2019. május 8., szerda

Belépési Protokollok

Kedves Blogolvasók! 

Átnéztem a blogon a bejegyzéseket, és amit most itt olvasni fogtok, véletlenül kimaradt tavalyról. Arra gondoltam, hogy ezt is felteszem, hogy minél többen tudjanak róla. 
Annyit szeretnék még megjegyezni, hogy Cobra időközben közölt mást is ezzel a cikkével kapcsolatban, idézek tőle:

"Az Ellenállás azt is elmondta, hogy a legtöbb ember, aki önként jelentkezett a Belépési Protokollokra, messze nem áll még készen rá, és bizonyos "társadalmi dinamikájú" cikkek és workshopok lesznek nyilvánosságra hozva a felszíni lakosság számára, hogy fokozzák a felkészültséget." - Cobra 2019. február 7. Mennybuborékok frissítés

Most pedig akkor jöjjön a Belépési protokollok bejegyzés. Hálás köszönet Takács Anikónak a fordításért! <3 :) 

Szeretettel Viki


Belépési protokollok


Eredeti bejegyzés: 


Fordította: Takács Anikó 

A színfalak mögött a Fényerők a felszíni lakosság legfelébredettebb egyéneit a pozitív föld alatti és földönkívüli erőkkel való fizikai kapcsolatfelvételre készítik fel.
Ezek az előkészületek annak a hatalmas projektnek a részét képezik, amiben én is részt veszek.
Az új (beta) idővonallal teljes összhangban a felszíni lakosság egyes legfelébredettebb tagjai lehetséges, hogy lehetőséget fognak kapni, de lehet, hogy nem, arra, hogy elhagyják a bolygó felszínét és befogadják őket a föld alatti Ellenállási Mozgalomba vagy más pozitív Agarthai csoportokba.
Teresa Yanaros nem régi profetikus álma közvetlen eredménye ennek a felébredési folyamatnak és részletes elemzést igényel:
Az álom hipnagóg állapotban történt, az éber állapot és az alvás között lévő vékony határvonalon, amely a fizikai és a magasabb dimenziók között lévő portál:
Az álom jelzésként szolgált a felszíni lakosság számára arra, hogy elkezdjenek felkészülni az Agarthai hálózattal való kapcsolatfelvételre és tulajdonképpen a belépési protokollok nagy részét fedi fel.
Ha ezt olvasod, lehet, hogy meginvitálnak téged, de lehet, hogy nem, hogy belépj az Ellenállásba vagy más pozitív Agarthai csoportba az Esemény előtt.
Pontos leírást és útmutatót tudok adni az Ellenállásba való belépési protokollokról. Nem tudok pontos belépési protokollokat adni más pozitív Agarthai csoportokba, noha legtöbb szempontból szinte pontosan ugyanazok.
Ha kiválasztanak téged arra, hogy belépj az Ellenállásba az Esemény előtt, a belépési protokollok az alábbiak:
1. Fizikailag fel fogja veled venni a kapcsolatot egy Ellenállási ügynök (női vagy férfi) nagyon közel ahhoz a helyhez, ahol élsz. Egyszerű civil ruházatot fog viselni és nagyon pozitív energia fog belőle áradni. Be fog neked mutatkozni és meg fogja tőled kérdezni, hogy hajlandó vagy-e belépni az Ellenállásba. El fogja neked magyarázni, hogy miután beléptél az Ellenállásba, NEM fogsz tudni semmilyen módon kapcsolatot teremteni a felszíni lakossággal.
5-15 percet fogsz kapni arra, hogy összepakold személyes dolgaidat, amit magaddal viszel. Arra fog kérni, hogy olyan tárgyakat vigyél, amelyeknek személyes érzelmi értékük van (jegygyűrű, szeretteid fényképe, ...), mert az összes többi tárgy (ruha, étel, arany, készpénz, személyazonossági dokumentumok...) replikátorokkal könnyen újra előállíthatók. Kapsz majd egy kis táskát, amibe minden dolognak bele kell majd férni. A méret és súly előírások nagyon hasonlóak lesznek azokhoz az előírásokhoz, mint amit az űrhajósok kaptak személyes dolgaik űrrepülőre való felviteléhez:
3. Az Ellenállási ügynök el fog téged kísérni az Ellenállásba való belépési ponthoz. Ez általában az otthonodhoz közel lévő kereskedelmi épület pincéjében vagy alagsorában lévő hátsó bejárat lesz. Ott elirányít majd téged egy lépcsősorhoz, amin leereszkedsz és ami 30 méterre/yardra a föld alá visz téged, az Ellenállás legfelsőbb szintjére. A lépcső valahogy így fog kinézni:

4. Amikor eléred az Ellenállás szintjét, egy csúcstechnológiájú ajtóhoz fogsz lépni, ami egy olyan szerkezethez vezet, ami hasonlóan fog kinézni, mint egy zuhanykabin:

Ezen a ponton az ügynök még utoljára meg fogja kérdezi, hogy tényleg szeretnél-e belépni az Ellenállásba. Amennyiben visszautasítod, vissza fog vinni a felszínre és soha többé nem lépnek kapcsolatba veled az Esemény előtt. Ha pedig elfogadod a felkérést, az ügynök magadra fog hagyni, és egyedül fogsz belépni a csúcstechnológiájú ajtón keresztül. Megkérnek majd, hogy vedd le az összes ruhádat és hagyd a személyes holmidat tartalmazó táskád egy speciális tálcán. Ezután meg fognak kérni, hogy lépj be a "zuhanykabinba", ahol fertőtlenítenek, hogy megszabadulj minden nanotechnológiától, valamint a legtöbb vírustól és baktériumtól.
5. A "zuhanykabin" másik oldalán lépsz majd ki az Ellenállásba, megfelelően, felfrissülten és fertőtlenített állapotban. Ezen a ponton már sokkal jobban fogod magad érezni, belülről jövő boldogság érzése fog benned feltörni és nagyon elevennek fogod magad érezni, tele energiával.
Egy teljesen új ruházat vár majd rád a tálcán, az eredeti ruhádat megsemmisítik, a személyes dolgaid pedig a táskában lesznek, amelyet fertőtlenítettek, és megszabadítottak a nanitoktól.
6. Be fogsz lépni a következő szobába, ahol orvosi vizsgálatot fog egy orvos rajtad elvégezni. Ez az ellenőrzés körülbelül 30 percet vesz majd igénybe, és teljesen non-invazív és fájdalommentes lesz. Amennyiben volt bármiféle komoly orvosi problémád, mielőtt beléptél az Ellenállásba, a legtöbb esetben ez korrigálásra kerül 10-20 perc alatt, egy speciális kvantum korrekciós kamrában, egy fájdalommentes eljárással. Mihelyt az orvosi műveletek befejeződtek, egy speciális italt adnak majd, amely beindít egyfajta méregtelenítő folyamatot.
7. Kapsz majd egy saját szobát, ahol pihenhetsz és aludhatsz, illetve ahol keresztülmész egy méregtelenítő folyamaton, amely néha igen intenzív és meglehetősen kellemetlen lehet. Ez a folyamat általában 1-3 napot vesz majd igénybe, és segít feloldani a legtöbb fizikai, energetikai és érzelmi szennyeződést, amelyet a felszínen töltött életedben halmoztál fel. A folyamat során az enyhétől kezdve, a mérsékeltig tapasztalhatsz olyan mellékhatásokat, mint fejfájás, fáradtság, hányinger, hányás, erőteljes érzelmi oldódás, étvágytalanság és meghosszabbodott alvásidő.
8. Miután a méregtelenítő folyamat befejeződött, szabadon fogsz tudni mozogni és eljuthatsz az Ellenállás néhány legtávolabbi helyére is.
Lassan be fogsz illeszkedni az Ellenállás társadalmába és meg fogod találni a helyed az Ellenállás lélekcsaládján belül:
9. Miután befogadtak az Ellenállásba, nem mehetsz majd többé a felszínre, nem veheted fel a kapcsolatot a felszíni lakossággal, és nem használhatod a felszíni internet/mobiltelefon hálózatot, leszámítva egy-két különösen ritka esetet, amely közvetlenül a küldetésedhez fog kapcsolódni. Csak az Eseményt követően tudsz majd közvetlen kapcsolatba lépni a felszíni lakossággal.
A Fény győzelme! 
Magyar Cobra Csoport

*

Papnő aktiváció meditáció

Itt az idő, hogy Atlantisz Papnői emlékezzenek és visszavegyék azonosságtudatukat. Itt az ideje, hogy azzá váljunk, amik régen voltunk... Itt az ideje a gyógyulásnak és annak, hogy egyek legyünk. Azt a vezettetést kaptam, hogy közzétegyem ezt a meditációt, hogy segítsek neked ezzel az aktiválással. Azt javaslom, hogy használj rózsaolajat (a bolgár rózsaszín rózsaolaj - rose otto - a legjobb) e me meditáció során.
Itt az idő. Egyszer csakis a Szeretet létezett és újra a Szeretet fog létezni!1. Képzeld el, hogy Atlantiszon vagy. Most belépsz a Szeretet Templomának ajtaján egy hosszú folyosóra. A folyosó mennyezete és falai vörös felhőből vannak. Olyan az illatuk, mint a vörös rózsának. Minden egyes lépéssel egyre nyugodtabbnak és egyre leföldeltebbnek érezheted magad. Magad mögött hagyod az érzelmeidet. Itt biztonságban érzed magad és tudod, hogy szeretve vagy. Érzed, ahogy Gaia-val való kapcsolatod erősödik.
2. Most lemész a templom lépcsőjén. Egy barlangba érsz le. Ahogy lefelé lépdelsz, meghallod a víz hangját. Ez a hang megnyugtat téged.

3. Most egy hatalmas helyiségben állsz és látod, hogy a jobb oldaladon egy vízesés van, aminek a vize egy akvamarin színű tavacskába gyűlik össze.
A tavacska vize belefolyik a barlang folyójába. Ráébredsz, hogy a folyó csillog és ragyog.


4. Emlékszel erre a vízre. Tudod, hogy bele kell menned. Leveszed a ruháidat és beúszol a vízeséshez. Hagyod, hogy rádcsobogjon a víz. Ahogy a vízben vagy, érzed, hogy meggyógyulsz az előző életedbeli sebeidből. A víz meggyógyítja a fizikai testedet. Érzed, ahogy az életerőd egyre erősebb.


5. Kijössz a vízből és észreveszel egy hatalmas helyiséget, aminek magas a mennyezete. Sok kristályt pillantasz meg a mennyezeten, melyek sokféle színben pompáznak.A fal mentén szárnyakkal rendelkező nők szobrát pillantod meg.


6. Emlékszel erre a helyre. A mélyen lévő emlékek elkezdenek feltörni. Tudod, hogy most aktiváltak. Hálás vagy ezért a tapasztalásért. Most elhagyod ezt a helyet, hogy majd újra visszatérsz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.