2019. szeptember 26., csütörtök

Az Ellenállási Mozgalom

Összeállította: Rácz Anita

A Prepare for Change (Készülj a Változásra) oldalon található egy összeállítás, amely az alapinformációkat tartalmazza COBRA oldaláról és amelynek minden cikkét hamarosan magyarul is olvashatjátok. (http://prepareforchange.net/resistance-movement/cornerstone-cobra-articles/)

Tegnap a Galaktikus Kódex-ről volt szó, ma pedig az Ellenállási Mozgalomról. Ezt a cikket már korábban is olvashattuk a Felemelkedés 2012 blogban, de most az újonnan csatlakozók is elérhetik itt is.

Fordította: FehérVándor (a magyar fordítás megjelent 2012.05.24-én)

Kezdetek

1975-ben az életéért menekült egy Michael fedőnevű titkos ügynök, aki után az illuminátusok őrült hajszába kezdtek. Egy 12 főből álló operatív egységet szervezett maga köré az életének megvédése érdekében. A bujkálás és menekülés közben egy alagútrendszer fedeztek fel a New York-i metrórendszer alatt. Feltérképezték az alagutakat, majd úgy döntöttek eltűnnek a felszínről és a Föld alatt szerveződnek újjá. Ezzel megszületett a Szervezet (Organization), a New York-i metró alatt lévő főparancsnoksággal. A kiterjedt kapcsolati hálón keresztül, amellyel Michael a rendelkezett, számos olyan operatív ügynökkel vették fel a kapcsolatot a felszínen, akik az illuminátusok ellen küzdöttek és sokan közülük úgy döntöttek, hogy maguk is levonulnak a föld alá és csatlakoznak a Szervezethez.

Legfőbb céljuk az volt, hogy megdöntsék az illuminátusok uralmát és fejlett technológiával lássák el az emberiséget. A személyi számítógép fejlesztésében jelentős szerepük volt, és én személyesen láttam egy szobát tele computerrel amelyeken épp fejlesztéseket végeztek még anno 1977-ben. A Szervezet kapcsolatba került a jóságos Agartha-i civilizációval, amely már évezredek óta a föld alatt él. 1977-ben ha nem hamarabb már kapcsolatban álltak a pozitív andromédaiakkal, saját szememmel láttam az egyik hangárjukban egy klasszikus szivar alakú andromédai úrhajót.

Az 1990-es évek elején volt némi szerepük abban, hogy az eredetileg katonai célokra kifejlesztett ARPANET (az internet elődje. szerzői megj.) mindenki számára elérhető lett.

Az illuminátusok és és egyéb földönkívüli erők egy kiterjedt offenzívába kezdtek 1996-ban azzal a céllal, hogy elpusztítsák a Szervezetet és ez rendkívül súlyos harcokba torkollt a földalatti alagútrendszerekben és barlangokban, majdnem elpusztítva a Szervezetet és Agarthát.

A szükség idejében egy terv lett megalkotva az ellentámadás kivitelezésére. 1999. december elején, a Plejádiak (Fiastyúk-beliek. szerzői megj.) kapcsolatba lépték az Ellenállási Mozgalommal (Resistance Movement) az X-bolygón (Planet X) és egy masszív felkelést robbantottak ki az ottani illuminátusok ellen. 3 hét alatt győztek és az illuminátusoknak el kellett menekülniük a Marson és a Holdon lévő bázisaikra. Ezek után az Ellenállási Mozgalom tagjai a Földre jöttek és egyesültek a Szervezettel, majd az integrálódás után Ellenállási Mozgalom néven kezdtek el működni.

Az immáron egyesített erők megváltoztatták az erőviszonyokat és most az illuminátusok kényszerültek visszavonulásra. 2000 és 2001 folyamán az illuminátusok elvesztették a marsi, a Holdon lévő és a Naprendszer más részein megtalálható bázisaikat. A Plejádiak és egyéb a Galaktikus Konföderáció alá tartozó erők segítségével egyúttal minden reptilián, szürke, drakóniai és zeta reticuli el lett távolítva a Naprendszerből. Ez a Sötét Erőket pánikba ejtette és megtervezték majd végrehajtották 9/11-et, azzal a céllal, hogy megőrizzék befolyásukat az utolsó erősségükön- a Földön.

X-bolygó

Az X-bolygó egy a Naprendszer külső területén megtalálható égitest. A felszíne jelenleg nem alkalmas a fizikai élet létezésére, de a föld alatt jelentős alagút és csatornarendszer található, amely egészen 1999-ig illuminátus irányítás alatt állt.

2002-ben a Plejádiak pontos adatokkal szolgáltak számomra a bolygó legfontosabb jellemzőiről. Belseje sziklás, szilárd, a felszínét pedig jég borítja, benne erős metán koncentrációval, amely kékes színárnyalatot ad a  bolygónak. Átmérője 9400 mérföld és tömege 0,76 szorosa a Földének. Elliptikus keringési pályájának hosszabbik sugara 70AU (astronomical unit/csillagászati egység, egy AU kb 150 millió kilométer. szerzői megj.) http://hu.wikipedia.org/wiki/Csillag%C3%A1szati_egys%C3%A9g. A forgástengely és az ekliptia által bezárt szög pedig  40 fok. http://hu.wikipedia.org/wiki/Ekliptika


Elképzelhető az öröm, amit éreztem, amikor 2008-ban találtam egy cikket egy japán csillagásztól, aki azt állította, hogy (a Naprendszer külső területén jelenlévő anomáliák alapján - szerzői megj.) a „képzeletbeli” X-bolygónak sziklából és jégből kéne felépülnie, az átmérője 6200 és 9400 mérföld között a sűrűsége meg a Föld tömegének 0.3 és 0.7-szerese között kéne, hogy legyen. Keringési pályájának a hosszabbik sugarának hossza pedig 100 és 170AU között kéne legyen, a forgástengely és az ekliptika közötti maximum bezárt szög pedig 40 fok.

http://allesoversterrenkunde.nl/artikelen/755-The-mystery-of-Planet-X.html

A legfőbb ok, amiért a csillagászok még nem fedezték fel ezt a  bolygót hivatalosan, az az, hogy a háttérhatalom által nem engedélyezett a valójában már megtörtént felfedezés nyilvánosságra hozatala. Ugyanakkor akik még valóban keresik, de nem találják, azok rosszul közelítik meg a kérdést, mivel az ekliptika környékén keresik az új bolygókat, de  ennek a bolygónak a forgástengelye az átlagostól teljesen eltérő szöget zár be az ekliptikával, ezért máshol kell kutatni. Mivel egy elég nagy égitestről van szó, ezért egy viszonylag nagy amatőr távcsővel is lokalizálható lenne, ha tudnád hol kell keresni. Még annyi, hogy nem azonos a Nibiruval és nem fog a Földnek ütközni.

(Az X bolygóról egy újabb, 2016. januári információ is megjelent azóta, amely itt olvasható:

Az Esemény

9/11 nem úgy történt, ahogy azt a háttérhatalom tervezte. Számos embernek ez az esemény jelentette azt a pontot, amikor felismerték, hogy a fősodratú média hazugságok tömkelegével bombázza a népet és egyúttal elkezdték keresni mi rejlik a propaganda mögött.

Ez az új tudatosság megkönnyítette az Ellenállási Mozgalom számára, hogy fejlesszék az illuminátusok megdöntésére vonatkozó tervüket.

2003-ig bezárólag, minden mélyen a föld alatt lévő katonai bázist megsemmisítettek és csak a felső hányada maradt meg ezeknek a létesítményeknek.

Innentől kezdve az Ellenállási Mozgalom körülbelül 300 emberét építette be az illuminátus hálózatba , legtöbbjüket a katonaságnál és hírszerző szervezeteknél magas pozícióban. Ezek az emberek beazonosíthatatlanok és az illuminátusoknak fogalmuk sincs kicsodák és milyen feladatkörben tevékenykednek.

2012 januárjában és februárnak az elején az Ellenállási Mozgalom lefoglalta az illuminátusok kezében lévő arany nagy részét. Ha azt kérdezed magadtól vajon hol lehet a Yamashita arany most már tudod a választ. Nem a Mariana-árok mélyén, nem Fort Knoxban, nem a Rothschild kastélyok pincéjében, nem a zürich-kloteni reptér alatti hatalmas tárolókban, nem  a zürichi UBS széfjeiben, és nem is szétszóródva a világ különböző pontjain lévő, jezsuita irányítás alatt álló bankokban. Az igazság az, hogy az Ellenállás földalatti kamráiban található és az Esemény után vissza lesz juttatva az emberiségnek, illetve egy új valutának az alapját fogja képezni, ezáltal szerepe lesz a Földön megszülető, mindenki számára biztosított bőség megteremtésében.

Az ötlet, hogy alkotni kell egy tervet, ami az illuminátusok megbuktatására irányul már a Szervezet 1975-ös megalakulása óta napirenden volt. 1977-ben beszéltem azzal az emberrel, aki a terv kidolgozásában tevékenyen részt vett. Az a dokumentum, amelyet Drake ( az USA katonaságának a változások mellett elkötelezett részének a  szóvivője, aki március végén lépett a nyilvánosság elé. szerzői megj.) 1979-ben látott, egy korai változatát tartalmazta a tervnek. Ebben az állt, hogy a katonaság átveszi a hatalmat az illuminátusok bukása után a Szervezet segítségével (ami ugye később Ellenállási Mozgalommá alakult). 

Azonban a masszív ébredés következtében, amely 9/11 után megindult a terv alapos átdolgozásra került. Senki nem fogja átvenni az illuminátusok helyét. Az Ellenállási Mozgalom legfőképp hírszerzési adatokkal és logisztikai tanácsokkal fogja támogatni a katonaságot és a hatóságokat, de a háttérben marad. A katonaság ugyanakkor segíteni fogja a nyomozóhatóságokat (szövetségi nyomozókat Amerikában és az Interpolt világszerte), akik ugyanakkor segíteni fogják a helyi szerveket, erőszak szervezeteket a háttérhatalom tagjainak a letartóztatásában.

Az Ellenállásnak van tapasztalata a háttérhatalom megbuktatásában és egy bolygó felszabadításában, hisz ezt tették 1999-ben is az X-bolygón. Állandó fizikai (nem telepatikus) kapcsolatban állnak a Plejádiakkal és más pozitív galaktikus népekkel a Konföderáción belül, akik naponta friss hírekkel látják el őket a háttérhatalmi tagok aktuális helyzetéről, hol vannak, mit csinálnak és mire készülnek. Az illuminátusoknak valójában nincs már hova bújniuk.

Az Esemény kezdetét nem a földi emberek vagy a galaktikus rokonaink határozzák meg. A végső szó arról, hogy mikor induljanak be az események a Forrástól jön közvetlenül. Az Eseménynek kozmikus jelentősége van. A felszabadulása az utolsó bolygónak amely a Sötét Erők megszállása alatt áll, csodálatos Fényhullámokat fog szétküldeni szerte a Galaxisban (úgy lehet elképzelni, mint amikor egy követ bedobnak egy pocsolyába és ez koncentrikus körökben hullámokat küld szerte-széjjel a víz széle felé. szerzői megj.) 
Közvetlenül az Esemény előtt a Forrás küldeni fog egy Fénycsóvát a Galaktikus Konföderáción keresztül és a Plejádiak utasítani fogják az Ellenállási Mozgalmat, hogy a felszínen tevékenykedő 300 ügynökük lépjen kapcsolatba a kulcsfontosságú pozíciókban lévő emberekkel a katonaságon és az egyéb hatóságokon belül és ebben a pillanatban az akció megkezdődik.

Miután az akció véget ért, előfordulhat, hogy lesznek emberek, akik a saját javukra próbálják majd fordítani a helyzetet és megkísérelnek felállítani kormányokat vagy elkobozni javakat, stb.. Az, hogy a háttérhatalom eltávolításra kerül még nem jelenti azt, hogy az emberi kapzsiság és vágyakozás a hatalomra egy szempillantás alatt eltűnik. Az emberiségnek egyszerűen van egy felvilágosulatlan része, akiknek ez egyszerűen a természetük részét képezi. Természetesen az Ellenállás tisztában van vele kikről van szó, megfigyelés alatt állnak és nem fogják tudni kihasználni a helyzetet.

Ameddig az emberiség nem ér el egy bizonyos tudatossági szintet az Ellenállási Mozgalom a háttérben keményen fog dolgozni a népesség és a bolygó javáért. Aztán amikor elérkezik az idő, valószínűleg közvetlenül az Első Kapcsolatfelvétel előtt, a nyilvánosság elé fognak lépni.

Egy 120 billió dolláros (egyenlő a világ egy év alatt megtermelt, összesített GDP-jével, kétszer) alapot hoztak létre, amely az emberiség rendelkezésére lesz bocsájtva, más hasonló alapok forrásai mellett. ( Saint Germain alap, USA katonaságához köthető személyek alapja, Fehér Sárkány Társaság {White Dragon Society} alapja, illetve a pozitív Templomosok {White Hats} forrásai. szerzői megj.). Az Ellenállás rendkívül fejlett technológiák birtokában van, amelynek többsége földönkívüli eredetű. Ezeknek az emberiséggel való megosztása mellett, segítséget fognak nyújtani  körülbelül 6000 zsenik által megalkotott, mindezideáig a hátérhatalom által elzárt, elhallgatott, titokban tartott találmánynak a nyilvánosságra hozatalában. 

Ez a blog ( Cobra saját oldala http://2012portal.blogspot.hu/. szerzői megj.) az Ellenállási Mozgalom utasításainak megfelelően lett létrehozva azzal a szándékkal, hogy a nyilvánosság tájékoztatva legyen, bizonyos 2012-ben várható eseményekről. Sok a felszínen dolgozó operatív ügynök olvassa a blogot, mivel időről-időre kódolt üzenetek jelennek meg, amelyek fontos információkat tartalmaznak az adott helyzetről és a műveletek előrehaladásáról. Az internet a legegyszerűbb módja bizonyos, nem szigorúan titkos információk továbbításának, amelyeket biztonságosan közölni lehet ezen a csatornán keresztül. A jövőben az Ellenállási Mozgalom lehet, hogy úgy dönt, hogy közvetlenül szól a nyilvánossághoz és ekkor ez a blog válik majd a hivatalos kommunikációs felületté a bolygó felszínén.


Rácz Anita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.