2019. december 19., csütörtök

Levél a világszerte jelenlévő Rózsa Rendje csoportokhoz

Kedves Rózsák! Az alábbi írást Mea Maa tette közzé a nemzetközi Rózsa Rendje oldalon és Réder Ágnes lefordította nektek, amit ezúton is hálásan köszönünk. <3 :)
Kedves Rózsa Rendje vezetők, üdvözlök mindenkit! 🌹
Itt olvashatjátok a levelet, amit minden Rózsa Rendje vezetőnek elküldtünk. Megjelent a Rózsa Rendje blogunkon is:
E levél meghívás is egy közvetlenebb együttműködésre, közöttünk és a különböző Rózsa Rendje csoportok között világszerte. Osszátok meg velünk tapasztalataitokat, inspiráló javaslataitokat és fényképeket a csoporttalálkozókról, melyeket megjelentethetünk a weboldalunkon. Osszatok meg velünk jó és aktuális híreket munkánkról az Istennővel és a Rózsa Rendjével, melyet megjelentethetünk a Rózsa Rendje blogon.
Várjuk válaszaitokat.
Szeretném átadni a következő üzenetet a Rózsa Rendje csoportoknak világszerte azzal a céllal, hogy eszközként szolgáljon, támogatásként és inspirációként a munkájukban.
Először is szeretném megköszönni az elköteleződéseteket és a munkátokat az isteni női minőség iránt a bolygó felszabadításának folyamatában. Nagyon fontos a jelenlétetek és a munkátok, felbecsülhetetlen értékű, még ha úgy is vélitek, hogy ez túlzás, anélkül, hogy magatokat vagy a munkátokat különösebben fontosnak tartanátok. Biztosíthatok mindenki arról, hogy ez nem igaz.
Az isteni női energia képviselői vagytok e bolygón, megtestesítve és lehorgonyozva az istennői jelenlétet. Fizikai testetek rendelkezik a képességgel, hogy hordozója legyen a tiszta istennői energiának, amikor meghívjátok őt a testetekbe:
Hogyan testesítjük meg az istennő energiát? Egyszerűen úgy, hogy behívjuk jelenlétét a testünkbe, a behívás mentális folyamatával, meditáció, tánc, vagy más tevékenységek alkalmával.
Először is, fontos, hogy tudatosan ébresszétek fel az Istennő Jelenlétet a testetekben és a fizikai csoportjaitokban. Miután ezt megtettétek, átkülditek jelenlétét a planetáris Fényhálóba. Elkülditek bolygó szerte mindenhová, minden élőlénynek, embereknek és helyzetekre, oda, ahol a jelenlétére leginkább szükség van, szeretteiteknek, családjaitoknak, az állatoknak, a növényeknek, az ásványok birodalmába, és Gaiának. Használhatjátok a rózsaszín tojás vizualizációt, a rózsaszín láng vizualizációját, a planetáris Fényrácsot vizualizálhatjátok, amint ragyogó fehér (vagy más színű) fénnyel ragyog, vagy az Élet virága vizualizációt.
Ezért végezzük az Istennő meditációt és más különféle meditációkat: hogy az istennő energiát a planetáris Fényrácsba juttassuk. Felébresztjük a kundalini életerőnket különböző technikákkal, mint például a tánc. Még többet tudhattok meg a kundalini táncról itt:
Szentséges körökben egyesülünk. Kántálhatunk, vagy más módszereket is használhatunk, melyek ugyanúgy behívják az isteni női minőséget. A fizikai Rózsa Rendje csoportjainkban tápláljuk és megosztjuk az isteni női minőséget. Megoszthatjuk egymással a gyengédséget fizikai érintéssel. Biztonságos teret hozunk létre önmagunk, érzelmeink és a legmélyebb igazságunk kifejezésére. Szentséges teret hozunk létre, ahol nem ítélkezünk, nem hasonlítgatunk, nem veszekszünk, nem versengünk, csakis a szívünkből fakadó szeretet tiszta elfogadásában létezünk, mely feltétel nélküli szeretetet hoz létre.
Amikor a Rózsa Rendje csoportok találkoznak, Istennő Templomokat hoznak létre, és ez a cél. A szívünk teréből lépünk e templomba és kapcsolódunk az istenivel a korona csakránkon keresztül.
Tisztelet, kölcsönös támogatás, szívből jövő iránymutatás és tiszta, hajlíthatatlan elme legyenek az alapvető értékek, melyek irányítanak minket ezeken a csoporttalálkozókon. Szintén fontos teret adnunk egymásnak, tartanunk a teret egymásnak, csodálni az isteniséget mindannyiunkban szavakkal, tettekkel, és azzal, hogy teljesen összekapcsolódunk a bennünk lévő istennő szellemiségével.
Mindig tartsátok szem előtt, hogy amikor másokkal kapcsolódtok a szívetek teréből, az istennő jelen van és közel van hozzátok. Tulajdonképpen bennetek van, a szíveteken át ajtót nyittok neki. A nők számára ez természetes, nem túl bonyolult. Ugyanakkor a férfiaknak néha igazi kihívás lehet, és ebben az esetben segítségre lehet szükségük, a körben lévő többi nő útmutatására. Az igazi szívbéli kapcsolódás és aktiváció a korona csakrán keresztül érkezik, ezért fontos, hogy összhangban legyetek a korona csakrátokkal. Fontos tehát a korona csakrával és a lélekcsillag csakrával dolgoznotok (a lélekcsillag csakra 30 cm-rel a fejetek fölött helyezkedik el.)
Tehát ne feledjétek: amikor Rózsa Rendje találkozón vesztek részt, az istennő szentséges templomába léptek be. Tudatosságotokkal, meditációitokkal és gyakorlataitokkal, melyekben részt vesztek, az istennő szentséges templomát hozzátok létre.
Legyetek tudatában annak, hogy a Rózsa Rendje csoporttalálkozókat a Fényerők kifejezetten támogatják és védelmezik. Istennők és más csillagrendszerekből származó magasan fejlett Fénylények, például plejádi, szíriuszi, arkturuszi és andromédai nők – kik Fényhajókon, vagy különböző bolygókon, holdakon vagy aszteroidákon tartózkodnak a naprendszerben és azon túl - folyamatos védelme alatt állnak, oltalmat és mentorálást kapnak. Cobra korábban már említette, hogy a plejádi flottáról és az Ellenállási Mozgalomból származó nők, és azok, akik benépesítik a Chariklo aszteroidát, valamint az a bölcs nő, akit Arielnek hívnak, és az Eris törpebolygón állomásozik, továbbítják az istennő energiát bolygónkra. A földalatti Ellenállási mozgalom szentséges női csoportjaitól ugyanez a támogatás érkezik.
Kapcsolódhattok ezekkel a lényekkel csoporttalálkozóitokon, miközben megkaphatjátok útmutatásaikat és gyógyító energiáikat.
Találkozóitok alatt kapcsolódhattok Isis Astarával is, kérhetitek jelenlétét és útmutatását. Ő volt az, aki tulajdonképpen beavatta a Rózsa Rendje csoportokat világszerte úgy, hogy kapcsolódott hozzá és megtestesítette az Istennő jelenlétet. Most a magasabb síkokon dolgozik és az Istennő energiát közvetíti mindazoknak, akiket beavatott és mindazoknak, akik kapcsolódnak vele.
Cobra megadta az alapvető utasításokat a Rózsa Rendje találkozókhoz.
Arra kért, hogy a következő meditációkat végezzük:
  • Istennő visszatérése meditáció
  • Istennő örvény meditáció
  • Szexuális gyógyító meditáció.
Megtalálhatod ezeket a meditációkat a következő blogon:
És az aktív meditációkról itt:
A szexuális gyógyító meditáció már egy fejlettebb gyógyító technika. Végezhetitek ezt a fajta gyógyítást is, ha vezettetést éreztek rá. Akárhogy is döntötök, nagyon fontos lépés az istennő energiák segítségével történő gyógyítás folyamatában. A szexuális energiát, ami nem más, mint a kundalini vagy az életerő energia, évezredeken át elnyomták a nőkben ezen a bolygón, tehát itt az ideje, hogy újraélesszük és újraaktiváljuk ezt az energiát és meggyógyítsuk a traumákat, félelmet, szégyent és bűntudatot és mindent, ami a szexuális energiához kapcsolódik, ami önmagában természetes energia, ám aminek áramlását folyamatosan gátolták a második csakrában. Ennek eredményeképpen a nők életereje blokkolódott, megakadályozva, hogy a kundalini felemelkedjen a csakrákon keresztül egészen a korona csakráig.
A Rózsa Rendje csoportok két szinten dolgoznak: egyéni szinten és bolygószinten. Ti, mint a Rózsa Rendje csoportok tagjai, teljes mértékig tudatában vagytok a Föld bolygón kialakult helyzetnek és aktív szerepet vállaltok a bolygó felszabadításának folyamatában.
Nagyon fontos megerősíteni a planetáris Fényrácsot, mint ahogyan az oly sokszor mondták nekünk Cobra, és a Fényerők. Az aktív Rózsa Rendje csoportok azok, akik fontos szerepet játszanak a Fényrács támogatásában és megerősítésében.
A Fényerők tanácsára érdemes vizualizálni az Élet virágát, amint felfelé és lefelé kiterjed a bolygó körül olyan gyakran, amilyen gyakran lehetséges. Nyugodtan végezzétek ezt a meditációt rendszeresen a csoporttalálkozóitokon. Használhatjátok ezt az irányított meditációt:
Az is fontos, hogy rendszeresen vizualizáljátok e bolygó ragyogó, új jövőjét, az Aranykort, az Új Atlantiszt, a Fény és az istennő visszatérését e bolygóra minden síkon, különösen a fizikai síkon, minden negatív erő eltávolítását e bolygóról és minden anomália gyógyulását. Fontos, hogy tartsuk a víziót Új Gaiáról szívünkben és az elménkben.
Egyszerűen elképzelhetitek az Aranykort, majd belélegezhetitek ezt az energiát a jövőből a szívetekbe úgy, hogy vizualizáljátok az Aranykor energiáját beáramlani a szívetekbe a Fény szivárványörvényén keresztül.
Megosztok veletek egy rövid meditációt inspirációnak:
Felemelkedési Idővonal meditáció
„Vizualizáld a Felemelkedési Idővonalat magad előtt. Képzeld el, hogy egy hatalmas ragyogó arany folyó, ami hozzád közel áramlik. Most engedd, hogy felkeltse az érdeklődésed e folyó ragyogó Fénye és lassan közelítsd meg. A partján állsz. Érezd végtelen ragyogását és erejét. Majd lassan mártózz meg benne. Lásd, ahogy az arany Fény körülöleli minden tested. Lást, ahogy a fizikai tested csillog e tündöklő/fényes anyagban/szubsztanciában, és ahogy kiemelkedsz, fényes csillagokat látsz mindenhol a bőrödön. A folyó áramlik, mégsem érzed ezt az áramlást. Amikor elmerülsz benne, nem érzel mást, csak a mindent beborító fényességet, nyugalmat és békét.
Lásd, ahogy minden negatív idővonal, ami e folyón kívül van, szétesik és elhalványul. Lásd magad előtt a ragyogó jövőt önmagad és a bolygó számára. Kerülj egységbe az új aranykor víziójával.”
Utoljára, de nem utolsó sorban, a Rózsa Rendje csoportok fontos kulcsokat hordoznak a bolygó felszabadításának és felemelkedésének folyamatához a planetáris Lélekcsalád mandalával kapcsolatban. Cobra szavait idézem a 2018. júniusi posztjából:
„Eljött az idő, hogy a fizikai Rózsa Rendje csoportok óriási számban aktiválásra kerüljenek e bolygó felszínén.
Mostantól, ezek a csoportok fogják kiegészíteni a bolygószintű Cintamani energiarácsot a Végső Áttörés energiáinak közvetítésében. Mindemellett örvény csomópontokként is fognak szolgálni a Lélekcsalád tagok találkozásának aktiválásában, amely majd lehetővé teszi a bolygó Lélekcsalád mandalájának spirituális aktiválását.
A bolygó Lélekcsalád mandalájának tagjai között létrejövő pozitív érzelmi kapcsolatok fel fogják gyorsítani a Végső Áttörés folyamatát.”
Örülnénk, ha válaszolnátok erre a levélre. Szeretnénk, ha megosztanátok velünk tapasztalataitokat és javaslataitokat a Rózsa Rendje találkozókkal kapcsolatban, és ha fotókat küldenétek a csoporttalálkozókról, melyeket a Rózsa Rendje Planetáris Hálózat weblapján közzétennénk.
Az Istennő Áldásával
Mea Maa
a Rózsa Rendje Planetáris Hálózat adminjai nevében

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.