2020. január 24., péntek

Budapesti Felemelkedés Konferencia, Cobra és a Fényerők vezetésével - 3. rész 2018.04.15.


Az összeállítás Felipe Pinto (https://prepareforchange.net/2018/05/16/notes-of-the-budapest-cobra-ascension-conference-april-2018/), Monique Liem, Irene Li, Maria Farkas és Mimi Hambas jegyzetein alapulnak. 
Ebben a cikkben a konferencián elhangzott meditáció, a nyilatkozat, a kérdések és a kérdésekre adott válaszok találhatók.
Fordította: Takács Anikó, Réder Ágnes és Rácz Anita
Összeállította: Steve
2018. április 14-15.

Meditáció több bőségért

Hagyd, hogy a levegő be- és kiáramoljon. Lélegezz be és ki.
Vizualizáld magad és az egész fizikai tested egy Arany Fénnyel teli mágneses mezőben.
Arany Fény tölti be és veszi körül a tested. Áthatol az érzelmeiden, az elméden, az energiameződön. Arany Fény vagy. Arany Fényt lélegzel be és Arany Fényt lélegzel ki. Teljes lényeddel érzed ezt. Az Arany Fénnyé válsz. Te magad vagy ez az Arany Fény.
És ezt az Arany Fényt egy szívedből kiáradó szökőkútként érezheted és tapasztalhatod, amely minden irányba szétárad. Te magad egy Arany Fényáradat vagy.
Most felszólítod a Felemelkedett Mester, Saint Germain jelenlétét, hogy hozza el a bőség arany folyóját számodra.
Vizualizáld, hogy fölötted áll. Érzed a jelenlétét magadon keresztül.
Vizualizáld és éld át, hogy Saint Germain egy aranyérmét tesz a kezedbe.
Érezd a súlyát a kezedben ennek az aranyérmének.
Saint Germain biztosítja, hogy ez az érme a bőség forrásává váljon az életedben.
Meghozod azt a döntést, hogy a közeljövőben aranyérméket manifesztálsz.
Az első aranyérme, amelyet kapsz, vagy veszel magadnak, az lesz az az aranyérme, amelyet Saint Germain megáldott, hogy bőséget hozzon az életedbe.
Szokatlan módon kerülhet hozzád az érme. Amikor megkapod, hordd magadnál a zsebedben minden nap.
Vizualizáld, hogy ez az aranyérme megsokszorozódik és minden nap manifesztálja álmaid életét.
Vizualizáld a Fényt magad körül a tökéletes életedről.
Vizualizáld, hogy belépsz ebbe a tökéletes életbe.
A bőség meg fogja teremteni ezt a tökéletes életet.
Érezz izgatottságot és örömöt és érezni fogod a tökéletes életet.
Érezd a jelenlétét ennek a tökéletes életnek az energiameződben. És az első aranyérmével, amit megveszel vagy ajándékba kapsz, Saint Germain meg fogja áldani életed.
Ez az, amit ő leginkább szeretne számodra.
Mindenki érezni fogja az életedben lévő tökéletességet.
Amikor kinyitod a szemed, tarts meg magadban ennek az energiamezőnek a jelenlétét.
A nap hátralevő részére és életed végéig.
ELSŐDLEGES SZERZŐDÉS ELTÖRLÉSE
Eredetileg ezt a bolygót a sötét erők területévé nyilvánították. Mindenkinek, aki ide inkarnálódott, bele kellett egyeznie bizonyos szabályrendszerbe, melyet a sötét erők állítottak fel. Ha úgy döntöttél, hogy inkarnálódsz, akkor alá kellett írnod egy szerződést. Ez egy olyan megállapodás köztünk és a sötét erők között, melynek megfelelően a tudatosságunk bizonyos módon be van határolva, különben nem engednék, hogy a Földre szülessünk.
Most itt vagyunk az összes aláírt szerződéssel. Most eljött a választás, felhatalmazás és szabad akarat lehetősége. Választhatunk úgy, hogy aktívan tartjuk ezeket a szerződéseket vagy el is törölhetjük őket véglegesen. Rendelkezünk azokkal az eszközökkel, amelyekkel eltörölhetjük a szerződéseket, de először tudatában kell lennünk a létezésüknek.
A szerződések a belépési pontok a támadásokra. Ez tekinthető a manifesztáció törvényének.
Szóval engedjétek el és töröljétek el a szerződéseket, hogy megállítsátok a támadásokat!
ÉN VAGYOK jelenlétem nevében,
a lelkem nevében,
a Fényerők nevében,
eltörlöm és érvénytelenítem a sötét erőkkel kötött összes megállapodásomat és szerződésemet.
Minden sötét szerződés immár semmis és érvénytelen, tartalmuktól függetlenül, tudatalatti programozásomtól függetlenül.
Szabad akaratommal
Most szabadnak nyilvánítom magam minden sötét szerződéstől,
és a sötét erők minden befolyásától.
Most elrendelem és követelem, hogy teljes tudatos együttműködés legyen köztem és a Fényerők között.
Most elrendelem és követelem, hogy életem az Isteni tervvel összhangban legyen vezetve.
Most elrendelem és követelem, hogy a csodák megvalósuljanak az életemben
oly módon, ami boldogságot teremt számomra és minden érintett számára.
ÍGY LEGYEN ÉS ÍGY VAN. ÉN VAGYOK.
Ezzel a gyakorlattal nagy részt vehetünk vissza a szabad akaratunkból. Bármikor megismételheted. És akárhányszor teszed meg, a rajtad gyakorolt ellenőrzés egy újabb részét engeded el, végül pedig szabaddá válsz a sötétek programjától.
Kérdések és válaszok a budapesti Felemelkedés Konferencián
2018. április 14-15-én
K: Továbbra is túszhelyzetben vagyunk?
V: Igen. A helyzet nagyon kényes és a plazmabombák eltávolítása nagyon nehéz.
K: Mennyi toplet bombát kell eltávolítani?
V: Nem lett még mind eltávolítva. A toplet bombák egy kis része még hátravan, azok, amelyeket nehéz eltávolítani, mivel a lakossághoz vannak kapcsolva. Túszul ejtették az embereket. Ezért tart ez ilyen sokáig.
K: Mi köze van a chimera csoportnak a toplet bombákhoz?
V: A chimera csoport találta fel a toplet bombákat évmilliókkal ezelőtt.
A felszíni lakosság a megfelelő időben tájékoztatva lesz. Ez nagyon kényes, veszélyes információ.
K: Mit tehetnek a Fénymunkások a szeretteik védelme érdekében?
V: Mindannyiuknak megvan a maguk szabad akarata és vannak gyengeségeik. Amit te tehetsz, az az, hogy bátorítod őket a gyengeségeik eltávolítására. Mivel minden külső támadás a személyiség struktúrájának gyenge pontjait célozza meg. Ha nincsenek gyengeségeid, védve leszel a támadásoktól. Ezek a sötét lények nem mindenhatóak. Nem támadhatnak ott, ahol nincsen rá meghívásuk.
K: Hogyan kerültünk ebbe a helyzetbe, hisz oly sok pozitív civilizáció létezik a galaxisban? Hogyan volt lehetséges, hogy egy ilyen szituáció alakulhatott ki a Földön?
V: A plazma anomália a mögöttes ok - egy olyan kvantummező, amelyet senki sem ért. Valakinek meg kellett tapasztalnia. A sötét erők (pl. az arkhónok) igen hatalmas angyalok voltak, akik alávetették magukat az elsődleges anomáliának. Nem tudtak kilépni belőle (ez nagyon fájdalmas volt), és megőrültek. Így születtek a sötét erők évmilliókkal ezelőtt. Maguknak követelték a Galaxis ezen részét. 1996-ban a sötétek áthelyezték legfőbb erőiket az Orion/Rigel rendszerből a Földre. A Föld volt az utolsó felszabadításra váró rész. Ez az utolsó erődjük. Ilyen egyszerű.
K: Együtt dolgozol Corey Goode-dal?
V: Volt némi együttműködés közöttünk 2017 augusztusában az Egység Meditáció miatt. Ez minden. Voltak bizonyos egyezkedések, de lényegét tekintve csak ez az utolsó közös meditáció volt.
K: Mit tapasztaltál a Fátylon túl? Hogy nézett ki? (Cobra mutatott magáról egy képet, melyen egy repülőn ült a sztratoszférában.)
V: Csodálatos. Érezheted a tachion energiát a világ körül. Ez egy gyönyörű energia. A részecskék egy hulláma, olyan érzés, mintha folyékony fényben fürdenél. Nagyon kellemes jelenlét, amelyet az energiameződdel érzel.
A Galaktikus Központi Nap a fény forrása ebben a galaxisban, amely nagyon erős energiát bocsát ki. A kiáradó energia egyik formája a tachionok. A tachion egy szubatomi részecske, amely gyorsabb a fénynél. Ez e létező legmagasabb rezgés. Az anyag általános forrásai nem lépnek kölcsönhatásba a tachionokkal. A tachionokat nem lehet elrontani. Nem lehet negatív célokra felhasználni. Átalakítja az elsődleges anomáliát, harmóniát és fényt hoz minden szituációra.
Technikai utasításokat kaptam a Plejádoktól arra vonatkozóan, hogyan építsem meg a tachion kamrákat. 14 évvel ezelőtt készült az első, a Plejádiak utasításai alapján. Azóta folyamatosan építjük őket, és napról napra erősebbek. Jelen pillanatban néhány projektünkkel űrügynökségekkel is együttműködünk, hogy olyan termékeket fejlesszünk ki, melyek képesek a tachion energiát a bolygóra hozni. A Fátyol elnyeli a fényt, és folyamatosan megakadályozza, hogy a tachionok a bolygóra érkezzenek.
K: A Plejádiak hogyan közlekednek a Mátrix repedésein keresztül?
V: Ez titkos információ!
K: Mit tehetünk az elsődleges anomáliával?
V: Az elsődleges anomáliát senki sem érti. Logikailag ez a Forrás, a Fény és a megértés ellentéte. Feloldani csak tapasztalati úton lehet. Akkor tapasztaljuk meg az elsődleges anomáliát, amikor azt látjuk, hogy minden rosszul sül el. Ugyanakkor megérteni is csak így tudjuk a jelenséget. A Felemelkedett lények nem képesek megoldani a helyzetet egy pillanat alatt. Rajtunk keresztül szereznek fokozatosan tapasztalatokat. Ezért olyan fontos a felébredésünk. Ahogy fokozatosan egyre tudatosabbakká válunk, a Mátrixról kialakuló tudásunk fogja feloszlatni magát a Mátrixot. Ha nem felébredett állapotban létezel a Mátrixban, nem lehetsz e folyamat segítségére. Csak akkor tudunk segíteni a feloszlatásában, ha teljes mértékig a rendszerbe inkarnálódva, tudatosan éberek vagyunk (mint néma tanúk) a Mátrixra - ezzel a visszatükrözéssel fel tudjuk oldani! Tiszta tudatossággal átalakíthatjuk a Mátrixot, megszüntethetjük és eltüntethetjük.
K: A Fényerők számára milyen következményekkel jár a magyar választások eredménye?
V: Ennek nincsenek különösebb következményei. Nincs semmilyen nyilvánvaló következménye.
K: 1 millió reptilián él a bolygón. Szoktak megtámadni embereket?
V: Igen, ez előfordul. Az emberek vérét isszák.
K: Mi a helyzet a chemtrailekkel?
V: A chemtrailek a tömegirtási terv részét képezik, de a hatékonyságuk még az 1%-nál is alacsonyabb; az erőforrásaik nagy részét csak elpazarolják. Szennyezik a levegőt, mégsem képesek súlyos károkat okozni. Az Esemény után minden meg lesz tisztítva.
K: Hogyan bánjunk a gyerekekkel, hogyan tanítsuk őket?
V: Szeretettel és állítsatok határokat. Legyetek erősek és szeretetteljesek.
K: A Cambridge Analytica Magyarországon is jelen van?
V: Mindenhol jelen vannak (bizonyos fokig Magyarországon is.)
K: Cintamani kövek - ha magunkkal hordjuk őket, támadások célpontjává válunk?
V: Az ébredési folyamat közepe tájékán veszélyes lehet. Ha még nem vagy felébredett, biztonságban érezheted magad. A felébredést követően érhetnek támadások. De elkerülheted, ha eltörlöd a sötét erőkkel kötött szerződéseidet és megteszed a belső munkát, hogy felszámolj minden belépési pontot, melyhez a sötétek hozzáférhetnek a személyiségedben/programozásban stb. E folyamat után szabadabbá válsz a támadásokat illetően. De előbb át kell menned a felébredési folyamat kritikus fázisán.
K: Mit jelent a "felébredés"?
V: Azt jelenti, hogy tudatára ébredsz az álmaidnak és a vágyaidnak, nyitott és teljesen őszinte vagy magaddal, és eléred azt a külső és belső megértést, mellyel ráébredsz, hogy több van annál, mint amit az anyagi világban látsz.
K: Cintamani kövek - ha elástam egy követ, kiáshatom, ha elköltözöm?
V: A személyes Cintamani köved célja az, hogy magaddal hordd. Más köveket bárhová eláshatsz.
K: Kaptam egy új implantátumot, egy tűt a tobozmirigyembe.
V: Ez olyan típusú lézer, amely elfojtja az ébredést.
K: Kuba vajon egy olyan szent föld, melyet elnyomnak?
V: Kuba Atlantisz része volt. Számos Istennő templom létezett a területén. Az árvíz sok templomot elpusztított, az 1500-as években a Spanyol invázió idején pedig szintén romba döntöttek amennyit csak tudtak. De nagyon sokat tisztult a terület, és a helyzet egyre jobb.
K: Miért tartjuk a konferenciát Magyarországon?
V: Magyarország hatalmas Istennő örvény. Sok civilizáció élt itt az arkhón invázió előtt. Az itt élő törzsek egész Európa számára őrizték az Istennői energiát. Ezért van most szükség arra, hogy Magyarországot aktiváljuk.
K: A 432 Hz-es zene segíti az implantátumeltávolítás folyamatát?
V: Igen!
K: Magyarország nyugati felében kettős körárkot ástak ki, amiről az archeológusok nem tudják, micsoda.
V: Istennő helyet találtak.
K: Kérdezhetünk Kryonról?
V: Nem kommentálok külső forrásokat. Használjátok az ítélőképességeteket!
K: Az 500 felemelkedett ember a bolygó felszínén él?
V: Az 5. dimenzióban vannak, nem a fizikai síkon.
K: Mennyire erős az asztrológia hatása az életünkre?
V: Nem meghatározó módon, de hatással van ránk. A bolygókkal kölcsönhatásban vagyunk. Az arkhónok manipulálják a bolygók energiáit, de a szabad akarat erősebb ennél. Túlhaladhatjuk ezeket a mintákat az ÉN VAGYOK jelenlétünkkel.
K: Hogyan működik az inkarnáció?
V: Az inkarnáció a szabad akaratunk és külső hatások keveréke.
Az arkhónok rákényszeríthetnek egy lelket, hogy inkarnálódjon; rávehetnek embereket hamis döntésekre álspirituális segítők alkalmazásával. De végül is az inkarnálódás a mi döntésünk.
Ami a szülőket illeti, korlátozottak a lehetőségeink. Gyakran választanak az arkhónok olyan szülőket, akik korlátoznak bennünket. Az akadályokat előfordul, hogy az arkhónok hozzák létre, ez egyénről egyénre változhat. Vannak ilyen esetek, de ha felülemelkedünk rajtuk, megállíthatatlanokká válunk!
K: Milyen tettekre van szükség ahhoz, hogy az Eseményt manifesztálhassuk?
V: Terjesszétek az elképzelést, a víziót az Eseményről, ültessétek el a magot, készítsetek videókat, zenét, művészeti alkotásokat, bármit, amit tudtok, hogy eljusson az üzenet az emberekhez.
K: A sötét erők megakadályozhatják a manifesztációs folyamatot?
V: Tesztelhetik a döntésed. Kutatnak a kétségeid, félelmeid, bizonytalanságod után, és meg is támadhatják benned ezeket az érzelmeket. Amennyiben a döntésed maximálisan tiszta, nem tehetnek semmit. Lehet, hogy megtámadják a körülötted lévőket, hogy megállítsanak. De a Szabad Akarat a mindenek felett álló törvény az Univerzumban! Csak akkor tudsz másokon segíteni, ha azt ők is erősen akarják. Végeredményben az arkhónok végzik a tesztelést. Amíg ők itt vannak, rámutatnak a gyenge pontjainkra. De erősebbek vagyunk náluk! Felhasználhatjuk ezt a tesztelést arra, hogy erősebbé és tisztábbá váljunk az ébredési folyamatunk és a vízióink tekintetében.
K: Mi a különbség a sötét erők és a Fényerők manifesztációja között?
V: A mi döntésünk mögött a Fény áll, és sokkal tisztább a látomásunk - mindez demanifesztálja az ő döntésüket.
25000 évnyi koncentrált erőfeszítésük áll amögött, hogy egy börtönt hozzanak létre. Senki sem volt ennek tudatában, elfogadott mindent úgy, ahogy van. Most már van ellenszegülés. És a mi szabad akaratunk/döntésünk erősebb. Nem lesz 25000 évre szükségünk, hogy demanifesztáljuk. A sötétség gyors demanifesztációs folyamatában vagyunk.
K: Hogyan befolyásolják a Ley-vonalak és hasonlók a manifesztációs folyamatot?
V: Használhatod a szakrális geometriát a hullámok harmonizálásához, amelyeket a manifesztációs folyamat alatt hozol létre. A szakrális geometriát a szabad akarat felnagyítására is használhatod, ahogy a fényt és a hangokat is.
Ezért olyan erőteljesek a mandalák.
Bindu = a mandala központja = az isteni akarat szikrája
Hogy felerősítsd a manifesztációs folyamatot, helyezz egy képet a Binduba arról, amit szeretnél megteremteni.
És ha őszinte vagy magaddal, a manifesztáció mindig a legmagasabb jót szolgálja.
K: A kérdező azt tapasztalja, hogy akárhányszor elhalad az emberek mellett, azok elkezdenek köhögni.
V: Erős az energiamezője, és kioldja a blokkokat másokban. Átalakítóként működik. A Fénymunkások erős reakciókat váltanak ki.
K: Miért nem emlékszünk életünk első három évére?
V: Az implantátumok miatt. Az implantátumok eltörlik a születés előtti emlékeket; hatalmas sokk, és körülbelül három év kell ahhoz, hogy felépüljünk belőle és később olyan emlékeink is lehessenek, melyek megmaradnak.
K: A mostani ciklus miért olyan különleges?
V: Nem csak erről a ciklusról van szó, most fejeződik be egy sokkal nagyobb galaktikus ciklus is.
Ez a bizonyos ciklus 13,4 milliárd évvel ezelőtt kezdődött, és az Univerzum mostanra kezdi elérni a maximális kiterjedését, majd kezd újra összehúzódni. Most járunk a kilégzés és a belégzés között. Ez a pillanat igen különleges, ilyenkor ereszkedik le a dimenziókon keresztül az Abszolút akarata, és tisztítja ki az elsődleges anomáliát, hogy az ne okozzon több bajt. Ezért olyan különleges ez a ciklus.
K: Néhány spirituális mozgalom azt állítja, hogy minden illúzió. Vajon ez azt jelenti, hogy feladják a szabad akaratukat?
V: Használható ez az elképzelés menekülésként, megtagadva a magasabb igazságot. Használhatja egy pap arra, hogy fenntartsa a pozícióját. Ám ha sikerül megvalósítani az üresség állapotát (Sunjata), az egy felemelő spirituális élmény. Ez csak akkor történik meg, ha minden kívánságodat beteljesítetted a fizikai világban. A fizikai világ nem vonzó számodra többé, ha már mindent megtapasztaltál.
K: A menopauza mesterségesen létrehozott jelenség?
V: Elvették a szabad döntést afelett, hogy a menstruációs ciklus szabályozható legyen. Megszüntetheted vagy kiterjesztheted.
K: Egy magyar író azt állította könyvében, hogy a Hold mesterséges objektum.
V: A Hold természetes objektum, mely az Istennő energiát közvetíti. Magasrangú Papnők használják a Holdat gyógyításra.
K: Van kapcsolat a Rózsa Rendje és a Rózsakeresztesek között?
V: Néhány tagja a Rózsakereszteseknek, tagja volt a Rózsa Rendjének is.
K: Elmagyaráznád a jelentőségét a Szentséges Egyesülés Nászának Papnő és Pap között, abban a vonatkozásban, hogy ez a kozmikus egységbe teljesen egybefonódott feminin és maszkulin isteni alkímiai frekvencia hogyan tudja/fogja meggyógyítani, vagy megtisztítani a bolygót és a plazma síkot, elősegítve az áttörés megteremtését? Vagy: ha az Istennő egyetlen Papnőjét vesszük alapul, ő hogyan képes gyógyítani a magasabb síkokon?
V: Ha 90%-ban aktiválja a szív gyógyító képességét, meg tudja gyógyítani a férfit. Képes eltávolítani a férfi legmélyebb frusztrációit. Ha van egy papnő, aki képes meggyógyítani egy férfi frusztrációját, ugyanez a helyzet. Mindez gyógyító hatású, és bolygószinten segíti az áttörést.
K: Mi a kulcsa annak, hogy a lélektársak harmóniában élhessenek egymással?
V: A szándék, hogy meghallgatják egymást. Eggyé válás/Egyesülés. Mindkettőjükben jelen kell legyen a hajlandóság, hogy közelítenek egymás felé, bármi is történjen. Ha képesek erre, mindentől függetlenül meg tudják tartani a harmóniát egymás között. Akadhatnak félreértések, beindulhat egy-egy programozás, de folytatniuk kell a kommunikációt. Amikor mindketten hajlandóak meghallgatni a másikat, egy-egy lépéssel közelebb menni, a szeretetük növekedni fog.
K: Melyik oldalnak dolgozik Trump?
V: Nem tagja a Fényerőknek. Nem szolgálja a cabalt sem, csak a saját egóját.
K: Mi volt a 72 szűz mártíromsága?
V: Ez egy olyan program, melyet titkos társaságok hoztak létre a XIII. században Szíriában, akik kapcsolatban álltak az arkhónokkal. Nagyon mély manipulációs program.
K: Ha a szexuális energia és a szívenergia áramlását blokkolják, hogyan lehet ezt gyógyítani?
V: Lehet, hogy lesz egy kurzus erre a jövőben. De lehet, hogy nem.
K: A Tantra hogyan működik?
V: A megfelelő technika segíthet a gyógyulásban. A Tantra tudás nagy része elveszett, kivétel ez alól a Kaula Tantra, de ezt csak a beavatottak ismerhetik meg.
K: Mi volt gésák szerepe?
V: Nem ugyanaz, mint az Istennőknek/Magas rangú Papnőknek. Az Istennő Papnői degenerálódtak. A gésák képesek voltak energiával gyógyítani, ám néhányan pusztán magas szintű prostituáltak voltak. Nem ugyanaz a két dolog. Fontos a különbségtétel. 

A Fény győzelme! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.