2019. május 21., kedd

Helyzetjelentés


Fordította: Rácz Anita

1996 januárjában, az utolsó arkhón invázió pillanatában a sötét erők három fő sötét féreglyuk belépési pontot hoztak létre, hogy összeomlasszák a planetáris Fényrácsot.
Ezek a sötét féreglyuk belépési pontok a következők voltak:
Bukavu, Kivu-tó, Kongó
Ljubljana, Szlovénia
Santa Monica, Kalifornia, USA
Ljubljana és Santa Monica két Felemelkedési örvény volt, a legnagyobb potenciállal a Felemelkedésre bolygó szinten és el kell, hogy legyenek nyomva annak érdekében, hogy a sötét erők folytathassák uralmukat.
A féreglyukakat számos éteri és plazma hagyományos nukleáris robbanások hozták létre az előbb említett helyszíneken és fölöttük (összesen mintegy 200 éteri/plazma atombomba robbant fel szerte a világon), melyek egy multidimenzionális féreglyukat nyitottak meg a Rigel csillagrendszerbe:
Ezeken a Rigel-Föld féreglyukakon keresztül sok negatív entitás érkezett a Föld bolygóra és megfertőzték azt.
Ezen entitások között a legveszélyesebbek voltak a chimera pókok, olyan óriási plazma pókszerű lények, amiknek plazma toplet bombák tapadnak a bőrükhöz. A kisebbek 10-100 m (yard) átmérőjűek a legnagyobbak pedig néhány km (mérföld) nagyságúak:
Senki se be, se ki - Földi kerítés
E pókok közül a legtöbb a bolygó legnagyobb városai fölé helyezkedtek el.
Mivel most a Kozmikus Központi Faj addig a pontig meríti az energiájukat, ahol kiirtással fenyegetik őket, a chimera kiötlött egy tervet negatív energiamezőjük megerősítésére az 5G technológiával, amit a nagyvárosokban terveznek megvalósítani sok mikroműhold segítségével:
Azt is tervezik, hogy ezt a technológiát nanobotok segítségével erősítik meg:
(Nanobotok - A nanotechnológiában használatos, általában 100 nanométernél kisebb méretű robotok, amiket egyre több területen alkalmaznak. Irányításuk vezeték nélküli interneten keresztül történik. - a szerk.) 
A Fényerők akcióba léptek mindezek megakadályozására.
A 2018 januárjában bekövetkezett Alfa idővonal összeomlása óta nehéz helyzetben vagyok, mivel nem adhatok ki semmilyen fontos információt, de mégis elvárják tőlem, hogy folytassam ezt a blogot. Az Alfa idővonal összeomlása óta fokozódtak a Fényerők műveletei és teljesen titkossá váltak.
Csak néhány dolgot mondhatok el. Először is, 2017 decembere óta, amikor a Mjolnir művelet "Tisztogató" stratégiája addig a pontig dühítette fel a sötét erőket, hogy hajlandóak voltak mindent kockára tenni. A helyzet odáig fajult, hogy egy esetleges teljes katonai ütközetre volt esély, ami egy rövid és nyílt háborúhoz vezetett volna a Fényerők és a sötét erők között, ami lakatlanná tette volna e bolygó felszínét.
A toplet bombák láncreakciójának (sokkal jobban, mint a strangelet bombák láncreakciójának) megvan az a valószínűsége, hogy kisöpörje a bolygónkat, ahogy ez nagyon egyszerűen el van magyarázva ebben a videóban:
Ezért a Fényerők visszavonulásra kényszerültek és 2018 tavaszán abba kellett hagyniuk a Mjolnir műveletet, ami a Béta idővonal összeomlásához vezetett.
Jelenleg a Gamma idővonalon vagyunk, ami lassú, de biztos utat jelent, ami a bolygót a felszabadulás felé vezeti anélkül, hogy ebben a folyamatban elpusztítaná a bolygó felszínét.
Bár a sötét erők visszaéltek a Fényerők visszavonulásával és erősen beszivárogtak a Felszíni Szövetségbe sok sötét drakonida ügynökkel, akik klónozott testben érkeztek az illuminátus szakadár komplexum (eredetileg a Taurus sötét felhőből származnak), föld alatti bázisaiból, a Fény már megtesz bizonyos intézkedéseket ezek ellensúlyozására.
Foglalkoznak a toplet bombák problémájával és folyamatban van, hogy lassan megoldódjon ez a probléma. Ezzel kapcsolatban többet nem mondhatok.
A felszíni lakosság egyre jobban kezd rájönni, hogy kataklizmaszerű események történtek a nem is olyan távoli múltban:
A felszíni lakosság arra is kezd rájönni, hogy tulajdonképpen egy tömeges kipusztulás eseményének közepén tartunk:
Mindez annak a jele, hogy egy olyan kozmikus mértékű esemény felé tartunk, amely radikálisan fogja megváltoztatni az életet ezen a bolygón.
A legpontosabb terv erre az Eseményre itt látható:
A Fényerők mindenkit arra kérnek, hogy vizualizálja az Aranykor fényes jövőjét, hogy felgyorsítsuk annak megvalósulási folyamatát.
A Fény Visszatérése
A Fényerők azt is kérik az emberektől, hogy lépjenek túl elméjükön és lépjenek kapcsolatba Lelkükkel.
Sok ember tapasztalja meg a Tachyion kamrák előnyét:
Itt tisztáznunk kell néhány félreértést a Tachyon kamrákról. A Tachyon kamrák nem bioágyak a Star Trekből („med bed”). Csak egyetlen olyan megerősített forrás létezik, aki a Tachyon gyógyító kamrákat elérhetővé teszi és itt található az összes nyilvános kamra listája:
A Tachyon gyógyító kamrák NEM arra lettek tervezve, hogy tárgyakat tachionizáljunk bennük és azok, akik azt állítják, hogy tárgyakat tachionizálnak a Tachyon gyógyító kamrájukban vagy akik azt állítják, hogy saját Tachyon kamrát terveztek, sőt árulják is vagy reklámozzák azt, nem mondanak igazat.
(A magyar tachyon kamráról itt olvashatunk bővebben: http://www.tachyonhungary.com/ - a szerk.)
Néhány ember már közvetetten kapcsolatba lép az Ellenállási Mozgalommal:
E kapcsolatfelvételek száma csak növekedni fog, ahogy egyre közelebb kerülünk a Végső Áttörés pillanatához.
A Fény győzelme! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.