2019. december 5., csütörtök

Hajnal előtt

Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.com/2019/11/before-dawn.html
Fordította: Rácz Anita


Bár az Ezüst Beindító aktivációnkkal nem értük el a kritikus tömeget, a Fényerők nagy győzelmeket arattak az elmúlt néhány hét során és a Föld bolygó legtöbb negatív forgatókönyve el lett törölve és biztosítva lett a pozitív idővonal.
Sok forrás szerint várhatóan egy bizonyos végjáték forgatókönyv fog lejátszódni 2020-ban, amihez nem kaptam engedélyt, hogy bármit is hozzáfűzzek.
A sötét erők sok forgatókönyvet fontolgatnak, kezdve a hamis földönkívüli inváziótól (project Blue Beam) a globális pénzügyi összeomlásig, olyan globális népességcsökkentő háborúig, ami az USA-ban kirobbanó polgárháborúból ered és sok más. A sötét erők különböző frakcióinak gondot okoz egyezségre jutniuk egymással a téren, hogy melyik cselekvési irányvonalat válasszák. Szükségtelen elmondani, hogy ezek a forgatókönyvek NEM fognak sikerülni.
A jezsuiták polgárháborút akarnak az USA-ban, hogy megerősítsék hatalmukat és amennyire csak lehetséges, polarizálni akarják a lakosságot, ezért hagyták Donald Trump megválasztását.


Egyrészről a szélsőbalt népszerűsítik a nevetséges "felébredett" ideológiájával:
Másrészről viszont úgy népszerűsítik Trump-ot, mint a jobboldali beállítottságú lakosság megmentőjét. Könnyű volt a jezsuitáknak meggyőzni a Rothschildokat, hogy a Rothschildok által irányított tömegmédián keresztül Trump elleni gyűlöletet mozdítsanak elő. Majd még könnyebb volt a jezsuitáknak meggyőzni a jobboldaliak többségét arról, hogy bizonyára Trump a jófiú, ha a média ennyire gyűlöli őt.
Trump-ot szoros kapcsolat fűzi a Fekete Nemesi és a cionista irányítóihoz:
A fenti linkben szereplő információk megdöbbentőek és már sokszor eltávolították az internetről, ezért rendkívül fontos annyi másolatot készíteni róla, amennyit csak lehet, biztonságosan tárolni és közzétenni tüköroldalakon online .
Bár időnként Trump hallgat a Pozitív Katonaságra, de a legtöbb esetben csak saját érzelmi impulzusait vagy irányítóinak utasításait követi, épp ezért kitűnő eszköz a cabal számára:
Ezzel egyidőben a jezsuiták jelentős mértékben szivárognak be Brazíliába, Argentínába és főleg Kínába. Azt tervezik, hogy jövőbeli globális kínai uralom révén kontrollálják a világot:
A kínaiak a holdpálya alatti teret is uralni akarják:
Bármelyik ország, amelyik jelenleg a Föld-közeli pálya fölött bármit is uralni akar, az a Galaktikus Konföderációs flottákkal fogja szembetalálni magát:
Eközben Putyin próbálja eltávolítani a reptiliánokat a még mindig létező rejtekhelyekről a Közel-Keleten:
Még csak nem is sejti, hogy még mindig majdnem 1 millió reptilián létezik, főleg Afrika Szaharától délre eső részén és Brazília dzsungeleiben.
Globális szinten, az oltásokba nem sokkal a II. világháború után helyeztek el először titokban biochipeket, de most már ezt nyíltan reklámozzák:
A hivatalos Cobra facebook csoportba (Cobra Etheric Liberation) olyan szintű a negatív beszivárgás, hogy teljesen fel kell oszlatni és el kell távolítani az internetről. Ezért nyilvánosan megkérem az adminokat, hogy manuálisan távolítsák el az összes tagot a csoportból, töröljék ki az összes csoportfájlt, majd minél előbb távolítsák el a csoportot a facebookról.
Pozitívum, hogy vannak lépések a Közzététel felé:
És itt az első közvetett bizonyíték arra, hogy néhány rosszfiút tényleg eltávolítottak:
A következő néhány hónap nagyon intenzív lesz, sok változással és a felkészüléshez adok néhány eszközt, hogy könnyebbé és kiegyensúlyozottabbá tegyék az életeteket.


A képen: Azt nem tudod kontrollálni, hogy az emberek hogy fogadják az energiádat. Bármit, amit teszel vagy mondasz, azon a lencsén keresztül van megszűrve, amin ők jelen pillanatban keresztülmennek, ami nem rólad szól. Csak tedd tovább a dolgod a lehető legnagyobb integritással és szeretettel. - Nanea Hoffman

Először is itt egy módszer a sötét erőkkel kötött összes múltbéli szerződésetek eltávolítására:
Itt található összegyűjtve sok hasznos technika a védelemhez, a gyógyuláshoz, a manifesztáláshoz és a személyes felszabadításhoz:
Egy nagyon erőteljes eszköz az implantátumok eltávolításához (instrukciók a videó alatt):


A manifesztációs folyamat mesterkulcsa itt van elmondva:

A fönti szövegben megtalálhatók azok az instrukciók is, hogy mit kell tenni az Ezüst Beindító aktivációkor vásárolt ezüst érmé(i)tekkel.
Néhány útmutató arra, hogyan legyünk még inkább környezetbarátok (figyelem: a cikkben nem az szerepel, amire számítotok):
És lezárásként - az Esemény egy víziója:
És a Felemelkedésé:
A Fény győzelme!

COBRA Portál a Bolygó Felszabadításáért FB Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.