2019. december 18., szerda

Reptiliánok eltávolítása a Földről

Fordította és összeállította: Réder Ágnes és Czékus Viki

Ebben a cikkben, kettő, Cobra által ajánlott angol nyelvű cikk került lefordításra, melyekben arról beszélnek, hogy a reptiliánok nagyon is valóságosak és hogy hogyan kerülnek eltávolításra a különleges fegyverekkel felszerelt felszíni csapatok és a Fényerők által. Nemcsak Szíriában és Irakban vannak, hanem szétszóródva a Bolygó teljes felszínén. 

De először is kezdjük egy idézettel Cobra, Hajnal előtt című blogbejegyzéséből:

"Eközben Putyin próbálja eltávolítani a reptiliánokat a még mindig létező rejtekhelyekről a Közel-Keleten. 
Még csak nem is sejti, hogy még mindig majdnem 1 millió reptilián létezik, főleg Afrika Szaharától délre eső részén és Brazília dzsungeleiben." 

Majd egy másikkal a 2020 című írásából:

"Az 1996-os arkhón invázió a végső fázisaiban van. Mindig hajnal előtt van a legsötétebb (vagyis ettől már csak jobb jöhet - a szerk.) és most a felszíni társadalom drakonida/reptilián elemei nyíltan promótálják a kannibalizmust.

Ezeknek a szélsőséges cselekedeteknek az az oka, hogy a reptiliánokat folyamatosan távolítják el a bolygó felszínéről, ezért teljesen bepánikoltak. Független felszíni információs források azt állítják, hogy a brazíliai és a közép-afrikai tüzek közül sok azért van, mert valójában a Fényerők a még meglévő reptiliánokat távolítják el."

Képtalálat a következőre: „anunnaki in syria”

Akkor kezdjük az első cikkel. Eredeti angolul itt:

https://www.argoteck.com/2018/06/20/annunaki-in-syria-and-iraq/?fbclid=IwAR0wZXTf4pABnkPUwB-_XVRXhuIvmw0n6xtyJ1zhkZ9D6Kggl2NXa9GfkR4

Reptiliánok Szíriában és Irakban

Reptilián bázisokra derült fény

A Kreml legalább hat reptilián bázisról tud. Az orosz hírszerzés szerint a reptilián fészkek nagy része Szíriában van, és legalább egy földönkívüli bázis Irakban, Iránban és Jemenben is található. A Kreml minimum tíz éve tud ezeknek a rosszindulatú földönkívülieknek a tartózkodási helyéről, és Putyin elnök utasította a felelős vezetőket, hogy dolgozzanak ki olyan stratégiát, mely segítségével felszámolhatják az összes idegen búvóhelyet.

Néhány részlet.

A reptiliánok - állítja -, immunisak a hagyományos lőfegyverekre, ballisztikus fegyverekre, de nagyon érzékenyek az új generációs, energia alapú hangfegyverekre. A lőszerek lepattannak róluk, de a lézer érintkezéskor megsemmisíti őket.

A magas amplitúdójú hangok 700 kHz és 2,3 mHz között heves fájdalmat és tájékozódási zavarokat okoznak a reptiliánoknak. E lények kétlábú humanoidok és 7-15 láb magasak (2-4,5 méter). Néhányuknak karmai vannak, míg mások hasonlítanak az emberekre. A magasságbeli különbségek más fajokkal történt kereszteződések eredménye.

A reptiliánokkal vívott harcok földalatti barlanghálózatokban történnek Szíria egész területén. Sőt, portálokat hoztak létre, melyek lehetővé teszik számukra az azonnali helyváltoztatást, így képesek rögtön egyik helyről a másikra utazni. A portálok emberi szemnek láthatatlanok, a reptiliánok optikailag leárnyékolták őket minden olyan lény elől, akik nem képesek a fényt 400 angström hullámhosszon érzékelni. És erre az emberek nem képesek

Megj.: Ma már nem használatos az angström mértékegység, helyette a nanométer van használatban. A mi szemünk 390 nm-től 780 nm-ig érzékeli a hullámhosszokat. A 400 angström 40 nm-t jelent. 

Ismeretlen a portáljaik száma. Amikor az orosz különleges haderők megpróbálnak harcba bocsátkozni velük, egyszerűen belépnek egy portálon és valahol máshol materializálódnak. Legalább egy reptiliánt fogságba ejtettek, de a tőle származó információ igazságtartalma kétséges.

Mindeddig ismeretlen haderejük nagysága. Putyin elnök hatalmas pénzösszegeket költ a már ismert reptilián rejtekhelyekkel szembeni harcokra. 

Török katonai erők életüket vesztették a reptiliánokkal szembeni harcokban

Orosz és török erők ütköztek meg és csaptak össze reptiliánokkal Szíriában már 2017. október 13-án is a napkelte előtti órákban. Egyesített török-orosz katonai egységek ütköztek meg reptilián megszállókkal Nyugat-Aleppó északi részétől 30 mérföldre, a török-szíriai határ mellett. Egy török katonai konvoj, mely 100 kommandósból és több páncélozott személyszállítóból áll, találkozott az orosz Szpecnaz harci egységekkel és a földönkívüliekre specializálódott szakemberekkel Oroszországból.

Megj.: Szpecnaz - A szpecnaz az orosz hadsereg és biztonsági szolgálat különleges alakulatainak, kommandóinak összefoglaló elnevezése. Legismertebb szervezeti ága a Szpecnaz GRU, mely egyben az orosz szárazföldi hadsereg különleges műveleti alakulata is.

Képtalálat a következőre: „anunnaki in syria”

Hiteles beszámolók szóltak arról, hogy nem-emberi lények gyülekeztek a háborús város határában - ezek után Putyin elnök és Erdogán elnök egyetértettek egy közös hadműveletben. Erdogan könyörgött Putyinnak, hogy segítsen, miután azt hallotta, hogy reptilián csapatok talán elhagyják Szíriát - azt a területet, melyről tudható, hogy a reptiliánok több ezer éve foglalták el és azóta is kizsákmányolják. 
Erdogán elnök állásfoglalása a fennálló helyzettel kapcsolatban - a NATO és az USA iránti elköteleződése ellenére - megértésre talált és Putyin elnök a szavát adta, hogy segít. 

Nemrég Törökországgal aláírt egy egyezményt, aminek értelmében S-400-as Légvédelmi rendszereket vesz Oroszországtól. Emellett Putyin vírusként tekint a reptiliánokra, akiket ki kell irtani a Bolygóról.

Az egyik forrás szerint az Orosz Különleges Haderők már eddig is harcoltak reptiliánok ellen. Csak az elmúlt két évben három expedíciós haderőt vesztettek ezen a területen a földönkívüliekkel kapcsolatos konfliktusokban. Vesztettünk, mert ezek a lények szinte immunisak a ballisztikus fegyverekkel szemben, ám most volt némi előnyünk, mert rájöttünk, hogy nem tudnak védekezni a közepes erősségű energiafegyverekkel szemben. Hogy erre Putyin hogyan jött rá, nem világos. Beszámoltak fogságba ejtett reptiliánról, akin különböző nem-hagyományos fegyvereket teszteltek, mint például a lézer, vagy irányított energianyaláb fegyverek.

Azt mondta: " A katonai egység élvonalbeli járművekbe szerelt lézereket használt, amelyek folyamatos 10kW-os energiát bocsátottak ki, és amik érintkezéskor megsemmisítették a reptiliánokat. 
Mivel a reptiliánok barlangrendszerekben rejtőzködtek, és ki kellett őket onnan füstölni, a török haderők meg nem erősített számú veszteséget szenvedtek a hosszan elnyúló, két órán át tartó ütközet során. Sok török kommandós ment be a barlangba és a halállal szembenézve próbálta a reptiliánokat felkutatni. 
Nincsenek még kézi fegyverként használható egységek, de a közeljövőben már azok is lesznek.

Kapcsolódó kép

A török katonáknak ki kellett őket hurcolniuk, hogy az orosz katonák célpontjai lehessenek. Lehet, hogy a reptiliánok okosak, de mégsem olyan nagyon, ugyanis ha bennmaradtak volna mélyen a barlangokban, a járművekre szerelt fegyverek nem érték volna el őket. Ám ők folyamatosan kijöttek a barlangból, hogy megbosszulják elesett társaikat, így kettesével elestek. Becslések szerint 50-75 reptiliánt pusztítottak el az új orosz technológia segítségével.

Megj.: Cobra még korábban említette, hogy a Plejádiak kapcsolatba léptek Putin elnökkel, hogy miért is, íme:

"2015-ben kapcsolatba léptek Putyin elnökkel. Mindenki úgy tudta „hivatalosan”, hogy Bécsben van kiropraktikusnál és ezért nem volt látható egy ideig, pedig valójában a Plejádiakkal találkozott.

 Igen erős spirituális megtapasztalásra tett szert általuk.


Az egyik Szibériai Bázison találkoztak és az orosz hadsereg modern, védelmi technológiákat kapott, amelyeket többek között a szíriai háborúkban is használnak. A Plejádiak a közbelépést és a stratégiai lépéseket szorgalmazzák.
Putyin meg fog tenni mindent, hogy megóvja az emberiséget és segít a sötét oldal felszámolásában. Oroszország a BRICS Szövetség fontos tagjaként a pénzügyi terület megváltoztatásában is tevékeny szerepet vállal."
Most pedig jöjjön a másik cikk fordítása, eredeti angolul itt:

https://coercioncode.com/2019/10/19/stranger-than-fiction-u-s-forces-flee-anunnaki-in-syria/?fbclid=IwAR04JiiLc7HTgozqh1nWZHOAJrymi6UXoKc2xMRgx3NmPGp3yowXYVJ2Jpg


Különösebb a fikciónál: megfutamodtak a reptiliánoktól az Amerikai Haderők Szíriában

Írta: Lance Goodall

Az Amerikai Különleges Haderők kb. 150 csapata s még két tucat "tanácsadó" menekült el az Egyesült Államok ellenőrzése alatt álló fogolytáborból a szíriai Manbijból, miután szavahihető beszámolók alapján megtudták, hogy földönkívüli megszállók tartanak feléjük - állítja Dimitri Osmosovich a Szövetségi Szolgálati Iroda ügynöke.

Megj.: Szíria egy rendkívül fontos terület a Bolygó felszabadítása szempontjából, készült egy összefoglaló vele kapcsolatban, itt elolvasható:

http://cobrarozsa.blogspot.com/2019/09/sziria.html

Az orosz elnök, Vlagyimir Putyin, aki valós időben kap tájékoztatást a globális reptilián betörésekről, sürgősségi hívást intézett Trump elnökhöz, figyelmeztetve, hogy egy reptilián horda materializálódik 50 km-re Manbijtól és nagy sebességgel tart az amerikai katonai táborhoz.Ugyan Putyin nem örült az amerikai katonai jelenlétnek Észak-Szíriában, ellenérzése a rosszindulatú földönkívüliekkel szemben rávette arra, hogy figyelmeztesse Trump elnököt a katonákat fenyegető halálos veszélyről. - mondta Osmosovich.

"Először Trump nem hitt Putyinnak. Azt hitte Putyin találta ki az egészet. Trump azt mondta, Putyin reptiliánjai lehet, hogy csak Szíriai Arab Katonák, akik bosszút akarnak állni elesett társaikon, és az Amerikai Különleges Haderők könnyen elbánnak velük. Szóval Putyin kódolt fényképeket és videókat küldött neki a Kremlből a reptilián harcosokról, amint szíriai civileket mészárolnak le Ras al-Ayn mellett. Érthető, hogy Trump csak bámulta a képeket, és megköszönte Putyinnak az információt" - mondta Osmosovich.

Megj.: Dimitri Osmosovich az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatnál tevékenykedik, ott is az FSB-nél, ami a Biztonsági Szolgálat hadseregen belüli ága. Az összes fegyveres erők, a drogkontroll, szervezett bűnözés és terrorizmus és az EMERCOM Polgári Védelem tartozik ehhez az ághoz. Hivatásos katonatisztek dolgoznak itt, de általában nem viselnek katonai ruhát. A Szolgálat közvetlenül az orosz elnöknek tartozik jelentési kötelezettséggel.

Egy meg nem erősített hír a Fehér Házból kijelentette, hogy Trump elnök személyesen vette fel a kapcsolatot Richard D. Clarke-kal, az Egyesült Államok Különleges Műveleti Parancsnokságának tábornokával, és arra utasította, hogy azonnal evakuálja az amerikai állományt Manbijból.Amikor a döbbent tábornok magyarázatot kért, Trump állítólag azt válaszolta: "Ne kérdőjelezze meg a tekintélyem. Én vagyok az elnök. Mondja meg az embereinek, hogy menjenek és siessenek a helikopterekhez" - idézte Arnold Schwarzenegger képzeletbeli szereplőjét, Dutch-ot, a Predátor című filmből.

Röviddel ezek után a 160. Különleges Hadműveleti Légierők - más nevükön az Éjszakai Cserkészek - helikopterei készenlétben álltak, és elkezdték a földi erőket eltávolítani. A többiek Hummerekkel, vagy más katonai járművekkel menekültek. 30 percen belül Trumpnak a tábornokkal való beszélgetése után a tábor teljesen kiürült és lakatlanná vált.

This Tuesday, March 7, 2017 frame grab from video shows US forces patrol on the outskirts of the Syrian town, Manbij, a flashpoint between Turkish troops and allied Syrian fighters and US-backed Kurdish fighters, in al-Asaliyah village, Aleppo province, Syria. (Arab 24 network, via AP, File)

A Különleges Haderők operátorai kijelentették, hogy "masszív, kavargó homokvihart" láttak a távolban. Osmosovich azt mondta, a homokvihar a reptilián betolakodók áthatolhatatlan hulláma volt, ami lerohanta volna a fogolytábort és lemészárolt volna mindenki, aki az útjába kerül, ha Trump nem rendelte volna el az evakuálást.

Megj: Bár Trump jófiúként tetszeleg, azért ne felejtsük el, hogy kiket szolgál, ebből a bejegyzésből kiderül:

 https://cobra-hu.blogspot.com/2019/12/hajnal-elott.html

 "15 km távolságra a reptiliánok megálltak és eltűntek a levegőben, talán az általuk kedvelt módon - interdimenzionális portálokon keresztül." - mondta Osmosovich.

Arra a kérdésre, hogy a reptiliánok miért hagyták abba az üldözést vagy miért nem teleportálódtak egyszerűen a táborba, Osmosovich a következõket válaszolta:

„A reptiliánok szeszélyesek és kiszámíthatatlanok. Taktikájuk képlékeny.
Minden alkalommal, amikor azt hisszük, végre megértettük őket, valami újjal állnak elő. De persze mi is. És talán végre Trump elnök is komolyan veszi a reptilián fenyegetést. A tábort a földdel tették volna egyenlővé, a katonákat pedig megölték volna."

A következő napon a Russian Times stábja megnézte a tábort. Az elkészített video azt sugallja, hogy az amerikai katonák sietősen távoztak, hátrahagyva fegyvereket, gépeket, bútorokat, személyes tárgyakat, félbehagyott vacsorákat, még a háziállataikat is.

Egy magára hagyott kutya és egy cirmos cica várta a Russian Times stábját. Aida Almasi, az egyik arab tudósító a Russian Timestól azt mondta, hogy: "Az amerikai katonák nagyon gyorsan távoztak, valami biztosan halálra rémítette őket."

COBRA Portál a Bolygó Felszabadításáért Csoport 


9 megjegyzés:

 1. Tobb sebbol verzik ez a story... Usa nem hulye es tobbet tudnak mindenrol mint azt barki gondolna.Szoval Putyin odaszolt hogy huzz el onnan es en szoltam jellige az abszurd ugy ahogy van. Janinak igaza van az egesz egy nagy BUllShit.De esti mesenek nem rossz. Be lehet aludni rajta frankon...Plane egy ket feles es hoppa mar vilagos is a kep... szundi bundi....

  VálaszTörlés
 2. Ez a egész fantáziálás a titkosszolgálatok által szándékosan és módszeresen széthajigált álhírekből, félinformációkból állt össze, és sajnos csak újabb és újabb vitákat generál.
  Az is volt az eredeti céljuk, hogy majdan megossza az embereket.

  Legyetek nyugodtak, a reptiliánok már réges-rég a vezetésben vannak! Ha megnézitek a politikusokat,
  az a legkevesebb, hogy sziszegnek és/vagy nyaldoknak. (Aki nem hiszi, nézzen meg Gy. és O. féle videókat lelassítva és gondolkozzon el).

  Egy hamis földlerohanást is képesek eljátszani nekünk, - valószínű műsorra is tűzik, úgy is már nyakunkon
  a 2020-as Agenda.

  Hologrammal képesek megjeleníteni Jézust, Mózest, vagy akárkit az égen és benézed, hogy ő szól hozzád.

  A technika máskülönben 100 évvel előrébb jár, mint gondolnátok. De azt még későbbre tartogatják.
  Egyelőre őrült fegyverkezésbe kezdett az ország, repkednek a csilliárdok katonai repülőkre és helikopterekre, rakétavédelmi rendszerre, tankokra és önjáró lövegekre ... Mibul és kik ellen kellenek?

  FEMA (megsemmisítő) táborok vannak egész Amerika szerte, mellesleg a stadionok is tökéletesen alkalmasak ilyen szerep betöltésére, elég csak Pinochet Chiléjére gondolni, aki koncentrációs táborként működtette.
  De itthon is van olyan szupermodern szemétégető, amely körül 6 méter magas szögesdrótos kerítés található, befelé álló tüskékkel (szökést akadályozandó), és katonai nyelven szólva belül aknamezővel, valamint véges-végig felfutósánccal kiépítve.

  VálaszTörlés
 3. Más ... Keresek egy videót.

  Megvan valakinek esetleg az a felvétel, ahol kamuvideót mutatnak arról, hogy miféle merényletekkel is hülyítik a népet? Mert akkor több mehet fegyverkezésre, meg a NATO-nak az adófizetők pénzéből.

  Nos, egy térfigyelő kamera vette fel a jelenetet, valaki meg közzétette. Az van rajta, hogy felgyújtanak tragacs autókat, szétlocsolnak mellette vödörből vörös festéket, és megérkeznek statiszták is, akik lefekszenek a porba és játsszák a sebesültet. A hatás kedvéért még mentőautók is érkeznek. Szerintem a közzétevő SBG Buddha volt vagy pedig Cobra olyan 2,5-3 éve. Szóval egy link kéne, köszi előre is!

  VálaszTörlés
 4. Mi lenne ha már nem csak a Bullshit szót hajtogatnánk, hanem tényleg komolyan vennénk, vagy legalább is megvizsgálnánk minden ilyen esetet. Ébredünk már fel (gondolkodj, láss, cselekedj)!

  VálaszTörlés
 5. Eljött az idő amire régen vártunk hogy a földet megszállok ellen hatékonyan tudunk harcolni.Elég volt a rabszolgaságból.És vannak segítőink is ebben,nem egyedül kell harcolni ellenük.Az emberiségnek tovább kell lépni,többre vagyunk hívatva.

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.