2020. január 9., csütörtök

Interjú Cobra-val és Benjamin Fulforddal a Vízöntő Kora Aktivációhoz

Az interjú a Szeretjük a Tömegmeditációkat nevű oldalon jelent meg először magyarul.

Eredeti bejegyzés itt:

http://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/12/interju-cobra-val-es-benjamin.html


A We Love Mass Meditation interjút szervezett Cobra-val és Benjamin Fulforddal, hogy felhívjuk a figyelmet a január 12-i Vízöntő Kora Aktivációra. Ebben az interjúban Ben és Cobra elmondták a jelenlegi pénzügyi rendszerrel kapcsolatos nézetüket és hogy mennyire fontos a Vízöntő Kora Aktiváció.

Az interjú felvétele itt hallható a YouTube csatornánkon:
Külön köszönet az International Golden Age Group-nak (Nemzetközi Aranykor Csoport) az interjúhoz nyújtott technikai segítségért.

A Vízöntő Kora Aktivációról az alábbi bejegyzésben találhatók további információk:


Vagy friss hírek itt:



Itt olvasható az interjú szöveges átirata:
--- Szöveges átirat eleje ---

Üdvözlök mindenkit. Ma 2019. december 20. van. A nevem Hoshino. A következő év nagyon izgalmas lesz, mivel belépünk a Vízöntő Korába. Tömegmeditációnk lesz januárban a Vízöntő Kora Aktivációjának alkalmából azzal a céllal, hogy megteremtsük a pénzügyi újraindítást. Igazán boldog vagyok, hogy két nagyon különleges vendégem van, Cobra és Benjamin Fulford, hogy interjút készítsek velük a meditációról és a pénzügyi rendszer jelenlegi helyzetéről.

Szóval, üdvözöllek, Cobra.

COBRA - Köszönöm a meghívást.

Hoshino - És üdvözöllek, Ben.

Benjamin Fulford - Köszönöm, hogy itt lehetek.

Hoshino - Sok kérdést kaptunk az olvasóinktól, szóval nem húzom tovább, beszéljünk a jelenlegi pénzügyi helyzetről. Szóval, Ben, a megfigyeléseid alapján hogy jellemeznéd a valódi gazdaság helyzetét? Mennyire rossz?

Ben - Ez egy elég tömény kérdés. Attól függ, mire gondolsz, de főleg attól, hogy ami történt, az az, hogy az USA iparilag "leépült" és most problémát okoz nekik, hogy kifizessék azt, amit importáltak.  De még mindig ellenőrzésük alatt tartják a dollár nyomtatására használt nyomdagépeket és a tartalékvalutájukat. Dollárbilliókat kreálnak és ezt a tőzsdébe pumpálják, amit ők kontrollálnak. Szóval a tőzsdét a hamis pénzük mosására használják, hogy a rendszerüket egyensúlyban tartsák, de nem rendelkeznek fizikailag semmilyen termeléssel, hogy a hamis pénzüket  megmentsék - ez a helyzet. Szóval csak idő kérdése, hogy mikor fog összeomlani az egész rendszer és ezért próbálják olyan kétségbeesetten rávenni Kínát arra, hogy még több cuccot vásároljon. Trump ezért mondta, hogy minden évben 200 milliárd dollárnyi dolgot fog tőlük vásárolni, mintha nem értenék meg, hogy végük van. De én azzal érveltem, hogy csődbe kell őket vinnünk, mert háborúban állnak mintegy 240 éve és működésképtelen a társadalmuk és működésképtelen a rendszerük, amit újra kell indítani és az amerikai embereket fel kell szabadítani.

Hoshino - Értem. Köszönöm. Cobra, van ehhez bármi hozzáfűznivalód?

COBRA - Igen, alapvetően az történik, hogy ez az adósságalapú pénzügyi rendszer már egy ideje tart és meglehetősen sikeres volt a cabal számára, mert így kontrollálták a felszíni lakosságot. De most az történik, hogy egyre több ellentmondás van a rendszerben és ennek egyre több ember van tudatában. És ez a tudatosság az, ami valójában kezdi felgyorsítani a régi rendszer összeomlását és jelenleg ezt várjuk. Ez még nem köztudomású egy USA-beli átlagember számára, aki azt érzi, hogy nagyszerűen működik a tőzsde, minden tökéletes és nem igazán tudnak arról, hogy mi történik a rendszer mélyén. Erről fogunk ma egy kicsit beszélgetni.

Hoshino - Köszönöm. Szóval, Ben, újságíróként a pénzügyi szektorban szerzett tapasztalataid alapján van valamilyen javaslatod arra, hogy hol találhatjuk a valódi gazdasági helyzet mutatóit, ahelyett, hogy az olyan mutatókat néznénk meg, mint a Dow Jones vagy hogy a fősodratú média agymosásának áldozatai lennénk?

Ben - Nos, amit meg kell néznünk, az az aktuális ipari termelés, meg kell néznünk az árucikkeket és a szolgáltatásokat, az importot és exportot és a kereskedelmi mérlegeket. Valójában bármelyik mutató alapját azok a dolgok képezik, melyek ténylegesen léteznek, azokkal a virtuális dolgokkal ellentétben, mint pl. a derivatívák, amelyek számszerűen lehet, hogy sokkal többet mutatnak, mint a tényleges alapvető valódi dolgok, amiknek alapul kellene szolgálniuk. Ha megnézzük, mi történik a fizikai kereskedelemben, majd megnézzük, hogy az emberek mennyire élnek jól, akkor az egy főre jutó ún. medián GNP-t (bruttó nemzeti termék) kell megnéznünk, ami azt a szintet jelenti, ami fölött az emberiség egyik fele és ami alatt a másik fele áll.  Tehát pl. Kanadában ez 80.000 dollár körül van, az USA-ban pedig inkább 15.000 dollár. De ha megnézzük az egy főre jutó GDP-t - legyünk korrektek -, úgy tűnik, hogy az amerikaiak gazdagabbak, vagyis tudjuk, hogy végül meg kell látnunk, hogy minket és a családunkat összehasonlítják. Ez a legjobb módja annak, ahogy erre tekinthetünk.

Hoshino - Értem. Cobra, egyetértesz ezzel? Van valami hozzáfűznivalód?

COBRA - Igen. Valójában ez a jelenlegi helyzet lényege. A jelenlegi pénzügyi rendszer alapja nem a valódi kereskedelem, ez tulajdonképpen nem egy kapitalista rendszer. Alapja az elméleti érték, amit kifinomult számítógépes programokkal hoznak létre. Ez az összes derivatíva, az egész tőzsde, még az államkincstárak is, vagyis ez az összes pénzügyi eszköz csak egy fogalom, ami egy számítógép belsejében létezik és a gazdasági helyzet többé már nem a valódi termelést tükrözi. És ez a probléma gyökere. Ami a közelgő összeomláskor történni fog, az az, hogy a bolygószintű pénzügyi rendszernek vissza kell majd állnia a valódi alapokra egy új módon. Vissza kell térnie a valódi termeléshez, a valódi termelékenységhez és az emberek valódi kreativitásához és nem ezen hamis pénz helyzet alapján kell működnie, ami az elmúlt két évszázadban létezett, főleg a II. világháború után. Ez meg fog változni.

Ben - Hogy őszinte legyek, azt gondolom, hogy a valódi probléma 1971-ben kezdődött, sőt még előtte. De 1971 volt az, amikor leváltak az aranyról. Levették az USA dollárt az aranyalapú rendszerről. Ha ezt megnézzük, akkor történt az, hogy az amerikaiak elkezdtek elszegényedni. Az amerikaiak 99%-a azóta kezdett egyre szegényebb lenni. A japánok akkor kezdtek egyre szegényebbek lenni, amikor 1985 után az amerikaiak rákényszerítették őket arra, hogy szedjék szét a rendszerüket, de azok az országok, melyek még mindig valóságalapú rendszerrel rendelkeznek, mint pl. Kína, valójában jól teljesítenek.

Hoshino - Értem, köszönöm a válaszokat. Ben, Cobra sokszor tett említést a Yamashita aranyról a blogján. Te is ismered ennek a legendás aranynak a történetét és jövőbeli célját?

Ben - Nos, a Yamashita arany rég nincs meg. A valódi Yamashita arany, egy Willoughby nevű fickó... Ami azt illeti, Mr. Cobra, el kellene olvasnod az Arany Harcosok c. könyvet. Ebben benne van a történet.

COBRA - Igen, tudok erről a könyvről.

Ben - A tényleges Yamashita arany el lett költve és arra lett felhasználva, hogy létrehozzák a Citibank Black Eagle Alapítványt és egy csomó mást és ez az arany már rég nincs meg. De továbbra is hallok történeket azokról az Indonéziában, Kínában és Koreában, sőt egész Ázsiában lévő  legendás barlangokról, amik tele vannak arannyal. De mégsem láttam ezekről bizonyítékokat. Már 10 éve kérem. Elrepültem ezekre a helyekre, beszéltem olyanokkal, akik azt mondják, hogy ezek a barlangok léteznek. Annyit mondtam, hogy vegyenek egy újságot és egy fényképezőgépet és készítsenek az újságról egy képet az arany előtt. Csak mutassák meg, hogy ott van az arany. De nem tudják megtenni. Folyamatosan azt mondják, hogy ott van az arany, de én nem láttam. Nem láttam a bizonyítékot. De ha megnézzük a történelemkönyveket, már a római kor óta szó van erről. A római korban a Nyugat aranyat és ezüstöt küldött Ázsiába, Ázsia pedig fűszereket és selymet küldött cserébe. Tehát elméletileg ott van. De eddig még nem láttam róla bizonyítékokat, azon kívül, amit a nagyközönség is láthat. Ott pedig azt láthatjuk, hogy Kína nagyon nagy ütemben növeli aranytartalékait, és Oroszország ugyanígy, miközben az USA-t rajtakapták, hogy hazudott az aranytartalékairól és nem tudja bebizonyítani, hogy rendelkezik velük.

COBRA - Alapvetően ami a Yamashita arannyal történt, az az, hogy ez az az arany, amit egész Ázsiából - Kínából, a Fülöp-szigetekről, Malajziából, Indonéziából összelopkodtak, elvitték a Fülöp-szigetekre, majd az USA-ba és azokba a kereskedelmi programokba rakták, melyek a föld alatti bázisokat finanszírozták. Ezek a föld alatti katonai bázisok arra a drakonida invázóra készítették elő a világot, ami 1996-ban történt. És igen, ez az arany már rég nincs meg és a Fort Knox-ból származó arany is rég eltűnt. A Rotschild arany sincs már meg. Tulajdonképpen jelenleg az egyetlen, aki az arannyal rendelkezik, az Kína és ők valamire készülnek azzal az arannyal.

Ben - Azt hallottam, hogy van még valamennyi arany a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) mögött lévő hegységben. Fölvettem velük a kapcsolatot azzal a bizonyítékkal, hogy az arany tulajdonosai felhatalmaztak rá engem, hogy szerezzem azt vissza, de természetesen nem tudták visszaadni vagy elutasították, hogy visszaadják. Szóval nem tudok a drakonida invázióról vagy bármi ilyenről, de azt felszíni újságíróként tudom, hogy a problémát nyomon lehet követni a svájci BIS-ig és a Washingtonban és a New-Yorkban lévő Federal Reserve-ig. És kisebb mértékben az Európai Központi Bankig és a Japán Központi Bankig. Ezek az emberek és ezek az intézmények egyetlen Földön létező kormány tulajdonában sincsenek. Ezt is be tudom bizonyítani. Nincsenek sem az Egyesült Államok kormányának, sem a japán kormánynak a tulajdonában. Az európaiak nem tudják és csakugyan, az Európai Központi Banknak és a svájci kormánynak nincs hatalma a BIS fölött. Szóval felszíni emberként, az alapján, amit én látok a világban, azt mondom, hogy a katonaságnak meg kell támadnia a BIS-t.  Meg kell támadniuk a Federal Reserve bizottságát. Nem megtámadni, hanem fizikailag el kell ezeket foglalniuk, csapatokat kell küldeni és át kell venni a BIS-t, az Európai Központi Bankot, a Federal Reserve testületét és a Japán Központi Bankot. Ez létfontosságú, ha meg akarjuk változtatni ezt a rémálmot, amin keresztülmegyünk.

COBRA - Ha ezt akarod, tudnod kell, hogy a fekete nemesi családoknak, akiknek ezek az intézmények a tulajdonában vannak, saját magánhadsereggel rendelkeznek. Megvannak a saját zsoldosaik és ez nem valami könnyű.

Ben - Tudom. Küzdöttem velük. Megpróbáltam meggyőzni sokukat, hogy ha a felszíni lakosságot szegénységben tartják, akkor megölik az aranytojást tojó tyúkokat. Sokan közülük egyetértettek velem és azt hiszem, majdnem a fordulópontnál vagyunk. Azt mondjuk, hogy nem a rosszfiúkat akarjuk elkapni, hanem meg akarjuk menteni a bolygót. Ezért mondtam nekik, hogy kérlek segítsetek nekünk vagy álljatok félre. De ha nem állnak félre, nincs választásunk. Félre kell majd állítanunk őket.

Hoshino - Igen, egyetértek. És mostanában olyan hírek jelennek meg, hogy az USA hivatalos aranyauditorait is hazugságon kapták. Szóval lehet, hogy ez lesz a fordulópontja annak, hogy az aranyról szóló történet még inkább nyilvánosságra kerüljön. Majd meglátjuk.

Ben - A másik, amire oda kell figyelni, hogy január 31. a határidő az USA kormányának - a következő adósságvisszafizetési határidő. És jelenleg nem úgy tűnik, hogy megvan a pénzük, de meg fogják próbálni visszafizetni. Nem mondom, hogy nem fogják tudni összehozni, de jelenleg minden tőlünk telhetőt megpróbálunk megtenni annak érdekében, hogy gondoskodjunk arról, hogy nem kapják meg a pénzt hozzá és hogy január 31-én össze tudjuk omlasztani azt a hamis kormányt.

COBRA - Az a helyzet, hogy ez egy folyamatosan tartó történet. Valójában az adósságküszöböt egyre jobban felemelték és az adósságokat átalakították. És ez az adósságalapú gazdaságnak az alapvető problémája. Az adósságot mindig át lehet alakítani, mindig lehet valamilyen fura trükköt alkalmazni titokban és a dolgok csak a következő szintre terjednek tovább.

Ben - Igen, de nem fogják tudni kifizetni az olajukat és nem fogják tudni kifizetni az importjaikat. És ha ezt el tudjuk érni, akkor le tudjuk őket gyengíteni, bár nagyon keményen próbálkoznak. Világos, hogy a stratégiánk működik, de ott van nekik Trump, aki azt mondja, hogy el akarja lopni a mexikói olajat. Megpróbálták ellopni Venezuela olaját is, de nem sikerült nekik. Fenyegetőznek, hogy megszerzik Grönlandot. Nem sikerül békemegállapodást kötniük Észak-Koreával, mert Észak-Korea nem fogja nekik odaadni az összes aranyát. Kétségbe vannak esve és sarokba vannak szorítva és veszélyesek, de látom, hogy tényleg kezdenek kifogyni a lehetőségekből.

COBRA - Igen, egyetértek. És pontosan ez fog történni januárban. Lesz egy nagyon erős asztrológiai konfiguráció. És az asztrológia nem csupán babona. Valódi tudományon alapul.

A rezonancián alapszik, amit plazmamezőkkel hoznak létre. A Naprendszerben ez mindenkire hatással van. Tulajdonképpen Federal Reserve egy tanulmányt készített a napciklusoknak a valódi gazdaságra való hatásáról. Ugyanez történik a bolygókkal is. A planetáris konfigurációk tényleg hatással vannak a világgazdaságra. És ami januárban következik, az óriási.

Ben - Nos, amit én valóban tudok, az a következő. Amikor a jövő piacát felfedtem, a kereskedőknek holdjegyek voltak a grafikonjaikon. Megkérdeztem, mik ezek. Azt mondták, hogy néhány ember úgy hiszi, hogy a telihold hatással van arra, hogy az emberek hogy kereskednek és mivel néhányan ebben hisznek, így én is. És valójában ez tényleg hatással van a kereskedelemre, akár van, akár nincs semmi köze ennek a holdhoz vagy a pszichológiához. Ugyanígy, ha ha nem is hiszed el, vagy nem is érted ezt a planetáris cuccot, ha mindannyian egyetértünk abban, hogy valami történni fog egy bizonyos napon, akkor azt meg tudjuk valósítani. Szóval így vagy úgy, akár hiszel az asztrológiában, akár nem, ha úgy döntünk, hogy megcsináljuk, akkor meg fogjuk tudni valósítani. Szóval nem kell értened vagy hinned ebben az egészben ahhoz, hogy meg tudd valósítani. Ezt próbálom itt elmondani.

COBRA - Pontosan. Ezért lesz ez a meditációnk január 11/12-én, hogy jelet bocsássunk ki a koherenciára, egy tudatmezőt hozva létre a bolygó körül. És ha elérjük a kritikus tömeget, ez hatással lesz a pénzügyi helyzetre és a pénzügyi rendszerre. Itt az idő kipukkasztani a buborékot. És ez az a pillanat, amikor ki tudjuk pukkasztani a buborékot. És persze az emberek azt mondják, hogy keményen össze kell omlasztani a rendszert. Nem. Egy irányított összeomlásba kell vezetnünk a rendszert, hogy egy új rendszerbe tudjuk újraindítani. Az embereknek még mindig szükségük van élelemre, szükségük van autóra és ezt az átmenetet oly módon kell véghezvinni, ami mentes lesz mindenféle drasztikus káosztól.

Ben - Amit megpróbáltam tenni, az az volt, hogy meggyőzzem a Pentagont, a Brit Nemzetközösséget, a P2-es Szabadkőműveseket, akik a katolikus világot kontrollálták és ezeket a kínai embereket. Azt hiszem, egyezségre próbálunk jutni atéren, hogy legyen az USA gazdaságának egy szervezett átalakítása és a "katonai-ipari komplexum kardjának" ekevassá átalakításához. És láthatjátok, hogy az amerikaiak kezdik nyilvánosságra hozni egy-két titkos technológiájukat, ily módon fizetnek azért, hogy fenntartsák az üzletet. Szóval ezen dolgozunk. Próbálok összehozni egy találkozót nagyon rangos emberekkel januárban. Erőltetjük és úgy tűnik, hogy mindenki beleegyezik, de jelenleg még mindig úgy tűnik, hogy az akadályt a Trump és a svájci BIS mögött álló emberek  jelentik. Úgy tűnik, ők a legnagyobb akadály amennyire tudom, ezzel az "itt és most" valósággal kapcsolatban.

COBRA - Igen, az a helyzet, hogy a BIS a központi bankok központi bankja és a Torlonia fekete nemesi család irányítása alatt áll. Nem akarják feladni az irányítást, de bizonyos mértékű lelepleződés után meg kell ezt tenniük és ha bizonyos mértékben bekerülnek a köztudatba. A fő dolog, aminek le kell lepleződnie, az a gyermekbántalmazó hálózatok. Ez is óriási lesz jövőre.

Ben - Tanulmányoztam az FBI statisztikáit és évente 40.000 gyermek tűnik el az Egyesült Államokban. Ez sokkal több, mint bármely másik országban és szó szerint bármit megtesznek, hogy harcoljanak az életükért ebben és ügyelnek arra, hogy ne derüljön ki, mit tettek. De igen, ez lenne a kulcs, ami rávenné az összes, fegyverrel rendelkező férfit, hogy menjenek, rángassák ki ezeket az embereket a házaikból és kényszerítsék le őket a hatalmukról, ha ennek kell jönnie. Remélem, nem ez lesz, de ez fog következni, ha nem állnak félre gyorsan.

COBRA - Azt gondolom, így fog történni, mert az emberek rá fognak jönni, hogy mi folyik itt és nagyon, nagyon, nagyon dühösek lesznek.

Ben - Megvannak a nevek, ismerjük a helyszíneket és tudjuk, kik a vezetőik. Sokakat közülük már megöltek vagy letartóztattak. De ami igen bizarr, az az, hogy azt látom, hogy egyre több számítógépes grafikát használnak arra, hogy elrejtsék, ki is áll valójában emögött, így nehéz megmondani, hogy ezek a hamis politikusok, akik csak a világmédia képernyőin léteznek, leplezik ezeket az embereket. Ezt napvilágra kell juttatnunk és ez azt jelenti, hogy le kell állítanunk ezeket a nagy médiatársaságokat és meg kell állítanunk őket, hogy számítógépes grafikát tegyenek ki és mindenkiből hülyét csináljanak, hogy az emberek azt gondolják, hogy ezek az emberek még mindig élnek, de közben nem is élnek. Főleg pl. Soros György. Alaposan bebizonyítottam. Másokkal kapcsolatban nem vagyok biztos. Hozzájutok a bizonyítékhoz, majd aztán minden nap látom azokat az embereket a TV-ben, akikről azt mondták nekem, hogy le lettek tartóztatva, de nem tudok megerősíteni senkit, akik Washingtonban vannak és saját szemükkel látták őket. Szóval ez elég trükkös. Szó szerint számítógépes grafikát használnak arra, hogy átverjenek minket.

COBRA - Igen, alapjában véve a fősodratú média csupán csak hamis hírek. Ott nem találjuk meg az igazságot. Más forrásokat kell keresni ahhoz, hogy hozzájussunk az igazsághoz.

Ben - Ezért lennék kíváncsi arra, hogy a katonaság miért nem foglalja el ezeknek a nagy médiacégeknek a székhelyeit.

COBRA - Mindent a megfelelő időben.

Ben - Igen. Van valami más, amiről akarsz beszélgetni, Cobra?

COBRA - Nos, jó lenne, ha a lehető legtöbben csatlakoznának ehhez a meditációhoz. Csak röviden elmagyarázom, mit is tesz ez a meditáció. Ha ugyanabban a pillanatban hatalmas számú ember végzi a meditációt, az megváltoztatja a tömegtudatosságot. És minden, ami ezen a bolygón történt, az a tömegtudatosság tükröződése. Alapjában véve minden, ami ma történik, az a bolygón élő minden ember döntésének az eredő vektora - 7,7 milliárd ember hoz naponta döntéseket. Ha egy koherens jelet teszünk egyetlen pillanatra ebbe az egész "szabad akarat vektortömegbe", meg tudjuk változtatni az egésznek a kimenetelét. És ez az, amit teszünk. Ezért arra szeretnék kérni mindenkit, aki nagy számú közönséggel rendelkezik, hogy támogasson minket ebben, hogy elérhessük a kritikus tömeget. És azt hiszem, Hoshino-nak sok kérdése van még mindkettőnk számára.

Ben - Nos, még egy utolsó kérdés. Aztán megbeszélhetünk egy újabb beszélgetést egy-két hét múlva, ha neked is jó.

Hoshino - Ben, igaz, hogy a Fehér Sárkány Társaság rendelkezik a globális elszámolási alap mintegy 100 billiós értékével?

Ben - Nem. Amit a Fehér Sárkány Társaság csinál az az, hogy megpróbálják meggyőzni azokat az embereket, akik valójában a valódi pénzügyi rendszert irányítják, hogy támogassanak egy óriási kampányt a szegénység megszüntetésére és a környezeti pusztítás megszüntetésére. 100 millió dollár fiat pénzben csak számok a számítógépen. Kollektív döntésként azt kell megváltoztatnunk, hogy hogyan vezetjük a bolygót és ha ezt meg tudjuk tenni, akkor azt hiszem, nagyon közel vagyunk, és akkor százbillió dollárral egyenlő van ott, de végül az emberek döntéshozatalától függ az egész, főleg azoktól az emberektől, akik vezető pozícióban vannak a pénzügyi ágazatban, hogy azt mondjuk, oké, finanszírozzunk egy óriási kampányt, hogy véget vessünk a szegénységnek, megszüntessük a környezeti pusztítást és békésen küldjük ki az emberiséget az univerzumba. És azt gondolom, hogy hamarosan elérjük a rangos emberek kritikus tömegét, valamint a Földön lévő emberekét is, így talán együtt ezzel a meditációval el tudjuk érni. Köszönöm, hogy itt lehettem.

Hoshino - Köszönöm, Ben. Köszönöm.

COBRA - Köszönöm mindenkinek, aki meghallgatott minket. Találkozunk legközelebb.

Hoshino - Köszönöm mindenkinek, aki meghallgatta ezt az interjút. A Fény győzelme!

---Szöveges átirat vége---

A Fény győzelme!


-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.
Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:
Meditáció 4 óránként a pénzügyi rendszer stabilizálásáért - a legfontosabb meditáció a 2020. január 12-i Vízöntő Kora Aktivációig.

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html
Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):
Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):
Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.