2020. január 14., kedd

Esemény Vízió

Fordította és összeállította: Réder Ágnes és Czékus Viki

Cobra 2019. november 25-i Hajnal előtt című bejegyzése, idézet: 

"Bár az Ezüst Beindító aktivációnkkal nem értük el a kritikus tömeget, a Fényerők nagy győzelmeket arattak az elmúlt néhány hét során és a Föld bolygó legtöbb negatív forgatókönyve el lett törölve és biztosítva lett a pozitív idővonal.

Sok forrás szerint várhatóan egy bizonyos végjáték forgatókönyv fog lejátszódni 2020-ban, amihez nem kaptam engedélyt, hogy bármit is hozzáfűzzek. 

És lezárásként - az Esemény egy víziója." 

Az itt jelzett angol bejegyzés került lefordításra.

Eredeti bejegyzés angolul: 

https://www.welovefirstcontact.com/2019/10/my-vision-of-event-and-post-event.html?fbclid=IwAR0cosrMQbmrYjBgB-93FvLggowlhyvGx70XERkDJoMRS3eWi9-VWCw_vvY




Vízióm az Eseményről és az Esemény utáni társadalomról 

Írta: LWStargazer

Az Esemény megtörténik.

Ebben biztos vagyok.

Semmi kétségem efelől, hiszen a teremtés e ciklusában még egyszer sem történt meg, hogy akár egyetlen Galaxis kihagyott volna egy pulzálást, egy Galaktikus szívdobbanást.

Tudom, hogy számtalanszor láttam már ezt megtörténni más világokban, más Galaxisokban, de tudatosan csak néhány alkalomra emlékszek. Az emlékeim homályosak, mégis eléggé megbízhatóak ahhoz, hogy reményt nyújtsak a Csillagmagok idősebb generációjának, akik már elvesztették a reményt, hogy az Esemény még az ő életükben megtörténhet.

Megtörténik, ne adjátok fel.

Emlékszem, hogy az intergalaktikus térben vagyok, és éppen vagy egy spirál, vagy egy lentikuláris Galaxist figyelek meg. Várjuk a Galaxis szívdobbanását. Ezt a Galaxist nem foglalták el a sötét erők, az elsődleges anomália jelenléte nem okozott kontrollálhatatlan káoszt, tehát a szívdobbanás természetes szerepét töltötte be: abban a bizonyos Galaxisban az élet egészének további evolúcióját, a galaktikus tudatosság egészének növekedését szolgálta, valamint megerősítette a kapcsolatot a Galaxis lakói és a Forrás között.
Megj.: Lentikuláris jelentése - más néven lencsegalaxis, korongjában nincsenek spirálkarok, magja szokatlanul nagy méretű. Általában kevesebb csillagközi anyagot tartalmaz, mint a spirálgalaxisok, csillagtartalma az elliptikus galaxisokhoz áll közelebb, napjainkban már nem zajlik benne csillagkeletkezés.



Amikor a pulzálás megtörtént, a középpontban kezdődött, a Központi Napban. Ahogy terjedt tovább a Központi Napból a Galaxis széléig, változtatta a színét. A dobbanás/lökéshullám első harmada ragyogó fehér fényt árasztott, mivel a Fény legnagyobb koncentrációja általában a galaktikus közép/Központi Nap körül helyezkedik el. A lökéshullám következő harmada megváltoztatta a színét, fehérről szivárványszínűre. Bámulatos látványt nyújtott. Akkora örömet okozott a látvány, mint amikor az ember életében először lát havat. (A galaktikus lökés mindig a galaxis közepéből indul ki, minden egyes galaxis Galaktikus Központi Napja csillagkapu a Forráshoz, és ezek a Galaktikus Központi Napok indítják be a lökéshullámot/Galaktikus Eseményt a saját galaxisukban.) 

A lökéshullám, amiről mesélek, tulajdonképpen csak távolról látható így, ám ha közelebb mégy, láthatod, hogy ez nem csak egy energiahullám, ami a galaxis közepéből a szélek felé mozog, hanem maguk a csillagok hordozzák a galaktikus lökéshullámot – mintha az összes csillag egymás után még fényesebben ragyogna, mint amikor egy stadionban a szurkolók sorban felállnak és leülnek, mikor a csapatuk kap egy pontot.

Emlékszem egy másik Eseményre is, ami az Androméda Galaxisban történt kb. 8 millió évvel ezelőtt, nem sokkal azután, amikor a sötétség terjedése elkezdődött és a sötét erők első támadásai történtek. Ez az Esemény a megszállott bolygók felszabadítását segítette. Annak a bolygónak a felszínén voltam, első kézből lehettem az Esemény szemtanúja. Akkor másmilyen testben voltam, teljesen másfajta életforma részeként, akik minimum az 5D-ben léteztek. Az 5D-ben szó szerint látható az egész fényrobbanás, ami általában a helyi napból/csillagból érkezik és a vakító fényvillanás elborítja az egész bolygót. Nem lehet ellenállni ennek az energiának, olyan tapasztalat, ami az egyik legteljesebb élmény. Ugyanakkor az energia nem csak a helyi csillagból jön, a bolygó beindítja saját magját is és kiengedi a saját energiáját, habár a helyi csillaghoz képest ez sokkal gyengébb. Szóval az energia az égen a bolygó magjáig hullámzik, és a bolygó magjától érintve a bolygó felszínét az ionoszféra felé is. A sötét erőket lesöpörte a bolygóról.

Megj.: Ionoszféra - Az ionoszféra a felső légkörnek a nap sugárzása által ionizált tartománya. Nagyjából a felszín fölött 80 km magasságban kezdődik. az ionoszféra viselkedése nagyban befolyásolja a rádióhullámok terjedését és az alacsony pályás műholdakat, ezért ezek tanulmányozása döntő az űridőjárás szempontjából. Az ionizációt a Nap elektromágneses sugárzása hozza létre, ezért a Föld nappali oldalán van a legnagyobb sűrűsége az ionoszférának. Azonban az éjszakai oldalon sem szűnik meg teljesen az ionoszféra, mivel az elektronok és ionok rekombinációs ideje összemérhető a Föld forgási periódusidejével. 



Mindig is úgy képzeltem, hogy az Esemény a Földön olyan lesz, mint egy vakító fényvillanás, hiszen ez a legélénkebb emlékem az Eseményről az Androméda galaxisból. De mivel a vakító Fényvillanás valószínűleg csak a magasabb dimenziókból látszik, remélem, hogy a Felsőbb Énem küld nekem egy pillantásnyit ebből a ragyogó Fényhullámból, mikor eléri a magasabb dimenziókat a Föld felszínén.

Íme az én vízióm az Esemény pillanatáról: 

Napunk felragyog és az Esemény energiája eléri a Föld felszínét. Minden felébredt Csillagmag a maga teljességében tapasztalja meg az Eseményt a Földön, és minden ezzel járó lehetőséget, teljes mértékig megérzik a Galaktikus lökéshullám energiáját és engedik, hogy ez az energia átáramoljon az összes fizikai testükön, mintha hordozók vagy adóvevők lennének, ami egyformán szétszórja ezt az energiát maga körül a még fel nem ébredt lakosság felé. 

Minden felébredt Csillagmag megtapasztalja végre az Eseményt, amire oly régóta vártunk, közülünk néhányan több élet óta, átélve a legnagyobb örömöt, amit csak lehetséges, miután a vártnál sokkal hosszabb időre kerültünk fogságba e karanténban. Még a nem felébredt Csillagmagok is érzékelik ezt az energiát bizonyos fokig, és ez teljesen felébreszti majd őket, újra összekapcsolja a Felsőbb Énükkel és a magasabb céljukkal. Remélhetőleg megtapasztalják majd ezt a mámoros energiát is és gyorsan visszaemlékeznek előző életeikre földönkívüli lényekként. A felszíni lakosság, aki mélyálomban van, remélem, hogy még a legmélyebben alvók is tapasztalnak valami kézzelfoghatót, valami olyasmit, amit még azelőtt soha, valamit, ami világossá teszi számukra, hogy nagyon fontos dolog történt és megérzik, hogy ez volt a legmeghatározóbb pillanat az életükben. Bárcsak a világon mindenki tudatosan tapasztalná meg ezt az energiát, és remélem, hogy senki sem marad ki ebből a nagyszerű érzésből. 



Az Esemény dél körül történik Kelet Ázsiában, Ausztráliában és Óceánia területén, kora reggel Európában és Afrikában, este felé, késő délután Amerikában. (Megjegyzés LWStargasertől: ez az én elképzelésem, és nem valamiféle jóváhagyott kiszivárogtatott információ.) Elsöpri a még megmaradt toplet bombákat és véget vet a karanténnak. A Fényerők fentről és a föld felszínéről teljes erőbedobással, gyorsan eltávolítják a még itt lévő sötét személyeket. Minden TV és rádióadó, a You Tube élőben és minden honlap tudósítani kezd a történtekről. 

Vízióm a Földről az Esemény utáni időszakról:

A háborúk, konfliktusok mind véget érnek. A Rózsa Rendje csoportok világszerte azonnal összegyűlnek, és elkezdik a szükséges meditációkat, és ami még fontosabb, lehorgonyozzák a nyugalom és a béke Istennő energiáit. Igen nagy szükség lesz rájuk az Esemény utáni néhány napban, héten, mivel a felszíni lakosság fennmaradó része pánikba eshet. Ezek „maratoni” meditációk lesznek, de megéri majd csinálni őket. 

A Rózsa Rendje csoportok tagjait felmentik a hagyományos mátrix-munkájuk alól, mert ezek a munkahelyek akkorra már nem lesznek feltétlenül fontosak. Az Eseménytámogató Csoportokat aktiválják, akik segítenek a felszíni Fényerőknek, hogy a legfontosabb, alapvető holmikat szétosszák a felszíni lakosságnak. 

Az Esemény után néhány nappal az ingyen energiás készülékek és háztartási replikátorok szétosztása elkezdődik. Az én víziómban minden ember a Földön kap egy személyes replikátort az esemény után legkésőbb egy hónappal. Az egész folyamat nem lesz olyan lassú, mint azt néhány ember gondolná; dolgok és folyamatok lelassítása a sötét erők módszere, nem a Fényé – a változás gyors lesz, késlekedések nélkül, nem úgy, mint ahogy most tapasztaljuk. A felszíni Földönkívüliek/Fényerők elkezdik építeni az első Fényszigetek infrastruktúráját is. 

Az első néhány hétben elkezdődik a kollektív emberi tudatosság deprogramozása, kitisztulnak a legáltalánosabb mátrix alkotta társadalmi normák, szabályok és programok: pl. a túlélésért végzett munka szükségessége, trendek, szükségtelen vallások. A következő hónapokban az Esemény előtti iskolák tananyaga drasztikusan megváltozik, a tudósokat tovább oktatják a valós, és addig elhallgatott törvényszerűségekről a fizikában és a többi tudományos területen. 

A Közzététel teljes lendülettel zajlik. Az eltitkolt találmányokat felfedik az emberiség számára, mint pl. a gyógyágyak (medbeds), teleportációs eszközök és repülő autók. A Föld és a Naprendszer valós történelme is napvilágra kerül. Az ökoszisztémát meggyógyítják és megtisztítják a környezetszennyezéstől. Megtörténnek az első rövid élmények, és magas rezgésű földönkívüli felhőhajók/csillaghajók jelennek meg az égen. Azokkal, akik készen állnak, személyes kapcsolatot vesznek fel, és leszállnak az első földönkívüli lények a területükön/kertjükben. Ezek az emberek beszámolnak majd a tapasztalataikról a TV-ben és a rádióban, vagy élőben a YouTube-on. 




Azok a Csillagmagok, akik olyan Fényszigeteken akarnak élni, melyek a föld felszínén, a föld pályája körül keringő űrállomáson, vagy űrhajókon vannak, és megfelelnek a követelményeknek, az általuk kiválasztott helyre költözhetnek együtt az ikerlelkükkel, lélektársaikkal és lélekcsaládjukkal, hogy elkezdjék a csoportos, vagy egyéni felemelkedési folyamatukat. Azok a Csillagmagok, akik rögtön el akarják hagyni ezt a Naprendszert, megtehetik. Az emberiség többi része kezdi elfogadni a tagadhatatlan tényt, hogy tényleg létezik a kozmikus családunk, és e tény egyenesen az Első Hivatalos Kapcsolatfelvételhez vezet, ami körülbelül egy évvel az Esemény után történik az Egyesült Nemzetek Szervezetének Székházában. Ezen a történelmi napon a Földet hivatalosan befogadják a Tejút Galaktikus Fényhálózatába. Új földönkívüli fajok mutatkoznak be az emberiségnek, először azok, akik fizikailag közelebb állnak hozzánk. Később új és egzotikus létformák fedik fel magukat.

Az emberiség kollektív tudatossága elkezdi a legfontosabb és leghosszabb átalakulási folyamatot az entrópikus társadalomból egy olyan nyitott társadalomba, mely harmóniában áll a Galaxis és az Univerzum többi részével. Az emberiség megkapja a tudást a legalapvetőbb magasabb tudásról és orvosi módszerekről. Mindenki összekapcsolódik a spirituális vezetőivel és a Felsőbb Énjével. A felszíni városok megváltoznak, szerkezetük összhangba kerül a szakrális geometriával, és amennyire lehetséges, a természettel. Minden futurisztikus és gyönyörű lesz. Mindenki számára lehetővé válik az űrutazás.



Az emberek elkezdenek olyasmikkel foglalkozni, amit szeretnek, úgy viselkednek, ahogy akarnak, azt szeretik, akit szeretnének, megtapasztalnak bármit, amit akarnak. Senkit nem korlátoz többé semmi. Mindenki oda utazhat, és olyan életet élhet, amilyet akar. Ha szeretnék a különleges képességeiket és tehetségüket a társadalomnak felajánlani, bármikor megtehetik, úgy, ahogy szeretnék. Minden hozzájárulást, még a legkisebbet is, örömmel fogadnak, nagyra becsülnek és elismernek. Ha még nem állnak készen, hogy a társadalom számára hozzájárulás legyenek, és, nem is tudom, csak arról van szó, hogy valaki körbe akarja utazni a földet vagy az űrben élne egy ideig, megtehetik és senki sem tér ki a kérés elől. A legalapvetőbb szükségletek ki lesznek elégítve: biztonságos étel, ruházat és otthon alapvetően mindenkinek jár az új társadalomban.

Az Esemény után 3-5 évvel megtörténik a felemelkedési folyamat első hulláma. Az esemény után 6-8 évvel megtörténik a felemelkedési folyamat második hulláma. Körülbelül 9-11 évvel az Esemény után megtörténik a felemelkedési folyamat harmadik, és egyben utolsó hulláma. (Megjegyzés: ez az én elképzelésem, nem valamiféle jóváhagyott kiszivárogtatott belső információ.) 

Megj.: A Felemelkedéssel kapcsolatban két bejegyzést is készített Cobra, íme az első:

1. https://cobra-hu.blogspot.com/2016/06/az-esemeny-2-resz-felemelkedesi-terv.html

A második leírásban a bolygószintű felemelkedési folyamat van:

2.  http://2012portal-hungary.blogspot.com/2018/07/planetaris-felemelkedesi-folyamat.html

Néhány hónappal a harmadik hullám után a nem-felemelkedett emberek űrhajókkal elhagyják a Földet és egy olyan 3D-s bolygóra mennek, ahol folytathatják evolúciójukat. A Föld felkészül az utolsó tisztításra egy cunami formájában, ami elmossa a maradék sötét megszállást. Egy felhőváros szélén állok – egy űrállomáson az ikerlángommal és onnan nézzük a cunamit, ahogy átszeli a bolygót (még mindig, minden nap ezt a képet látom a jövőbeli magamról, ahogyan állok magasan a felszín felett és úgy figyelem a hullámot a Felsőbb Énemmel összekapcsolódva.) Csak a Fényszigetek maradnak meg a felszínen és néhány ember építette történelmi város, melyek fontos planetáris örvényeken helyezkednek el - ezek válnak később Fényvárosokká. A Föld felemeli a frekvenciáját a 3D-ből az 5D-be. Az átalakulás teljes. Bekövetkezik az új, fejlett társadalom első lélegzetvétele, melyre sokan úgy hivatkoznak, hogy az „Új Atlantisz.”

http://2012portal-hungary.blogspot.com/2019/02/mennybuborekok-frissites.html




Azt kívánom, hogy mindenki úgy tapasztalja meg az Eseményt, ahogy szeretné, a lehető legkisebb káosszal. Remélem, hogy az Esemény után már mindenki az álmainak él, és rálel a tiszta örömre és kiteljesedésre az életében. Vízióink az Eseményről váljanak valóra, amilyen gyorsan csak lehet!

A Fény győzelme!!!

 Rózsa Rendje FB csoport 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.