2019. december 6., péntek

Kék Hajnal / Felemelkedés konferencia beszámoló

Fordította: Rácz Anita

A tajvani Felemelkedés konferenciánk óriási siker volt, sokan azt mondták, hogy ez volt az eddigi legjobb konferencia.
Rendkívül erős és elkötelezett csoportunk volt és nem voltunk egyedül, velünk voltak a csillagtestvéreink. Ez az azonosítatlan légi jármű jelent meg a konferencia helyszíne fölött az ebédszünetben:

Források szerint ez egy pilóta nélküli pozitív andromédai hajó volt, ami támogató és gyógyító energiákat sugárzott a konferencia résztvevőinek. Ez a hajó ahhoz az andromédai flottához tartozik, ami majd részt fog venni a pénzügyi Újraindítási műveletekben.
A konferencia alatt bolygószinten fontos információk lettek közzétéve a felszíni lakosságnak, mivel a Fényerők béta-tesztelték a felébredett felszíni emberek reakcióját. A befogadás nagyon pozitív volt és ennek az információnak egy kibővített változata közzé lesz téve jövő héten ezen a blogon, egy fontos fejleménnyel együtt.
Ezen a ponton csak annyit mondhatok, hogy közeleg a Kék Hajnal:

Ahogy egyre közelebb kerülünk az itt leírt végső visszaszámláláshoz:
Itt:
És itt:
Fulfordot idézve:
„Most nézzük a Kína elleni gazdasági támadást, ahol CIA források Ázsiában azt ígérik, hogy »Kína gazdasága és pénzügyi rendszere nagy valószínűség szerint két hónapon belül össze fog omlani. „A Párt” megpróbálja majd a lehető leghosszabb ideig ezt elhallgatni.« Ugyanezen időkereten belül egy nagyon nagy new york-i bank be fogja zárni kapuit. A bank legkisebb problémája az lesz, hogy csak New York területén több, mint 22.000 alkalmazott fogja elveszíteni az állását. A nagyobb probléma az, hogy ez dominóhatást fog előidézni, mivel ez a bank szorosan kapcsolódik a Deutsche Bankhoz, amely komoly válságba fogja sodorja az EU-t, mivel a Deutsche Bank is be fogja zárni kapuit.”

Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy a fent említettek nyers információk és a dolgok egy kicsit másképp is alakulhatnak.
Ezzel egyidőben komoly problémának számít a felszíni Fénymunkás és Fényharcos közösségbe való beszivárgás. A Fényerők becslése szerint a Fénymunkás csoportokban (fizikai és online csoportok) lévő emberek mintegy egyharmada vagy entitás által megszállott vagy MK-Ultra programozott kettős ügynök, sőt néhányuk a jezsuiták, az illuminátusok és a hírszerző ügynökségek beépült ügynökei:
Mivel múlt héten azt kértem, hogy szüntessék meg a hivatalos Cobra Facebook csoportot, az egyik admin kirúgta a csoportból a többi admint, kisajátította magának a csoportot, átnevezte azt és most olyan célokra használja, amit sem én, sem az Ellenállási Mozgalom nem tud támogatni.
Egy új hivatalos Cobra Facebook csoport lesz létrehozva az Ellenállási Mozgalom protokolljaival teljes összhangban és mindegyik új admin egy szigorú 3 fázisú átvilágító protokollon fog keresztülmenni. Ha szeretnél a csoport adminja lenni, akkor küldhetsz egy titkosított emailt a project501@tutanota.com email címre a részletes önéletrajzoddal (minimum 300 szavasat). Ha átmész az átvilágítás első fázisán, választ fogsz kapni az emailedre további instrukciókkal.
Ezenkívül sokan azt állítják, hogy kapcsolatban vannak az Ellenállással és kétes minőségű "információkat" tesznek közzé. Ezek közül az emberek közül néhányan túl lelkes Fényharcosok, míg mások a Fény és a sötétség között zajló, információs háború beépült elemei.
Ahogy egyre több Fény érkezik a bolygó felszínére, minden ki fog tisztulni és az emberek fel fognak ébredni ebből a furcsa álomból.
Közel a Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.