2020. január 15., szerda

Az Istennői energia döntő fontosságú a Bolygó felszabadítása szempontjából

Eredeti bejegyzés Theresa Zumi Sumner saját oldalán: 

https://www.veritasgalacticsweden.net/cobra-school 



Isis Astara és Cobra:  Istennői energia

Az Istennői energia nagyon erős. A legerősebb energia az egész Univerzumban. Az a nő, aki képes teljes mértékben ezt az energiát közvetíteni, meg tud állítani egy háborút. Most van itt az idő, hogy érezzük a tiszta szeretetet, elfogadást, érzékenységet és könyörületet és hátrahagyjuk a személyiség játékait, a manipulációt és az elutasítást.

Miért olyan fontos most az Istennői energia a planetáris felszabadításhoz?

A cabal megtett mindent, ami hatalmában állt, hogy elnyomja az Istennői energiát. A régi civilizációk nagyon erős kapcsolatban voltak az Istennővel. Nem ismerték a háborút. Régészeti bizonyítékok mutatnak rá, hogy fegyverek sem léteztek. Ez a mi Paradicsomi kollektív memóriánk. Az első fegyvereket az első arkhón invázióval hozták a Földre. Amikor eltávolítjuk az arkhónokat a hatalomból a Bolygónkon, akkor újból visszatérhetünk az eredeti Paradicsomi állapotba. 

Ha az arkhónokat eltávolítják, ami jelenleg is történik, lassan de biztosan, akkor teljesen természetes állapot lesz "magunkhoz ölelni" az Istennőt. Ismét Paradicsom lesz a Földön újra.

Ha minden egyes emberi lény magába fogadja az Istennő energiát, akkor az manifesztálja a tökéletes életet, szeretetet, szerelmet és egyensúlyt. Ha ismét érezni fogjuk az Istennő energiát magunkban, akkor ismét Bőség lesz. Az embereknek nem kell majd keményen dolgozniuk, mert egyensúlyban lesznek. Nem fogunk reggel kilenctől délután 5-ig dolgozni. A munkanapunk kb. 3-4 órás lesz. A többi időnket játékra, tapasztalásokra, kreativitásra, örömre és magasabb képességek elsajátítására fogjuk használni. Ez fogja kitenni napjaink többi részét.

Istennő örvény

Az Istennő energia egy Angyali jelenlét, ami keresztül áramlik a testünkön és lehorgonyozódik a fizikai síkra. Érezni fogod ezt az Istennő Örvényt a testedben. Ez az energia feloszlatja a mátrixot. Az arkhónok allergiásak az Istennő energiára. Ezért van az, hogy a katolikus egyház elnyomta a nőket. A nem fizikai síkon lévő arkhónok nagyon allergiásak erre az energiára. Valahányszor egy nő ezt az Istennői energiát csatornázza, reptiliánok ezrei tűnnek el örökre az alacsonyabb éteri síkon.



Az egyik negatív program, amit az arkhónok vezettek be a szex és a szív különválasztása. Ez fokozza az elkülönülést a szívtől. Kiegyensúlyozatlan energiákat teremt. Valaki kérdezte Cobrát Laguna Beach-en (Kaliforniában) a tantrikus szexről és azt válaszolta, hogy a tantrikus szex egyesíti a szexuális energiát a szív energiájával. Az embereknek integrálniuk kell a szexualitásukat, megengedni érezni azt és megélni, átélni. A férfiak számára szükséges az, hogy integrálják a szívüket. Ha mindketten, a nő és a férfi is megteszi mindezt, akkor találkoznak a szexuális energiában és a szívben.

Az Istennői energia döntő fontosságú a férfiak és a nők számára. Ha egy férfi megtanulja integrálni az Istennői energiát, akkor sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a férfiassága. Ez megemeli az ő "férfiassági szintjét" és nem fogja még "nőiesebbé" tenni. Ez az energia azt eredményezi, hogy a férfias és nőies része sokkal nagyobb egyensúlyban lesz. Mindkét nemnek szüksége van egyensúlyra a férfi és női aspektusok között.

Az Istennői energia végre visszatér a Bolygónkra. A jelenlegi időszakban szükségünk van az Istennői energia minden formájára, hogy meg tudjunk gyógyulni mindahányan vagyunk. Minden egyes pár, aki most egyesül az igaz szerelemben, megnöveli mi Gaiank Szeretet rezgését. Amire szükségünk van, az a VALÓDI SZERELEM és nem a színlelt, látszólagos szerelmi kapcsolatok. Ha egy kényelmes viszonyban, kapcsolatban vagy jelenleg, akkor az lehet megfelelő számodra, de nem tesz hozzá az egész pozitív energiájához.

Ne csapd be magadat és másokat: légy önmagad, legyél valódi önmagad, éld a te igazságodat, ez az amire jelenleg szükségünk van. Egyre több ember éli a saját valóságát, és nem azt az életet, amit mások elvárnak tőle a világban.

Nekünk nőknek ismét be kell hívnunk az Ősi Istennőket, hogy csatlakozzanak hozzánk a mindennapjainkban. Ha egyedül táncolsz a kedvenc zenédre, kérj meg egy Istennőt, hogy csatlakozzon hozzád és maradjon a szívedben, és támogasson téged a mindennapokban. Olyan sok Istennő létezik, akik hajlandóak csatlakozni hozzánk ezekben az időkben. Megkérheted Szűz Máriát, Aphroditét, Athénét, Íziszt vagy Artemiszt (rómaiaknál Diana), hogy legyenek veled. És ne feledd el, hogy egy férfi szintén erőre kap, ha meghívja az Istennői energiát, amikor egyesül velük.



A most következő 2 cikk jegyzetei az Istennői energiáról, Isistől származnak, aki Cobra felesége. - 2012. november 27. Délután Los Angelesben. 

Isis Astara

Isis a Spirális Tudatosságról

2012. december 21-én volt az az időpont, amikor a Lineáris idő véget ért. Ez annak az időnek a végét jelenti itt a Földön, amikor meglátjuk végre a valóságunkat, ahogy a múltban, a jelenben és a jövőben vagyunk. Isis elmagyarázta számunkra, hogy minden fel fog gyorsulni mostantól. Az életünkben minden egyre gyorsabb és gyorsabb lesz. Ezekkel az új energiákkal, amik intenzíven áramolnak a Bolygónkra, benne vagyunk egy spirális időben. Belekerülünk a spirális tudatosságba. A testünkben észrevesszük ezeket a különbségeket, ahogy hozzáigazodunk ehhez az új energiához.

Különböző tüneteket észlelnek most az emberek, ehhez az energiához való alkalmazkodás során. Ezek a tünetek a következők: szédülés, megváltozott alvási szokások, megváltozott szívverés, vérnyomás, stb. Ezek az új energiák új étkezési szokásokat is hoznak magukkal. Nem tudunk bizonyos dolgokat megenni. Észrevesszük, hogy mennyire kényelmetlen szintetikus anyagú ruhákat hordani. Átmenetileg úgy érezzük, hogy elveszítjük az eszünket.

Ez a spirális tudatosság, az 5. dimenzió "érintését" tapasztaljuk meg. Gaia szíve most gyorsabban ver. A tudósok megtudják mérni ezt az energiát a Földön és a mi energiánk is észrevehetően azonosul ezzel. Az utóbbi évtizedben Gaia energiájának sebessége és a miénk is roppant nagy mértékben emelkedett. A szívünk gyorsabban ver, mivel egyesül a Galaktikus Szívvel.

Lesznek még más tünetek is. Ezek a tünetek folyamatosan növekedni fognak. Segítsünk más embereknek, ha ők is elkezdenek ezen keresztül menni. Ha pl. úgy érzed, hogy a szíved gyorsabban ver, lassulj le, meditálj, fókuszálj a lélegzésedre, lélegezz be és lélegezz ki, mélyen....



Megadni magunkat az Istennői energiának

Egyesülni az Istennői energiával azt jelenti, hogy "élményben", átélve egyesülünk az Istennő táncával. Ha érzékeled ezeket a tüneteket a kulcs a megadáson van. Azok a dolgok, amik a leginkább hatásosak, a legegyszerűbb dolgok az életben.

(Therese megjegyzése: Ahogy itt írom Isis szavait, eszembe juttatja, hogy az emberek mennyire túl komplikálják a meditációt vagy a gyakorlatokat.)

Isis folytatja az elbeszélését azzal, hogy leírja az utóbbi 8 éves ciklust 2003-tól 2012-ig, ami az Istennő visszatérésének ideje volt. Fel kell ébresztenünk az Istennő energiát magunkban. Isis megakarja tanítani nekünk, hogyan hozzuk be az Istennő energiát a lényünkbe és ha ő a részünkké válik (Az Isteni nő megannyi aspektusával), akkor örökre velünk marad. Isis üzenete az, hogy hívjuk őt be magunkba és földeljük le az Istennői energiát.

Az Istennői energia nagyon hatékony és erős

Az üzenet az, hogy az Istennői energia nagyon erős és nagyon fontos. Isis elmondta nekünk, ő maga sem érti igazán teljesen, hogy miért ennyire fontos. Ezt az energiát évezredeken keresztül elnyomták. Gaia egy feminin Bolygó, a Szaturnusznak viszont férfi energiája van. Szóval el voltunk választva Földanya szívétől. Ezért nagyon fontos, hogy leföldeljük magunkat.

Ha leföldeled magad, akkor segíteni fog elengedni a félelmedet és ez egyben védelmet is ad, hiszen az Anyaistennővel újból összekapcsolódunk. Amikor le vagyunk földelve sokkal stabilabbnak és egybefüggőbbnek érezzük majd magunkat. Fontos, hogy a Forráshoz és a szívünkhöz kapcsolódjunk feltétel nélküli szeretettel. Mindannyiukban megvannak ezek a kódok - benne van a DNS-ünkben. Ami egy spirál forma, emlékszel? Egyetlen módja van annak, hogy a cabal, a sötétség elérjen minket: az pedig nem más, mint a saját félelmeinken keresztül vezető út.



(Therese saját gondolata: szeretném kiemelni, hogy miután Isis beszélt hozzánk, utána táncolt velünk, mind a 70 emberrel, minden férfival és nővel, akik vegyes életkorúak voltak.) 

Azért táncoltunk, hogy segítsen helyreállítani az erőnket, az érzelmeinket és a szeretetet. Jogunk van ehhez. Az összes programozás miatt, aminek ki voltunk téve generációról generációra, elfelejtettük, hogy mik a jogaink. Ez a tánc egyensúlyba hozza a csakráinkat és engedi áramolni a Kundalini energiát, felemeli, így a Fény Lényeivé válhatunk újra.

(Ismét Therese Zumi megjegyzése: Nem csoda, hogy a "Anyaszentegyház" megpróbált mindent megtenni azért, hogy megsemmisítse a nők erejét a boszorkányvadászaton,-üldözésen és vízbefullasztáson keresztül.) 

Isis folytatta azzal, hogy mesélt nekünk a Csakra energia központokról, amik folyamatos szín és vibrációs változáson mennek keresztül és integrálják a magasabb rezgéseket, frekvenciákat.

Isis elmondta nekünk, hogy amikor gyermek volt, akkor mindig szeretett táncolni. Csak táncolt órákon át. Különböző Istennők léptek be a testébe, akik különböző energiákkal ruházták fel. A mozgás balra a feminin (nőies) energiákat erősíti, a mozgás jobbra a maszkulin (férfias) energiákat erősíti. Ha táncolsz akkor egy spirállá válsz. A Galaktikus Föderáció meglátogatta és megmutatta neki a Tejút Galaxist és a dupla fény spirált.



Amikor délután Isis-szel táncoltunk Laguna Beach-en, emlékeztetett minket arra, hogy mennyire fontos magunkba fókuszálni a táncunk alatt. Ne azt figyeljük, hogy a másik mit csinál és ne másoljuk a mozgásaikat, hanem érezzük belülről, hogy melyik az a mozdulat, amit megkíván a testünk, kövessük azt és tegyük meg. Különböző zenéket használt, időről időre megváltoztatta a ritmust és a tempót. Valóban fantasztikus megtapasztalásban volt részünk és ő is közöttünk táncolt, úgy mozgott mint a szél keresztül a szobán és segített nekünk megváltoztatni az ütemet és az energiát.

Ha elfogadjuk magunkat a táncban, akkor a testünk elkezd megváltozni

Ha táncolunk és elfogadjuk magunkat, amint a folyamatban vagyunk, a testünk varázslatos módon elkezd megváltozni. Ez olyasvalami, amit Cobra és Isis szeretnének, ha mindenki megértene. Isis elmagyarázza, hogy mindannyiunknak megvan a szépsége és az alakja. Amit most tennünk kell, az nem más, mint hogy megváltoztassuk magunkat azért, hogy meggyógyítsunk mindent.

Mi mindannyian egyediek vagyunk, és egyedi ajándékot tudunk adni. Egy egészséges női aspektus megnyilvánulása például a "nem versenyzés". Ha elfogadjuk magunkat, akkor nem kell irigynek és féltékenynek lennünk. Ha ezek szerint élünk és elfogadjuk a lehetőségünket erre, akkor együtt fogunk működni és támogatni fogjuk egymást.

A táncon keresztül meg tudjuk tanulni azt, hogy segítsük magunkat és pártfogoljuk egymást. Megtanulunk tisztelni másokat. Erről szól az Istennői energia: a tiszteletről és egymás támogatásáról. Amit valóban fontos megjegyezni, hogy akinek valódi kapcsolata van a Forrással, az nem tud irigy és féltékeny lenni. A tánc legyen a Szabadság Tánca, az Öröm Tánca.



Egy Új Társadalom van születőben

Egy Új Társadalom energiáit formáljuk éppen ezen a Bolygón. Az egyik ilyen energia az Együttműködés energiája, aztán itt van még a Tisztelet, a Támogatás és a Feltétel Nélküli Szeretet Energiája. Készen állsz erre? Ha ránézel egy másik emberre, akkor nézz rá tisztelettel. Ha nem tudod ezt megtenni, akkor még mindig szükséged van arra a belső munkára, hogy gyógyítsd és szeresd magadat.

Tanulj meg tisztelni másokat. Tiszteld és imádd a természet szépségét, az óceánt, a saját kreativitásodat, a táncodban eltöltött idődet és tiszteld a másik emberi lényt. Lásd meg benne az Isteni és Istennői szikrát. Mindezekért fogunk táncolni.

Könyörülettel kell lennünk minden más ember iránt. Ahogy megtanuljuk elfogadni és szeretni magunkat teljes egészében, rájövünk, hogy Isteni és Istennői részből vagyunk és meg fog nőni a képességünk, hogy együtt érzőbbek legyünk. Ha meggyógyítjuk a leggyengébb pontjainkat, akkor puhává, lággyá válunk.

Kifejlesztjük érzékenységüket, ami egy Fénylény valódi ereje. Ezért érdemes táncolnunk és gyógyulnunk, hogy megtapasztalhassuk ezt a gyengédséget, és azért is, hogy visszaszerezzük a kivételes erőnket és szenvedélyünket. Meg kell tanulnunk újra szenvedéllyel lángolni és könyörületet mutatni, ez bennünk van. Meg kell tanulnunk újból a Fény Örömét és újból tudnunk kell ünnepelni. Készüljünk elő Mindannyian erre a nagy Ünnepségre világszerte, ugyanis a Bolygó hamarosan szabad lesz. Legyünk mi azok, akik inspirálnak másokat is, hogy táncoljanak ezeken a partikon világszerte.



COBRA Portál a Bolygó Felszabadításáért Csoport 

Rózsa Rendje FB csoport 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.