2019. május 14., kedd

Lélekcsalád Workshop - Cobra, a jegyzetek első része

Eredeti bejegyzés: https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/03/soul-family-workshop-by-cobra-notes.html
Fordította: Réder Ágnes, Rácz Anita

2019. március 16-17., Budapest, Magyarország 
Ez a blogbejegyzés annak a négy részes sorozatnak az első része, amiket Cobra budapesti Lélekcsalád workshopján készítettünk 2019. március 16-17-én. A jegyzetek végeredménye Hanneke van Ginkel, Michel van de Ven és Jacqueline van Rijswijk közös munkájának összegzése.
Nyilatkozat: ezeket a jegyzeteket úgy írtuk, mintha Cobra beszélne. Nem azt, amit szó szerint mondott, szavait átfogalmaztuk. Ez a mi értelmezésünk.
A jegyzetek Cobra jóváhagyásával készültek.
Csatlakozz az Isteni Szeretet & Fény Fesztiválhoz

Első rész - 2019. március 16. szombat 10:00-13:30
LÉLEKCSALÁD
Lélektestvérek
Lélektársak
Ikerlelkek

Második rész - 2019. március 16. szombat 15:30-19:00
ÚJ KAPCSOLATOK
Lélekszemlélet
Igazság és integritás
Szerelem és szexualitás
Harmadik rész - 2019. március 17. vasárnap 10:00-13:30

FÉNYSZIGETEK
Fénybuborékok és Új Atlantisz
Planetáris Fényháló Szakrális Geometria
Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna és Belépési Protokollok
(Jön) Negyedik rész - 2019. március 17. vasárnap 15:30-19:00

FELEMELKEDÉSI FOLYAMAT
Egyéni felemelkedési folyamat
Csoportos felemelkedési folyamat
Bolygószintű felemelkedési folyamat

ELŐSZÓ

Bevezetés


A terembe belépve kaptatok egy Piros Pirulát, ettől a ponttól már nincs lehetőség visszafordulni!
A workshop alatt eszközöket és megértést kaptok arra nézve, hogyan hozzatok létre egy szakadár civilizációt. Megkapjátok az eszközöket ahhoz, hogy teljesen új társadalmi struktúrát hozzatok létre ennek a bolygónak a felszínén. Ez a workshop az utazásotok első lépése. Olyan mélyre mentek majd, amennyire vezettetést éreztek.
A felszínen lesz néhány úttörő, akik végigmennek ezen az úton. Ők vezetik majd a többieket az Új Kor, a Felemelkedés, az Esemény és a Végső Áttörés felé. Mi vagyunk az események kiváltói. Mi vagyunk azok, akik manifesztálják az Új Kort.
A 2019. január 21-i meditáció nagy siker volt. Jelet adott az Új Kozmikus Ciklus kezdetének. Az Új Valóságunkat immár Galaktikus távlatból teremtjük. Nem várjuk tovább, hogy a Cabalt eltávolítsák. MOST kezdjük el megteremteni az Arany Kort. Az elkövetkező napokban ehhez kaptok majd eszközöket.
Isten hozott a Piros Pirula világában!
Cobra Isis Astaranak ajánlja ezt a munkát. Ő is velünk van és támogatja ezt a küldetést egy magasabb perspektívából a Magasabb Dimenziókból. Össze fogunk kapcsolódni az Istennő energiájával, ami végig a workshop alatt velünk lesz.
Az Istennő Spirál meditáció

A workshop célja, mint Cobra minden workshopjáé, a Fény Győzelme. Minden workshopja ezt az egy célt szolgálja. És ahhoz, hogy a Fény győzedelmeskedjen, mindent el kell felejtenünk, amit valaha tanultunk.
"El kell felejtened mindent, amit megtanultál"
Hogy összehangoljuk a csoport energiamezőjét (hisz sokfelől jöttünk sokféle érzelmi és energetikai állapotban), a workshopot a Ragyogó Fehér Fény meditációval kezdtük:
Ragyogó Fehér Fény meditáció

A Mátrix
A valóságunkat a hitrendszerünk alapján teremtjük és mindazok hitrendszere alapján, akik kontrollálnak minket. Néhány ezek közül több millió éves, néhány több ezer, míg vannak újak is. Ez a Mátrix valósága. Le kell bontanunk e hitrendszereket és programokat.
A programozásnak számos rétege van. Minket embereket első inkarnációnk óta ezen a bolygón több rétegben programoztak. Reinkarnációnk alatt megadtuk magunkat az implantációs folyamatnak. Ez volt az egyetlen módja annak, hogy a bolygóra jöjjünk, ám ez eltorzítja a valóságról alkotott képünket.
Az implantátumok a programozás első rétegének részei. Az implantátum egy energiakristály erős elektromágneses energiával beillesztve az energiamezőbe. Sok élettel ezelőtt illesztették be őket a Föld karantén korszaka alatt. Elválaszt minket a Forrástól, a Magasabb vagy Valódi Énünktől, a belső Fényünktől. Bizonyos módon hasadást idézett elő a személyiségünkben: a Valódi Énünk és a mesterséges énünk között. Bizonyos fokig mindannyian skizofréniában szenvedünk. Minden hamis hitrendszer erre az elsődleges hasadásra épült és belehelyezték ezekbe az implantátumokba. Bizonyos értelemben azt is mondhatjuk, ez az az implantátum, amit "önmagunknak" hívunk.
Ez az elsődleges küldetése mindenkinek a bolygó felszínén: meggyógyítani ezt a hasadást azzal, hogy leválunk a "hamis énünkről" és összekapcsolódunk a Valódi/Magasabb/Belső Énünkkel. Amikor összekapcsolódunk a Belső Énünkkel, lebontjuk vele a Mátrix programozását.
A programozás második rétege a férfi és a női polaritás között létrejött hasadást érinti. Számtalan módon nyilvánul meg, és ez teremti meg a jelenlegi emberi társadalmat. Szinte minden, amit hallunk, olvasunk vagy látunk, hazugság, nem pedig az igazság. Mesterséges környezetben élünk, melyet az arkhónok hoztak létre: irányítóink, a Bukott Angyalok.
Testünk, elménk és érzelmeink bebörtönöznek minket, ki kell szabadítanunk magunkat. Szökést tervezünk, a börtön lerombolását, ami hamisságon alapszik. 25000 éve működik. Akik kontrollálnak minket, igen fejlett programot hoztak létre a tömegek ellenőrzésére, és arra, hogy rabszolgasorban tartsanak minket. Ha használod azokat az eszközöket, amiket itt a workshopon kapsz arra, hogy felszabadítsd magad a Mátrixból, a dolgok először nem lesznek egyszerűek, sőt, kihívásokkal lesznek tele. De a végén hatalmas a jutalom, mert senki sem fog tudni többé rabszolgává tenni, mert önmagaddá válsz, saját Valódi Éneddé. Ez a célja ennek a workshopnak, hogy megértsd: Isteni, Független és Szabad egyén/lény vagy, aki segít/elkezd létrehozni egy szakadár társadalmat e bolygó felszínén.
"Az összes csillag, amit éjszaka látsz, csupán ennek a sárga körnek a része"
Az eddig kapott világképed nagymértékben korlátozott. Minden amit látsz, olvasol és tapasztalsz csupán egy kicsiny szelete a tényleges valóságnak. Ha felnézel az égre éjszaka és azt hiszed, az Univerzumot látod, amit valóban látsz, az a galaxisunk nagyon kicsi része. És vagy 100 milliárd galaxis van az univerzumban, szóval jóval több minden van odakinn. Nagy mértékben ki kell tágítanunk a perspektívánkat, túl a sárga körön. Egy része annak, amit most megismersz, a sárga körön túlról származik. (Megjegyzés: sárga körrel volt jelölve azon a képen, amit Cobra közben kivetített a Tejútrendszerről, az a pici része a galaxisunknak, amit éjszaka láthatunk, ha felnézünk a csillagos égre. a szerk.)
Kérdések és válaszok
K: Honnan tudod, hogy azok, akik ezt teszik (t.i. kontrollálnak minket), Bukott Angyalok?
V: Ha összekapcsolódsz a Felsőbb Éneddel, tudni fogod.
K: Mik az arkhónok?
V: Valaha angyali lények voltak, akik úgy döntöttek, hogy megtapasztalják az elsődleges anomáliát, de elveszítették a kapcsolatukat a Forrással.
K: Nincs szükségünk Sötétségre, hogy megismerjük a Fény létezését?
V: Nem, ez ennek a földi valóságnak az elképzelése (t.i. duális tudatosság.) A Fény azért létezik, mert abszolút, mert feltétel nélküli.
K: Szabad akarat: mennyire lehet ez hatékony, ha nem vagyunk összekapcsolódva a Felsőbb Énünkkel?
V: Olyan mértékben tudjátok használni a szabad akaratotokat, amennyire kapcsolódtok a Felsőbb Énetekhez. Az elválasztottság mértéke az, ami megadja, hol nem tudjátok használni a szabad akaratotokat. De a választás szabadsága mindig a tiétek, és ezt felhasználhatjátok arra, hogy tágítsátok a szabad akaratot. Azt a területet, amit manifesztációra használhattok, úgy hívják az "elérhetőség szférája". Használjátok a szabad akaratotokat és ezzel kitágíthatjátok az elérhetőség szféráját. Ebben semmi sem korlátozhat.
K: Amikor a Fényről beszélsz, akkor ezalatt a szeretetet is érted?
V: A Fény és a Szeretet ugyanannak a Forrásnak két aspektusa, ami megteremtette (az aspektusait) ennek az Univerzumnak.

Új Energiák
A január 21-i meditáció a valaha megtartott legsikeresebb meditáció volt: manifesztáltunk. Megváltoztatta a bolygó játékszabályait, és ez a szabadságunkhoz fog vezetni. Ezért lehetséges egyáltalán az is, hogy ezen a workshopon az Új Valóságunk megteremtésén dolgozhatunk.
Az energia, ami most beáramlik, az Univerzum közepéből érkezik: a Kozmikus Központi Napból. Ez a válasz arra a kérésünkre, hogy érjen véget minden szenvedés ezen a bolygón. Túl sokáig tart. Cobra is tudatában van annak, hogy túl sokáig tart: "Általában türelmes vagyok, de ennyire még én sem." Mindentől függetlenül megyünk tovább, meg kell csinálnunk, nem szabad feladni. Az ideérkező Új Energia átalakítja a bolygónkat és mindent, ami itt van.
E galaxis központi napja a forrása a Szeretetnek és a Fénynek e bolygó számára. Cobrát kérték meg a Plejádiak arra, hogy ennek egy aspektusát hozza el e bolygó számára: a tachionokat. A tachionok az első részecskék, melyek az Univerzum születésekor keletkeztek és a legközvetlenebb kapcsolatot jelentik a Forrással. A tachionok szubatomikus 'szeretet' részecskék, melyeknek sebessége gyorsabb, mint a fényé. A gravitáció vagy a mágneses erő nincs rájuk hatással. Csak az erős nukleáris erő hat rájuk. A tachionok megváltoztatják a kölcsönhatást a fizikai anyaggal, és így elemi szinten a fizikai anyag tulajdonságait, a kvantum struktúrát (t.i. tartósan megváltoztatják az atommagok kvantum tulajdonságait, amik azt az anyagot alkotják.) A tachionok kapcsolatot teremtenek a fizikai anyag és a Forrás között: minden sejtet összekapcsolnak a Forrással.
Azért hozták létre a tachion kamrákat a kristályokkal, hogy elhozzák ezt a szeretet részecskét az életünkbe. A Plejádiak segítettek más eszközök és kristályok létrehozásában is, saját átalakulásunk segítésére. (Még több információ: http://tachyonis.org/)
Cintamani: a Szíriusz Csillagrendszerből származik, és akkor kapta meg az emberiség, amikor készen állt a felemelkedésre. Ennek a kőnek a legmagasabb a rezgése az összes ismert kő közül. Ráébreszt a küldetésünkre, megerősíti a belső útmutatást és összekapcsol a felsőbb énünkkel, feloldja az implantátumokat és az idejemúlt hitrendszereket. Ez az a kő, ami egybegyűjti a Lélekcsaládokat és megteremti az Új Valóságunkat.
Moldavit: a Plejádi Csillagrendszerből származik, és az isteni szeretet tiszta Plejádi esszenciáját hordozza. Összekapcsol minket a 6. dimenzióval, és azon is túl.
Morganit: megnyitja a szívünket a magasabb, feltétel nélküli kozmikus szeretetre.
Goshenite: felgyorsítja a Felemelkedési Folyamatot és segíti a kapcsolódást a Felemelkedett lényekkel.
Akvamarin: összekapcsolja a tudatosságunkat az 5. dimenzióval, és azon is túl.
Rubin: leföldel.
Tachyon Istennő kollekció: ékszerkollekció, melyet arra terveztek, hogy elhozza az Istennő isteni női tudatosságát az emberiségnek.
Az összes kristály és ékszer tachonizált.

Rövid Ragyogó Fehér Fény meditáció:
Hunyd be a szemed
Hozd magad ellazult tudatállapotba
Lélegezz be ragyogó fehér fényt és lélegezz ki ragyogó fehér fényt
Lélegezz így egy kis ideig
(csend)
Kinyithatod a szemed, és visszajöhetsz.
"A Lélekcsalád azok, akik összegyűlnek körülötted az életedben, nem vér szerint vagy faj szerint kapcsolódtok, hanem energia és lényegiség szerint. A tökéletes időpontokban hoznak feltétel nélküli szeretetet és támogatást, ugyanaz a küldetésük és céljük, mint neked. Hálás vagyok Érted - Egyek vagyunk" 


LÉLEKCSALÁD 
Bevezető
A Lélekcsalád egy olyan struktúra, melybe a megvilágosodott Univerzum társadalmai szerveződnek és ez a kulcsa a harmonikus társadalom megteremtésének. A Lélekcsaládok olyan lények csoportjai, kiknek hasonló az eredete és a lélekstruktúrája és Lélekszinten kapcsolódnak egymáshoz.
Néhány évtizeddel ezelőtt az Ellenállási Mozgalom tagjai utasítást kaptak a Lélekcsalád rezonanciára. Az volt a cél, hogy harmonizálják a kapcsolataikat. Együttműködtek, és kb. négy-öt év kellett nekik ahhoz, hogy átalakítsák a társadalmukat. Követve az útmutatást, valamint belső és társadalmi munka segítségével sikerült nekik konfliktusmentes társadalmat létrehozni. Ugyanezt az útmutatást kapja most meg a Föld felszínének népessége. A felszín lakosság ugyanazon az újjászervezési folyamaton fog keresztülmenni.
Évekkel ezelőtt Cobra megkapta ezt az információt, és arra is megkérték, hogy kezdje el a folyamatot, de ő azt mondta: "felejtsétek el." Mára ugyanakkor úgy érzi, hogy itt az ideje mindezt elkezdeni. A Föld felszínének jelenlegi lakossága egyáltalán nem kapcsolódik egymással és teljes mértékig a Mátrix irányítása alatt áll. A "kapcsolódás" legalapvetőbb megértése a felszínen nagyon torz. A Mátrix c. film igen pontosan bemutatja, mi történik a Földön: minden egyén a mátrixot védi a bolygón, mint az ügynökök (Mr. Smith) a filmben. Mindenki a Mátrix ügynöke. Mindenki.
Az emberek asszimilálódtak a rabszolgasághoz, mert a Mátrixot úgy hozták létre, hogy kockázatos legyen kitörni belőle: még bajba kerül az ember.
Alapvetően az egyénnek két lehetősége van:
1) A Mátrixban maradni:
- megszületsz,
- 4 éves korodban oviba mész, 7 évesen iskolába, 21 évesen főiskolára, utána egyetemre stb.
- munkába állsz, megházasodsz 27 évesen és gyerekeid lesznek,
- végül nyugdíjba vonulsz és 72 évesen meghalsz.
Oltásokat kapsz, lesz némi szabad időd szombatonként, amikor a gyerekeid már lefeküdtek. Az egész folyamatot pontosan megtervezték, hogy mindig tudd, mi a dolgod, mit kell mondanod és hogyan kell viselkedned. A legtöbb ember ezt a lehetőséget választja, mert bizonyos fokig ez a biztonságos és kényelmes. Kényelmes, de nem túl egészséges. Boldogtalan vagy, depressziós és beteg, üresnek érzed magad belül és azt kérded magadtól: "Mit csinálok én itt?"
2) Áttörés:
Áttörsz a programozáson. Rövid távon ez az, ami nehéz. Hosszú távon igen kifizetődő. Bár a Mátrix reagálni fog: mindent meg fog tenni azért, hogy eltántorítson és lenyomjon. A párod kontrollálni fog, a gyerekeid, a legjobb barátaid, még a háziállatod is... mindegyiküket arra programozták, hogy kontroll alatt tartsanak. Ugyanakkor ahányszor másként teszel valamit, mint ahogy a programozás diktálja, mindig egy kicsit szabadabbá válsz. Először fájdalmas, de ha áttörsz, egyre inkább képes leszel kitágítani az elérhetőségi szférádat. Ez lehetőségeket teremt és kapcsolatod a Valódi Éneddel kitágul.
Tehát: vagy hallgatunk a félelmeinkre és visszavonulunk, vagy legyőzzük a félelmeinket és megyünk előre. A kulcs a változás!
Lesz az úttörőknek egy kis csoportja közöttünk, akik ki fognak szabadulni és végigjárják a változás útját. Ők hozzák létre a Mennybuborékokat.
Cobra Belépési Protokollok bejegyzése után az Ellenállási Mozgalom számára világossá vált, hogy senki nem állt készen erre a felszínen.
A Belépési Protokollok közül néhányat arra fognak használni, hogy felkészítsenek a kulturális sokkra, ami akkor következik majd be, ha valóban találkozol egy földönkívüli lénnyel. Például a Plejádiak másféle faj. Találkozni egyikükkel sokkoló lesz és az emberek talán kiakadnak majd. A Belépési Protokollok cikk közzététele után tisztán látszott, hogy ez a helyzet. Még azok sem voltak készen, akik azt hitték magukról, hogy készen állnak.
Blogot olvasni könnyű és talán arról álmodozol, hogy majd egy űrhajó landol a földterületeden. De amikor egy hajó tényleg leszáll a hátsó kertedben, az már teljesen más történet. Nem is beszélve egy földönkívüli faj tagjával és társadalmával való találkozásról.
350-en vagyunk ezen a workshopon. Csak kis százalék fog végigmenni az egész folyamaton. Mások lépésről lépésre haladnak majd. Az Esemény alatt ők lesznek azok, akiknek végül szembe kell nézniük azzal, amit tagadnak. Rá kell nézniük a valóság illúziójára, és hogy hogyan manipulált minket a média, a pénzügyi rendszer, minden. Kihívást jelent majd, de ez lesz a legkönnyebb rész is. A második szint az lesz, amikor ráébredsz, hogy létezik más intelligens, földönkívüli élet, és szembekerülsz ezzel az élettel, elfogadva, hogy valóságos, nem pedig úgy, mint ami a fantázia szüleménye a könyvekben és filmekben. Ez megingatja majd a hitrendszereket. A harmadik szint az lesz, amikor ráébredsz, mennyi sötétség volt a bolygón és mi mindent titkoltak el (pl. a gyermekbántalmazások), mi minden történt, és mennyien szenvedtek miatta. A következő szint az Esemény után az lesz, amikor az embereknek szembe kell majd nézniük a szexuális energiájukkal. A szexuális energia manipulálása a Mátrix alapja, és ez lesz a legnehezebb, amivel az emberiségnek majd szembe kell nézni.
Mindenkinek végig kell mennie ezeken a szinteken. A folyamat már zajlik, az Eseménykor tetőzik és folytatódik az Esemény után. A folyamat stabilizálásának kulcsa az, ha elkezdünk Lélekcsaládokban összegyűlni.

Fázisátmenet (a workshop második napján lesz még róla szó.)
A néhány évvel ezelőtt indult Cintamani kő projekt stratégiailag fontos helyeken helyezett el köveket. Ez olyan mértékben stabilizálta az energiát, hogy Lélekcsaládok alakulhatnak ki. Lélekcsaládokba gyűlni fontos ebben a fázisban, mert ez fogja stabilizálni az energiát ezen a bolygón, így az Esemény olyan gördülékenyen történhet meg, ahogyan csak lehet. Olyan sok Lélekcsalád jelenlétet kell létrehoznunk a felszínen, amennyit csak lehet. A következő lépések szükségesek ehhez:
Összekapcsolódni a Belső/Felsőbb Énünkkel.
Összekapcsolódni mások Belső/Felsőbb Énjével, alkalmazva a Belső/Felsőbb Énnel történő kapcsolódás elveit.
A 2012 és 2019 közötti időkeretben az átmenet első fázisában voltunk. Az intenzív tisztulás nehéz időszaka volt ez a bolygón, ami sok sötétséget tisztított ki, de volt, akinek ez már túl sok volt, támadásokat és konfliktusokat eredményezve a Fénymunkások között. Olyan konfliktus, mint megtámadni egy másik Fénymunkást, csak akkor lehetséges, ha nem vagy összekapcsolódva a Belső Éneddel és nem érted a Lélekcsalád koncepcióját. A Lélekcsaládok túlmutatnak ezeken a problémákon: nekik nincsenek már konfliktusaik.

Lélektestvérek
Mindenki a Lélektestvéred. Ez a kapcsolódás alapvető elve. Mindenkivel egyként kell bánnod és lélektől-lélekig kapcsolódással érintkezni velük, nem pedig abból a perspektívából, amikor egy emberi lény kapcsolódik egy másik emberi lényhez (minden ezzel járó címkével és hamis személyiség struktúrával együtt.) Sokkal többek vagyunk, mint emberi lények. A lélektől-lélekig kapcsolódás az alapvető kapcsolódási forma mindenhol az univerzumban.
Ezen a bolygón a Mátrix programozásán keresztül viszonyulunk egymáshoz. Az emberi elmét így alakították ki, beskatulyáz "megfeleltetett észlelést". Ez nem túl hatékony. Amikor arra használjuk az elménket, hogy alkalmazkodjon a társadalom programjához, vagyis a Mátrixhoz és gondolatkoncepciók alapján analizáljon, nem használjuk a Felsőbb Énünket. Ebben az esetben nem jutunk el a lényeghez, eltévedünk és nem vagyunk képesek meglátni mások Valódi Énjét vagy Lelkét. A legtöbb, mondjuk úgy 80%-a a másokról hallott információnak nem valós. A téves információk alapján történő megértés félrevezető feltételezésekhez, ítélkezéshez, konfliktusokhoz vezet. Ugyanakkor ha eszközként használjuk az elménket, hogy segítségével kifejezzük a Lelkünket, olyannak érzékeljük az embereket amilyenek. Fordulj befelé, ha információra van szükséged. A Felsőbb Én szintjén az elme elképzelésein túl érzékeled mások valóságát. A legfejlettebb egyének, kis százaléka e bolygónak, most megteszik ezt a kvantumugrást.
Mielőtt ezt a bolygót elfoglalták, a társadalom primitív volt, de (tudattalanul) a lélek szintjén kapcsolódott. Nem volt fejlett, de az egész közösség egyet alkotott. A gyerekeket a törzs nevelte = ez a Lélekcsalád elképzelése archetípus szinten.
Az arkhónok vezették be a biológiai rendszert, hogy kontrolláljanak minket, t.i. a vér szerinti család/vérrokonság rendszerét, hogy kontrollálják a DNS-ünket. Ez lényegében egy zárt rendszer. Összhangban az univerzum törvényeivel, zárt rendszerben az entrópia mindig növekszik, ami azt jelenti: nőnek a problémák. A biológiai rendszer ezért növekvő pszichológiai problémákhoz vezet, amit a véren keresztül adunk tovább a családi rendszerben.
Hogy ezt a helyzetet feloldjuk, el kell kezdenünk a vér szerinti családunk rendszerén túllépve ismerkedni/keveredni egymással. Mivel nagyon sok kapcsolat a Mátrixon alapszik, az áttörésnek ez az első lépése. A biológiai család koncepcióján túl kell lépnünk a Lélekcsalád koncepciója felé, és lélek szinten kapcsolódni és ismerkedni/keveredni. Azt jelenti ez, hogy azokkal kapcsolódunk, akiket a lélek szintjén ismerünk fel és együtt ragyogunk velük. Ez lesz az új valóság és az új társadalom alapja mindenki számára az Esemény után.
Ez nem azt jelenti, hogy a biológiai család nem létezik tovább. Néhányuk átalakul, más családok kibővülnek, stb. de mindegyik arra kap késztetést, hogy Lélekcsalád szinten kapcsolódjon. Mindez a valóság teljesen más megértését eredményezi. Megváltoznak a kapcsolatok. Sok minden változik az Esemény után. Különösen a Mátrixra épülő családok és kapcsolatok változnak majd drasztikusan. Szűrés kezdődik el: minden, ami igaz - Fény és Szeretet alapú - növekedni fog. Minden, ami hamis - félelem és sötétség alapú - csökkenni fog és el fog tűnni. Tehát a legfontosabb irányító fény az, hogy ami Szeretet és Fény, az marad, ami félelem és sötétség, az szétesik. Végül minden illúzió feloszlik.

Kérdések és válaszok
K: Miért van szükség az 'ellenállásra'? Nem úgy van, hogy a 'létezés', ami az egyszerű létet jelenti, elegendő?
V: Szükséges az ellenállás a sötétséggel szemben, mivel a Föld bolygó nagy mértékben még mindig a dualitásban rögzül. Az Ellenállási Mozgalom nélkül már rég mindannyian koncentrációs táborokban lennénk.
K: Azt mondtad, a 'legfejlettebb egyének' kvantumugrást hajtanak végre. Kik ők?
V: Mindannyian, akik itt vannak. Mi vagyunk azok, akik véghez viszik az áttörést.
K: Hogyan tudok traumatizált emberekkel kapcsolódni?
V: Lélektől lélekig viszonyulj hozzájuk. Ez gyógyító hatású.
K: Mennyi Lélekcsalád van itt ebben a helyiségben?
V: Számos összefonódó Lélekcsalád van itt, és ez hálózatot alkot: a Fény univerzális kozmikus hálózatát.
K: Van-e kapcsolat a Belső Föld társadalmával/társadalmaival?
V: A bolygó felszabadítását érintő hadműveletek titkosak, ez az információ nem segíti az emberiséget, mert az emberek hajlamosak hátradőlni és nem csinálni semmit. Az embereket a bolygó felszínén most arra kértük fel, hogy hozzanak létre Lélekcsaládokat és azokban rendeződjenek.

Lélektársak
Mindenki találkozik a Lélekcsaládja tagjaival - lélektestvérekkel, férfiakkal és nőkkel - élete során: ők azok, akiknek hozzád hasonló az útjuk. A kapcsolódás következő szintje a Lélektársaké: azok, akikkel pl. spirituális csoportokban találkozol és a Lélekcsaládodban. A Lélektársak között erősebb a kapcsolódás: ők mélyen a Lélek Szintjén vannak összekapcsolódva. Általában ellentétes polaritásban inkarnálódnak. A lelki szintű erős mágneses kapcsolódásuk hatodik dimenziós forrásból származik és nagyon erőteljes.
Amikor a Lélektársak először találkoznak, általában kétféle reakció lehetséges. Az, ahogy reagálsz, azt mutatja, mennyire vagy felkészülve erre a típusú kapcsolatra.
Első reakció: tudatosság és erős kapcsolódás
Összejönnek és az erős vonzalom és energia erős tisztulási folyamatot indít be. A Lélektárs beindítja a programozásod és minden a felszínre kerül. Ugyanakkor a Lélektárs kapcsolat a legerőteljesebb energiákat és a lehető legerősebb gyógyítást generálja a bolygó felszínén, és ha mindketten dolgoznak magunkon és belső árnyaik átalakításán, hatással lesznek és segítenek megváltoztatni a helyzetet bolygószinten is.
Az arkhónok megtesznek mindent, hogy megakadályozzák a Lélektársakat abban, hogy összejöjjenek egymással. Monitorozzák az emailjeiket, akadályozzák az autójuk működését, balesetet produkálnak, még olyan messzire is képesek elmenni, hogy megölik a Lélektársak egyik tagját.
Még mindig háborús övezetben vagyunk, de január 21. óta már biztonságos a Lélektársaknak együtt lenniük és új valóságot teremteniük. A Lélektárskapcsolat mély átalakulást indít be Lélek Szinten.

"Mi lenne ha nem rohannál? Csak most az egyszer. Mi lenne ha maradnál és hagynád, hogy utolérjen a szerelem?" - Joshua Bennett


Második reakció: félelem és az üldözés-menekülés dinamikája 
Találkoznak, erőteljes vonzalmat és kapcsolódást éreznek, de mindez kényelmetlen számukra, mert túl sok mindent hoz felszínre. A Mátrix ellenőrzési rendszer programja beindul: a Menekülő és az Üldöző.
Tanács a Menekülőnek: hagyd abba a menekülést. Fordulj befelé és nézz rá a félelmeidre, majd használd az Ibolya Lángot, hogy átalakítsd. Engedd el a ravaszt és próbáld meg megfejteni, hogy mi történik. Ez egy lecke. Menj, találkozz a Lélektársaddal és beszélgessetek. Ijesztő lehet, de ez rendben van.
Tanács az Üldözőnek: hagyd abba az üldözést. Nézz magadba, hogy mi található ott, és alakítsd át. Majd kezdd el manifesztálni a Lélektársad Lélek Szintű Perspektívából.
Hírhedt hamis zászlós támadások, amelyek mind a 188-as Ley-vonalon történtek.


188 Ley-vonal 
Ez a Ley-vonal úgy is ismert, mint Istennő Ley-vonal. Ez az Istennői Energia belépési pontja a bolygón. A Fényerők jelenleg szabadítják fel ezt a vonalat a közelében lévő negatív események alól. Az ezen a Ley-vonalon lévő helyszínek fontos vortex pontokkal állnak kapcsolatban a bolygón, pl: Damaszkusz Szíriában, Versailles, Stonehenge, Boston (Marathon), New York (WTC, Sandy Hook), és Teotihuacan. Az arkhónok folyamatosan háborúkat robbantanak ki ezen a Ley-vonalon.
Szíriának egy fontos és erős energia örvénye van. Ez az örvény tartja a Sellő Istennő energiáját, aki a Szíriusz Csillagrendszerből jön. Az Isteni Kegyelem kecses energiája. A Közel-Keleten teremtett konfliktusok elnyomták ezt az energiát az elmúlt 7000 évben.

A Föld energiarácsa
A Ley-vonalak létfontosságú részét képezik a Föld energiarácsának. Az energiarács körbevesz minket és mindig velünk van. Élete során minden élőlény ezen a bolygón kapcsolatban áll ezzel az energiaráccsal. Minden ami a kapcsolatokban történik, kapcsolatban áll ezzel az energiaráccsal. Azért van itt, hogy szabályozza és táplálja az életerőnket (kundalininek is hívják), ez az élet forrása és a Fénytestünk energiamezejének forrása. Az Energiarács forrása a Galaktikus Központi Nap, ami a Szeretet és a Fény forrása galaxisunkban.
De létezik mindenféle mesterséges intelligencia technológia arra, hogy eltérítsék, használják és kontrollálják az Életerőnket. Például 1991-ben az Öbölháború alatt a hatalmas érzelmi traumakibocsátás miatt nagyon sok negatív energiát gyűjtöttek be és küldtek keresztül ezeken a Ley-vonalakon.
Január 21. óta Kozmikus Fényerők lépnek be a Föld energiarácsába. Ez mindenkire hatással van. A Kozmikus Energia áramlása egyre erősebb és erősebb lesz. Ami hamis, az összeomlik, ami valódi, az marad.
El kell engedjük a hitrendszereinket és az elképzeléseinket, melyek számos inkarnáció alatt halmozódtak fel több ezer éven keresztül. Nagyon sok hitrendszer vallási természetű.
Elménk egy része a Mátrix része. Amikor félelmet látsz, alakítsd át a következő években. Mert a félelem okozta alacsony rezgés betáplálódik az energiarácsba. A Mátrix a Sellő Istennő Ley-vonalat félelemmel és negatív energiával táplálta több ezer éven keresztül.
"Miért 72 szűz vár a mártírokra?"

Különösen a vallási programozás az, amit arra használtak, hogy félelmet és agressziót teremtsenek általa, ami háborúkat eredményez. A háborúk erősen negatív, alacsony rezgést teremtenek. A félelem és agresszió teremtésének lépései:
Elnyomják a Női Energiát
Ez frusztrálja a Férfi Energiát/férfiakat
Mindenfélét ígérnek a férfiaknak, hogy háborúba menjenek
Háborúkat kreálnak és háborúkba kezdenek
Megjutalmazzák a férfiakat a háború után

Átalakulás
Amikor a Lélektársak képesek a Mátrix programozásán túllépni, létrehozzák a Földi Mennyország szentséges energia rezonancia mezőjét. Kapcsolatuk erős örvénypontot hoz létre a bolygón, ami elkezdi átalakítani az energiarácsot a bolygón, ami egyike az Istennői Misztériumoknak. Az Istennő Misztériumai a kulcsok a dualitás átalakításához.

Ikerlelkek
Az Ikerlelkeknek még ennél is mélyebb a kapcsolódásuk. Ugyanakkor nagyon sok a félreértés az Ikerlelkekkel kapcsolatban. A Lélektársak NEM Ikerlelkek. Nagyon sok Lélektársad van, de csak egy Ikerlelked. Mind egy lényként kezdjük és amikor leérkezünk a Földre, a hatodikból az ötödik dimenzióba, két ikerlélekre hasadunk. A hasadás két ellentétes polaritású testben jelenik meg, Férfi és Női inkarnációban. A legtöbb mély kapcsolódás a Földön Lélektársi kapcsolat. Kifejezetten ritka Ikerlelkekként találkozni e bolygó felszínén. Az Ikerlélek kapcsolat túl erőteljes. Nem sokan élnék túl. Azt jelentené, hogy önmagaddal találkozol és önmagadat látod egyszerre: a reményeidet, félelmeidet, vágyaidat, életeidet...
Az arkhónok tudatában vannak e kapcsolatok erejének és hatalmának és megakadályozzák, hogy létrejöjjenek. Helyette az Ikerlélek Fantáziát népszerűsítik, a Mátrix programot, ami elhiteti velünk, hogy egy bizonyos személy az Ikerlelkünk. A hollywoodi filmek támogatják ezt a forgatókönyvet. Ezt a programot elsősorban női oldalon indítják be. A férfi néhány aspektusa aktiválja ezt a programot. Akkor a nő kivetíti az összes sóvárgását a férfira. A nőt arra programozzák, hogy menjen férjhez, ami után elkezdődnek a problémák.

Ikerlélek Újrakapcsolódás Meditáció
Ez a meditáció összhangba hozza az energiamezőnket a belső célunkkal. Egy magasabb dimenzióhoz kapcsolódunk és magunk felé irányítjuk ezt az energiát, ami lehetővé teszi számunkra, hogy a lélek szintjéről tapasztaljunk, érezzünk és halljunk. Ez minden kapcsolatunkra vonatkozik és összhangba hozza azokat. Kiegyensúlyozottan fogunk összekapcsolódni magunkkal és másokkal.
Végezd ezt a meditációt rendszeresen, pl. hetente egyszer, hogy támogasson a felemelkedési folyamatodban. Néhány hónap múlva kikristályosodik majd a kapcsolatod az ikerlelkeddel és azonnal képes leszel felismerni az energiáját. A kezdeti időszakban lehet, hogy szembekerülsz mátrixos programozásokkal, de ezek el fognak tűnni, ahogy a valódi ikerlelkeddel való kapcsolatod egyre jobban kikristályosodik.

Végezd ezt a meditációt rendszeresen és segíteni fog kialakítani a lélekcsalád mandaládat.

Kérdések és válaszok
K: Hogyan képzeljem el az ikerlelkem?
V: Lélekszinten kapcsolódtok a szívcsakrán vagy a harmadik szem csakrán keresztül. Gyakorold hetente egyszer; néhány hónapig tart a torzulások eltávolítása.
K: Mi a különbség azok között a meditációk között, amiket itt végzünk és a buddhista meditációk között?
A: A buddhista meditációk célja, hogy átalakítsák az elsődleges anomáliát. A mi meditációink arra irányulnak, hogy Fényt és Szeretetet horgonyozzunk le a bolygón azoknak az Istennői energiáknak az irányításával, mely rajtunk keresztül áramlik a Forrástól érkezve erre a bolygóra.
Elhangzott egy kérdés Untersbergről. Cobra azt válaszolta, hogy Untersberg a grálhoz kötődik és hogy a hely maga egy speciális energiájú portál vagy ahhoz kapcsolódik. Innen indult a Titkos Űrprogram 1919-ben. Az Esemény után különleges funkciója lesz.
Egy másik kérdés is elhangzott a maja kalendáriumról és hogy mennyire pontos. Cobra azt mondta, hogy Kr.e. 600 körül a Maja civilizáció eltűnt az agarthai hálózatba és hogy a kalendáriumukat a plejádiak adták nekik. A maják közül néhányan még ma is Agarthában vannak, néhányuk pedig a Plejádokon.

Ikerlélek Újrakapcsolódás Meditáció
Ez a meditáció segíteni fog neked energetikailag összekapcsolódni az ikerlelkeddel és segít bevonzani őt a fizikai síkon. Abban is segíteni fog, hogy tisztán meglásd, hogy valaki, akivel találkozol, tényleg az ikerlelked-e.
(Az ikerlelked lehet, hogy az agarthai hálózatban van, lehet, hogy az asztrálsíkon van, lehet, hogy ebben a pillanatban nincs az élők között, de jelen van a lények között és időn és téren túllépve létrejön ez a kapcsolat.)

Lazítsd el a tested és a légzésed, miközben kényelmesen elhelyezkedsz
Ahogy be- és kilélegzel, lazíts és tudatosítsd magadban, hogy mi ennek a meditációnak a célja: hogy tudatosan kapcsolódj az ikerlelkedhez.
Hunyd be a szemed és vizualizálj egy szivárványszínű Fényoszlopot, amely a Nagy Központi Napból érkezik és keresztülhatol az egész testeden, majd továbbhalad a Föld középpontjáig és ezután rajtad keresztül visszaáramlik. Képzelj el egy nagy Fénygömböt, ami a testedből indul ki és egyre jobban kiterjed, majd körülveszi azt. Ez a szivárvány Fény csillogó pici részecskékkel rendelkezik, ami olyan, mintha nanocsillagok ragyognának benne mindenütt. Majd vizualizáld, hogy az ikerlelked közeledik feléd és leül veled szemben 2 méterre. Vizualizáld őt olyan részletesen, ahogy csak tudod.
Tudatosítod magadban e lény energiáját, személyes tulajdonságait is, személyiségének minden aspektusát, a lelke jelenlétét.
Vizualizáld a fizikait és a nem fizikait.
Először kapcsolódj a gyökércsakrádon keresztül az ikerlelked gyökércsakrájához. Vizualizálj egy vörös energiacsere áramlást a te gyökércsakrád és az ikerlelked gyökércsakrája között. Érezd egy kis ideig, hogy áramlik ez az energia és tartsd meg aktívan
Most kapcsolódj a szexcsakrádon keresztül az ikerlelked szexcsakrájához. Vizualizálj egy narancssárga energiacsere áramlást a te szexcsakrád és az ikerlelked szexcsakrája között. Érezd egy kis ideig, hogy áramlik ez az energia és tartsd meg aktívan.
Most kapcsolódj a napfonat csakrádon keresztül az ikerlelked napfonat csakrájához. Vizualizálj egy sárga energiacsere áramlást a te napfonat csakrád és az ikerlelked napfonat csakrája között. Érezd egy kis ideig, hogy áramlik ez az energia és tartsd meg aktívan.
Most kapcsolódj a szívcsakrádon keresztül az ikerlelked szívcsakrájához. Vizualizálj egy zöld energiacsere áramlást a te szívcsakrád és az ikerlelked szívcsakrája között. Érezd egy kis ideig, hogy áramlik ez az energia és tartsd meg aktívan.
Most kapcsolódj a torokcsakrádon keresztül az ikerlelked torokcsakrájához. Vizualizálj egy kék energiacsere áramlást a te torokcsakrád és az ikerlelked torokcsakrája között. Érezd egy kis ideig, hogy áramlik ez az energia és tartsd meg aktívan.
Most kapcsolódj a harmadik szem csakrádon keresztül az ikerlelked harmadik szem csakrájához. Vizualizálj egy lila energiacsere áramlást a te harmadik szem csakrád és az ikerlelked harmadik szem csakrája között. Érezd egy kis ideig, hogy áramlik ez az energia és tartsd meg aktívan.
Végül kapcsolódj a koronacsakrádon keresztül az ikerlelked koronacsakrájához. Vizualizálj egy ibolyaszínű energiacsere áramlást a te koronacsakrád és az ikerlelked koronacsakrája között. Érezd egy kis ideig, hogy áramlik ez az energia és tartsd meg aktívan.
Tartsd meg a légzésed és az energiaáramlást minden csatornán keresztül.
Most az ikerlelkeddel szemben ülsz úgy, hogy minden csakrátok összekapcsolódik. Majd kezdj el lélegezni az ikerlelkeddel a szívcsakra szintjén, mintha együtt lélegeznétek és ezen a szinten összekapcsolnátok a légzéseteket. Lélegezzetek be együtt a szívetekbe és ahogy kilélegzel, a szívedből lélegzel ki. Miközben kilélegzel, egyre közelebb kerülsz az ikerlelkedhez. Mondd el az ikerlelkednek mindazt, amit el szeretnél mondani.
Most hallgasd meg, amit az ikerlelked mondani szeretne.
Ragyogó fehér fény áramlik fölöttetek. Vizualizálj egy egyenlő oldalú háromszöget közöttetek, amelynek az alapja a szívcsakrátokat összekötő vonal, a csúcsa pedig a lélekcsillag csakrátok szintjének közepén helyezkedik el, kb. 30 cm-rel a fej fölött, ahol a fény keresztüláramlik ezen a háromszögön. A Forrás megáldja és támogatja ezt a kapcsolódást.
Most abbahagyhatod a háromszög vizualizálását és lásd, hogy az ikerlelked képe egyre kisebb és kisebb lesz és helyezd el a szívedben.
Lassan újra tudatába kerülsz a környezetednek és lassan kinyithatod a szemed.


Harmadik rész: előkészítés alatt

Magyar nyelvű fordítást még itt is olvashatsz a workshop 1. részéről: 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.