2019. május 9., csütörtök

Lélekcsaládmandalák


Fordította: Takács Anikó és Czékus Viki

Az itt megjelenő cikk, Cobra 2019. január 21-i bejegyzéséből lett lefordítva.

A Cobra bejegyzés itt elérhető:


Idézet a bejegyzésből:

"Tiszta, torzulásoktól mentes aktív elektromos férfi energiákra és tiszta, torzulásoktól mentes reflektív mágneses női energiákra van szükség a planetáris felszabaduláshoz.
A tiszta aktív férfi energia képezi Thor Kalapácsának a lényegét.
A tiszta mágneses befogadó női energiák egy olyan rezonanciamezőt teremtenek, ami a Kapcsolatfelvételi Parabolaantennát jelenti az Eseményhez.
Együtt alkotják meg a Szent Grált.
Együtt hozzák létre a Lélekcsalád mandalát."



Lélekkapcsolatok és Lélektársak

Írta: Anna Sayce – Gyakorlatias Intuitív tréner és spirituális fejlesztő

Eredeti angolul itt:


Ismered azt az érzést, amikor először találkozol valakivel és olyan érzésed van, mintha áramütés érne, teljesen felvillanyoz? Vagy amikor mágnesként vonzódsz valakihez? Biztos voltál benne, hogy a sors akarta, hogy találkozzatok, és nagyon mély kötődést érzel e személy iránt. És meggyőződésed, hogy ez a személy a Lélektársad.

A második évben az egyetemen volt egy ilyen találkozásom. Júniusban történt egy este. Éppen néhány barátommal akartam találkozni egy kávézóban, hogy megvacsorázzunk, mikor hirtelen belém csapott egy gondolat, hogy az egy fontos este lesz. Nem tudtam, miért gondolom így. Volt valami a levegőben. Az események körbevesznek és fel vagy töltődve igen erős energiákkal, és érzed, hogy valami készül, valami történni fog.

Azt éreztem, hogy találkozok valakivel, aki fontos lehet számomra az elkövetkező néhány évben. Izgalmas energiák voltak a találkozó körül: olyan volt ezzel a személlyel találkozni, mintha nagyon hosszú ideig távollévő régi, kedves barátommal találkoztam volna.

Mihelyst találkoztunk (véletlenül), olyan sok közös volt bennünk, és egyből megértettük egymást. E-mailen keresztül tartottuk a kapcsolatot két évig és aztán az egyetem utolsó évében, volt egy szenvedélyes, bár igen rövid viszonyunk.

Talán neked is volt már ilyen tapasztalásod korábban.

Milyen kapcsolódások ezek?

Esetleg előző életedből ismered ezt a személyt?

Ő a te Lélektársad?

Honnan tudhatod, hogy valaki a te Lélektársad?

Mély és szenvedélyes kapcsolatot éreznek valaki iránt, és fogalmuk sincs, hogy miért. Néha ez még zavaró is lehet, különösen akkor, ha boldog házasságban, vagy monogám kapcsolatban élnek.

Tapasztalatból megtanultam, ezeket az elemzéseket készítve, hogy sok esetben, nem mindig a Lélektársad az, akivel szembekerülsz. Az én definícióm a "Lélektársra" jelen esetben: egy olyan valaki, akivel lényeges és általában hosszútávú kapcsolatot létesítünk. Mivel a legtöbb kliensem valójában erre gondol, mikor felteszi a következő kérdést: " Tudja nekem csodálatos és elképesztő kapcsolatom van ezzel a személlyel....ez azt jelenti, hogy mi egymásnak lettünk teremtve?"

Nagyon sokfajta lélekkapcsolati forma létezik, amit az emberek egymással létrehozhatnak.

Mielőtt inkarnálódunk, van egy "találkozó", ahol bizonyos lelkekkel "készítünk" egy szerződést, egy megállapodást. Általában felismerjük azokat a lelkeket, akikkel fontos kapcsolataink vannak, vagy rövid ideje, vagy már elég hosszú időszak óta. (Megj.: Cobrától tudjuk, hogy ez sajnos nem teljesen így van, ezeket a kapcsolatokat az arkhónok nagymértékben befolyásolták 26 000 évig, de teljesen eltorzítani nem tudták. A fátyol technológia minden nappal gyengébb, ezért kezdünk emlékezni bizonyos dolgokra.)

Az oka annak, hogy ilyen lélekszintű megállapodásokat kötünk arra, hogy találkozhassunk, azért van, mert energiát akarunk egymással cserélni és egy kicsit tanítani akarunk egymásnak valamit ezeken az együttműködéseken keresztül, életünk bizonyos szakaszán, vagy hosszabb periódusában.

Minden lélek energiát cserél a másikkal. Neked megvan a saját, egyéni energiád, amivel befolyásolod az élet megannyi területét: romantikával, szakmailag vagy szociálisan. Az energiák, amit az ügyfelek, a múltban szerzett tapasztalataim alapján átadtak egymásnak, a következők: merészség, kurázsi (vakmerő elszántság, lelki erő), könyörület, kitartás, tisztaság, játékosság, ártatlanság, csak hogy nevén nevezzünk néhányat. A legtöbb ember nincs tudatában annak, hogy valójában mit hoz másokhoz, de ez attól még nem állítja meg őket abban, hogy " tovább osztogassák", amit tesznek.

Szóval, mi történik akkor, ha te fenntartod a lélek szintű megállapodásodat valakivel és ti ketten energiát cseréltek. Talán te tanítasz valamit annak a személynek a könyörületről abban az öt percben amit együtt töltötök. Ez történhet lágyan és indirekt módon, talán azzal, amit mondasz vagy talán a stílusodon keresztül. Csak azáltal, hogy te Te vagy.

Szóval, gyakran, amikor erős kapcsolódást érzel valaki személyével, legyen az rövid életű, vagy hosszan tartó, tudnod kell, hogy megállapodtatok abban, hogy találkozni fogtok ezen életetek során és bizonyos módon hatással lesztek egymásra. És ez az erős kapcsolat/felismerő érzés ezt a tényt tükrözi.

Ez a személy egy lélektárs? Lehet egy lélektárs, igen. Azért mondom ezt, mert a személyes elemzéseimből eredő tapasztalataim azt mutatják, hogy sok embernek van egynél több olyan lélektársa, akivel életre szóló kapcsolat van eleve elrendelve. Néhány ember esetében előfordulhat, hogy csak egy lélektársi kapcsolat létezik, de az evolúció felgyorsult ösvényén, ennél összetettebb általában a helyzet. Fontos feltenni a kérdést, van-e hosszútávon olyan sok energia, amit neked és annak a másik személynek ki kell cserélnetek, oly módon, hogy az mindkettőtök javát szolgálja? Ezt a kérdést nehéz megválaszolni akkor, ha nem ismered őt eléggé, de én úgy gondolom, hogy kis idővel és belső ösztönös megértéssel képes leszel megválaszolni majd.

Ez lehetséges. Néha a lélek nagyon hasonló, ismert lehet számunkra, mert már találkoztunk ezelőtt. Mivel Lélekcsaládokba tömörülünk. A legközelebbi és legkedvesebb rokonságú lelkek azok, akikkel nagyon sok a közös bennetek, és általában ők azok, akikkel megegyeztetek, hogy veled együtt inkarnálódnak és társaid lesznek. Természetesen nem ez az egyetlen szerepük, hanem az is, hogy mi együtt "cipeljük" egymást lélekszinten. Hasonló, kényelmes, vigasztaló energiát akarunk érezni, amit már régóta ismerünk. Ezek azok a lelkek, akik támogatást nyújtanak számunkra az utazásunk során, amikor elfelejtjük, hogy kik is vagyunk és honnan jöttünk.

A lélekszintű szerződések mellett, léteznek beteljesületlen kötődések is a kapcsolatokban, amelyek összehozhatnak néha embereket.
Azokban az esetekben azt érezheted, hogy vonz valaki, de nem egészséges módon, még ha ezt az adott pillanatban nem is veszed észre. Azoknál a találkozásoknál nem lesz energiacseréd azzal a személlyel.

Ezekben az esetekben ezek a lelkek nem kötöttek lélekszintű megállapodást arra vonatkozóan, hogy találkoznak ezen életük során. De mégis létrehoztak valamiféle szerződést azelőtt, általában valamelyik korábbi életben, ami még összefűzi, összeköti őket.

Például, azok a lelkek, akik megígérték egymásnak öt élettel ezelőtt, hogy "mindig" együtt lesznek rákövetkező életeik során, megeshet, hogy ebben az életben felkeresik egymást, még akkor is, ha nincs olyan energia, amit ki kéne cserélniük. Egy személy vizsgálata során, energetikailag ez egy negatív szerződésnek mutatkozik: egy energetikailag összekötő megállapodásnak, hogy életről életre együtt inkarnálódnak.

Ez a szerződés léphet néha életbe akkor, amikor egy pár boldogan él egymással. Ebben az esetben, gyakran létrejön egy kötelezettség érzés a két személy között, ezért a tisztítás segíthet. De ez lehet az oka annak is, amiért olyan emberek, akik nem tanulnak egymástól semmit, még mindig együtt vannak. Késztetést éreznek arra, hogy betartsák a szerződést, még akkor is, ha nem szolgál magasabb célokat.

Néha az ilyen szerződés lehet egyoldalú. Ezekben az esetekben vonzalmat érezhetsz valaki iránt, miközben ők közömbösek irányodba, és ez azért lehet, mert a te oldaladon a szerződés még mindig "nyitva van, áll", ők viszont egy ideje már megtagadták annak teljesítését.

Ezzel szemben a pozitív kapcsolat olyan, ahol finom energiacsere zajlik. (Pl. te tanítasz valakinek valamit a kitartásról, és ők tanítanak neked a könyörületről.) Gyakran azok az energiák, amiket te hordozol, egészen különbözőek és kiegészítőek lehetnek, mint a yin és a yang energiák esetében.

Ezek tehát az én gondolataim, amit a "Lélektársak" témájában tanultam. Nyilván, amikor majd találkozom a sajátommal, tudatni fogom veletek, hogy mindez hogyan is volt mérhető az én tapasztalataimban és élményeimben. Kérlek, hagyjatok alul hozzászólást, ha bármit szeretnétek megosztani ebben a témában vagy a lélekkapcsolatotok tapasztalásaiban.



Ancsámmal találtunk néhány, ehhez a cikkhez kapcsolódó interjúrészletet is, amit szeretnénk nektek megmutatni:

Rob - Megértem azokat, akik képesek az asztrál síkra utazni és olyan "világokra" menni, ahová az emberek akkor kerülnek, ha meghaltak, hogy személyesen igazolható ezek létezése. Viszont azt mondja valaki, azt olvasta, hogy a fény alagút, amit az emberek látnak, amikor meghalnak, vagy halálközeli élményük van, egyszerűen csak egy lélekfogó, amit az arkhón "reinkarnációs gyár" működtet. Lehetőség van arra, hogy a reinkarnációs folyamatból megmeneküljünk, ha nem követjük ezt a feltételezett szeretettel teli fényt?

Cobra - Ok. Nem értek egyet ezzel az elmélettel. Azt mondanám, hogy a fény az fény, a nem fény pedig nem fény. Ha követed a fényt, akkor még több fényt fogsz elérni. Ez nem egy trükk. De igen, vannak implantátum állomások az éteri síkon, amikor meghalsz. Igen vannak trükkök. De ha követed a belső vezettetésedet, hogy hova menj, akkor a legtöbb esetben megmenekülsz. Tudod a Bolygó felszínén és az éteri síkon van egy skaláris mező. Nagyon nehéz megmenekülni ebből a mezőből. Az emberek, akik meghalnak valójában a Föld körül lévő skaláris mezőben rekedtek. Rendszerint a következő inkarnációba kerülnek ezen a skaláris mezőn belül.”

Rob - Miért van az, hogy sok ember azt hiszi magáról, hogy korábbi életében Kleopátra vagy Ozírisz lehetett? Hozzá vagyunk csatlakozva egy emlékhez, ami a kollektív tudatunkban van eltárolva? Ez egy csalfa ábrándkép? Vagy mindannyian egy óriási lélekcsalád részei vagyunk? Vagy mi ez?

Cobra - Ez egyszerűen, úgy mondanám, hogy egy kívánság az emberi lényeknél, hogy valaki nagynak képzeljék magukat. Ez csak egy sóvárgó gondolat, egy vágy, az asztrális síkon.”

Alexandra - A Csillagmagok Lélekcsaládjának néhány tagjai a Fényhajókon vannak?

Cobra - Ez egy hatalmas Lélekcsalád. Hatalmas Fénycsalád. És igen, nagyon sok tagja a Lélekcsaládunknak jelenleg a Fényhajókon tartózkodik.”

A fenti cikkben szó esett szerződésekről, és említettük, hogy 26 000 éve a Földön karantén van. A Szerződés rendszer végéről még korábban készült egy nagyon jó kis cikk:



Most pedig jöjjön egy részlet a 2018. május 12-13-i Tajvani Felemelkedés Konferenciából szintén Lélekcsalád témában:

A Lélektársi kapcsolatok mélyebbek a Lélektestvérekénél. Van egyfajta mágneses vonzerő a Lélektársak között, és ez mély átalakuláshoz vezethet, ha mindketten tudatában vannak ennek, és biztonságosnak érzik, hogy mindezt véghez vigyék. Egy szentséges egyesülés a teremtés minden szintjén (mentális, érzelmi, fizikai), portálnyitáshoz vezet, és ez a halhatatlanság egyik kulcsa. Ez szintén egyike az Istennő titkos misztériumainak.

E szentséges egyesülés azt eredményezi, hogy a Kundalini felemelkedik a Koronacsakrába, amely aztán aktiválja a teljes toroidális mezőt, visszafordítva ezáltal az öregedési folyamatot.

A Felemelkedés idejéhez közeledve találkozunk majd a Lélektársunkkal/Ikerlelkünkkel.

Amikor Lélektársak találkoznak, az implantátumok aktiválódnak és beindítják a gyermekkori traumákat. Ilyen az elhagyás, illetve az elnyomás traumája.

Az arkhónok azért indítják be ezeket az ellentétes programokat, hogy megakadályozzák az egyesülést. De amennyiben a Lélektársak tudatosan dolgoznak programjaikon, elérhetik a Szentséges egyesülést, amely Szeretetenergiát küld a bolygó rácsába.”

A Szentséges Egyesülésről itt olvashatsz Cobrától:




Lélekcsaládok

Most pedig rezonanciamezőket kell létrehoznunk magunk körül, hogy megteremthessük az új társadalmat. A legtöbb fejlett lény a Fény területeire költözik; először olyan Lélekcsaládokat hoz létre, ahol nincsenek konfliktusok, utána pedig olyan területekre költözik, ahol Fényközösségek élnek. A Lélekcsaládunk nem egyezik meg a biológiai értelemben vett családunkkal.

Ezeknek a Fényterület közösségeknek a célja a legteljesebb mértékben az Első Kapcsolatfelvétel lesz. Elsődleges leszállási zónákat alakítanak majd ki az Első Kapcsolatfelvétel után. Együttműködés és kommunikáció alakul majd ki néhány Lény és a felszíni lakosság között. Néhány földterületet már meg is vásároltak, csak a Fénycsaládok hiányoznak róluk.

Az új technológiák bevezetése fogja elindítani a változásokat az Emberiség számára.

A legfontosabb vizsga most a Fénymunkások számára az egymás közötti harmónia megteremtése. A Fényerők megfigyelnek minden együttműködést, beleértve a Fénymunkásokét is. Tudják, miről beszélünk, mit írunk le stb. ...és néha csak annyit mondanak: te jó Isten. (A résztvevők felnevettek ezen.)

El kell kezdenünk vizualizálni és manifesztálni az Új Valóságunkat.”

ELSŐDLEGES SZERZŐDÉSFELBONTÁS

Eredetileg ezt a bolygót a sötét erők területévé nyilvánították. Mindenki, aki ide inkarnálódott, bele kellett egyeznie bizonyos szabályrendszerbe, melyet a sötét erők állítottak fel. Ha úgy döntöttél, hogy inkarnálódsz, akkor alá kellett írnod egy szerződést. Ez egy olyan megállapodás köztünk és a sötét erők között, melynek megfelelően a tudatosságunk bizonyos módon be van határolva, különben nem engednék, hogy a Földre szülessünk.

Most itt vagyunk az összes aláírt szerződéssel, de elérkeztünk a szabad akarat egy olyan pillanatához, ahol választhatunk úgy, hogy eltöröljük ezeket.

Azok közületek, akiket támadás ér, múltbeli szerződésekkel rendelkeznek. Ha eltörlitek ezeket a szerződéseket, a támadások meg fognak szűnni.

A szerződések a belépési pontok a támadásokra. Ez tekinthető a manifesztáció törvényének.

Szóval engedjétek el és töröljétek el a szerződéseket, hogy megállítsátok a támadásokat!

Szerződés felbontó nyilatkozat

ÉN VAGYOK jelenlétem nevében,
a lelkem nevében,
a Fényerők nevében,
eltörlöm és érvénytelenítem a sötét erőkkel kötött összes megállapodásomat és szerződésemet.
Minden sötét szerződés immár semmis és érvénytelen, tartalmuktól függetlenül, tudatalatti programozásomtól függetlenül.
Szabad akaratommal
Most szabadnak nyilvánítom magam minden sötét szerződéstől,
és a sötét erők minden befolyásától.
Most elrendelem és követelem, hogy teljes tudatos együttműködés legyen köztem és a Fényerők között.
Most elrendelem és követelem, hogy életem az Isteni tervvel összhangban legyen vezetve.
Most elrendelem és követelem, hogy a csodák megvalósuljanak az életemben
oly módon, ami boldogságot teremt számomra és minden érintett számára.
ÍGY LEGYEN ÉS ÍGY VAN. ÉN VAGYOK.

Bármikor megismételheted. És akárhányszor teszed meg, minden alkalommal, amikor ezt elmondod, egyre jobban eltörlöd a sötét erőkkel kötött múltbeli szerződéseket

Ha eltörlöd a múltbeli szerződéseket, védve leszel és szabadabban fogsz tudni mozogni, de keresztül kell menned ezen a felébredési folyamaton, felébredni arra, hogy ki is vagy valójában, őszintén miről is szól az élet, mi a küldetésed és megérteni a planetáris helyzetet.

A sötét erőkkel kötött szerződések képezik az implantátumok alapját, hogy azok olyan hatékonyan működhessenek, ahogyan működnek. E szerződés eltörlésével elkezdődik az implantátumok eltávolítása.



Most pedig jöjjenek egyéb információk még ebben a témában:

Lélekcsaládok

A világ, amiben élünk egyre közelebb és közelebb kerül egy teljes és óriási változáshoz. Ennek a változásnak az első jelei már itt vannak. A világ pénzügyi krízise annak az erős, kozmikus energiáknak az eredménye, ami a Galaktikus Központi Napból áramlik hozzánk a Naprendszer külső bolygójai által, különösen a Plútó által. Ezek az energiák belépnek a mi Planétánkra és a felszínre hoznak mindent, ami eddig rejtett és elnyomott volt.

A Galaktikus Központi Napról itt olvashatsz:



Ezen új energiák megnövekedett és emelkedett rezgése eredményeként, a kizsákmányoló rendszerünk mint olyan nem létezhet többé ezen a Földön. A pénzügyi válság folytatódni fog addig a pontig, ahol az emberiség rá lesz kényszerítve, hogy létrehozzon egy olyan csere valuta rendszert, ahol mindenki becsületes és korrekt mindenkihez. 2009 volt az utolsó év, ahol még minden "úgy folyt, ahogy régen". (Megj.: biztosan sokan emlékeznek a 2008-2009-es gazdasági válságra, ahol a bankokat a jegybankok mentették meg és több nagybank összeolvadásra kényszerült másokkal. Erre utalt Cobra, mert utána az Ellenállás folyamatosan beavatkozott mindenhol a pénzügyek területén ahol csak tudott.)

2012 volt a tetőpontja mindennek, amikor is a valóságunk hirtelen megváltozott és az egész Bolygó pozitív jövőképe még erősebb lett. (Megj.: itt arra utal Cobra, hogy 2012. dec. 21-én minden negatív idővonal összeomlott és nincsenek többé világháborús és elnéptelenítési és táborokba zárási tervek, ezenkívül az Ellenállásnak sikerült egy vírust elhelyeznie a JP Morgan fő számítógépes rendszerében, melyet a Kulcslyuk művelet keretében frissítésre kerül, és hatékonyan beindíthat egy globális tőzsde összeomlást és az ezzel összefüggő pénzügyi újraindítást. 2015 óta a Felemelkedési idővonal létezik, 2018 óta Gamma idővonalra váltottunk, 2019. január 21-én pedig eljutottunk oda, hogy Mennybuborékok alakultak ki a karantén Földön belül.)

Ezek a kozmikus energia módosítások ahhoz fognak vezetni, hogy mindenkinek szembe kell néznie a félelmeivel és jobban mélyebbre kell néznie önmagán belül, azért hogy megláthassa azt, amit eddig korábban nem akart látni. Ez lesz a legnagyszerűbb "spirituális válság", amit az emberiség valaha megélt. De ez a krízis az egyetlen út nekünk, emberi lények számára, hogy megállítsuk azt a fajta viselkedést, ami birkává tett minket és végül a Fény lényeivé válhatunk, hiszen mindig is ez volt a legmagasabb célunk.

A sötétség kitakarítása ahhoz a ponthoz érkezett, ahol azok, akik hajlandóak rá, elkezdenek létrehozni Fényterületeket. Ezek először a tudatosságunk által lesznek megteremtve, a mi összekapcsolódásaink által. (Megj.: a tudatosság 2019-ben már akkora szintet ért el, hogy a Központi Faj figyelmét is felkeltette, ezenkívül megkezdődött a felszíni lakosság egy bizonyos részének felkészítése arra, hogy Mennybuborékokat és Fényszigeteket hozzanak létre.)
Ez a magas szintű összekapcsolódás nem volt lehetséges a régi világban. A régi világban az összekapcsolódás a személyes, családi vonatkozások tekintetében történt. Az Új Világban Lélekcsaládokként kapcsolódunk egymáshoz. Csak a Fényterületek, amiket mi hozunk létre ezekkel az összekapcsolódásokkal, lesznek képesek egy gyengéd átmenetet biztosítani az Új Korszakba, ha a pénzügyi rendszer, ami a jelenleg hatalmon lévők által lett kialakítva több korszakkal ezelőtt ezen a Bolygón, végül összeomlik.


A hagyományos családi kapcsolatok, mint a társadalom alapvető építőkövei, egy olyan fő illuzórikus (látszólagos) ötlet része, amit még Atlantisz idejében ültettek el az emberekben. Ez az elgondolás azt idézte elő, hogy a tudat fókusza elvált a lélektől a személyiség irányába és a kapcsolatokat genetikai teremtési alapokra helyezte, ami pedig sajnos az emberiség genetikai állományának romlásához vezetett. Ha a lélek energiái nem lépnek be a 12 szálú éteri DNS szálakba, akkor a magas spirituális képességek elkezdenek elkorcsosulni, degenerálódni és létrejön az illúzió mátrixa, ami az élet megtapasztalása helyett egy labirintusba vezet minket.

A Lélekcsaládok fizikai inkarnációban mindig úgy észlelik egymást mint Lelkek, és pontosan tisztában vannak a Lélekcsaládmandalában lévő helyzetükkel. Tudják, hogy ez milyen természetű és milyen célja van az ő kölcsönös kapcsolatuknak. Ha a fizikai síkon jön létre egy Lélekcsalád, akkor ez automatikusan beindítja a Felemelkedési folyamatot. A rezgési frekvencia emelkedésének folyamata felemeli ezeket a Lélekcsalád tagokat az 5. dimenzióba.

Ahhoz, hogy ez a folyamat végbemehessen, a Lélekcsalád minden tagjának kapcsolatának kell lennie a Teremtés minden síkján. A legfontosabb a lélekkapcsolat, ami tudatos annak kiterjedésére és észleli a Lélekcsalád minden tagja, a fizikai elméje által. A mentális síkon ez a kapcsolódás úgy jelenik meg, hogy szabadon áramolnak az ötletek és gondolatok, megértő és tiszta kommunikációt eredményez a Lélekcsaládok tagjai között. Az érzelmi síkon ez a kapcsolat úgy jelenik meg, hogy szabadon áramlik az érzelmi energia, tiszta érzelmi kifejeződések és empátia van minden családtag között. A fizikai síkon úgy képeződik le, hogy szabadon fejezik ki szexualitásukat, szeretetteljes érintéssel, tiszta szexuális és szerelmes energia áramlással az ellenkező nemű családtagok között.

A lélek síkján különböző szintű összekapcsolódások vannak a különféle Lélekcsaládtagok között. A kapcsolat az Ikerlelkek között a legerősebb, de ez majd csak az Első Kapcsolatfelvételt követően alakítható ki, a Földi civilizáció és a földönkívüli Fényerők között. A kapcsolat a Lélektársak között szintén erős. Van egy bizonyos elektromágneses vonzás a Lélektársak között, ami lehetővé teszi, hogy átalakítsunk minden elnyomott és tudattalan alsóbb személyiséget. Ezenkívül van egy alapvető kapcsolat a Lélekcsaládtagok között, mindannyian egymáshoz tartozóak, a Fény fivérei és nővérei. Ez a kapcsolat azon a közös célon és szerepen alapszik, mellyel megteremtik Isteni küldetésüket. Ezért születtünk ide.


Az együttműködés a Lélekcsaládon belül létrehoz egy dinamikát, ahol a spirális örvénylés kerekei egy átmenetet, egy hidat képeznek a mi 3. dimenziós világunk és az 5. 6. és 7. dimenziós világok között. Ez a spirális örvény aktiválja a fénytestünket és egyfajta emelvényként szolgál az új tudatszint állapotunk változásához.

A Lélekcsaládok új generációjában az indigó és szivárvány gyermekek nem csak a genetikai szülők által lesznek felnevelve, hanem az egész közösség kiveszi belőle a részét. Ezáltal egy sokkal egészségesebb személyiségekké nőnek fel. A Szexuális energia, amit a vallások évezredekig elnyomtak és a modern média manipulált, végre kiszabadulhat és a lélek energiájával újból összekapcsolódhat. A nők ismét felfedezik majd Istennői szerepüket, felszabadítják a szexualitásukat, összekapcsolódnak a lelkükkel és elkezdenek vele gyógyítani. A férfiak ismét Látnokok lesznek, Hősök és az Új Világ Építőmesterei. A monogámia többé nem az egyetlen lehetőség lesz majd egy férfi és nő között a kapcsolatkialakításra, ez csak az egyik választási lehetőség lesz.

Ha elegendő Fényterületet alakítottunk ki a Lélekcsalád kapcsolódásokon keresztül, és a pénzügyi rendszerünk elér egy kritikus összeomlási ponthoz, a Lélekcsaládok úgy fognak dönteni, hogy a fizikai síkon együtt élnek és Fényközösségeket hoznak létre. Ott meg fogják tanulni, hogy hogyan működjenek együtt a magasabb tudatosság alapelvei szerint. Ha ez a tudatszint eléggé fejlett lesz, akkor ezek a közösségek Fényszigetekké növekednek. Ezek a Fényszigetek lesznek azok a pontok a Bolygón, amik alapot adnak az Első Kapcsolatfelvételhez a földönkívüli Fényerőkkel. Ezek a Fényerők fognak lecsillapítani minden megmaradt katonai konfliktust és bemutatják az emberiségnek a Béke Korszakát. Ez lesz az Új Korszak Hajnala, a Vizöntő kora....

Cobra még korábban egy külön bejegyzést is szentelt a Lélekcsaládoknak, mely itt olvasható:


A Fény győzelme!

A blog bejegyzései felkerülnek a Cobrarózsa telegram csatornára is, melyhez a Meghívó link itt érhető el: https://t.me/+i7kyN7jgGRY3OGJi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.