2019. december 11., szerda

Rövid helyzetjelentés frissítés

Cobra 2016. április 13-i bejegyzése. Eredeti itt:

http://2012portal.blogspot.com/2016/04/a-short-situation-update.html

A chimera csoport eltávolítása folytatódik. A Fényerők elkezdték az ún. chimera-korlát lebontását. A chimera-korlát elhelyezkedése egybeesik a helioszféra terminációs lökéshullám frontjával a Naprendszer külső szélén:A chimera-korlát a chimera csoport külső védelmi vonala. Olyan Anyahajó flottákból áll, amelyek össze vannak kapcsolva plazma toplet bombákkal. Ennek a korlátnak az a célja, hogy megakadályozza és megelőzze a pozitív csillagközi és Galaktikus energiák behatolását a Naprendszerünkbe.

Ez a külső védőkorlát belsejében helyezkedik el (ahogy Corey Goode is hívja) / Tachyon membrán ( ahogy más források nevezik). A külső korlát vagy tachyon membrán pontosan egybeesik a heliopauzával a Naprendszerünk legkülső részén és a Fény erői arra használják, hogy irányítsák a lények és energiák ki- és beáramlását a Naprendszerünkbe.

A Chimera-korlát lebontását a Voyager 2 űrszonda is észlelte:

http://voyager.gsfc.nasa.gov/heliopause/v2la1.html

A Chimera-korlát lebontásával a Naprendszerünk - és ebből következően az emberiség tudatossága is - elkezdett megnyílni a csillagközi űrből érkező pozitív energiákra. Létezik egy „Áttörés Kezdeményezések”(!) névre hallgató csoport, amely azt tervezi, hogy egész seregnyi miniatűr űrszondát küld majd az Alpha Centaurira:

http://www.nytimes.com/2016/04/13/science/alpha-centauri-breakthrough-starshot-yuri-milner-stephen-hawking.html?_r=1

Itt megtekinthetitek a weboldalukat:

http://breakthroughinitiatives.org/

Kérlek, hagyjátok figyelmen kívül, hogy a Cabal ügynök Mark Zuckerberg is tagja a csoportnak, ugyanis nem fog tudni sokat ártani a projektnek.

A NASA is megpróbál egy gyorsabb módot találni a Naprendszerben való utazáshoz:

http://www.nasa.gov/centers/marshall/news/news/releases/2016/nasa-begins-testing-of-revolutionary-e-sail-technology.html

A Bigelow Aerospace nemrégiben bocsátotta ki bővíthető űrbeli élőhelyét (BEAM). Ennek nagyobb változatai nagyon rövid idő alatt el fognak vezetni a Naprendszer benépesítéséhez:


http://www.space.com/32480-beam-inflatable-module-private-moon-bases.htmlA közös amerikai-japán csapatunk sikeresen elhelyezett egy Cintamani követ az Antarktiszon:
Gratulálunk nekik! 

A Plejádiak is látogatják az Antarktiszt:

http://www.section51-ufo.com/2016/01/strange-ufo-filmed-by-norwegian-expedition-in-antarctica-january-2016.html

Április 19-én, a Shanghai-i Arany Értéktőzsde elkezdi bevezetni a yüan alapú arany árat. Bár ez egy fontos lépés a pénzügyi újraindításhoz, még nem vagyunk ott, és "Shanghai Sokk"-nak nevezni egy kicsit túl drámai:


https://politicalvelcraft.org/2016/02/01/shanghai-shock-april-19-2016-yuan-based-gold-standard/

A Fény győzelme!

COBRA Portál a Bolygó Felszabadításáért FB Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.