tőlük szivárogtak ki:

http://cobrarozsa.blogspot.com/2019/01/chimera-helyzet-frissites.html 

4. A negyedik videót FA Sirius készítette, címe a 144 000 dala. A 144 000-ről készült egy összefoglaló még korábban. Hálás köszönet érte Rácz Anitának! <3 :

 https://afenygyozelme2.blogspot.com/2016/09/meditacio-144000.html

A videóban van némi angol szöveg, ami így szól:

"Köszönjük neked drága Forrás, hogy felfedted számunkra védelmező, univerzális Fényedet,

Hogy ebben a Fényben teljes védelem alatt állunk minden ártalmas erővel szemben,

Hogy a TE Jelenléted Szent Szelleme áthat minket a Fényben és bárhol leszünk, ahol a Fény leereszkedik,

Hogy megtöltesz minket védelmező Szereteted tüzével,

Hogy ebben a Szeretetben, teljes oltalom alatt állunk minden pusztító gondolattól és érzelemtől,

Hogy a Krisztusi tudat emelkedik bennünk ebben a Szeretetben és legyünk bárhol a Szeretet által lángra lobbantva, 

Köszönjük neked drága Forrás, hogy Te bennünk vagy és Mi Te benned, 

Hogy rajtunk keresztül a Te akaratod kihajt,

Hogy a Te szándékod készen áll itt a Földön, úgy ahogy a Mennyekben is,

És manifesztálódik az Emberiség minden Fia és Lánya számára."

Az idézet J.J. Dewey: A halhatatlan című könyvéből való. 

Íme a videó:




5. A következő videó címe: Csatlakozz az Ellenállási Mozgalomhoz. Ezzel kapcsolatban volt is Cobrának egy bejegyzése, ami itt olvasható:

https://afenygyozelme2.blogspot.com/2018/05/belepesi-protokollok.html

A cikk tartalmazza, hogy új béta idővonalban vagyunk. Azóta ez is megváltozott, ugyanis gamma idővonalra váltottunk, ami a közvetlen fizikai beavatkozásról szól, itt olvashatsz róla:

https://afenygyozelme2.blogspot.com/2018/06/gamma-idovonal.html


         A képen: Felszólítom a Fényerőket, hogy hozzanak igazságot és gyógyulást a Földön lévő              helyzetre. Felszólítom a Plejádiakat, Arktúrusziakat, Szíriusziakat, az angyali birodalmat és az     Agarthaiakat. Ami sok, az sok. Mi, az emberiség fizikai  beavatkozást kérünk. Így legyen és így van.

Még egy információ ezzel a videóval kapcsolatban: Cobra legutóbbi Mennybuborékok-Frissítés című helyzetjelentésében a Belépési Protokollokkal kapcsolatban a következő információt közölte a Fénymunkásokkal és a Fényharcosokkal:

"Az Ellenállás azt is elmondta, hogy a legtöbb ember, aki önként jelentkezett a Belépési Protokollokra, messze nem áll még készen rá, és bizonyos "társadalmi dinamikájú" cikkek és workshopok lesznek nyilvánosságra hozva a felszíni lakosság számára, hogy fokozzák a felkészültséget." 

Most pedig akkor jöjjön a videó, a hang sajnos hiányzik alatta, de legalább nem törölte az egész videót a youtube:



6. Ez a videó szintén Cobra oldaláról való és a növények "Szeretet jelét" mutatja be. Nagyon különleges hangzás, ahogy ők "énekelnek" és létrehozzák saját koncertjüket. A felvétel Damanhurban készült, ami egy Olaszországban, Turintól 50 km-re található spirituális közösség, ökofalu:




7. Ennek a videónak nagyon fontos üzenete van, ezért gondoltam, hogy beillesztem ide a többi közé. A címe: Itt vagyunk. Az eredeti verzió már nincs meg a youtube, de Smaly7-nél magyar felirattal még megtalálható, hálás köszönet neki érte! <3 



8. Szintén Smaly7-től szeretnék egy videót most mutatni, aminek a címe: A bambusz titka. Egy részlet belőle:

"Hajlandó vagy túllépni a félelmeiden és a kétségeiden? Mennyi hittel és bizalommal vagy hajlandó rendelkezni?"

Videoklipként ezt sem engedte beszúrni, de a linket azért mutatom:

https://www.youtube.com/watch?v=Sbw8JdLSlQY

9. Az implantátumokról sok alkalommal volt már szó, Cobra több alkalommal is említette, még konferenciáin is. Ha valaki esetleg nem tudná, hogy mik is ezek, akkor itt olvashat róluk:

1. https://afenygyozelme2.blogspot.com/2016/06/implantatumok.html

2. https://afenygyozelme2.blogspot.com/2018/07/tajpeji-felemelkedes-konferencia-2018.html

3. https://afenygyozelme2.blogspot.com/2018/10/helyzetjelentes.html

4. https://afenygyozelme2.blogspot.com/2016/09/a-fatyol-es-mag.html

5. https://afenygyozelme2.blogspot.com/2017/07/visszateres-fenybe.html

6. https://afenygyozelme2.blogspot.com/2018/06/budapesti-felemelkedes-konferencia_1.html

A legutolsó, 6. pontban lévő cikkben konkrétan találsz segítséget is, hogyan tudod előidézni a szétesésüket, ha naponta elvégzed a gyakorlatokat.

Kiegészítésként szeretnék még mutatni az eltávolításukhoz egy videót, melyet itt megtekinthetsz, a linket sikerült idehoznom. A vizualizációt nagyban segíti majd a sok sok kép. Amikor csak vezettetést érzel, elvégezheted a "Magadon való dolgozás" keretében, és hogy segítsd a Fényerők munkáját :) :

https://www.youtube.com/watch?v=TEAjHpUNQaM

10. Ezt a videót szintén Cobra oldaláról szeretném nektek megmutatni, címe: Szeretet jel. 528 Hz-en készült és théta binaurális ütemeket 6 Hz-cel is tartalmaz.
Akkor most nézzük meg egyenként, hogy melyik, miért is jó:

528 Hz:

Az ún. solfeggio frekvenciák nem csak a mélyebb meditáció elérésében segítenek, hanem akár képesek arra is, hogy meggyógyítsák a testedet-lelkedet. Tudományosan bizonyított tény, hogy a zene, és egyes hangok gyógyító hatásúak lehetnek. Erre jó példa a solfeggio frekvencia, amelyet gyakran használnak különféle meditációkhoz.

A solfeggio olyan énekgyakorlat, melynél az énekes különféle szövegszavakat, vagy csak a magánhangzókat használja a hangok kiéneklésére vagy pl. meditációban az OM-ot.

Ezeket a frekvenciákat Dr. Joseph Pluto és Dr. Len Horowitz fedezte fel újra. Hat solfeggio frekvenciát különböztetnek meg, mindegyik más-más hatású:

396 Hz – Felszabadítja a félelmet és bűntudatot
417 Hz – A múlt feloldása, változások elősegítése
528 Hz – Változások, szerelem és csodák (DNS gyógyítás)
639 Hz – Kapcsolatok (A két agyfélteke összekapcsolása)
741 Hz – megérzések felébresztése
852 Hz – Feltétel nélküli szeretet

A legérdekesebb az 528 Hz rezgés, vagyis az a csodálatos frekvencia. Sokan talán már hallották ezt a frekvenciát, amikor úgy érezhették, hogy mélyen, szinte kozmikusan kapcsolódnak a zenéhez. A tudósok szerint ez az a frekvencia, amely az univerzális fejlődés, egészség és a hosszú élet titka. Az önbizalom és az önszeretet kulcsa, mely megnyitja a szívedet és segít megteremteni életedben a harmóniát és a békességet, valamint bármilyen gyógyulási folyamatot felgyorsít.

Theta Agyhullám 

Theta 4 és 8 ciklus per másodperc között működik. Ezt az állapotot összefüggésbe hozzák az intuícióval és itt lépünk be a tudatalattiba. Alváskor vagy mély meditációs állapotban aktiválódik. Segít a kreatív gondolkodásban és felébresztheti a bennünk lévő zseniális képességeket. Theta állapotban tartjuk a hosszútávú emlékeinket,az élményeinket és a radikális kreativitást. Használhatjuk még önhipnózishoz, asztrális gyógyításhoz, előrejelzésekhez és tudatos álmodáshozA Theta agyhullámok egészséges megléte nagyon fontos az test és a lélek egyensúlyban lévő működéséhez.

Binaurális ütem jelentése:

Amikor sztereó fülhallgató segítségével 2 különböző, de közel azonos frekvenciájú hangot játszunk a fülekbe, akkor az agy létrehoz egy harmadik, sehol sem hallható hullámot, ami a frekvenciák különbségén rezonál. Ez az agy által alkotott fantom hang a binaurális ütem. Ennek a ritmusát követi az agy és az agyhullám ennek megfelelően változik. Ez a jelenség EEG-n keresztül is megfigyelhető.

Pl. bal fül: 330 Hz - jobb fül 340 Hz - fantom ütem: 10 Hz, ami az alfa hullámokhoz tartozik ( 8-12 Hz).

Agyhullámok típusai:

BÉTA

12-40 Hz. Éberség, figyelem, koncentráció. 
 Az agy éles és fókuszált. Könnyedén, gyorsan reagál és teljes figyelemmel tud dolgozni.
ALFA
6-12 Hz Relaxáció, ébrenléti ellazultság. Lelassul az agytevékenység, a tudatunk kitágul. Friss, kreatív energia kezd el áramolni. Eltűnik a félelem. Felszabadító békét és jólétet érzünk. Stressz kezelésére kiváló.Az alfa hullámot használó programok javítják a problémamegoldó képességet, új ötletekhez juttatnak.
THÉTA
4-7 Hz Meditáció, intuíció, memória, kreativitás, vizualizáció. Ahogy mélyebbre jutunk a relaxációban, elérjük a megfoghatatlan Théta állapotot, ahol az agytevékenység lelassul és már majdnem az alvás szintjére érünk, de még nem alszunk. A théta állapot gazdag képeket, inspirációt, és rég elfelejtett emlékeket hoz elő és megnöveli a fogékonyságot. Ez már a mély meditáció állapota. Az “áramlás” érzése, amikor az az érzésünk támadhat, hogy a testünk kiterjed a bőrünkön kívülre. ( megj.: ezt számtalanszor érzem meditációkban, gondolom mások is :) <3 )
A Théta a tudatalatti küszöbe. Fontos része a viselkedés megváltoztató programoknak. Használják drog- és alkoholszenvedély kezelésére is. Ideális szuper-tanuláshoz, az elme átprogramozásához, álomra való emlékezésre és önhipnózishoz.
DELTA
1-4 Hz Alvás, gyógyulás, passzív jelenlét. Mély, lassú, hullámzó. Ez a leglassúbb agyhullám. A mély alváshoz társítható. A Delta hullámok bizonyos frekvenciái elősegítik a növekedési hormon előállítását, amely hormon felelős a gyógyulásért és regenerációért. Ezért van az, hogy az alvás, különösen a mély alvás, elősegíti a gyógyulási folyamatokat.  A delta agyhullám a tudatalatti jele, a hely ahonnan a megérzés érkezik. Ez azt jelenti, hogy nemcsak alváshoz és regenerációhoz ideális, hanem a tudatalatti eléréséhez is, amely segít információkhoz jutni és feltölteni az agyat.
GAMMA
40 Hz+ Megérzés, magas szintű tanulás, tiszta felfogóképesség. A gamma agyhullám a legmagasabb frekvenciájú, a tiszta felfogóképességhez és az öntudat állapotához kapcsolódik. Mostanában került a kutatók figyelmének középpontjába, régebben nem volt külön kategória rá, a béta agyhullámokhoz sorolták. Miért olyan különleges? A gamma hullámok felébredéskor és alvás közben a REM (gyors szemmozgás – rapid eye movement) állapotában vannak jelen. Ilyenkor magas szintű észlelés és információ feldolgozás történik, ezért pl. a gamma hullámokat tartalmazó hanganyagok kiválóan használhatók az agyteljesítményünk, valamint fizikai erőnlétünk fokozására.
A videóban fantom ütemként a 6 Hz jelenik meg, ami az alfa és théta agyhullámokhoz tartozik, tehát relaxációt, intuíciót, kreativitást segítő frekvencia. 

De nem csak ez a videó segít minket, részlet Cobra 2017. február 12-i bejegyzéséből:

"A chimera csoport ezt a rendellenes plazmát egy skaláris mezővel tartja pozícióban, a leghatásosabb rezgésfrekvenciákkal, melyek a 11,76 Hz (az alfa agyhullámoknak felel meg) és a 15,69 Hz (a béta agyhullámoknak felel meg). Ez a két frekvencia a Fátyol alapfrekvenciája. A Fátyol skaláris mezőjének néhány káros hatását ugyanolyan frekvenciájú binaurális hangokkal lehet egyensúlyozni":



Ebben a 2014. február 12-i Cobra bejegyzésben is olvashatsz fontos dolgokat ezekről az arkhónok által számunkra létrehozott technológiákról, a minket befolyásoló infra- és ultrahangokról, amit a kutatók Taos-i zajnak neveztek el:

https://cobrarozsa.blogspot.com/2019/02/az-arkhonok-bukasa-frissites.html

A fenti 3 videó, plusz ez is segíthet ellenük, ajánlott fül-vagy fejhallgató használata:



11. A legvégére inspirációképpen szeretnék egy olyan videót mutatni Cobra oldaláról, ami a hamarosan bekövetkező változások eredményeként, csodás dolgokat fog az életünkbe hozni. A címe: A jövő nincs messze tőlünk.

Először egy idézetet szeretnék ide betenni Cobrától. Részlet a 2018. november 9-i Helyzetjelentésből:

"Csupán annyit mondhatok, hogy az a csodálatos jövő, amiért harcoltunk, valóban létezik és el fog jönni. Replikátorok, szabad energia, csillagközi utazás, az Aranykor - ezek várnak ránk. A cabal minden évben sok-sok billiónyi dollárt költ arra, hogy azt a benyomást keltsék, hogy semmi sem változott és soha nem is fog változni semmi. Amikor ez a Truman Show véget ér, le lesztek nyűgözve. (https://hu.wikipedia.org/wiki/Truman_Show - a szerk.)

Most pedig akkor jöjjön a videó:





A Fény győzelme! 

COBRA Portál a Bolygó Felszabadításáért FB Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.