2019. május 2., csütörtök

Mátrix II.


Az első rész itt elérhető:



Chimera:

Most már azt is elárulhatom, hogy a chimera tagjai tulajdonképpen rovarszerű (pókszabású) lények, melyek emberi testekbe inkarnálódtak és még inkább tele vannak anomáliával, mint a drakonidák (a drakonida és reptilián lények is emberi testekbe inkarnálódtak.”
Cobra – A legtöbb lény, aki a chiméra csoporthoz tartozik, andromédai és orioni hibrid. Az Androméda galaxis egy bizonyos szektorából származnak.
Az Orionban kaptak kiképzést és mondhatjuk úgy, mikor felkészítették őket, akkor elfogadott tagjai lettek az Orion/Drákói/Hüllő birodalomnak.
Valójában ők vették át a hatalmat felettük. Ők az irányítói, a vezetői ennek a birodalomnak már hosszú ideje.
Ők ebben a birodalomban technológiailag és tudásban a legfejlettebbek. Ők maradtak a legvégére, mivel nekik vannak a legfejlettebb védelmi rendszereik.”

2017. március 28.:
Jelenleg a chimera csoport már csak kb. 180 tagja maradt a bolygón. Ők egy kicsi, de mégis erős és veszélyes csoport, akik a Long Island-en található, plazma toplet bombákhoz kötött top kvark-antikvark kondenzátumon keresztül tartják fenn a Föld bolygó karantén állapotát.”

2017.augusztus:
Mindez pánik üzemmódba helyezte a chimera csoport még megmaradt mintegy 80 tagját. Két csoportjuk már elhagyta Long Island-et, mert érezték, hogy a területük túlságosan közismert.”
A következő helyeken bújtak meg:

1. DARPA – Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége
2. Peterson Légierő Bázis
3. Cold Spring Harbor Laboratórium

2017. szeptember:
Rob - Kik állnak a rossz fiúk ranglétrájának magasabb fokán, az arkhónok vagy a chimera?
COBRA - A chimera.

Mind a fizikai síkon, mind a nem fizikai síkon (főleg plazma sík) megtalálhatóak.


A képen: a chiméra csoport alatt vannak a következő csoportok: ENSZ (alatta a Nemzetközi Titkos Űrprogramok) - "Szentségtelen Négyes" - Bush/Cheney/Rumsfeld/Kissinger (alattuk a Solar Warden űrprogram és a Vállalati Titkos Űrprogramok) - Náci/Drákó frakció (alattuk a Sötét Flotta) 

Plazma:

"A plazmáról szóló információkat elhallgatták, azonban döntő szerepet játszik a felszabadításunkban. Sok minden elhangzik a fizikai és az éteri részről, de a plazmáról nem esik szó. A plazma tulajdonképpen mindenhol ott van és amint rájövünk, hogy működik, tudni fogjuk, hogy működtessünk bizonyos hajtásrendszereket, többletenergia és szabad energia rendszereket. A szabad energia aztán mindenki számára ingyen elérhető lesz.
A plazmával való kezeléshez szükség van a plazmával kapcsolatos ismeretekre, mivel a betegség a plazma test lenyomatának az elváltozása. Az irányító hatóságok rendelkeznek olyan technikákkal, amivel befolyásolják a plazmamezőt és bebörtönözve tartanak minket. Ha megértjük ezeket a dinamikákat, kimenekülhetünk a börtönünkből.
A plazma számunkra furcsa; tudatossággal rendelkezik, amely lehet pozitív és negatív is."

„A plazmának köszönhetően érzelmeket érezhetünk a testünkben. Érezhetjük az érzelmi test éteri mezőjét. Erősen kapcsolódunk az asztrális síkhoz, pl. egy rock koncert alatt vagy egy városi csúcsforgalomban. A mentális szinten keresztül kapcsolódunk a gondolatokhoz és hitrendszerekhez - a sajátunkhoz és a Bolygóéhoz. Meg kell tanulnunk eldönteni, hogy mi található a jelenlegi természetes emberi mezőben és fel kell tudni ismerni, hogy mi vezet minket a mesterséges hitrendszerekhez (mint pl. a vallások), amelyek a fejlett technológiák felhasználásával irányítanak minket.”

Ezen a síkon, a nevéből adódóan, plazma található. Ez a plazma egyelőre rendellenesen „működik” és több funkciója is van: elválaszt minket az Én Vagyok jelenlétünktől, betegen tart minket, otthont ad Yaldabaothnak és a plazma parazitáknak, akiknek a testében toplet bombák helyezkednek el, sőt az összes plazma anomáliát ide vonzza a Föld köré.”

A fő okkult titok, amit a sötét erők megpróbáltak eltitkolni, az az, hogy mindig volt egy olyan bolygójuk, ahol megpróbálták felhalmozni a lehető legnagyobb mértékű szenvedést és az a bolygó volt a középpontja az egész Univerzum elsődleges anomáliás akkréciós örvényének.
Ez a szenvedés-bolygó az 1996-os arkhón invázióig az Orion csillagképben lévő Rigel csillagrendszerben volt, majd a szenvedés maximális fókusza áthelyeződött a Földre és 1996 óta a Föld a középpontja az Univerzum elsődleges anomáliás akkréciós örvényének.
A Föld-bázisú sötét erők megpróbálták átirányítani az Orionból érkező elsődleges sötét plazma áradatot a Naprendszerünkbe és főleg a Föld bolygóra a náci koncentrációs táborok sátáni pentagrammájával a II. világháború során, a II. világháborút követő atomrobbantásokkal, a föld alatti katonai bázisokban folyó traumaalapú elmeprogramozással az 1960-as évektől, a Naprendszerünkbe történő drakonida beszivárgással a Solar Warden titkos űrprogram fronton keresztül szintén az 1960-as évektől, és végül sikerült nekik, amikor megnyitottak egy sötét féreglyuk portált a Föld és a Rigel között 1996 elején, az 1994-es ruandai népirtást követően.
Azóta az elsődleges sötét plazma és a sötét anomália áradata folyamatosan áramlik a Föld felszíne felé. Az Al Nilam csillagkapu és az AN Fehér Tüzének energiája ennek az áramlásnak az ellenszere. Ezért volt sikeres a meditációnk abból a szempontból, hogy végre elkezdtünk minden gonosz gyökerével foglalkozni és elkezdődött az a folyamat, hogy örökre eltüntessük azt az Univerzumból.”

Arkhón:

Görög szó, jelentése: úr, uralkodó, irányító. A fizikai síkon közéjük tartoznak a fekete nemesi családok, akik drákonida-emberi hibridek (emberi testbe inkarnálódtak), kivéve az Aldobrandini család bizonyos tagjait, akik negatív andromédai-ember hibridek (szintén inkarnálódtak a fizikai síkra is emberi testekbe)
Ezek a családok a következők: Farnese ( ők alkották meg a jezsuitákat ), Chigi( a család a jezsuiták bankárai ), Orsini( erős kapcsolatuk van a reptilián fajjal ők a fő összekötőkapocs a fizikai és nem fizikai sík arkhónjai között ), Aldobrandini ( ebben a családban találhatók annak az eredeti csoportnak a tagjai, akik úgy döntöttek, hogy megtapasztalják a Forrástól való elkülönülést több millió évvel ezelőtt. A birtokukban van egy titkos dokumentum Atlantisz létezéséről, és az Atlantiszi Misztérium iskolák rituáléinak töredékei. Ez a család tisztában van az Istennői energia fontosságával. Van egy bizonyos tény erről a családról, amit nyilvánosságra kell hozni az Esemény után, és ami sok embert fog meglepni ), Orsini ( felügyelik Szlovénia és Olaszország bizonyos részeit, ők felügyelik a Rózsakereszteseket és néhány évszázaddal ezelőtt létrehoztak egy negatív tükörcsoportot a Rózsa Rendje ellen, melynek neve: Rózsa és Kígyó Rendje), Sforza család ( negatív női archetípusokat használnak fel az Istennői energiák ellen ), Massimo (Maximus), Breakspear ( Lancelotti), Colonna, Borhia, Pallavicini, a Torlonia ( a BIS – Nemzetközi Fizetések Bankja irányítói), Theodoli ( I.Theodosius egy arkhón volt, aki elrendelte az Istennő Misztériumok elpusztítását i. e. 391-ben), Gaetani ( „kapuőrök”, Donald Trump irányítói a New York-i Öt Család maffiaklánján keresztül és a Mercer családon keresztül, ami egy fekete nemesi kereskedőcsalád). 
A fekete nemesi családok kastélyai óriási pincékkel és hatalmas föld alatti alagútrendszerekkel rendelkeznek, melyek a felszínhez közel vannak és amiket gyermekek elleni elkövetett erőszak központjaiként használnak. A chimera csoport a karantén korlát tényleges irányítója, míg a fekete nemes/arkhón családok a felszíni lakosság tényleges irányítói. Vérvonalaik többsége az ókori Rómából ered. 
Ők irányítják a negatív katonaságot a Máltai Lovagrenden keresztül. Ők irányítják a negatív rendőrséget és polarizálják a politikai pártokat a Kolumbusz Lovagjain keresztül, irányítják a társadalmi szerkezetet a jezsuitákon keresztül és ők irányítják az üzleti vállalkozásokat a maffiaklánokon keresztül.
A nem fizikai síkon:„A Fényerők annak a protokollnak a kivitelezésén dolgoznak, amellyel eltávolítják hatalomról az arkhón családokat és felszabadítják a bolygó felszínét. Az egyetlen dolog, ami itt elmondhatok, az az, hogy a plazmasíkon és az alacsonyabb éteri síkon ugyanolyan struktúrában léteznek az "uralkodók és hatalmasságok" és naponta zajlik ennek eltörlése. 
A nem fizikai síkon lévő arkhónok: chiméra (főleg a plazma síkon rejtőznek), drakóiak ( akik szektor parancsnokok, alacsony éteri sík), reptiliánok ( akik harcosok, alacsony éteri sík), amőba szerű lények ( öntudattal nem rendelkező elementál lények, akik kérdés nélkül engedelmeskednek).
Mind a fizikai és nem fizikai sík arkhónjai allergiásak az Istennő energiára, a Szeretet, a Szerelem számukra éheztetést jelent, félelemből és fájdalomból táplálkoznak. Nem bírják az egészséges szexuális energiát, és nem viselik el a Pozitív Földönkívüliek és Felemelkedett Mesterek energiáit. Nem ismerik a megbocsájtást és a könyörületességet.

Elsődleges anomália:

A Calabi-Yau terek torzítása, egy olyan tér, amely mikro fekete lyukakból épül fel, fordított, kicsavart kvantum fluktuáció, egy részlegesen tudatos, élettel ellenes mező, amely mindig megpróbálja a Fényt elnyomni.
Az Univerzum teremtésének káoszában jött létre és az Egynek az ellentéte. Az elsődleges anomália a teremtés legfőbb hibája és alapvető oka minden szenvedésnek.
Az Univerzum megmaradt elsődleges anomáliája a Föld felszínének közelében koncentrálódik, arra ítélve, hogy végül átalakításra kerüljön, így lehetővé téve a végső felszabadulását a Bolygónknak, amely utolsó Fénypontként fog csatlakozni a Galaktikus Unióhoz.
Ez egy véletlenszerű funkció, működés, ami cél nélkül létezik. Önmagában nem negatív, de ha kapcsolatba lép a Szabad Akarattal, akkor erősen elmehet a gonoszság és a negativitás irányába, mert az elsődleges anomália soha sem volt kapcsolatban a Forrással. 
Az ötödik dimenzióban és afelett nem létezik sötétség, vagy bármilyen negativitás, vagy szenvedés. A megértés hiányában nyilvánul meg, vagy azon erő hiányában, ami ennek az anomáliának az azonnali átalakításához szükséges.
Ezért van az, hogy a Felemelkedett Mesterek és az a sok megvilágosodott lény nem rendelkezik minden válasszal ahhoz, hogy a Földön ezt a helyzetet meg tudja rögtön oldani. Ezért tart ez ilyen sokáig.
Az elsődleges anomália valójában egy eltorzult anyag, ami a káoszból jött létre. Ez egy zűrzavaros hullámfunkció kvantumi szinten, ami a sötétség eredeti forrása.
Ezt az anomáliát tisztázza és tisztítja ki most a Galaktikus Konföderációs Flotta, aki a Naprendszerünkben van. Ez némi időbe telik, de éppen ezzel foglalkoznak.


Fejlemények:

2014. április
Van egy nagyon titkos negatív csoport, aminek a kódneve: chiméra, a Negatív Katonaságon belül, amely az Orionból jött, és beszivárgott minden nagy nemzet katonaságába, a kongói arkhón invázió után 1996-ban. Ez a csoport titokban ellenőrzi a katonai bázisok túlnyomó többségét az egész világon, ezek közül sok ilyen bázis tartozik az amerikai hadsereghez.

A chimera csoport titkos szerződéseket érvényesített, melyek alapján a vezetők minden nemzeti katonaság világszerte elnyomja és törli a jóindulatú földönkívüli kapcsolatot összes nyomát.

Ők kapcsolatban állnak a fő archónnal és erősen kapcsolódnak a jezsuitákhoz és az NSA-hez (Nemzetbiztonság). Sikeresen beszivárgott ügynökük olyan csoportokba, mint a Corteum és a Labirintus csoport.

2014. július
Itt az idő, hogy néhány hírrel szolgáljunk a chimera csoportról. Lehet, hogy hihetetlennek fognak tűnni egyes részletek néhány ember számára, de az igazság furcsább mint a fikció.
Ebben a csoportban még az Androméda galaxis sötét erőitől is vannak vezetőik. Emberi testekben jöttek a Földre 25 000 évvel ezelőtt és karantén alá helyezték a bolygót. Egy skalár, elektromagnetikus korlátot építettek a Föld köré (a Fátyol), hatásosan megelőzve a pozitív földönkívüliekkel való kapcsolatfelvételt és így elzárva az emberiséget. Aztán építettek egy óriási földalatti városhálózatot, drákóiakat rabszolgahajcsárként és reptiliánokat rabszolgákként használva és onnan kontrollálták a felszíni lakosságot.
Abban az időben a fő erődjeik Afrika, Kína és Tibet alatt voltak. Nem voltak közvetlen kapcsolatban a felszíni lakossággal egészen a 20. század elejéig.

Ez az időkeret érdekes okkult fejlesztéseket hozott.

Először, 1917-ben a Fény erői megalapították a Thule Társaságot Németországban. Nagyon hamar beszivárgott az archónok által irányított Rothschild ügynök, Adolf Schicklgruber (Hitler) és a sötétség eszközévé vált, majd később átalakult a Vril társasággá, amely kialakította a titkos német űrprogramot.

Amikor a chimera csoport látta ezt, rájöttek, hogy a felszíni emberi lakosság elérte a kellő technológiai fejlettséget, hogy elérjék a csillagokat és megfúrják a Fátyolt. Hogy elnyomják ezt, kapcsolatba léptek (először) a felszíni lakossággal Karl Haushoferen keresztül tibeti utazásai során. Miután létrejött ez a kapcsolat, a chimera által irányított Haushofer lett a fő okkult erő a náci Németország mögött.

A nácik miután elvesztették a második világháborút, importálták őket az Egyesült Államokba a Gépkapocs Művelet során, ahol a katonai-ipari komplexum gerincét alkották, folytatva a titkos űrprogram fejlesztését és mély, földalatti katonai bázisokat kezdtek építeni a Yamashita arannyal fedezve mindezt. A chimera csoport állt a színfalak mögött, gondosan figyelve az USA katonai-ipari komplexumát és biztosítva a bolygó karantén alatti állapotának karbantartását és sértetlenségét. A Negatív Katonaság növekvő nukleáris arzenálja eléggé aggasztotta a Galaktikus Föderációt, ezért kísérletet tettek az 1954-es Castle Koon-i nukleáris teszt termonukleáris bombája teljesítményének minimalizálására.

Miután a Föderáció sikeresen csökkentette a bomba teljesítményét majdnem 90%-kal, a katonai-ipari komplexum megijedt, és egyesítette erőit a "magas fehérektől" kapott fenyegetés ellen. Pontosan úgy történt, ahogy a chimera akarta, mivel mostanra van egy egyesült Negatív Katonaságuk világszerte, ami a karantén fenntartásán dolgozik. Nagyon szigorú titoktartási protokollokat hoztak létre és nem toleráltak semmiféle, a karantén bomlasztását okozó kiszivárogtatást "háttér eseményekről". Ezért nem találni sehol sem igazi bizonyságot a földönkívüli civilizációk létezéséről és a legtöbb "bizonyítékot" a CIA készítette, ezzel is még jobban összezavarva az ügyet. Ezért is van az, hogy nem lehet találni mélyebb információkat az interneten, csak jól ismert tények végtelen ismételgetését. Biztosan észrevettétek azt is, hogy a legtöbb információ UFO-król és mély földalatti katonai bázisokról már évtizedek óta elérhető.

James Casbolt interjújában található az egyetlen említés a chimera csoporttal kapcsolatban. Ő azon nagyon kevesek egyike, aki hozzáfér mélyebb hírekhez és a nyilvánosság elé állt.

A chimera csoport a Fekete Napot imádja, amivel ők a Galaktikus Központi Napot jelképezik. A vezetőjük még mindig a birtokában van egy darab Fekete Kőnek, ami egy darab nehéz, sűrített top/antitop kvarkanyag. 1996-ban hozták a Rigelről. A Fekete Kő az elsődleges kozmikus sötétség-anomália központja és sokkal veszélyesebb, mint a strangelet bomba, mivel a top kvarkok sokkal nehezebbek, mint a strange kvarkok. (Megj. a Fekete követ 2017 szeptemberében a Fényerők feloszlatták.)

A chimera csoport vezetői az elektromagnetikus null zóna őrzői. 

A chimera csoportnak megvolt a saját földalatti bázishálózatuk egészen addig, míg a nemrégiben ki nem iktatta őket az Ellenállás. A bázisok egy nagy sebességű vasútrendszerrel voltak összekötve. Ez idáig volt 3 földalatti vasútrendszer: egy összekötötte a Negatív Katonaság földalatti bázisait, a másik összekötötte a chimera bázisait és egy pedig összekötötte az Ellenállás bázisait. Az Ellenállás vasútrendszerét láttam 1977-ben. A Negatív Katonaság földalatti vasútrendszerének létezése ezen a RAND dokumentumon keresztül szivárgott ki a felszíni lakosságnak:



A chimera csoport kivette a globális pénzügyi rendszer irányítását a központi bankárok kezéből az utóbbi évtizedben a PROMIS szoftveren és egyéb nagy sebességű kereskedelmi programokon keresztül. A Szervezet (ez az Ellenállás előfutára) és az Ellenállás tudatában volt ezen programoknak elég sok ideje és képes volt elszívni hozzávetőlegesen 70 trillió dollárt az elit fekete alapjaiból. Ezt a pénzt vissza fogják szolgáltatni az emberiségnek az Újraindítás után, a mellékszámlákon keresztül.
A chimera csoportot nem szabad összekeverni a szakadár civilizációval. A szakadárok a náci titkos űrprogramból bontakoztak ki, alakultak át katonai-ipari komplexummá, sok fekete projekttel, míg a chimera csoport a vezető erő a szakadár civilizáció mögött, manipulálva azt a Föld bolygó karantén státuszának fenntartásának segítésére. A határvonal a chimera csoport és a szakadár civilizáció között az úgynevezett határszakasz, amiről nem mondhatok többet nyilvánosan, és az Eseményt / Kompressziós Áttörést(Megjegyzés: Ebből - COmpression BReAkthrough - tevődik össze a COBRA elnevezés) lehet szakasz átmenetnek is nevezni. A Fény erői kidolgoztak egy protokollt, amivel legyőzhetik a chimera csoportot.



2014. szeptember
A chimera csoport eltávolítása a tervek szerint halad. A fókusz lassan átirányul a strangelet bombák eltávolításáról a top kvark/antikvarkkondenzátum anomáliára.
A legtöbb chimera be és kijárat el lett távolítva (meg lett tisztítva), két erődjük maradt, az egyik Long Islanden, illetve egy titkosított közép-európai helyszínen van.
Long Island a helyszíne az egykori Montauk tér/idő anomáliákkal kapcsolatos kísérleteknek, a Cold Spring Harbor klónozó laboratóriumnak és a Brookhaven Nemzeti Laboratóriumnak. Brookhaven volt az egyik fő bejárata egy földalatti alagútrendszernek és barlangoknak, amik egész Long Island alatt futottak, egészen New Yorkig. Ez a földalatti terület egy kiváló földalatti ingatlan volt, több földönkívüli faj különböző csoportjai keresték, pozitívak és negatívak is. Itt láttam egy Andromédai hajót a hangárban, 1977-ben. Brookhaven szintén helyet ad egy relativisztikus nehézion-ütköztetőnek (RHIC), ahol a chimera el akar kezdeni strangeleteket gyártani.
A cabal pénzügyi rendszerében már megjelentek a repedések a mátrixban. 
Először is, a kiber támadások a JP Morgan bank ellen. A JP Morgan az a banki intézmény, ahol a pénzügyi rendszer központi szervere található és innen fog elindulni az Újraindítás.
A kiber támadások a cabal bankjai ellen folyamatosak és fokozódni fognak. (Megj. a Kulcslyuk művelettel kapcsolatban: A Keyhole (Kulcslyuk) Művelet egy másik része pedig a JP Morgan fő számítógépes rendszerében lévő számítógépes vírus frissítése, amely hatékonyan beindíthat egy globális tőzsde összeomlást és az ezzel összefüggő pénzügyi újraindítást.)

2014. október
A Chimera csoport eltávolítása folytatódik. A Long Island-i erőd nem távolítható el ilyen könnyen, mert kötődik a plazma skalár hálózathoz, amely a Fátyol gerince, ami egészen 8,6 mérföld magasságig terjed ki a felszín felett. Pontosan ez az a pont, ahol a Chimera és a archónok összefognak, hogy megvédjék a Földi karantént. Ahhoz, hogy valóban elmagyarázzam, mi folyik itt, ahhoz nagyon mély okkult tudás kell, ami túl tudományos fantasztikum lehet néhány ember számára.
A fizikusok úgy írnák le a plazmát, mint ionizált gáz, míg a képzett okkultisták a plazmát, mint egy rejtett sík / dimenzió közötti gázhalmazállapot és a negyedik éteri sík.
A plazma sík között a fizikai és éteri sík a rejtett hely, ahol az archónok elrejtették a legtöbb sötétséget, és ez volt a legnagyobb titok. A plazma sík létrehozása a fizikai és éteri torziós erők eredménye, ami annak a kozmikus anomálisa közvetlen következménye, amikor az univerzum létre jött, és ezt nevezték Abyssnak.
Beléphetünk a rejtett portálokon keresztül (Nem ajánlott!), ahol megtalálhatjuk a Sephira Daath-ot, a kabbalista életfáját.
Itt vannak kvantum szingularitás féreglyukak a plazma síkon belül és az okkult terminológiában elhelyezett alagutaknak nevezik őket. Ezek a féreglyukak strangelet és toplet bombákat tartalmaznak és össze vannak kötve a fizikai Fekete Kővel, ami a Long Island-en van. Ez a fő oka annak, hogy a plazma skalár hálózat tisztítása és a Fátyol tart ilyen sokáig.
A Fény erők foglalkoznak ezzel a helyzettel, és jelentős előrelépés a plazma strangelet bombák megszüntetésének tekintetében, míg a plazma toplet bombák továbbra is kihívást jelentenek.
Van egy másik hasonló plazma sík, egy "oktávval" magasabban, a magasabb mentális (manaszi), valamint a buddhikus síkon. Ezt a síkot nevezik buddhi-manasz membrán síknak és az Egység birodalma választja el a dualitás birodalmától. Ez a membrán a torziós erők eredményeként jött létre a mentális és buddhikus (intuíció) sík kozmikus anomália közvetlen következményeként, amikor az univerzum keletkezett. Ez a membrán az első dolog, ami elválasztott minket a Forrástól, amikor leszálltunk mint a tudatosság teremtő szikrái régen, a galaktikus történelemben. A membrán sűrűsége jelentősen csökkenni fog az Esemény után, amikor a sötétség kozmikus anomáliája végre eltörlődik.

2015, január
A chimera csoport eltávolítása folytatódik. Jelentős előrelépés történt, de az összes erre vonatkozó információ titkosított.

Szeth Alagutjai, az undor plazma alagútjai, repedeznek a Fény hatására és szivárog belőlük a fertő, melyet már a Fény alakít át, hogy azok fel tudjanak szívódni az EGY végtelenjében. Ez az okkult oka annak az őrületnek, amely jelenleg világszerte tapasztalható.

Az Áttörés fázisának megkezdését követően, a decemberi IS:IS Portál megnyitása után a Keleti Szövetség igyekszik gyorsítani azt a tervét, hogy a petrodollár rendszerrel szemben felépítsenek és létrehozzanak egy alternatív pénzügyi rendszert. 
A „petrodollár rendszer” a chimera csoport fő életfenntartó eszköze volt, hogy fenntartsák a Föld bolygó karanténstátuszát, felhasználva a Negatív Katonaságot, mint fő eszközüket.

Minden fizikai strangelet és toplet bomba eltávolítva!

2015. március
A chimera csoport eltakarítása folytatódik. Ami még megmaradt, az a plazma implantátumok hálózata. Az implantátumok Szeth alagútjain keresztül kapcsolódnak egymáshoz, és a hálózat a plazma strangelet és toplet bombákhoz van kötve. Ez az implantátum hálózat lassan épült több millió éven át a Galaxisnak ebben a negyedében a chimera csoport őrült tudósai által, akik mesterei voltak az orion, drákói, reptilián katonai komplexum stratégiai tervezéseinek.

Mindenki, aki most inkarnálódott a Földre, rendelkezik ezekkel az implantátumokkal, mivel mindannyian megkaptuk őket amikor beléptünk a földi karantén területére vagy még előtte. Ezek plazma mikro fekete lyukak, melyek egy erős plazmatikus elektromágneses mezőben forognak. Céljuk, hogy torzítsák a téridő szerkezetét és fenntartsák az elsődleges anomáliát, és így a Föld bolygó karantén állapotát. Meg kell, hogy értsétek, hogy a fizikai sík anyaga csak egy sűrített plazma hullám, és a plazma anomália közvetlenül tükröződik a fizikai síkon.


2015. június
Ha bárki még mindig azt kérdezné tőlem, hogy miért nem történt még meg az Esemény, íme, itt van újra a válasz.

A Föld fő anomáliás kvantumingadozási forrása vagy más szóval a fő anomálianövelő örvénye, amelyet a plazma implantátum rács tart fenn, és amit a plazma strangelet és toplet bombák retorziós mechanizmusa támogat a chimera háttér meta-stratégiája, amely fenntartja a Föld karantén állapotát, és megakadályozza a Közzétételt és az Első Kapcsolatfelvételt. 
A plazmanövelő örvénystruktúra egy részét nemrég észlelték a tudósok. Ennek a plazmanövelő örvénynek az aktivitása minden hónapban megnövekszik telihold környékén, amikor a Föld-Hold plazmakapu megnyílik. 

Ez a kvantumforrás létrehoz egy plazmanövelő örvényt a Föld körül, amely kiterjed több száz fényévre az úgynevezett helyi buborékon keresztül. A nagyon finom anyagú, forró plazma erről a területről teleportálódik a Föld felé szuperluminárisan Szeth alagútjain keresztül. 
Ezt a plazmát a chimera összegyűjti az implantátum-felügyelő állomásain szerte a Naprendszerben, és a Szeth-alagutakon keresztül osztják szét és továbbítják a Föld felszínén élő emberiség implantátumai felé.

Az implantátum-felügyelő állomásokat a chimera építette 26.000 évvel ezelőtt, hogy felügyeljék a földi fellegváruk karanténját a Fény erők Naprendszeren kívülről érkező inváziója ellen, és hogy implantáljanak mindenkit, aki megpróbál elmenekülni a Földről vagy a Naprendszerből. Az egyik célja a MOSS projektnek, hogy törölje ezeket az implantátum-felügyelő állomásokat. Ez a projekt szépen halad és a Fény Galaktikus erőinek sok anyahajója már belépett a Naprendszerbe a közelmúltban. A fennmaradt fő implantátum-felügyelő állomás a Iapetus barlangrendszerében található, a Szaturnusz egyik holdján.

2015. július
A chimera csoport eltávolítása folytatódik. A fő probléma továbbra is a Föld körül lévő plazmanövelő örvény, ami tele van strangelet és toplet bombákkal. Ez az örvény úgy néz ki, mint egy polip, aminek a csápjai kiterjednek a bolygóközi űrbe és a strangelet bombák a ráksejtek a testében. Ez az örvény nem egy halott plazmamező, hanem tulajdonképpen egy negatív természetű élő entitás. 
A MOSS egyik fő célja ez, hogy eltüntessék ezt az entitást, elvigyék a Galaktikus Központi Napba és ott tiszta pozitív plazmaszintű elemi esszenciává alakítsák.

Az Ellenállás definíciója szerint a szublunáris tér a Hold keringési pályája alatt és a Föld körül keringő mesterséges műholdak legalacsonyabban lévő keringési pályája fölött lévő tér. A Fényerők ma indították el a szublunáris műveleteket, a MOSS véghezviteléhez szükséges következő logikus lépésként. A szublunáris tér mindig is az erős chimera tevékenységek területe volt, mivel ez a bolygó felszíne előtt lévő utolsó védelmi vonal. Sok mesterséges műhold kering a Föld körül és néhányuk chimera plazma strangelet bomba implantátum állomásként is működik. Legfontosabb megemlíteni a Manned Orbiting Laboratory-t (ember vezette Föld körüli pályán lévő laboratórium).
Ezt a projektet hivatalosan beszüntették 1969-ben, de a valóságban csak elsötétült és még mind a mai napig a legfontosabb chimera implantátum állomásként szolgál. A chimera implantátum állomások második csoportja a geostacionárius és a geoszinkron pályán lévő műholdak. A szublunáris teret folyamatosan ellenőrzi a földönkívüli kapcsolatfelvétel jeleinek észlelése végett a chimera, akik az amerikai hadseregbe is beszivárogtak.
Csakúgy, mint a kínai hadseregbe is, megbízottjukon, Henry Kissingeren keresztül.
A szublunáris műveletek el fognak távolítani minden chimera jelenlétet, az implantátum állomásaikat és az összes plazma strangelet és toplet bombáikat. A közvetlenül a chimera műveletekhez kapcsolódó mesterséges műholdak valamennyi része (mint pl. ion-plazma kamrák, nagy felbontású kémkamerák, stb.) hamarosan működésképtelen lesz. Nagyon érdekes „véletlen egybeesés”, hogy a szublunáris műveletek pont ugyanazon a napon kezdődtek, mint amikor a NASA New Horizons űrszondája legközelebb jutott a Plutóhoz és annak holdjához, a Charon-hoz. Tizenöt évvel ezelőtt a Charon volt a Chimera/Drako/Illuminati titkos űrprogramok, különleges fegyvereinek főraktára. Néhány évvel később a Fényerők ezt megtisztították. Jelenleg a Charon a fő portál a Naprendszerünk és a Szűz csillagképben lévő M 87 Galaxis között. A Charon az egyik legpozitívabb és leggyönyörűbb hely az egész Naprendszerben és nagyon fontos szerepet fog játszani bolygónk felszabadítási folyamatában, mint az Eseményvillanás egyik legfontosabb átjátszóállomása.

2015. augusztus
A szublunáris műveletek folytatódnak. A műholdakon lévő plazma generátorok és plazma strangelet bombák nagy része működésképtelenné vált, beleértve azokat is, amelyek a 13 darab NROL-39 úgynevezett polip-műholdon vannak.
A szublunáris műveletek hatékonyan meglazították a felszíni lakosság fölött a Mátrix kontrollt, egészen addig a pontig, hogy a fősodratú és az alternatív médiákban is információk jelentek meg fejlett űrhajó-meghajtási rendszerek terveiről és egyebekről.
Az, hogy ezek az információk napvilágot láttak, még jobban megerősítette a pozitív jövőbeli idővonalat az emberiség számára és egy lépéssel közelebb hozott minket a csillagokhoz. Fényes jövő áll előttünk. A szublunáris műveletek most már közelebb fognak terjeszkedni a bolygó felszínéhez az ionoszférán és a sztratoszférán keresztül. Először a skaláris időjárás módosító programokat és az ionoszférában lévő hevítő berendezések elmekontroll programjait fogják megzavarni. Majd átterjednek a sztratoszférába és működésképtelenné teszik a rádiószondák belsejében lévő plazma generátorokat és plazma strangelet bombákat.

2015. december
A chimera csoport eltávolítása folytatódik. A Fényerők elkezdték a Kuiper övben lévő chimera bázisok eltávolítását és így kezdenek szétesni a chimera fő védelmi vonalai, amelyek korábban megakadályozták a Fényerőket abban, hogy teljes mértékben ellenőrzésük alatt tartsák a külső Naprendszert. Drasztikus változások lesznek a külső Naprendszerben mostantól január elejéig.

A chimera csoport eltávolítása folytatódik. A fő fennmaradó probléma a cabal tagjainak implantátumai, melyek a Seth alagútjain kapcsolódnak a Yaldabaoth plazma akkréciós örvényhez, amely az egész Naprendszerre kiterjed, és amelyek a plazma strangelet és toplet bombákhoz vannak kötve. A Fénymunkások és Fényharcosok implantátumai a cabal tagjainak implantátumaihoz kapcsolódnak a Seth alagútjain keresztül és ez hátráltatja a spirituális fejlődésüket, de ugyanakkor felgyorsítja a cabal implantátumok eltávolítását és a Yaldabaoth polip plazma akkréciós örvény szétesését.
Sokan tisztában vannak a Naprendszerünkben lévő holdakon és aszteroidákon lévő chimera állomások létezésével. Itt fontos megérteni, hogy csak néhány száz hold és néhány millió aszteroida létezik, amelyek alkalmasak arra, hogy fizikailag bázisokat hozzanak létre rajtuk és ezeknek csak töredékén vannak jelen tulajdonképpen chimera bázisok.
A Kuiper öv viszont hatalmas és milliárdnyi potenciális égitesttel rendelkezik, amelyek alkalmasak arra, hogy bázisoknak adjanak helyet. Tulajdonképpen a fizikai chimera bázisok túlnyomó többsége a Kuiper övön belül helyezkedik el és alkotja az ún. Kuiper Gyűrűt, ami a védelem külső vonalát képezi, amely megvédi a chimera által ellenőrzött területeket a Naprendszeren belül a Galaktikus Konföderáció és az Ashtar Parancsnokság felszabadító erőivel szemben.
A Kuiper öv többnyire az ekliptikus síkon, a Neptunusz pályáján kívül helyezkedik el.
A chimera bázisok Kuiper Gyűrűből való eltávolításának műveletei hamarosan megkezdődnek. Akkor fogok erről a műveletről bővebben beszámolni, ha az stratégiailag bölcs lesz. A bázisok száma ne riasszon el, mivel az eltávolításukra vonatkozó terv nagyon szilárd és hatékonyan fogják kezelni a helyzetet.

2016. január
A chimera csoport eltávolítása folytatódik. A Kuiper Gyűrűt, a chimera fizikai bázisainak hálózatát a külső Naprendszerből szinte már teljesen eltávolították. A chimera flotta utolsó maradványai rendezetlenül, szétszórva találhatók a Naprendszerben és a plazma csomópontok közelében rejtőznek, ahol a legmagasabb koncentrációban vannak a plazma strangelet és toplet bombák, amelyeket védelmi mechanizmusként használnak.
Amikor a fizikai chimera hálózat az egész Naprendszerben gyorsan szétesik, a plazma akkréciós örvény a strangelet és toplet bombákkal sokkal nagyobb kihívás marad, legalábbis egyelőre.
Ahogy a chimera hatalma csökken, egyre több információcsere zajlik a földi pozitív frakciók vezetői között anélkül, hogy attól félnének, hogy ezeket az információkat megtudja a chimera, és anélkül, hogy fenyegetve éreznék magukat amiatt, hogy a chimera megtorlással áll elő, ha ezek a vezetők túl szabadon beszélnek.
Ezért az Ellenállás hamarosan fontos információkat fog átadni a kelet-agarthai hálózatnak és különböző titkos űrprogramok (SSP) frakcióinak és ezek közül néhány információ a felszíni lakossághoz is eljut majd. A legtöbb SSP frakciót komoly elme-programozásnak vetették alá a Plejádiak és más pozitív földönkívüli fajok ellen és az Ellenállás hamarosan szilárd bizonyítékkal fog nekik szolgálni a Plejádiak jó szándékáról.
Az Ellenállás olyan technológiai know-how-t is át fog nekik adni, hogy hogyan kell eltávolítani nanitokat és más hasonló technológiákat, amelyeket helytelenül AI-ként (mesterséges intelligencia) írnak le. Ahogy azt valaki ragyogóan megfogalmazta a blogomon egy hozzászólásban: "Cobra beszélt robotokról és nanitokról (miniatűr robotokról), melyeket a chimera fejlesztett ki, hogy irányítsák a hüllőket és az embereket. Ezek a robotok és nanitok annyira kifinomultak lehetnek és olyan gyorsan feldolgozzák az információkat, hogy azt az illúziót vagy benyomást keltik, hogy érzőek, elevenek és intelligensek. De valójában csak gépek, amelyeket könnyű kikapcsolni. "
Egy kulcsfontosságú védelmi tényező ezen technológiák ellen az érzelmek és az elme közötti egyensúly. Ezek a technológiák csak azt az elmét tudják manipulálni, amelyhez elfojtott érzelmek kapcsolódnak és nem tudja kezelni az erős érzelmi áramlatokat.
A bolygó felszínén haladás figyelhető meg. Egyre több kezdeményezés van világszerte, amelyek kezdik beállítani a megfelelő feltételeket a pénzügyi rendszer újraindításához.


2016. február
A chimera csoport eltávolítása folytatódik. A Fényerők nemrég fontos áttöréseket hajtottak végre és nagyon hamar el fogják tudni távolítani az összes plazma strangelet bombát. Már csak a plazma toplet bombák maradnak, de a Fényerők arra számítanak, hogy ezek eltávolításának a mechanizmusa hasonló lesz a strangelet bombákéhoz és remélik, hogy egyszer s mindenkorra meg fog oldódni a strangelet/toplet probléma.
Emiatt a plazma síkon történt fontos előrejutás miatt az éteri és alacsonyabb asztrál síkokon elég nagymértékben javulnak az energiák és tündérek és angyalok kezdenek visszatérni a bolygó felszínére a természetben, az emberektől távoli helyszínekre. Ezek az apró lények nem kedvelik a legtöbb ember durva energiáját, viszont szívesen fogadják a szeretetteljes kapcsolatfelvételt. Arra ösztönzünk, hogy menj ki a természetbe és keresd a szeretetteljes kapcsolódást az energiájukkal.
Az elmúlt időszakban a sötét erők meglehetősen merészen cselekedtek és ezért az Ellenállás néhányszor akcióba lépett a fizikai síkon.
Először is, világszerte információs csomagokat helyeztek el a Közzétételről, a titkos űrprogramokról és a cabal elleni bűnügyi bizonyítékokról néhány jelentősebb hírlapügynökség számítógépén. Ha a cabal átlép egy bizonyos határvonalat, ezeket az információs csomagokat aktiválni fogja az Ellenállás távoli eléréssel, amik egyszerre számtalan számítógép képernyőjén felugró reklámként fognak megjelenni világszerte. Ezt az akciót azért is végre fogják hajtani, hogy így biztosítsák, hogy a cabal nehogy bármilyen formában megkísérelje elferdíteni vagy megakadályozni a Közzététel folyamatát.
CSAK teljes, 100%-os Közzététel lesz megengedve, a korlátozott Közzététel NEM lehetséges.
Másodszor, bizonyos fegyveres Ellenállási ügynökök jelenleg a felszínen tartózkodnak és sok esetben közbe fognak lépni, amikor ártatlan civileket érnek támadások, hogy így megelőzzék az erőszakot.
Harmadszor, Ellenállási ügynökök szivárogtak be a fő cabal játékosok, az összes USA-beli elnökjelölt és sok kulcsfontosságú politikus biztonsági személyzetébe világszerte, ami befolyásolhatja a bolygó helyzetét.
Az óvatos Közzétételi folyamat folytatódik.

2016. március
A plazma strangelet bombák nagy része sikeresen eltávolítva, a Fényerők a plazma toplet bombákra fókuszálnak, melyek megközelítése hasonló módon fog történni.

2016. április
A chimera csoport eltávolítása folytatódik. A plazma strangelet bombák nagy többségét eltávolították és a Fényerők jelenleg a plazma toplet bombák eltávolításán dolgoznak, sikeresen alkalmazva ugyanazt a módszert. Ez erős reakciót váltott ki a chimera csoportból és arra utasították az archónokat, hogy tekerjék fel a hangerőt a technológiáikon, hogy így nyomják el a Fénymunkásokat és Fényharcosokat, mivel ők a Korszakok váltásának kulcsfigurái. Infrahang és plazma skaláris hullámokat alkalmaznak.

A plazma strangelet és toplet bombák eltávolítása csökkenti a feszültséget a Naprendszerünkön belül, megnyitja a Föld karantént és felgyorsítja a közzététel folyamatát a felszíni lakosság számára. A cabal úgy akarja ellenőrzése alatt tartani ezeket a próbálkozásokat, hogy az Egyesült Nemzeteken, a globális eszközükön keresztül alkotnak meg szabályokat.

Putyinhoz közel álló források arról tájékoztattak, hogy az elmúlt néhány évben Oroszország úgy támogatja a közzétételt, hogy teljes szabadságot ad a sajtónak a közzétételről szóló hírek nyilvánosságra hozatalában. Az egyetlen probléma az, hogy a legtöbb írás oroszul jelenik meg és amikor az orosz újságírók megpróbálják eljuttatni a cikkeik angol nyelvű változatát a nyugati médiákhoz, visszautasítják őket. Államilag szponzorált orosz intézmények kutatják és vizsgálják az UFO jelenségeket és aktívan keresik a működő többletenergia technológiákat, de azt állítják, hogy a nyugati forrásokból származó ingyen energiával kapcsolatos információknak csak kb. az 5%-a használható fel.

Évekkel ezelőtt Putyinnak mély spirituális kapcsolata volt a plejádiakkal, ami átalakította őt és ez a titkos oka annak, hogy rendíthetetlenül harcol a cabal ellen. A cabal Illuminazi frakciója kezd rájönni, hogy vége a játéknak és nem fognak tudni elmenekülni a föld mélyére vagy a Naprendszerbe. Az a tervük, hogy elkerüljék a tömeges letartóztatásokat az Esemény idején úgy, hogy elhagyják a Texasban lévő erődjeiket, átkelnek a mexikói határon, elrepülnek Mexikóból Argentínába és onnan tengeralattjárókon elmennek az Antarktiszra a sekély föld alatti bázisokra, felhasználva a régi kapcsolatokat, abból az időből, amikor a nácik ugyanezt tették 1945-ben.

A chimera csoport eltávolítása folytatódik. A Fényerők elkezdték a chimera-korlát lebontását. A chimera-korlát elhelyezkedése egybeesik a helioszféra terminációs lökéshullámfrontjával a Naprendszer külső szélén.


A chimera-korlát a chimera csoport külső védelmi vonala. Olyan anyahajó flottákból áll, amelyek a plazma toplet bombákkal vannak összekapcsolva. A korlát célja az, hogy megakadályozza a pozitív csillagközi és galaktikus energiák behatolását a Naprendszerbe. Pont a külső korlát (ahogy Corey Goode nevezi) Tachyon membrán (ahogy más források hívják) belsejében helyezkedik el. A külső korlát/Tachyon membrán elhelyezkedése egybeesik a heliopauzával a Naprendszerünk legkülső szélén. Ezt a Fényerők használják arra, hogy a Naprendszerben ki-be irányítsák a lények és az energiák áramlását. A chimera-korlát lebontását a Voyager 2 űrhajó is észlelte.

A chimera-korlát lebontása elkezdte megnyitni a csillagközi tér pozitív energiájára a Naprendszerünket és ebből következően az emberiség tudatosságát. Létezik egy csoport, akiknek „Áttörés Kezdeményezések” a nevük és az a tervük, hogy miniatűr űrszondák seregét küldjék az Alfa Centauri-ra.

2016. május
A chimera csoport eltávolítása folytatódik. Mostanáig a chimera csoport felügyelt minden a Naprendszerünkön belül történő kommunikációt, információ mozgást, különböző frakciók között, fenyegetve a strangelet és toplet bombák élesítésével amennyiben a hírfelügyeletet valamelyik frakció (vagy csoport) akadályozná.
Az információ blokád lassan feloldódik, és a különböző csoportok elkezdtek már kommunikálni egymással. A Plejádiak és más a Galaktikus konföderációhoz tartozó fajok megkezdték felkeresni azokat a személyeket, akik a chimera által felügyelt Titkos Űrprogramban (Secret Space Program) dolgoznak.
A Galaktikus Kódex nemrégiben lett bemutatva a Titkos Űrprogram frakciójának a Naprendszerünkön belül és más földalatti csoportoknak is. A Galaktikus Kódex igen közismert és elfogadott valamennyi pozitív fajok körében szerte a Galaxisunkban. A Titkos Űrprogram frakciók mostanáig megkapták a kellő oktatást, de még mindig sok az ellenállás.

2016. július
A jezsuiták, az arkhónok és a chimera tagjai mind az Androméda galaxis negatív fajai közül származnak. Mindannyian bukott angyalok, ami azt jelenti, hogy implantációs folyamaton keresztül ereszkedtek le a szellemi világból az anyagba és közülük elég sokan felemelkednek majd, ha a dualitásnak vége.

A chimera csoport tagjai nem vesznek részt a megadásról szóló tárgyalásokban, mivel nem létezik olyan felszíni pozitív frakció, amely elég erős lenne ahhoz, hogy kezelje őket. Az Ellenállás közvetlenül fog velük foglalkozni.

A Rockefeller frakció tagjai drakonida eredetűek és soha nem fogják megadni magukat. Addig fognak támadni a hamis zászlós akcióikkal, amíg eltávolítják őket a Galaktikus Központi napba. A drakonida faj sűrű anyagból fejlődött ki és a faj negatívabb tagjainak nincs kapcsolatuk a felsőbb szellemi világgal, hogy jóvátegyék a tetteiket.

Másodszor, azok a cabal tagok, akik hajlandóak lesznek megadni magukat, pszichológiai változáson fognak keresztülmenni, hogy a Fényerőkhöz tartozzanak és igazságosan fognak velük bánni. A Csillagpor technológia hatása alatt lesznek, így ha megpróbálnak bármilyen szokatlan dolgot tenni mielőtt teljes mértékben elfogadják a Fényt, azonnal megbénítják őket és eltávolítják őket a bolygóról.

2016. augusztus
A chimera csoport eltávolítása folytatódik. Július közepe óta a toplet plazma bombák koncentrációja egy bizonyos küszöb alá esett, amely lehetővé teszi, hogy repedések jelenjenek meg a fátylon. Ez azt jelenti, hogy elsődleges anomália mentes plazma jelent meg a bolygó felszínén. Ez tisztább vertikális energetikai kommunikációt tesz lehetővé a nem-fizikai spirituális vezetőkkel, akik egyre inkább elkezdik fölvenni a kapcsolatot a felébredett emberekkel.

Az Ellenállási Mozgalom által elvégzett komplexitás hullám elemzés szerint kb. 20%-ra becsülik, hogy a Rothschildok megadják magukat az Esemény előtt. A Fényerők folytatják a bolygó felszabadításával kapcsolatos terveiket és nem fognak várni a megadási tárgyalások eredményére. Nem ezeken a tárgyalásokon van az elsődleges fókusz.
Néhány tudós megerősítette azt, amit a Tachyon kamráink a gyakorlatban szemléltetnek. A húrelmélet egyik megalkotója felvetette, hogy a Tachyonok a közvetlen kapcsolatunk a Forrással. A hagyományos tudomány végre kezdi megérteni a Földet körülvevő plazmamezőt. Mivel a Föld körül lévő plazma anomália gyorsan tűnik el, a negatív katonaság plazma bombákkal akarja megerősíteni.

2016. szeptember
A szeptember 1-jei gyűrűs napfogyatkozást arra használta fel a chimera csoport, hogy újra megnyissanak egy negatív plazma portált a kongói energiaörvényen keresztül. Láthatjátok, hogy a teljes napfogyatkozás pályája keresztülmegy Kongón. Pontosan 67 perccel a napfogyatkozás vége után a chimera csoport tagjai az egyik pilóta nélküli légi járműről skaláris sugárfegyvert alkalmaztak, hogy megsemmisítsék Elon Musk Falcon 9 hordozórakétáját, azért, hogy így késleltessék a felszíni űrprogramokat, amelyek megkísérelnének véget vetni a Föld karantén helyzetének. 

Elon Musk egy bizonyos pozitív Titkos Űrprogram frakció képviselője. Legutóbbi közleményében utalt arra, hogy a Falcon 9 robbanását földönkívüli beavatkozás is okozhatta. Az orosz fősodratú médiában erről nyíltan számoltak be. 2016. szeptember 1. óta - amely a II. világháború kitörésének 77. évfordulója - nyílt háború zajlik naprendszerünkben a chimera csoport és a drakonida kegyenceik, valamint a Központi Faj pozitív Fényerői, a Galaktikus Konföderáció, a plejádi, szíriuszi és andromédai flotta és a Titkos Űrprogramok pozitív frakciói között.

Ez a háború a Galaktikus Háborúk utolsó terjeszkedése mielőtt a Naprendszerünk végleg felszabadul és az Univerzum végleg megtisztul a sötétség alól.
Ez a háború abban is megnyilvánul, hogy skaláris technikával megnövekedett támadásokat intéznek a Fénymunkások és Fényharcosok ellen.

2016. október
Az alábbi beszámolóban elhangzó információk egyes részei bonyolultnak tűnhetnek és felzaklathatnak egyes embereket, de mindezek ellenére meg kell, hogy osszam.
A chimera csoport eltávolítása folytatódik. Miután a chimera megnyitotta a háborús frontot a Naprendszeren belül, a Fényerők a plazmasíkon sok területet elveszítettek szerte a Naprendszerben és a Plejádi flottának szinte teljes visszavonulót kellett fújnia.
Ezen területek közül sikerült néhányat visszaszerezni az elmúlt napokban és a Plejádiak visszatérnek.

Az ellenállás korábban nem tudott arról, hogy a fizikia biochipeket nem távolították el teljesen. A biochipek bizonyos alkotórésze elkerülte az Ellenállás összes fejlett felderítésének és az eltávolító technológiáknak a figyelmét, de sajnos minden ember még mindig legalább három ilyen biochippel rendelkezik. Ez a három biochip jelenti a három fő plazma implantátum fizikai rögzítési pontját, amelyek a homloklebenyben és a köldök fölött találhatók.



A homloklebenyben lévő biochipek mindkét szem látóidegéhez kapcsolódnak és mesterséges idegpályákon keresztül csatlakoznak az agy hallókérgéhez. Folyamatos audió-videó adatáramot küldenek a chimera csoport fő számítógépének bármiről, amit látunk és hallunk. Ez a számítógép a plazma toplet bombák retorziós mechanizmusán keresztül folyamatosan ellenőrzi a felszíni lakosság tevékenységét és megakadályozza, hogy kapcsolatot tudjanak teremteni az agarthai hálózattal és/vagy a Fény földönkívüli lényeivel
A köldök fölött lévő biochipek hatékonyan irányítják a felszíni lakosság viselkedését, elektromos árammal működő biofeedback hurok technikával.

Ahogy arról már korábban is írtam, ezeket a biochipeket a chimera csoport parancsára a náci koncentrációs táborokban fejlesztették ki a II. világháborúban, hogy így tartsák fenn a bolygó karantén státuszát és a felszíni lakosság ellenőrzését.
A Siemens vállalat nyújtotta a technológiai szakértelmet a chipek fejlesztéséhez
A II. világháborút követően hatékonyan terjesztették az emberek között, oltásokban elhelyezve a WHO világméretű oltásprogramjainak keretein belül.

Hatalmas technológiai korszerűsítés történt a biochipek terén 1979 és 1984 között, majd 1996 és 1999 között. 2009 végén újabb korszerűsítés volt és az új oltásokba 2009 óta újabb, erősebb fajtájú biochipeket helyeztek el.
Bár az Ellenállásnak sikerült lekapcsolni és eltávolítani a biochipek áramkörének legtöbb alkotóelemét, de az egyiket 2016. szeptember 1-ig nem vették észre, csak amikor a chimera egyidejűleg aktiválta őket az egész felszíni lakosság és a titkos űrprogramok legtöbb frakciójának körében. Az Ellenállás jelenleg egy olyan technológia kifejlesztésén dolgozik, amellyel eltávolíthatják ezeknek a biochipeknek a még megmaradt részeit.

A chimera azt is elrendelte a még megmaradt drakonida kegyenceinek, hogy aktiválják az összes fennmaradt skaláris plazma fegyvert, amiket a drakonidák titokban helyeztek el a Föld körüli alacsony pályán keringő műholdak többségében. Jelenleg ezek a skaláris plazmasugarak teljes körűen támadják a bolygó felszínén élő legfelébredettebb Fényharcosokat és Fénymunkásokat. Az Ellenállás és a plejádi flotta még nem tudja leállítani ezeket a fegyvereket, mivel plazma toplet bombákkal vannak levédve.

2001 óta a chimera a régi náci kapcsolatait is felhasználja Németországban arra, hogy föld alatti bázisokat építsenek, ahova a cabal személyzetét tervezik evakuálni. Ezek közül a bázisok közül néhányat arra is felhasználnak, hogy ott szállásolják el a legerőszakosabb "menekülteket", akik a migrációs hullámmal érkeztek Európába és azt tervezik, hogy elengedik őket abban a globális konfliktusban, amit reményeik szerint ki fognak robbantani.
Az Ellenállásnak teljes ellenőrzése van a kialakult helyzet fölött, mivel a föld alatti világ az otthonuk és rendelkeznek azokkal a forrásokkal, melyekkel meg tudják akadályozni, hogy ebből bármi megtörténjen. A sötét erők soha nem fogják tudni használni ezeket a bázisokat és nem fogják tudni szabadon engedni ezeket a "menekülteket".


2016. november
A chimera csoport eltávolítása folytatódik. A Fényerők elég nagy sikereket értek el a Yaldabaoth polip entitás csápjainak a testétől való eltávolításában, amely a Földhöz kapcsolódik. Másrészről a Yaldabaoth fő testének eltávolítása komoly kihívást jelent és kemény harc folyik a plazmasíkon a bolygó felszíne körül. Kétségbeesésében a chimera csoport katonai vállalkozókat használ a fátyol technológia megerősítésére, hogy megakadályozzák a karantén Föld felszabadítását A Plejádiak további kisebb győzelmeket arattak az alacsony Föld körüli pályán lévő műholdakban található plazma skaláris fegyverek eltávolításában.
Sok tevékenység folyik az Antarktiszon. A Fényerők megnövelték jelenlétüket a területen és a másik oldal „figyelmeztetést” kapott.

2016. december
A chimera csoport eltávolítása folytatódik. Beléptünk a Yaldabaoth polip entitás és az összes fennmaradt plazma toplet bomba eltávolításának utolsó szakaszába.
Ez a folyamat elérkezett arra a pontra, amikor az Ellenállási Mozgalom aktívabban be tud avatkozni a bolygó felszínén zajló szituációkba. Az Ellenállás emberei ezt úgy valósítják meg, hogy taktikai támogatást nyújtanak a katonaság pozitív frakcióinak az Eseményt megelőző felszabadítási műveletekhez az USA-ban, Oroszországban, Kínában, Indiában, Egyiptomban és sok más országban. 
Ezt hamarosan a Szíriában, Irakban és Ukrajnában kialakult helyzet javulása is tükrözni fogja. Csendes háború zajlik a fentebb említett néhány ország katonaságának pozitív és negatív frakciói között. Ez a háború többnyire olyan hírszerzési és kémelhárítási műveleteken keresztül folyik, amit soha nem szivárogtatnak ki az átlaglakosság számára. 
Azt lehet mondani, hogy jelenleg a katonaságok a fókuszpontjai annak a proxi háborúnak, ami egyik oldalon a Galaktikus erők, a másik oldalon pedig a chimera/drakonidák szövetsége között megy végbe. Amikor ez a háború befejeződik és a Fény frakciója győz, az Ellenállás meg fogja nyomni a gombot az Esemény beindításához.

2017. január
A 2017-es évben sokkal inkább jelen lesz a Fény a bolygó felszínén, mint az előző években, mivel nagyban megnövekedett a Galaktikus Központból érkező nem-fizikai Fényrészecskék jelenléte. 2016 utolsó napján sok jel volt az égen poláris sztratoszférikus felhők és más szokatlan felhőjelenségek formájában Ezzel egyidőben folytatódik a chimera csoport eltávolítása. 

Nemrég észlelték, hogy a Naprendszerünkben a Fényerők tisztjei közé beszivárgott a chimera csoport. Még arra is képesek voltak, hogy eltérítsenek egy olyan teleportáló portált, ami elfogott cabal tagokat szállított, akiket úgy volt, hogy a Galaktikus Központi Napba visznek. A Kuiper övben lévő chimera bázisra vitték őket. Ezt a helyzetet már megoldották.

Azt is felfedezték, hogy a külső korlát/tachyon membrán bizonyos fokig átjárható a plazma anomália számára és bizonyos körülmények között a negatív plazma entitások keresztül tudnak jutni ezen a membránon a Seth alagútjain át mindkét irányba, be és ki a Naprendszerben. A Naprendszerünkön kívül lévő plazma még nem teljesen mentes az elsődleges anomáliától, főleg az a plazmaszál, ami az Orion-kar mentén húzódik.

Ebben a régióban a plazma anomália az elmúlt néhány millió évben zajló orioni galaktikus háborúkból ered és szinte teljesen megtisztították, de a fennmaradó kis része még mindig kapcsolatban van a Yaldabaoth entitással. Az anomáliával teli plazma legmagasabb koncentrációban a Rigel csillagrendszertől a Taurus sötét felhőjéig terjed, amit Taurus molekuláris felhőnek is hívnak.



Erre való reagálásként egy hatalmas és erős, százmilliónyi tagból álló Fénycsoport lépett be a Naprendszerbe és segíteni fognak a chimera végső eltávolításában. Ennek a pozitív csoportnak a kilétét még nem árulhatom el.

Az Ellenállás és az összes szakadár civilizáció, akik a Galaktikus Konföderációval szövetkeztek, "intenzív tevékenységbe kezdtek ebben a Naprendszerben és azon túl, egy olyan szinten, amivel még soha nem találkoztunk."
Minden szakadár csoportba (a Titkos Űrprogramok és a föld alattiak csoportjaiba), akik még nem léptek szövetségre a Galaktikus Konföderációval, még mindig beszivárognak a chimera tagjai.

A bolygó felszínén ez a beszivárgás még erősebb. Sokszor, amikor nem a terv szerint haladnak a dolgok, az egyértelmű jele a beszivárgásnak. A bolygón lévő ÖSSZES pozitív csoport szenved a chimera és csatlósai beszivárgásától. Sok geopolitikai esemény is megerősíti ezt.

2017. február
A chimera csoport eltávolítása folytatódik. Nemrég a helyzet drasztikus javulása állt be a Naprendszerünkben. A Fényerőknek sikerült eltávolítani a plazma anomália nagy részét a Naprendszerből és azon túlról. 
A plazma anomália túlnyomó része a még meglévő toplet bombákkal együtt a Földhöz közel halmozódott fel, a Föld középpontjától 3 földsugárnyi távolságban. Ez a terület a Yaldabaoth entitás "feje" és a kvantum anomália területe, és jócskán ezen belül helyezkedik el a karantén Föld.

A chimera csoport ezt a rendellenes plazmát egy skaláris mezővel tartja pozícióban, a leghatásosabb rezgésfrekvenciákkal, melyek a 11,76 Hz (az alfa agyhullámoknak felel meg) és a 15,69 Hz (a béta agyhullámoknak felel meg). Ez a két frekvencia a Fátyol alapfrekvenciája. A Fátyol skaláris mezőjének néhány káros hatását ugyanolyan frekvenciájú binaurális hangokkal lehet egyensúlyozni.



A Yaldabaoth entitás ún. "csápjai" nem valódi csápok, hanem tulajdonképpen plazma szálak, melyek állandóan változnak és nem egyenként távolítják el őket, hanem ahogy a Fény tör előre, fokozatosan feloldódnak. Fontos azt megértenünk, hogy a Yaldabaoth entitás egy plazma parazita, ami abból az egészséges szoláris plazmából táplálkozik, amely folyamatosan áramlik a Napból és napszelek terjesztik szerte a Naprendszerben.

A Yaldabaoth entitás rendellenes plazma szálainak sűrűsége most már folyamatosan gyorsan csökken a toplet bombákkal együtt szerte a Naprendszerben, addig a pontig, amíg teljesen feloldódik és most már alapjában véve csak a Yaldabaoth entitás "feje" van hátra. Ez a "fej" sok rendellenes plazmarétegből áll, melyet az elmúlt 26000 évben halmoztak fel a bolygó felszínén.
Naprendszerünk túlnyomó része a Föld-Hold keringési pályán túl most már a Fényerők és flottájuk kezében van.
Amikor eltávolítják a Yaldabaoth entitás fejét a toplet bombáival együtt, az események hatványozottan fel fognak gyorsulni a fő áttörés felé.

2017. március
Vasárnapi meditációnk volt a fordulópontja a Föld bolygó energiahálójáért vívott döntő csatának, amely 2017 januárja és áprilisa között zajlik, és egyben ez volt a Fény egyik legnagyobb győzelme. Úgy becsülik, hogy meditációnk a felére csökkentette az Eseményig hátralévő várakozási időt. Nem csupán elértük, meg is haladtuk a kritikus tömeget. Valahol 1 és 2 millió között volt azoknak a száma, akik értesültek a meditációról, és nagyjából 150-200 000 ember vett ténylegesen részt. Az aktiválás pillanatában egy hatalmas pozitív plazmahullám söpört végig a naprendszeren és aztán az ionoszférán, a Schumann rezonanciák robbanásszerű kiugrását okozva.

Ezt a hullámot észlelték az Űrfigyelő Rendszer által az oroszországi Tomszkban, ahol helyi idő szerint 21:55-kor zajlott az aktiválás. Tisztán látható a plazma-aktivitás drasztikus növekedése, amely nagyjából egy órával az aktiválás után kezdődik, és kb. 36 órán át tart.

Ez a hullám eredményesen megtisztította a Naprendszert a negatív plazma legnagyobb részétől, és az Ellenállás közölte, hogy „a Hold pályáján túl nem észlelnek semmiféle plazma-anomáliát”. Ugyanakkor eltávolításra került minden, a Hold pályáján túli plazma toplet-bomba is.

Ez azt jelenti, hogy a Yaldabaoth entitás „csápjainak” vége egyszer s mindenkorra, és most már csak a „fej” maradt.
Aktiválásunk óta a Yaldabaoth entitás „fejének” gyógyítása a vártnál gyorsabban halad.

Aktiválásunk óta a Galaktikus Konföderáció erői nagyon aktívvá váltak a Hold pályáján belül, a Föld felszíne felé haladva. Bár nagy győzelmeket arattunk, a Föld bolygóért folyó küzdelem még nem ért véget, és szükség van a további erőfeszítéseinkre a végső felszabadításig.
Mindeközben folytatódik a chimera csoport eltávolítása. A Fényerők végre nagyobb befolyással bírnak a chimera csoporttal szemben és remélhetőleg április közepéig jó hírekről fogok tudni beszámolni.

2017. április
A chimera csoport eltávolítása folytatódik. A Fényerők folyamatosan intenzíven távolítják el a Yaldabaoth entitás fejét az összes plazma anomáliával és plazma toplet bombákkal és a Fátyol összes skaláris technológiájával együtt. A chimera, ahogy egyre inkább rádöbben, hogy veszíteni fognak, rendkívül brutális módon megnövelték a plazmatámadásokat a kulcsfontosságú Fénymunkások és Fényharcosok ellen.

Szerdán a Galaktikus Konföderáció Fényerői és az Ashtar Parancsnokság teljes erővel elkezdte aktívan eltávolítani az összes plazma negativitást a bolygó felszínének közelében. A Konföderáció erőinek minden közvetlen beavatkozása a karantén Földön belül, a chimera megtorlását váltja ki, amit először azzal kezdtek, hogy az USA és Észak-Korea között nukleáris konfliktust próbáltak kiprovokálni.
Bár szerdán az egyik föld alatti bázison nukleáris tűzpárbaj volt, ami a chimera-nak dolgozó bizonyos számú drakonidát "elporlasztott". A Fényerők NEM fognak megengedni semmilyen nukleáris tűzpárbajt kisebb támadásokon kívül a bolygó felszínén.

Miután rádöbbentek, hogy nem lesz lehetőségük nukleáris háborúra, a chimera arra folyamodott, hogy hagyományos fegyverekkel próbál globális háborút kirobbantani.
Az arkhón és a jezsuita hálózatokon keresztül nyomást gyakoroltak Trump-ra, hogy megtámadja Szíriát.

2017. június
A chimera csoport eltávolítása folytatódik. A Fényerők véghezvittek "bizonyos műveleteket" és most intenzíven dolgoznak a Yaldabaoth entitás fejének feloszlatásán.
Az entitás feje a Föld bolygó felszínének közelében lévő plazma anomáliás akkréciós örvény belsejében helyezkedik el, melynek külső széle kb. 3 Föld-sugárnyira van a bolygó középpontjától.

Az általános tudomány néhány évvel ezelőtt "fedezte fel" ezt a külső szélt: A NASA most már nyíltan elismerte, hogy ember alkotta alacsony frekvenciájú hullámok hozzák létre ezt a külső szélt, ami hatékonyan alkotja meg a Fátyol legkülső korlátját A Yaldabaoth entitás fejének rendellenes plazma szálai a toplet bombákkal együtt a fekete kővel vannak összekapcsolva, ami egy top kvark-antikvark kondenzátum. Kb. 7 millió évig a fekete kő a Rigel csillagrendszerben keringő egyik bolygón volt megtalálható (ami abban az időben a kozmikus anomália középpontja volt), majd 1996-ban hozták a Földre a Rigelből a Bika molekuláris felhő plazma szálán keresztül Jelenleg a Long Island-en lévő RHIC ütköztető közelében lévő föld alatti chimera létesítményben található.

A rendellenes plazma és a fekete kő között lévő kölcsönhatás kb. 500 mérföld átmérőjű óriási negatív plazmaörvényt hoz létre, melynek középpontja Long Island-en van.
Ez az örvény a bolygó felszínén még fennmaradt elsődleges anomália fenntartását szolgáló állomás. A cabal legfelsőbb vezetői és a chimera sok tagja használja pajzsként ennek az örvénynek az anomáliáját a Fénnyel szemben. Ez az oka annak, hogy a Keleti Parton fordulnak elő a cabal tagok a legnagyobb létszámban a bolygón.

A Fényerők jelenleg közvetlenül azon dolgoznak, hogy hatástalanítsák a fekete követ és eltávolítsák a még meglévő toplet bombákat és a tervek szerint haladnak.

A fekete kő eltávolítása véget fog vetni a kozmikus egyenlőségnek és meg fog szűnni a "hamis vákuum" jelenlegi metastabil állapota.
Az a "hamis vákuum", amit jelenleg megtapasztalunk, az Univerzum egy metastabil szektora, ahol a Forrás és az elsődleges anomália között lévő kölcsönhatás olyan körülményeket teremt, melyek az entrópiát támogatják és életellenesek és amelyek a fő okai annak, hogy a karantén Föld státusz és a gonosz létezése egyáltalán lehetséges.

A fekete kő eltávolítása meg fogja teremteni azt a vákuum metastabilitású eseményt, ami lehetővé teszi majd, hogy a buborék nukleációs frontok áthatoljanak a Fátyol határain a bolygó felszíne felé és hatékonyan be fogja indítani az Eseményt. Az Esemény a Fátylon belüli valódi kvantum vákuum körülmények bevezetésének pillanata és így annak az elsődleges anomália résznek az eltávolítása, amely közvetlenül felelős a gonosz létezéséért. Az az alapvető erő, amely lehetővé tette a cabal és a szenvedés létezését, meg fog szűnni.

Mindeközben a PrisonBreak művelet a földönkívüli élet létezéséről szóló óvatos közzététellel folytatódik És azokkal a nyilvános űrprogram kezdeményezésekkel, melyek el fogják juttatni az emberiséget a Fátylon túlra.

2017. július
Jelenleg a Fényerők fő fókusza a Yaldabaoth entitás fejének, a toplet bombák, a fekete kő és az ezekkel kapcsolatos elsődleges anomália eltávolításán van. Ez egy nagyon érzékeny művelet, ezért remélem, érthető, hogy nem tudok sok információval szolgálni ezzel kapcsolatban addig, amíg be nem fejeződik.
E művelet befejezése felé haladva hirtelen és váratlan áttörések várhatók, melyek sorozata az Eseményhez fog vezetni.

A chimera csoport tagjai egyre jobban aggódnak a "Galaktikus Konföderáció flottájának inváziója miatt", ezért folyamatosan erősítik meg az alacsony Föld körüli pályán lévő védelmi pozíciójukat. Ők állnak az USA hadsereg hatodik fegyvernemének létrehozása mögött (űrfegyverek).

Maga a légierő is készülődik egy összeütközésre a Galaktikus Konföderáció és a chimera által beszivárgott légierő között az alacsony Föld körüli pályán lévő utolsó védelmi vonalon a Fényerők ellen Ez a katonai összeütközés közvetlenül az Esemény előtt lehetséges és ha megtörténik, rövid, látványos, kiterjedését tekintve korlátozott lesz és a chimera teljes legyőzésével fog végződni.

Mindeközben a Fényerők a teljes közzétételt szorgalmazzák.

A chimera csoport és az egzotikus fegyvereik eltávolítása folytatódik és nagy áttörések történtek.

Megkezdődött a Fekete Kő dehadronizációs folyamata. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy a Fekete Kő elkezdett szétbomlani kicsi, kezelhetőbb nehéz kvark anyagdarabokra, melyek egyre kisebbek és kisebbek, ahogy a Fényerők "szerető figyelmet" szentelnek nekik.
Ez tovább fogja gyorsítani a még meglévő toplet bombák és a Yaldabaoth plazmaentitás eltávolításának folyamatát.

Galaktikus szinten folyik a fennmaradó kvantum tér-idő anomália gyógyulása, ami azon galaktikus háborúk utolsó maradványa, melyek évmilliókon át söpörtek keresztül a Galaxison. Ez azt jelenti, hogy a "megkínzott űr" végre egyenesbe kerül, meggyógyul és Pleroma galaktikus teste egészségesebbnek tűnik, mint valaha. A Galaxis nagy részén a galaktikus háborúk okozta traumák teljesen begyógyulnak.



2017. augusztus
A Yaldabaoth entitás fennmaradó plazma anomáliájának több, mint felét átalakították és a Keleti Parton lévő plazma anomáliás örvény gyakorlatilag megszűnt. Ami megmaradt, az kisebb darab szétbomló plazma anomáliás örvények Washingtonban és New Yorkban. Az arkhónok titokban arra használták a Keleti Parton lévő plazmaörvényt, hogy megvédjék a cabalt és most, hogy ez a védelmi rendszer szinte teljesen megszűnt, a cabal sok akciója - kiterjedt gyermekbántalmazási hálózatukat beleértve -, hamarosan le fog lepleződni az átlaglakosság számára.

A Fényerők az elmúlt néhány hónapban nagyon aktívan dolgoztak azon, hogy a Fekete Követ eltávolítsák. Az Egység Meditációnk adta meg a szükséges energiatámogatást a végső lökéshez és immár a Fekete Kő majdnem eltűnt. Egy héten belül el fogják teljesen távolítani, a hozzá kapcsolódó összes anomáliát pedig egy hónapon belül. Amikor ez megtörténik, a Long Island-en lévő RHIC részecskegyorsító el fogja veszíteni mindennemű jelentőségét a chimera csoport számára és be fogják szüntetni a használatát. Így csak a világ sok részecskegyorsítói közül az egyik lesz és nem fog tudni már komoly károkat okozni az emberiségnek.


2017. szeptember
A Fekete Követ feloszlatták és az ehhez kapcsolódó összes elsődleges anomáliát várhatóan a szeptemberi napéjegyenlőség idején fogják eltüntetni.
Ami még hátravan, az az, ami a Yaldabaoth entitásból megmaradt, a testében lévő toplet plazma bombákkal és plazma elsődleges anomáliával.

A Yaldabaoth entitás kezd rájönni, hogy majdnem lejárt az ideje és nagyon erősen reagál a Galaktikus Központból érkező egyre növekvő energiákra. Ez az oka annak, hogy sokan rendkívül nehéz energiákat és helyzeteket tapasztalnak meg jelenleg.
Az arkhónok és a cabal visszaélnek a Yaldabaoth entitás "felkavart" plazmájával, hogy így növeljék a plazmaörvények erejét és szélsőséges időjárást idézzenek elő.

A Fekete Kőhöz kapcsolódó anomáliát eltávolították.

Ami még megmaradt, az a Yaldabaoth plazma entitás maradványai a hozzá kapcsolódó plazma toplet bombákkal és plazma anomáliával és még néhány más plazma parazita entitással, melyek eddig Yaldabaoth testében rejtőztek és egyre aktívabbak, ahogy Yaldabaoth egyre gyengül. Ezek az entitások is tele vannak plazma toplet bombákkal és plazma anomáliával.



2017. október
Október 11. óta a Fényerők elkezdték megnyitni a Tachyon membrán (külső korlát) nyomáscsökkentő szelepeit a heliopauzában.

Ez azt jelenti, hogy a Galaktikus Központból érkező Felemelkedési energiák 1995 óta először, elkezdtek belépni a Naprendszerünkbe. A Fényerők jelenleg ezeket az energiákat a holdpálya alatti térbe kezdték összpontosítani, ily módon gyorsítják fel a megmaradt plazma entitások megtisztítását, melyek még mindig a Föld bolygó felszínéhez tapadnak.

Néhányan lehet, hogy emlékeztek arra, hogy 1996 előtt a holdpálya alatti tér tele volt a pozitív űrtestvéreink űrhajóival, tele volt angyalokkal és pozitív Fénylényekkel. Most már a Föld felszínének közelében lévő parazita plazmoidokat elég mértékben eltávolították ahhoz, hogy bizonyos számú Plejádi flotta visszatérhessen a holdpálya alatti térbe (remélhetőleg véglegesen), annak a lehetősége nélkül, hogy ezzel a megmaradt toplet bombákat beindítsák.

A chimera csoport egy jelentős részét eltávolították múlt héten a bolygóról és a még itt maradt tagjai kezdenek ráeszmélni, hogy lehetséges a vereségük. Az az egyik tervük, hogy hagyják, hogy korlátozott mértékben elérhető legyen a Közzététel és az űrutazás, engednék a Cabal tömeges letartóztatását is, de eltüntetnek minden nyomot, ami hozzájuk vezetne, elhagyják a bolygót és elrejtőznek valahol a Kuiper-övben.

Mondanom sem kell, nem fog sikerülni ez a tervük.

A chimera csoport egyre csökkenő ereje a fő oka annak a sok kezdeményezésnek, amiket jelenleg a Fényerők végrehajtanak, melyek előbb-utóbb meg fogják szüntetni a Föld bolygó karantén státuszát. Az első, ami sikerül, még több áttörés lavináját fogja beindítani, ami akár az Eseménnyel egy időben is megtörténhet. Ezek az kezdeményezések NEM az Esemény előfeltételei, de minden pozitív kezdeményezés, amely átszúrja a Fátylat, felgyorsítja az Eseményhez vezető folyamatot.

Amikor a felszíni emberek egy bizonyos számú kritikus tömege eljut a Fátylon túlra, a chimera nem lesz képes többé ellenőrzése alatt tartani a Közzététel és az Első Kapcsolatfelvétel folyamatát.

2017. november
A chimera csoport kezd komolyan aggódni és elkezdték megerősíteni a védelmüket az alacsony Föld körüli pályán az Egyesült Államok Légierejében lévő képviselőjükön keresztül.
Végre kezd tudomására jutni az általános tudománynak a nehéz kvarkok reakciójának létezése, ami potenciálisan elvezethet ahhoz a tényhez, hogy léteznek toplet bombák.
Az általános tudomány végre kezdi felismerni a galaxisok között lévő plazmaszálak létezését, amely nélkülözhetetlen, ha az emberiség meg akarja érteni az Univerzum felépítését.

2017. december
Jelenleg teljes körű csata zajlik a Föld bolygóért a plazma síkon a holdpálya alatti térben. A Fényerők a féregszerű plazmoid entitás eltávolítására fókuszálnak, amely az Orionból érkezett a Naprendszerbe 1996-ban és most a Föld körül van feltekeredve. 
Ennek az entitásnak és a testében élő kisebb plazma entitásoknak - az egzotikus plazmafegyvereikkel együtt - a reakciói brutális skaláris támadásokat idéznek elő a Fénymunkások és Fényharcosok ellen. Fizikai síkon a Fényerők megtisztítanak minden Titkos Űrprogram frakciót a holdpálya alatti térben. E programok minden tagja lehetőséget kap arra, hogy feltétel nélkül megadja magát és elfogadja a Galaktikus Kódexet vagy el lesznek távolítva. 

Thor kalapácsa 2018 februárjáig fog tovább "zúzni". A Fényerők azokat a negatív frakciókat is megtisztítják, akik az Antarktiszon és az Északi-sarkkör fölött próbáltak elrejtőzni, elsősorban a Baffin-szigetén és Novaja Zemlján. Egy hatalmas november végi művelet során a sötét erők infrastruktúrájának és személyzetének mintegy 80%-át eltávolították az Antarktiszról.

A Long Island alatt lévő klónozó létesítményt kiürítették.

Ez év márciusában a cabal sok tagját elvitték a föld alá az Ellenálláshoz kihallgatásra, majd visszaengedték őket a felszínre úgy, hogy törölték az emlékezetüket. 

David Rockefeller nem tudta kezelni a kihallgatás okozta stresszt és néhány nappal később szívrohamban meghalt.

A tömeges letartóztatások NEM fognak megtörténni addig, amíg a plazma síkot meg nem tisztították a skaláris fegyverektől és toplet bombáktól.

Bizonyos dolgok NEM a terv szerint alakultak, ezért nem tudok több információt közzétenni az Eseményről, bár szeretnék, de a helyzet egyszerűen túl kényes hozzá. 
Mindazon nehézség ellenére, amit megtapasztalunk, a Fény halad előre és a bolygónk fel fog szabadulni.

2018. január
2018 sok áttörésnek lesz az éve. A Fényerők egy hatalmas egyesített mező létrehozásán dolgoznak Naprendszer szerte egy fontos művelet második fázisában, melyet már néhányszor megemlítettem ezen a blogon és Mjolnir kódnév alatt fut. Ennek a műveletnek a második fázisa január 3-án kezdődött és március elején fog befejeződni (kis késéssel a korábbi, február végére becsült befejezéshez képest). A Fényerők a holdpálya alatti térben az összes plazma toplet bombát és szinte az összes rendellenes plazmát eltávolították. 

Az Ellenállás meghatározása szerint a holdpálya alatti tér külső határa épp a holdpályán belül van, belső határa pedig 3 földsugárnyi távolságra van a planetáris középponttól.

Az összes toplet bomba és a plazma anomália túlnyomó része, a plazmoid entitásokkal és a negatív Titkos Űrprogram frakciók egyes részeivel együtt, jelenleg a Föld felszínének közelében koncentrálódnak és nem terjednek ki a bolygó középpontjától 3 földsugárnyi távolságon túlra.

A háború várhatóan az alacsony Föld körüli pályán fog folytatódni. Viszont lassan át fog tevődni a bolygó felszíne alatt lévő bázisokra.

Folyamatban van a Fátyol nagy fokú tisztítása is minden szempontból és a Fényerők mindent megtesznek, amit tudnak, hogy bizonyos trendeket visszafordítsanak.
Az arkhónok egyik terve az volt, hogy teljesen leállítsák az emberek érzelmi életét és értelmes interakcióját. Ezért vezették be az okostelefonokat.

Főleg a fiatalabb generációkat célozzák meg, mert azok, akik 1996 után születtek, nagyon kevés tapasztalattal rendelkeznek a pozitív plazma, az éteri és asztrális energia környezetével kapcsolatban, amely lehetővé tenné számukra az egészséges érzelmi és társadalmi szokások kialakulását. Függetlenül attól, hogy a felszínen még nem változik látványosan a helyzet, akkor lesznek áttörések, amikor a Mjolnir csapása eléri a földfelszínt.

A Mjolnir Művelet a Fényerők egy speciális művelete arra, hogy érvényre juttassák a Galaktikus Kódex megvalósítását a karantén Földön.



Mjolnir, vagy más néven Thor kalapácsa (vesd össze: a norvég Thort, a római Iuppiterrel, a görög Zeusszal, az egyiptomi Wsirrel, és a késő atlantiszi Astarral) a Galaktikus Konföderáció egy titkos technológiája, amely biztosítani fogja, hogy a karantén Föld szektorban a galaktikus Kódex újra tiszteletben legyen tartva.

A Mjolnir technológia egyik aspektusa, hogy bármilyen sötét lényt képes észlelni, egyszerűen csak azáltal, hogy megméri annak a kvantum anomáliának a mértékét, melyet a lény áraszt ki gondolataival, érzelmeivel és tetteivel. 

A Mjolnir technológia egy másik aspektusa egy olyan üzembiztos "energiacsapda-tartály" és "feldolgozó" technológia, amely bármilyen sötét lényt el tud távolítani a saját birodalmából és "fel tudja azt dolgozni" a Galaktikus Kódex értelmében. Ez a "feldolgozás" általában a Ganümédész "szétválogató" létesítményében zajlik.

A Mjolnir művelet 2017 novembere óta teljes kapacitással zajlik.

A holdpálya alatti térben azok a Fényerők, akik a Galaktikus Konföderációhoz tartoznak, megfontoltan közelítik meg a különféle sötét frakciók minden tagját, és lehetőséget adnak számukra, hogy elfogadják a Fényt, különben elviszik őket a Galaktikus Központba, hogy "újraépítsék" őket. 

A fő frakció, akik mostanában problémákat okoznak, az ún. Illuminátus Szakadár Komplexum (IBC). Az IBC egy chimera irányítás alatt álló negatív frakció, akik elszakadtak a felszíni illuminátus hálózattól és az 1996-os arkhón invázió idején a föld alá mentek. Létrehozták saját föld alatti városokból álló hálózatukat, melyeket nagysebességű vonatok kötnek össze. Föld alatti hálózatuk független az Egyesült Államok hadseregének föld alatti hálózatától (melyet az 1950-es évektől építettek és az Ellenállás 2000 után megtisztított), független a chimera föld alatti hálózatától (melyet 26.000 évvel ezelőtt építettek és most már szinte teljesen megtisztította az Ellenállás) és független az agarthai föld alatti hálózattól (melyet 26.000 évvel ezelőtt hoztak létre és az elmúlt néhány évtizedben terjesztettek ki, amikor az Ellenállás csatlakozott ehhez a hálózathoz). 

Pillanatnyilag az Illiminátus Szakadár Komplexum kb. 200.000 illuminátus és drakonida tagból áll, akiket a chimera irányít. Az IBC felelős a gyerekek többségének eltűnéséért 2015 óta, akiket rabszolgaként használtak föld alatti bázisaikban.
Az Illuminátus Szakadár Komplexum kapcsolatban áll körülbelül 1 millió őslakos reptiliánnal is, akik a felszínen élnek, főleg Afrikában és Latin-Amerikában, de más kontinenseken is, és vámpírokként ismertek. 

További titkos űrprogramok jellemzően a Földhöz közelebb működnek az Alacsony Föld körüli Pályán és ezek eltávolítása felelős a jelenleg zajló űrháború látható jelenségeiért. 
A rejtélyes Zuma műholdat (USA 280) sikeresen pályára állították és részt vesz a jelenleg zajló űrháborúban. Egy másik műhold, az NROL-47, szintén be van vonva az űrháborúba az Alacsony Föld körüli Pályán. Ezt a műholdat vagy a chimera által irányított Nemzeti Felderítő Hivatal (NRO) pozitív frakciója fejlesztette ki, vagy nem. Az NRO az egyik olyan fő szervezet, melynek elsődleges célja, hogy fenntartsa a Föld karantén státuszát és folyamatosan figyelje a Galaktikus Konföderáció közbelépését a karantén földi területen.

Az NROL-47 küldetésének emblémáján a következő olvasható: Mali Nunquam Praevalebunt, ami latinról lefordítva annyit jelent, hogy "A gonosz sosem nyer", vagy "A sötétek sosem győzedelmeskednek". Az emblémán lévő kép Szent Györgyöt ábrázolja, aki legyőzi a sárkányt, amely emberi áldozatokat követelt. Ha ezt mai modern nyelvezetbe helyezzük át, a pozitív humanoid fajok győzelmét jelenti a ragadozó drakonida fajok felett a galaktikus háborúk ezen utolsó fázisában.




2018. február
Isis Astara, szeretett lélektársam, elhagyta a fizikai síkot. 
Gyakran támadták brutálisan irányított energiafegyverekkel és a január 25-i támadás túl sok volt neki. Nem tudtuk megvédeni, a szíve nem bírta ki. Az Ellenállás nem tudott közvetlenül közbelépni, különben beindultak volna a toplet bombák.

Sikeresen keresztülhaladt a plazma síkon és most a spirituális vezetőivel van, Szeretet veszi körül és boldog, hogy végre szabad. Az Esemény után vissza fog térni klónozott testben, ami pontosan ugyanúgy fog kinézni, mint ahogy ebben az életében kinézett a fizikai teste. Egy Fényterületen fog élni, az Istennő energiáit fogja lehorgonyozni és boldog életet fog élni az Aranykorban, ahol mindig is élni akart. 

Ez egy közvetlen támadás volt a szeretetteljes Istennői jelenlét ellen, komoly exopolitikai következményekkel.

A Fényerők mostanáig lassan, óvatosan álltak hozzá a planetáris felszabadításhoz, hogy ne indítsák be a sötét erőket, akik túl sok túszt ölnének meg (a felszíni lakosságból). Egy túszhelyzetben ezt a fázist tárgyalási fázisnak hívjuk (vagy patthelyzet fázisnak).

A tárgyalási fázisban nincs sok látható előrelépés és sok halogatás történik, mert minél tovább tart a túsztárgyalás, annál nagyobb a valószínűsége, hogy a túszok sértetlenül túlélik. Azzal, hogy megöltek egy olyan kulcsfontosságú személyt, mint Isis Astara, a túszszabadítás a végső, befejező fázisába ért. A befejező fázisban gyors fizikai akció zajlik a túszok kiszabadítására.

Január 27-e reggelén a Galaktikus Főparancsnokság úgy határozott, hogy flottját a közepes magasságú Föld körüli pályára telepíti.

Ez az információ két egymástól független forrástól érkezett, a Plejádiaktól és az Ellenállástól. Sárkány források megerősítették ezt azzal a kijelentéssel, hogy "a földönkívüli invázió elkezdődött".

A közepes magasságú Föld körüli pálya az alacsony és a magas Föld körüli pálya között lévő érdekes övezet, ahol nagyon kevés műhold helyezkedik el. Az egyetlen kivétel a néhány műhold a Molnyia-pályán, köztük az orosz telekommunikációs műholdakkal és az ELINT Trumpet osztályú felderítő műholdakkal.

Az 1600 km és 8000 km magasság között lévő terület az a terület, ahol a chimera által irányított drakonida flotta legbelsőbb gyűrűje őrizte a karantén Földet 1996-os érkezésük óta. Ez az oka annak, hogy a közepes Föld körüli pálya majdnem üres.

A Galaktikus Konföderáció flottái január 27-én késő este behatoltak a drakonida flotta e védelmi gyűrűjébe, és a drakonida erők java az azt követő napokban eltávolításra került.

A Galaktikus Konföderáció, az űrutazás képességével rendelkező összes olyan frakciót el fog takarítani a következő két héten belül, legyen az földönkívüli, vagy titkos űrprogram, amely nem fogadja el a Galaktikus Kódexet.

Azután módszeresen és következetesen megtisztítanak mindent a bolygó felszíne alatt, azt követően pedig megkezdődnek a felszíni műveletek.
A túszhelyzet megváltozott dinamikája miatt, az Esemény eredeti terve ki lett bővítve, és most sokkal erősebb. Az USA-ban, Kínában és Oroszországban kapcsolatba léptek a Pozitív Katonaság legfőbb fejeseivel és megkapták az utasításokat.

Mostanáig túl sok bizalmas információ terjengett az interneten az Esemény műveleteit illetően.

A túszhelyzet a felszínen egyszerűen túl kényes, és teljes rádiócsend lesz innentől kezdve érvényben a felszíni műveletekkel kapcsolatosan. Rengeteg elmélet fog napvilágot látni, de semmiféle valódi információt nem fognak közzétenni a Fényerők a felszíni műveleteket illetően.
Az egyetlen dolog, amit elmondhatok, hogy az Esemény továbbra is tartalmazni fogja:

- A cabal eltávolítását
- A teljes nyilvánosságra hozatalt és teljes közzétételt
- A pénzügyi újraindítást

A cabal tömeges letartóztatása lehet, hogy megtörténik, de lehet, hogy nem. Az Esemény műveleteiről valós időben fogtok értesülni a tömegmédián keresztül, amikor azok megtörténnek.
A bolygószintű átmenet alatti kritikus időkben a lehető legfontosabb, hogy kapcsolódjunk az Istennői jelenléthez, és tápláljuk a szeretet, az együttérzés és a gyengédség minőségeit, hogy stabilizáljuk az átmenetet és ellensúlyozzuk a bolygó felszínén oly elterjedt kegyetlenséget.



2018. március
Teljes erővel zajlik a föld alatti illuminátus szakadár komplexum megtisztítása.
A Fényerők senkinek nem adhatnak ki sok információt a felszíni műveletekkel kapcsolatban anélkül, hogy ezzel magukat a műveleteket veszélyeztetnék. A Fényerők arra figyelmeztettek, hogy lényeges információk hiányában sok összevissza információ fog keringeni az interneten. Ezért nagymértékben javasolt, hogy használjuk ítélőképességünket. A Fényerők arra is intenek, hogy ne spekuláljunk azzal kapcsolatban, hogy mikor fog megtörténni az Esemény.

Az egyetlen dolog, amit kértek, hogy osszak meg, az alábbi: "a Mjolnir technológia egy ötödik dimenziós Clifford tórusz, melyet a negyedik és a harmadik dimenzióba projektálnak. A bolygó felszínének felszabadítása a Goldilocks-alapelvet fogja követni."

2018. május
A chimera csoport eltávolítása folytatódik. Továbbra is a még meglévő plazma toplet bombák jelentik a fő akadályt, amiket el kell távolítani, mielőtt az Esemény beindítható lesz.
Mjolnir oly módon mér csapást a bolygó felszínére, amit itt most nem árulhatok el. 
Az egyetlen, amit elmondhatok az az, hogy az AN átalakítást nem rég hozzáadták a Mjolnir technológiához, mintegy kiegészítő hullámjelként, amely majd segít megtörni a bolygó felszínén lévő túszhelyzet krízist.

A béta idővonal január 27-i aktiválása óta a felszíni műveletekről szóló információk teljesen titkosak. 

Ez azt jelenti, hogy a fényerők NEM adnak ki semmilyen létfontosságú információt senkinek a felszíni műveletekről és sehol az interneten nem fogtok tudni hozzájutni semmilyen megbízható friss információhoz a felszíni műveleteket illetően (kivéve egy-két morzsát itt-ott elhintve). 

Ennek az az oka, hogy a Fényerők nem szeretnék elárulni a planetáris felszabadításért folyó új meta-stratégiájukat.

Az Eseménnyel kapcsolatos tervek bizonyos aspektusai megváltoztak, míg bizonyos aspektusok ugyanazok maradtak. Az biztos, hogy létfontosságú információkat fogtok kapni az Esemény műveleteiben való szerepeteket illetően, ahogy egyre közelebb kerülünk az Eseményhez, akkor, amikor erre szükség lesz.

A színfalak mögött egy bizonyos projektben veszek részt, ami a planetáris felszabadításhoz elengedhetetlen és időm, energiám és forrásaim legnagyobb részét kívánja. 
Emiatt jelenleg a felszíni lakosságnak szóló blogbejegyzéseim nem olyan gyakoriak, az e-mailekre egy kicsit lassabban tudok válaszolni és az üzleti megrendelések is csúsznak egy kicsit.
Köszönöm a megértéseteket.

2018. június
Eközben folytatódik a chimera csoport eltávolítása. A még meglévő toplet plazma bombák átszövik a felszíni populációs elsődleges anomáliát és a Fényerők annak a protokollnak a kivitelezésén dolgoznak, amellyel megoldják ezt a zűrzavart anélkül, hogy e folyamat során elpusztítanák a bolygót. Jelenleg nem mondható el több ezzel kapcsolatban.

A január végi béta idővonal aktiválása óta a Fényerők teljes erővel azon dolgoznak, hogy napvilágra hozzák az irányított energiafegyverek létezését.

Isis Astara halála után csupán két nappal nyilvánosságra került, hogy a fekete nemesi családok/arkhón családok hogyan vesznek részt az irányított energiafegyverekkel történő zaklatásban.
A chimera csoport a karantén korlát tényleges irányítója, míg a fekete nemes/arkhón családok a felszíni lakosság tényleges irányítói.

2018. július
Az elmúlt néhány hónapban drasztikus váltások történtek az idővonalakban és jelentős változások a planetáris felszabadítás tervében.

E változások legnagyobb része szigorúan bizalmas kell, hogy maradjon, annyit fogok itt nyilvánosságra hozni, amennyit közzétehetek.

Májusban béta idővonalról átváltottunk gamma idővonalra. 

Az új gamma idővonal a Fényerők a felszíni Fénymunkások és Fényharcosok életébe való közvetlen fizikai beavatkozását követeli meg a lehető leghamarabb anélkül, hogy beindítanák a toplet bombákat.

Amíg a fizikai beavatkozás meg nem történik, a felszíni társadalom a termodinamika második törvényével teljes összhangban omlik össze. Ez a törvény kimondja, hogy egy zárt rendszerben az entrópia mindig növekszik.


A képen:Felszólítom a Fényerőket, hogy hozzanak igazságot és gyógyulást a Földön lévő helyzetre. Felszólítom a Plejádiakat, Arkturusziakat, Szíriusziakat, az angyali birodalmat és az Agarthaiakat. Ami sok, az sok. Mi, az emberiség fizikai beavatkozást kérünk. Így legyen és így van. 

2018. július
Az Esemény után el fog kezdődni a tényleges planetáris Felemelkedési folyamat. A Fátyolt fel fogják oszlatni, örvény technológia felhasználásával. 

Addigra el fog tűnni az összes pókszerű plazma entitás, melyek jelenleg körbezárják a Föld felszínén lévő nagyvárosokat. Nem véletlen, hogy a felszíni nagyvárosok úgy néznek ki, mint a pókok, ha az űrből nézzük. El fognak tűnni azok a fizikai fémpókok is, melyek a chimera rács fizikai rögzítői.

Ázsiában a kínai jezsuita/Rothschild/kommunista/turbókapitalista réteg gyorsan szét fog esni és a Thubanról (Alpha Draconis) származó alapvetően pozitív Kék Sárkány taoista kultúra teljes mértékben aktiválni fogja Fényhálózatát a Kelet-Agarthai hálózat tevékenységein keresztül. 

Az Ellenállási Mozgalom által ismert sok új technológia van már most fejlesztés alatt a felszínen, melyek meg fogják könnyíteni az életet. 
Nyugaton a Fehér Nemes családok fel fogják virágoztatni Atlantisz misztériumiskoláit. Napvilágot fog látni a létezés síkjairól szóló valódi okkult megértés. 
A 13 sugárról/a Forrásból történő kisugárzásról szóló értelmezés, valamint az Abszolút és az elsődleges anomália között lévő dinamikus kölcsönhatás értelmezése is felfedésre fog kerülni.



2018. augusztus
Kulcs a Szabadsághoz meditációnkkal megoldódott annak a holtpontnak az egyik aspektusa, ami a Földet karantén állapotban tartja. Ez olyan tisztító folyamatok özönét indította be, ami kb. egy hónapig fog tartani. Ezt követően a helyzet kiértékelésre kerül és új jelentés lesz közzétéve.

Meditációnknak az lett az eredménye, hogy a Föld körüli pályán lévő rendellenes plazma és a plazma toplet bombák többsége el lett távolítva. A rendellenes plazma a még megmaradt toplet bombákkal most jellemzően a felszín felé gravitál.

A Yaldabaoth entitás feje szinte teljesen felbomlott és a kisebb plazma entitások is gyorsan esnek szét.

A toplet bombák még néhány rétegét a következő hónapban fogják eltávolítani.

A Fényerők azt kérték, hogy a Heti Felemelkedés Meditációnkat váltsa fel az új, Kulcs a Szabadsághoz Meditáció, mivel az új meditációnk sokkal inkább a valós problémára fókuszál és sokkal nagyobb hatása lesz a planetáris helyzetre. A Fényerők közölték, hogy lehet, hogy lesz (vagy lehet, hogy nem lesz) egy második bolygószintű Kulcs a Szabadsághoz tömegmeditáció néhány hónap múlva. Reméljük, hogy akkor el lehet érni a kritikus tömeget.

2018. október
A Galaktikus Központ megnövekedett tevékenysége tapasztalható, ami minden sötétség végső megtisztításához és ahhoz vezet, hogy a Galaktikus Fényháló teljes legyen, valamint hogy a Központi Faj elhozza a galaktikus magas szintű kultúrát még az olyan elmaradott helyekre is, mint a Föld bolygó.

A Galaktikus Központi Nap megnövekedett tevékenységének következtében a földkéreg tektonikus lemezei kezdenek nyugtalanná válni. 

És a tehetős "elit" egyre jobban kezd félni az Eseménytől. 

Galaxis szerte, a szomszédos csillagrendszerben és a Naprendszerünkben Galaktikus Konföderációs flották sorakoznak fel a végső felszabadításért. 

Sajnos s sötét erők a megtévesztés mesterei és képesek voltak arra, hogy a Galaktikus haloból - amely a Tejút galaxis szélén helyezkedik el - rendellenes plazmát koncentráljanak plazmaszálakon keresztül (Seth alagútjai) a Naprendszerünkben élő lények implantátumaiba az 1996-os arkhón invázió óta egészen napjainkig. Ez volt az egyik fő oka a sok késésnek és az egyik fő oka annak, hogy a dolgok rosszra fordultak. Ezt a problémát nemrég megoldották és most már gyorsabban fognak haladni a dolgok.

Ami még megmaradt, az a bolygó felszínének közelében lévő plazma toplet bombák, a plazma Yaldabaoth entitás fejének maradványai, valamint a sok kisebb plazmoid entitás maradványa, főleg a pókszerű plazmoid entitásoké, melyek a felszíni emberi lakosság nagyvárosaihoz kapcsolódnak.

A pókszerű plazmoid entitások kastélyokhoz, palotákhoz és a fekete nemesi családok vezetőihez kapcsolódnak energetikailag.

A chimera és arkhón kontroll alatt álló negatív katonaság továbbra is sok földönkívülit tart fogságban rendkívül durva körülmények között, így erősítve meg a karantén Föld egyik aspektusát. 

A Fényerőknek egy briliáns tervük van arra, hogy mindezt megállítsák és teljes rádiócsendet kértek e tervvel kapcsolatban 2018. január vége óta. Először fordult elő, hogy ezt a kérést nem tartották tiszteletben, amikor augusztus végén QAnon információkat szivárogtatott ki a kémműholdak meghackeléséről (Keyhole művelet). Később David Wilcock is közzétett néhány információt a Tervről a legutóbbi cikkében, de szerencsére semmi lényegeset. A Fényerők azt közölték, hogy megértik azt a lelkesedést, ami olyankor jön, amikor befejeződnek fontos műveletek, de nincs vége, amíg nincs vége és teljes mértékben csöndben kell maradnunk a Fényerők folyamatban lévő műveleteivel kapcsolatban.

Hamarosan véget ér ez a rémálom.

2018. november
Folytatódik a Galaktikus Központ megnövekedett tevékenysége. A naprendszerünk körül lévő kvantum Dyson-gömb eltávolítása felgyorsította a bolygónkra érkező Felemelkedési energiákat.
Ezek az energiák az eljövendő Aranykor energetikai lenyomatát hozzák.

Az 1996-os arkhón invázió óta először térnek vissza tömegesen angyali lények a bolygó felszínéhez közeli asztrál és éteri területekre. 
Nagyban támogatná az Új Atlantisz pozitív energiarácsát, ha meditációitokban kapcsolódnátok ezekhez a beérkező angyalokhoz. 

A másik meditáció, ami támogathatja az Új Atlantisz energiarácsot, a Buddhikus Oszlop meditáció. A bolygó bármely olyan helye vagy szituációja fölött elhelyezhetitek a Buddhikus Oszlopot, melynek gyógyulásra van szüksége. 

A Galaktikus Parancsnokság flottái folyamatosan ellenőrzik és stabilizálják a tektonikus lemezeket és megelőzik, hogy a földrengéseknek globális következményei legyenek.

Ezek az új Galaktikus energiák intenzíven tisztítják az elsődleges anomáliát a bolygó felszíne körül. Jelenleg erről tisztítási folyamatról nem oszthatók meg részletek. E tisztító folyamat egyik része az, hogy a cabal legmélyebb sötét titkai napvilágra kerülnek.
Fény derül arra is, hogy a cabal irányított energiafegyvereket használ.
Sok minden történik a színfalak mögött, amit nem árulhatok el.

A bolygó felszínén lévő helyzet a csúcspontjához érkezett. Egyrészről itt vannak a sötét erők, akiknek szinte korlátlan szabad uralmuk van a bolygó felszínén, másrészről pedig itt vannak a Fényerők, akiknek problémáik vannak azzal, hogy minél előbb eltávolítsák a toplet bombákat. 

A felszíni lakosság felébredett tagjai végre abbahagyták az Eseményre való várakozást és saját kezükbe veszik saját életüket. Az Esemény eljön, amikor eljön. Addig meg kell tennünk mindent, amit csak tudunk, hogy jobb életkörülményeket teremtsünk magunk és szeretteink számára és bármit, amit módunkban áll megtenni, hogy felgyorsítsuk a bolygó felszabadításának folyamatát.

Jelenleg semmit sem mondhatok el a chimera, az arkhón, a fekete nemesi családok vagy a jezsuiták tagjainak a Delta Opció tervének keretein belül való eltávolításáról. A fent említett cabal frakciók éltávolítása és a teljes közzététel csak akkor történhet meg, amikor az összes toplet bombát eltávolították.

Katonailag az Ellenállás készülődik a felszínen kialakuló lehetséges felfordulásra és erősítést kapott a Naprendszer szerte lévő bázisokról, ami az elmúlt néhány hét során megérkezett a bolygónk felszíne alá. Ebben a pillanatban az Ellenállás 140 millió tagot számlál és ez a szám még jelentősen tovább emelkedhet és valószínűleg emelkedni is fog.
Korábban az Ellenállás tagjai tartózkodtak attól, hogy 30 méternél tovább jöjjenek a bolygó felszínére. Ezekkel a jelenlegi fejleményekkel egyes különleges Ellenállási erők csupán 5-10 méterrel a felszín alatt állomásoznak.

2018. december
A chimera csoport eltávolítása folytatódik. Számos rendkívül pozitív akció zajlik a színfalak mögött, de ezek egyike sem fedhető fel a nyilvánosság előtt, mivel teljeskörű rádió csendre van szükség a Fényerők folyamatban levő műveleteivel kapcsolatban. 

Annyit azért hadd mondjak el, amikor mindezek majd eredménnyel járnak, azt mindenki meg fogja tapasztalni.

Másrészről, a cabal egyre inkább kezdi felismerni a vesztét, és nem viseli jól a vereséget. Legutóbb Irányított Energiafegyverek felhasználásával égettek el embereket élve Kaliforniában. Ennek a tömeggyilkosságnak az okkult célja az volt, hogy tűzáldozatot teremtsenek egy negatív anomália örvény létrehozásához, amely segítségével még több kozmikus elsődleges anomáliát vonzanak a Földhöz, hogy folytatni tudják ellenőrzésüket a bolygó felett.

Az igazság az, hogy már csak egy nagyon kis mértékű elsődleges anomália maradt a bolygónkon kívül, és így a sötét erők egyre nehezebben tudják újratölteni a rendellenes plazma és negatív entitás forrásaikat, amelyek Seth alagútjain keresztül érkeznek a Föld bolygóra. 

Óriási információs háború zajlik a planétát körülvevő plazma és az anomália státuszával kapcsolatosan, így nagyon nehéz megbízható információhoz jutni. Úgy tűnik, a fennmaradó anomália java a Taurus molekuláris felhőből érkezik a Földre.

Az Extragalaktikus Fényerők most gyors ütemben tisztítják ki az összes fennmaradó anomáliát Galaxisunkból. A legtöbb extragalaktikus segítség a Virgo Szuperhalmazból érkezik. Főként a Messier 87 (M87) galaxisból, amely egyre közvetlenebb módon vesz részt bolygónk felszabadításában, valamint a sötétség utolsó maradványainak, az univerzumunkból való eltávolításában. 



Mindezt összefoglalva, radikális változások történnek az univerzumunkban, és mihelyt e változások elérik a Földet, hatalmas lesz az átalakulás.

Először is, a csökkent szoláris aktivitás nagyon gyorsan egy új mini jégkorszakhoz fog vezetni. Ez pár hónapon belül bekövetkezhet.

Szerencsére létezik egy nagyobb Galaktikus ciklus, amely felülírhatja a Nap mini jégkorszak ciklusát, mielőtt az megtörténne, és visszafordíthatja azt az áramlatot, de elkerülhetetlenül ahhoz fog ez vezetni, amit néhányan Nap Villanásnak hívnak, és ez tulajdonképpen egy Galaktikus Szuperhullám, amely az Eseményhez vezet.

A sao paoloi Felemelkedés konferencia teli volt monumentális változásokkal a bolygó számára.

Nem véletlen, hogy csupán néhány órával a konferencia kezdete előtt a szentségtelen négyes vezetőjét, id. George Busht megölték. 

Azonnal meg lett hirdetve egy tömegmeditáció annak érdekében, hogy a Fényerők elfogják és megakadályozzák, hogy egy új klónozott testben újra inkarnálódjon. A meditáció és a Fényerők művelete sikeres volt, a Fényerők elfogták és a Galaktikus Központi Napba kísérték, ahol jelenleg a lélek esszenciáira esik szét és ezen a folyamaton megy keresztül.

A konferencia hétvégéje alatt fontos pozitív változások történtek a színfalak mögött és a csapatom elég sok tagja kapott pénzfelajánlást és együttműködési ajánlatot az illuminátus hálózattól. Mondanom sem kell, ezeket az ajánlatokat határozottan elutasították. Viszont ez is azt mutatja, hogy id. George Bush távozása után a sötét erők egyre gyengébbnek érzik magukat és ezek az ajánlatok az első jelei annak, hogy meg fogják adni magukat.

Ezenkívül a konferenciát követő napon eltávolítottak egy hatalmas fém Maman pókszobrot egy sao paoloi parkból, épp amikor a Rózsa Rendje csoport ott meditált. A szobrot 1996-ban tették oda és e hét hétfőn végre eltávolították.

2019. január
Mostantól Mennybuborékok kezdtek kialakulni a karantén Földön belül a Kozmikus Központi Napból érkező közvetlen beavatkozás következtében. Ez csak azért volt lehetséges, mert a meditáció alatt a kollektív tudatunk egy lencseként működött, hogy összegyűjtse a Kozmikus Központi Nap fényét a bolygó felszínén. 

A jövő civilizációi legnagyobb valószínűséggel erre úgy fognak tekinteni, mint e bolygó tudati evolúciójának meghatározó pillanatára. 

A Mennybuborékok a tiszta Fény olyan területei, melyek függetlenül léteznek minden anyagtól, ami a 11. dimenziós bránvilág tér-idő kontinuumában lett megteremtve. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy kis területek vannak a fizikai és a nem-fizikai anyagban a bolygó felszínén, melyek elérhetetlenek a sötét erők számára. Ez a Fény Visszatérésének valódi jelentése. 

Ez gyakorlatilag azt is jelenti, hogy mostantól sokkal könnyebb lesz megteremteni és elérni a Fényt az életünkben. Azt jelenti, hogy kiléptünk az Ellenállási fázisból - ahol a caballal küzdöttünk - az Áttörési fázisba, ahol egyszerűen megvalósítjuk Új Valóságunkat, miközben nyugodtan megfigyeljük, hogy a régi világ hogy omlik össze saját entrópiájának súlya alatt, anélkül, hogy beszippantódna saját drámájába, és mégis Fényt sugározva minden helyzetre.

Most pedig itt az ideje, hogy olyan információkat tegyek közzé, ami néhány ember számára sokkoló lehet, de mélyen belül már tudtátok ezt.

Az Eseményt követően egy bizonyos ponton fizikai pólusváltás lesz a Föld forgástengelyében, amit az fog kiváltani, hogy a Napunk egy mikronóvává/T-Tauri csillaggá fog válni, amit a Kozmikus Központi Nap és a Galaktikus Központi Nap aktivitása fog kiváltani.

Majd a beindított Nap egy óriási plazmahullámot fog kibocsátani, ami elő fogja idézni a földkéreg elmozdulását, a forgástengely el fog mozdulni és mintegy 1,6 km magas szökőárhullámot fog előidézni.
Ez az 1,6 km magasságú szökőárhullám hatékonyan meg fogja tisztítani a bolygó felszínét minden olyan tisztátalanságtól, ami még tisztításra szorul. Mondanom sem kell, hogy az összes Fénysziget és Fényterület teljesen érintetlen marad a szökőárhullámtól, mivel ezeket fejlett technológiák fogják védeni, amit majd a pozitív fajok fognak nekünk adni az Esemény után.

Mivel mindez csak néhány évvel az Esemény után fog megtörténni, nincs mitől félni.
Hasonló szoláris plazma esemény történt a precessziós ciklus felénél, 12900 évvel ezelőtt, de nem volt ilyen nagymértékű és nem történt fizikai pólusváltás.

A cabal tagjai érthetően idegesek, mivel tudják, hogy nincs hová rejtőzniük és ezért fejlesztettek ki különféle titkos űrprogramokat abban a hiú reményben, hogy elmenekülhetnek az események elől.

Kitalálták a globális felmelegedésről szóló átverést is, hogy így tusolják el az igazságot a közelgő pólusváltásról.

A másik titok, amit a cabal megpróbál elrejteni az az, hogy a női és a férfi polaritás közötti interakciók egy toroid elektromágneses mezőt hoznak létre, ami beindítja a kundalini energiát, ami a planetáris felszabadításhoz vezet.

A Lélekcsalád mandalák és a Fényszigetek, olyan Mennybuborékok, melyek a jelenlegi felszíni körülményeken belül, de annak poklával párhuzamosan jönnek létre. Akkor nyilvánulnak meg, amikor elég Fény van jelen. 

Most van itt ennek az ideje.

2019. február
Az Ellenállás közölte, hogy jelenleg a toplet bombákról szóló összes információ szigorúan titkos. Az egyetlen dolog amit elmondhatok az, hogy a toplet bombák nincsenek még eltávolítva, de fokozatosan veszítenek az erejükből.

Az Ellenállás azt is elmondta, hogy a legtöbb ember, aki önként jelentkezett a Belépési Protokollokra, messze nem áll még készen rá, és bizonyos "társadalmi dinamikájú" cikkek és workshopok lesznek nyilvánosságra hozva a felszíni lakosság számára, hogy fokozzák a felkészültséget.

Ezek annak érdekében is nyilvánosságra lesznek hozva, hogy felkészítsék az embereket arra, hogy Mennybuborékokat és Fényszigeteket hozzanak létre és kiterjesszék azokat.

A Fény Visszatérése meditációnk egy koherens tudat jelet hozott létre az Univerzumon át, ami felkeltette a Kozmikus Központi Faj figyelmét.

A Kozmikus Központi Faj a legfejlettebb faj, amely a Kozmikus Központi Nap körül fejlődött. Most figyelmüket elkezdték a Föld bolygóra és annak felszabadítására helyezni, mert most már elegendő tudatosság van a bolygó felszínén ahhoz, hogy lehetővé vált az ilyen fejlett lényekkel való együttműködés.

Ezen interakció eredményeként a felszabadítási terv egyes részei a közeljövőben nyilvánosságra fognak kerülni a felszíni lakosság számára.

A Naprendszerünk immár tele van a Kozmikus Központi Faj lényeivel és a Jupiter Parancsnokság, az Ashtar Parancsnokság, az Atlantisz Parancsnokság, a Plejádi, a Szíriuszi és az Andromédai Flotta, az Ellenállási Mozgalom, a pozitív Agarthai frakciók és bizonyos speciális erők - SURFACOM néven - Fényerőivel működnek együtt.

A Kozmikus Központi Faj lényei a felszíni lakosság legfejlettebb tagjaival is kapcsolatba lépnek meditációikban, álmaikban és vízióikban.

Jelenleg a felszíni Fényerő csapatok fontos átszervezése zajlik, mintegy felkészülésként a Kozmikus Központi Fajjal és a SURFACOM különleges erőkkel való együttműködésre.

Eljön az igazság. 



Emiatt bizonyos műveletek korai szakaszaihoz ki kell bővítenem jogi csapatomat és szükségem van egy ügyvédre, aki legalább bizonyos fokig megérti és támogatja a küldetésem és kellő ismeretekkel rendelkezik a nemzetközi jogról, a szerzői jogi kérdésekről, rágalmazással és becsületsértéssel kapcsolatos kérdésekről, zaklatás/fenyegetés/internetes zaklatásbeli kérdésekről.

Minden ami történt, meg nem történtté válik.

2019. április
A budapesti Lélekcsaládok workshopunk rendkívül sikeres volt. A Mátrix bolygó felszíni áttöréséhez sok kulcsfontosságú instrukció sikeresen át lett adva a workshop nagyon felébredett résztvevőinek. A workshopunk során egyéb speciális munkacsoportok is megalakultak, melyek akkor hozhatók majd nyilvánosságra a jövőben, ha a helyzet készen áll erre.

A workshopunk alatt, pontosabban az első nap ebédszünetétől a második nap ebédszünetéig megbolondult a bolygó körül a plazma aktivitás.
Egyszerűen fogalmazva, a workshopunk egy óriási repedést teremtett a Mátrixban és az arkhónok a rá következő hetekben megőrültek és kíméletlenül támadták a kulcsfontosságú embereket.

E támadások közül sokat irányított energiafegyverekkel végezték, valamint negatív társadalmi machinációval.
Eközben nyilvánosságra kerülnek a cabal sötét okkult elmeprogramozó tevékenységei és az emberek harcolnak ellenük. A cabal folyamatosan semmisíti meg a bizonyítékokat, mélyen bepánikolva.

A Kozmikus Központi Fajhoz kapcsolódó források közölték, hogy az a mély kétségbeesés, amely átjárja a bolygó felszínét, tulajdonképpen egy mesterséges intelligencia alapú vészjelzés, amit a cabal sugároz, mert a január 21-i meditációnk után a matematikai jövőjelző modelljeik 100%-os bizonyossággal a bukásukat jósolják.

Ezért SOS hívást generálnak az Univerzum még meglévő összes sötétségéhez, hogy jöjjenek és segítsenek nekik az elkerülhetetlen bukás ellen. 

Mivel a Naprendszerünkön túlról semmilyen sötét megerősítés nem érkezik a Föld bolygóra, teljes rettegés és pánik kezd elterjedni a cabal legfelső vezetőitől kiindulva - úgy mint a chimera és a fekete nemesi családok - le egészen a cabal középvezetői és talpnyalói felé, ahogy kezdenek ráébredni arra, hogy terveik nem fognak megvalósulni.

Közeleg a bukásuk és ezzel együtt sok változás érkezik.

A chimera csoport valamint a toplet bombák eltávolítása folytatódik. A toplet bombák eltávolítása ahhoz a fázishoz közeledik, ahol "lehetséges lesz a Fényerők bizonyos példátlan intézkedése a nem túl távoli jövőben".

Az egyetlen megjegyzés, ami itt megengedett az, hogy a planetáris felszabadításra vonatkozó Terv 2018. január 27. óta szigorúan titkos és SEMMILYEN ezzel kapcsolatos információ nem lát napvilágot (kivéve a kémműholdakról szóló rövid kiszivárogtatás 2018 augusztusában). Ezért a lepecsételt vádiratokról szóló történetet érdemes fenntartással kezelni.

A Tervet nem fogják az interneten népszerűsíteni. Mindenkit váratlanul fog érni.

A jelenleg folyamatban lévő egyik sarkalatos szituáció a bolygó körül lévő energiarácsért folyó harc a SURFACOM és a fekete nemesi családok között, főleg az Istennői Ley-vonalért folyó harc, ami a bolygó feletti kontroll mesterkulcsát jelenti.

Azonban jelenleg folyik egy meditációs kampány annak érdekében, hogy lehozzuk a Buddhikus oszlopok Fényét e családok tagjain keresztül, hogy felgyorsítsuk a bolygó megtisztítását.

A Mátrix kezd szétesni.



                                 A képen: Mély változások jönnek el erre a Bolygóra


A Fény győzelme!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.