2020. január 26., vasárnap

Kék Hajnal

Fordította: Réder Ágnes

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2020/01/blue-dawn.html

A vízöntő kora meditáció nagyon sikeres volt, és bár éppen csak, de elértük a kritikus tömeget. Kb.150000 ember vett részt aktívan: 

https://www.youtube.com/watch?v=33Yb3_60gwE&feature=youtu.be

                             Ünnepeljük a Fény Győzelmét - Tömegmeditáció január 11-12.
                                                           A munkánk folytatódik   

Ez éppen elég volt ahhoz, hogy átlépjük az energiaküszöböt a Kompressziós Áttörés következő fázisába, a nukleációs fázis buborékfelemelkedés alfázisába (III-as szám a diagramon):


Ez az alfázis a Mennybuborékok exponenciális növekedését jelenti a karantén Földön belül. A Mennybuborékok a Forrás tiszta, fénylő, torzulásmentes tér-idő kontinuum anomáliamentes kisugárzásai, melyek a 11. dimenziós bránvilág tér-idő kontinuumában jöttek létre.

Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy egyre több lesz a Fény a bolygó felszínén, ez a Fény exponenciálisan egyre gyorsabban növekszik, egészen addig, amíg a Kompressziós Áttörésben kirobban. Most léptünk be hivatalosan az Esemény előtti utolsó fázisba.

A Vízöntő kora meditációnk eredményeképpen minden plazma toplet bomba réteget eltávolítottak, kivéve az utolsót.

Minden chimerát, akik földalatti bázisokban éltek fizikai póktestekben, sikeresen eltávolítottak.

Még mindig van egy kis csoportnyi plazma chimera pók, ezek eltávolításának utolsó szakasza most zajlik.

A fizikai chimera csoport nagyon kicsi, de még mindig igen erős, habár a hatalmuk jelentősen csökkent a Szaturnusz-Pluto együttállás körüli napokban.

Még mindig jelen van egy kicsi, alapvető chimera csoport a DARPA-ban, a DARPA előző igazgatója Steven Walker épp most mondott le, ténylegesen január 10-én, ami a holdfogyatkozás napjára esett közvetlenül az aktivációnk előtt:

https://www.defensenews.com/breaking-news/2019/12/17/darpa-head-resigns-moving-on-to-industry/

Steven Walker szerepet játszott a ZION kontroll mátrix hálózat fejlesztésében:

https://thebridgelifeinthemix.info/finance/5g-zion-manipulation-platform-works/

Ez a DARPA chimera csoport kiterjeszti befolyásának egy részét ide:

https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Army_Research_Laboratory

Ami épp most jelentett be egy igen aggasztó előrelépést a kvantum hálózat technológiák fejlesztésében:

https://www.army.mil/article/231525/new_device_accelerates_development_of_extraordinary_quantum_networks

Van egy második, még kisebb chimera csoport is jelen az Egyesült Államok Űrparancsnokságán belül (US Space Command) és érdekes, hogy az Egyesült Államok Űrparancsnokságának új vezetője két nappal az aktivációnk után foglalta el a helyét:

https://themindunleashed.com/2020/01/space-force-swore-first-chief-space-operations.html

A Egyesült Államok Űrparancsnokságának célja nem a Közzététel, mint azt sokan tévesen hiszik, azzal a céllal jött létre, hogy a chimerát megvédje a Galaktikus Konföderációval szemben, ami most veszi át a szublunáris tér irányítást és már a Földközeli pályát is:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=136981

Ahogy múlnak a hetek és a hónapok, a Galaktikus Konföderáció flottája egyre közelebb kerül a felszínhez és egyre több kapcsolat létesül. Ezért nagy megkönnyebbülés látni, hogy egyre több ember érti, hogy az Elsődleges Irányelv - a be nem avatkozás elve - hazugság és arkhón elmeprogramozás eredménye:

https://www.skepticink.com/incredulous/2012/11/04/the-prime-directive-star-treks-doctrine-of-moral-laziness/

Másik jele annak, hogy közel vagyunk az Áttöréshez a Betelgeuse fokozatos elhalványulása:

https://spaceweatherarchive.com/2020/01/10/the-fainting-of-betelgeuse-update/

A Betelgeuse egy csillag az Orion csillagképben és elhalványulása a dualitás végét jelzi, mivel az Orion háromszögelése befejeződik.

Az elkövetkező 100 000 évben várhatóan a Betelgeuse szupernóvává válik, és jelenlegi elhalványulása annak a jele, hogy talán már most belép a szupernóvává válás fázisába.

A Betelgeuse térségében lévő gravitációs hullámot, ami az első lehetséges jele a szupernóva robbanásnak, két nappal az aktivációnk után fedezték fel:

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-7891181/Mysterious-burst-gravitational-waves-appears-coming-direction-Betelgeuse.html

Ha van lehetőséged kimenni a szabadba egy tiszta éjszakán, láthatod, hogy az Orion nem tűnik ismerősnek, mivel a felső bal csillag sokkal halványabb, mint általában. Az a Betelgeuse.

A Betelgeuse fénygörbéjét rendszeresen frissítik, itt:

https://aavso.org/lcg/plot?star=BETELGEUSE&height=450&visual=on&grid=on&bband=on&auid=000-BBK-383&end=2458961.33125&uband=on&width=600&obstotals=on&start=2458761.33125&v=on&obscode=NMMA

A Vízöntő kora aktiváció körüli energiák olyan erősek voltak, hogy aktiválódott a planetáris kundalíni egy aspektusa és világszerte számos vulkánból szállt fel hamu az atmoszférába, ezzel felszabadítva a felgyülemlett nyomást:

http://endoftheamericandream.com/archives/why-are-volcanoes-all-over-the-globe-suddenly-shooting-giant-clouds-of-ash-miles-into-the-air

A Tael vulkán a Fülöp-szigeteken tulajdonképpen az aktiváció ideje ALATT tört ki, maga a kitörés 7 perccel a meditáció megbeszélt kezdési időpontja előtt kezdődött:

https://www.phivolcs.dost.gov.ph/index.php/taal-volcano-bulletin-menu/9619-taal-volcano-bulletin-update-12-january-2020-04-00-pm-2

A kettes szintű riasztást 19 perccel a meditáció kezdete után adták ki, épp abban a pillanatban, amikor a legtöbb ember befejezte a javasolt 20 perces meditációt:

https://www.phivolcs.dost.gov.ph/index.php/taal-volcano-bulletin-menu/9617-taal-volcano-bulletin-12-january-2020-02-30-pm

A riasztási szintet másfél óra múlva a négyes szintre emelték és jelen pillanatban is ott áll.
E felszabaduló vulkáni tevékenység tulajdonképpen jó dolog, mivel szétoszlatja a nyomást, ami eddig a planetáris energiahálóba szorult, és megakadályozza a lehetséges, még erőteljesebb földrengéseket és katasztrofális eseményeket.

Válaszul a kérdésre, amit már sokan kérdeztek: Soleimani kivégzése mögött a háttérben iráni rezsimváltás áll, annak érdekében, hogy fenntartsák a petrodollár rendszert:

https://www.strategic-culture.org/news/2020/01/08/the-deeper-story-behind-the-assassination-of-soleimani/

https://www.rt.com/news/478082-us-establishment-support-iran-protests/

Irán tulajdonában van a második amerikai dollárt előállító nyomdagép, és az Egyesült Államok Pénzügyminisztériuma és a Fed utálják a versengést, amikor így is a semmiből állítják elő a pénzt:

https://imgur.com/gallery/nDPsFj6

A pénzügyi rendszer fokozatos összeomlására már nincs lehetőség, amikor az összeomlás megtörténik, az váratlan lesz és brutális.

Jelenleg az egész pénzügyi rendszer a Fed könnyű likviditási injekcióitól függ, és ha a Fed leállítja a repo műveletek finanszírozását, a rendszer azonnal összeomlik:

https://www.zerohedge.com/markets/repo-shrinkage-begins-february-thats-when-fed-cuts-each-term-repo-5-billion 

https://www.zerohedge.com/markets/944-trillion-reasons-why-fed-quietly-bailing-out-hedge-funds

Források azt állítják, hogy a színfalak mögött a Fed likviditással segíti európai és kínai bankok és pénzügyi intézmények felszínen tartását is, az összeomlás megakadályozása érdekében:

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/banking-crisis/european-banking-crisis-picking-up-steam/

https://internationalman.com/articles/david-stockman-on-what-triggers-the-next-financial-collapse/

Rendkívül erős kozmikus energiák lépnek most be a földi karanténba és ez végül elkezdi eltávolítani azt a több trilliónyi (milliárdszor milliárd) reptilián (hüllő) entitást, melyek a plazma és éter síkon még mindig jelen vannak az 1996-os invázió maradványaként. Ezek közül az entitások közül sokan belépnek a sérült emberi aurába és erősen befolyásolják az emberi viselkedést.

Ezeknek az entitásoknak nagy része az elkövetkező hetekben és hónapokban el lesz távolítva, ami nagy megkönnyebbülést hoz majd az emberiség számára.

Ezek közül az entitások közül néhány irányított és még mindig irányít olyan embereket, akik beszivárogtak a csapatomba. Múlt nyáron egy nagyon pontos és hatékony protokollt aktivált az Ellenállási Mozgalom, hogy eltávolítsa a kompromittált embereket a hálózatomból, és e folyamat nagy része mostanában fejeződött be.

Tehát ezzel egy új és sokkal tisztább infrastruktúrát aktiváltunk, ami készen áll arra, hogy támogassa küldetésünk a Vízöntő korának bevezetésében.

Az új hivatalos Cobra facebook oldalnak Vízöntő kora a neve, és itt található:

https://www.facebook.com/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgroups%2F2540074986277003%2F

A korábbi Cobra facebook oldal (Cobra Etheric Liberation), melyet nemrég eltérítettek és mostanában az új neve "Working together for Gaia's - etheric - and physical - liberation now", semmi köze az Ellenállási Mozgalomhoz és ha korábban csatlakoztál ehhez a csoporthoz, abban a hiszemben, hogy hozzájárulj a küldetésünkhöz, itt az ideje, hogy elhagyd, ha te is úgy érzed.

A hivatalos Youtube csatonánk itt található:

https://www.youtube.com/channel/UCtc1bRVxgeujjXkmMw8FcKg/playlists

Ez a Youtube csatorna közli majd a legfontosabb videókat az elkövetkező meditációs/aktivációs lehetőségekről.

                                                 Csatlakozz az Ellenálláshoz - OM

Folyamatosan tartom a kapcsolatot annak a nagyszerű oldalnak a szerkesztőivel, ami folyamatosan tesz közzé frissített híreket a szükséges tömegmeditációkról ebben az állandóan változó planetáris helyzetben:

https://www.welovemassmeditation.com/

A hivatalos Rózsa Rendje oldal itt található:

https://www.sisterhoodoftherose.network/

A "Prepare For Change" (Felkészülés a változásra) egy globális szervezet, melyet a Laguna Beach-i Cobra konferencián hoztunk létre 2013-ban azzal a céllal, hogy felkészítsük a felszíni lakosságot az elkövetkező változásokra. A hivatalos weboldaluk:

https://prepareforchange.net/

Megkértek, hogy mondjam el: egy ál, szélhámos oldalnak, melynek "Prepare For Change Leadership" a neve (Felkészülés a változásra parancsnokság), semmi köze a valódi, Prepare For Change (Felkészülés a változásra) szervezethez.

Érdekes, hogy ahhoz hasonló dolgok történtek a színfalak mögött Corey Goodeval és David Wilcockkal is, mint velem, ahogy az a velük készült interjúkból kiderül:


 https://www.youtube.com/watch?v=qK-8hlWou4k

Mondanom sem kell, a következő hetek és hónapok nagyon izgalmasak lesznek és semmiképpen sem unalmasak, ahogy egyre mélyebbre merülünk az elkövetkező Vízöntő kor energiáiban. 
A Kék Hajnal, az új kor hajnala, itt van.

És a Vízöntő kora aktiváció riport végére... amikor jön a Kék... pillanat alatt... minden, ami Történt, Meg Nem Történtté válik:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.