2020. január 10., péntek

Vízöntő Kora - végleges frissítés és új COBRA interjú

Közeleg a Vízöntő Kora Aktiváció időpontja és az energiák erősödnek, mivel egyre többen döntöttek úgy, hogy csatlakoznak hozzánk és óriási lendületet veszünk. Megvan a valódi lehetősége annak, hogy elérjük a kritikus tömeget.
Ha elérjük a kritikus tömeget, a Fényerők sokkal közvetlenebb módon fognak tudni beavatkozni a globális helyzetbe és események sora fog következni, ami elkerülhetetlenül a Vízöntő Korához fog vezetni.
A következő néhány nap döntő fontosságú lesz abból a szempontból, hogy mennyien csatlakoznak hozzánk és a meditációnknak mekkora hatása lesz a bolygó helyzetére. Ezért arra szeretnék kérni mindenkit, hogy mindenfelé terjesszétek a hírt erről a meditációról. Ennek legkönnyebb módja a YouTube videók. Sok rövid promóciós videó és hosszabb, vezetett meditációs videók készültek 28 nyelven:
Itt található a főoldal az Aktiváció instrukcióival:
Sokan támogatják az Aktivációnkat:
Benjamin Fulford:
Kauilapele:
Stillness in the Storm:
Laura Eisenhower:
Sementas des Estrelas (Csillagmag - portugál nyelvű oldal - a szerk.)
Prepare for Change (Felkészülés a Változásra):
És sokan mások, köztük egy manga is készült japánul:
Itt található az összes cikk, videó és interjú a Vízöntő Kora Aktivációról:
Ahhoz, hogy a fizikai síkra hatással legyünk és elérjük a kritikus tömeget, rendkívül fontos, hogy a meditációnkat pontosan abban az időpontban végezzük, amit a Fényerők határoztak meg, hogy a maximális pozitív hatással legyünk. Ez az időpont magyar idő szerint január 12., reggel 7:11. Az időbeosztás más időzónákhoz itt található:
Ha valaki a megadott időponttól korábban vagy később végzi a meditációt, az NEM fog segíteni abban, hogy elérjük a kritikus tömeget, mivel a fizikai síkon élünk, ami az idő és tér törvényei érvényesek és ha a fizikai síkot akarjuk befolyásolni, akkor lézerpontossággal kell ezt megtennünk, főleg ami az időpontot illeti és egyesített és fókuszált szándékkal.
Az Aktiváció előtt és után lesz sok olyan pillanat, amikor arra biztatlak benneteket, hogy meditáljatok, mivel segíthettek az energiák növelésében az Aktiváció előtt és az energiák integrálásában az Aktiváció után.
Vannak olyan fontos asztrológiai és bolygószintű pillanatok, amikor ez a meditáció különösen hatékony lesz.
1. A Szaturnusz-Plútó együttállás pontos időpontja: január 10-én, pénteken 11:11-kor (magyar idő szerint).
2. A penumbrális holdfogyatkozás csúcspontja január 10-én, pénteken, 20:10-kor (magyar idő szerint).
3. Az Eris retrográd mozgásból egyenesbe fordul, ennek a váltásnak a pontos időpontja: január 11., szombat, hajnali 2:22-kor (magyar idő szerint.)
4. Az Uránusz retrográd mozgásból egyenesbe fordul, ennek a váltásnak a pontos időpontja: január 11., szombat, hajnali 2:48-kor (magyar idő szerint.)
5. A Stillness in the Storm oldal által szervezett tömegmeditáció január 12-én, vasárnap, 16:00-kor (felkészülés 15:15-től) - magyar idő szerint:
6. A Szaturnusz-Plútó együttállás pontos időpontja: január 12-én, vasárnap, 18:00-kor (magyar idő szerint).
7. A Nap-Szaturnusz-Plútó-Ceres négyes együttállásának pontos időpontja: január 13-án, hétfőn, 15.30-kor (magyar idő szerint).
A különböző időzónák tekintetében, használhatod az időzóna átszámítót:
A Rózsa Rendje egy új interjút készített Cobra-val, hogy még jobban felhívja a figyelmet a Vízöntő Kora aktivációnkra:
A szöveges átirat elérhető angolul:
Németül:
És franciául:
https://exoportail.com/interview-avec-cobra-par-la-sororit…/
(Fordítása folyamatban van. - a szerk.)

Csináljuk meg!

A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.