2021. március 9., kedd

Buddhikus oszlop meditáció - 2021. március 10.-11. 20:00-kor

 Kedves Cobra Csoport! ❤ 🙂

Összeállította: MCCS

Az elkövetkező napokban folyamatosan támogatjuk a Fényerők munkáját különböző meditációkkal. Az Élet Virágát például 4 óránként végezzük, Cobra legutóbbi bejegyzésében is említette és Admin Nővérkém, Lakatosné Minya Ilona <3 készített hozzá egy külön bejegyzést is ide a csoportba, valamint a cobrarozsa blogra is felkerült az információ.
Most pedig Buddhikus oszlop kihelyezésére szeretnénk a segítségeteket kérni. Egyrészről egész Európára tesszük, ezenfelül pedig mindenki a saját lakóhelyén is elhelyezheti, bármilyen időpontban. Ha sikerült kihelyezni, akkor szívesen vesszük, ha a bejegyzés alatt kommentben jelzitek az adott helyszínt.
Mivel elég magas az anomálián belül a Kontigencia ( Véletlenszerűség) előfordulása, és ez befolyásolja az idővonalakat is, érdemes bizonyos időközönként megújítani ezeket a Buddhikus oszlopokat. Jelenleg a Plejádi Csillagtestvéreink használják ugyan az általuk kifejlesztett Szintrópikus egyenletet (kvantumfizikai vektoregyenlet, mely meghatározza az idő áramlását. Az idő egy vektor, mely az elsődleges anomália és a Forrás interakcióján keresztül alakult ki), de van benne olyan elem, mint pl. a Szabad Akarat, mely eléggé változó, vagy az is probléma, hogy felfedezték a visszafordíthatatlanságát ennek az idő folyamatnak. Ami egyszer megteremtődött, azt nem lehet eltávolítani. Irányítani tudják az idővonalakat a sötétből a Fényuniverzumba. Az idővonalak áramlása beleivódott az univerzum alapstruktúrájába. A sötét univerzum el fog párologni. Mikor? A kulcsemberek Szabad akarata fogja ezt gyorsítani, vagy lassítani, ahogy Cobra is említette a Tajvani Konferencián.
A Buddhikus oszlop egy igen különleges meditáció, ahol Metatron Arkangyal AN Fehér Tüzét használjuk.
A meditációt 2021. március 10-én és 11-én végezzük 20:00-kor. A magyar vezetett változat itt elérhető:


Az újak számára, akiket nagy szeretettel köszöntünk itt a csoportban, csatoljuk ebben a bejegyzésben a Buddhikus oszlopról és az AN Fehér Tüzéről szóló információkat, hogy ők is érthessék, miről is van szó. <3
Akkor jöjjön a Cobra által jelzett angol link magyar fordítása a Buddhikus oszlopról. ❤
Képeket is csatolunk a bejegyzéshez az oszlopról, valamint a meditációban hallható a Lélekcsillag csakra kifejezést lehet sokan nem ismerik, ehhez is mutatunk nektek feliratozott képet. Ezenkívül segítségképpen csatolunk egy képet a vizualizációhoz Európáról és az AN Fehér Tüzéről is.
Hálás köszönet a részvételért és a hozzájárulásotokért! 🙏🥰💗
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Az Álló örvény vagy Buddhikus oszlop
Az alábbi cikk a The Rainbow Bridge (A Szivárványhíd) könyvhöz kapcsolódó egyik Csoport tagjától származik.
Az eredeti cikk: http://soul1.org/buddhiccol.htm
Fordította: Libisch Etelka
A Buddhikus oszlop a Buddhikus tűz egy tartósan fennmaradó oszlopa, mely a planetáris hálózathoz kapcsolódik, és gyakorlatilag bárhol létrehozható – piacon, repülőtéren, színházban; rossz hírű helyeken, mint pl. börtönben, kórházban, szanatóriumban /idősek otthonában; a saját otthonodban, vagy bármely más nyilvános vagy privát helyen.
Az a funkciója, hogy folyamatosan megtisztítsa a helyet a negatív energiáktól.
A spirális örvénylő mozgáson alapul, mely minden anyagra jellemző, beleértve az atomot is, mely maga apró örvényekből áll. Akkora méretben készíthető, amekkora csak szükséges.
Szerkezetének összetevői:
1. Egy ötágú csillag, melyet gyakran a Világ-tanító Csillagának neveznek, a Bodhiszattvának / Krisztusnak (ötágú csillag)
2. A buddhikus szubsztancia szála a Buddhikus síkon lévő Nagy Dévától (Angyaltól), mely mélyen a Földbe van lehorgonyozva.
3. Az atomikus alsík anyaga forgó mozgást végezve, tornádószerűen összetömörítve, e szál köré összpontosítva, mely hegyével a Csillaghoz kapcsolódik.
A lehorgonyzott Buddhikus szál körül a tanítvány (aki a meditációt végzi – a szerk.) a Buddhikus sík nagy Dévájával közreműködve létrehoz egy hatalmas és erős örvényt, melynek hegye az Ötágú Csillaghoz kapcsolódik, és a széles vége a felszínen nyugszik, mint egy fejjel lefelé forgó csúcs, amint az a fenti képen látszik.
Azon nem kell aggódnod, hogy hogy indítsd be az álló örvény forgását. A Dévák nagyon jól ismerik ezt a gondolatformát, és automatikusan megpörgetik a megfelelő irányba, a te útmutatásod nélkül.
Azonban a következő információ az örvény forgásáról azoknak szól, akik kíváncsiak erre.
Föntről nézve lefelé, a forgás iránya ebben az esetben valószínűleg az óramutató járásával ellentétes lesz.
Bizonyos esetekben a csillag helyet változtat, leszáll a földbe és vissza föl, vagy pedig a felszínen nyugszik. Az utóbbi esetben az örvény csúcsa lent lesz, és a forgás föntről nézve valószínűleg az óramutató járásával megegyező. A negatív hulladék (negatív energia, blokk, entitás) bármely esetben be- és felszívódik az örvénybe, és elhamvad a Csillagban az örvény csúcsán. Ezek az örvények stabil szerkezetek és fennmaradnak minden további intézkedés nélkül, mint állandó „tisztító állomások”. A céljuk az asztrális sík megtisztítása.
Minthogy a Buddhikus Tűz oszlopai és a lehorgonyzó örvény már a planetáris háló részei, a tanítványnak inkább egy meglévő örvény áthelyezése a célja, mintsem egy új létrehozása. Tehát mikor azt mondjuk, hogy építünk egy Buddhikus oszlopot egy bizonyos helyen, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy áthelyezünk egyet, vagy akár növeljük vagy csökkentjük a méretét. Ehhez csupán a Buddhikus Sík Nagy Dévájának a közreműködése kell.
Ha egyedül horgonyzol le egy Buddhikus oszlopot és nem csoportban végzitek, akkor a központi energiacsatornádnak teljesen nyitottnak kell lennie, mert a Buddhikus szál, melyet használni fogsz, a csatornádon megy keresztül. Ez a feltétel nem érvényesül csoportos létrehozás esetén.
Hogy kell „felépíteni” egy Buddhikus Oszlopot
1. Mondd a Lélekmantrát, és kapcsold össze a Lélekcsillag csakrádat a csoport többi tagjáéval vagy más csoportokéval.
Lélekmantra: "Én vagyok a Lélek
Isteni Fény vagyok
Isteni Akarat vagyok
Isteni Szeretet vagyok
Önmagam, (mint lélek) által meghatározott tervezés vagyok.”
2. Mondd: "Mint a személyiség, mely feloldódott a Lélekben és mint a személyes ént magába fogadó Lélek, én/mi megidézzük az Egyet. Mint az Egy, mely az Egy fehér fényében központosul, én/mi összekapcsolódunk a Buddhikus Sík Nagy Dévájával.
A Déva közreműködésével én/mi behúzzuk a planetáris hálót ebbe az intézménybe vagy helyre az álló, tisztító örvénnyel a Világ Tanító vagy Krisztus Ötágú Csillaga alatt.”
Helyezd el a Csillagot a hely fölé. Tarts szünetet addig, amíg elhelyezed. A Buddhikus sík Nagy Dévájának segítségével a Buddhikus szubsztancia egy szála fog leszállni az Ötágú Csillagon keresztül, és mélyen le a Földbe, ahol le van horgonyozva a hálóba.
A vörös vagy a zöld szín energiái megjelenhetnek, hogy segítsenek a Buddhikus szálat lehorgonyozni. Ha ez megtörténik és felismered, segíthetsz a kívánt szín energiájának behívásával.
3. Képzelj el egy forgó álló energiaörvényt a Buddhikus oszlop körül, mint ami a fenti képen van, mely átalakít bármilyen alacsony rezgést és fölemeli azt az Ötágú Csillagba, hogy átalakuljon.
4. Képzeld el, hogy az újonnan létrehozott Buddhikus Oszlop kapcsolódik a hálóhoz úgy, hogy fénysugarak indulnak az új oszlop Ötágú Csillagából a planetáris háló többi Buddhikus Oszlopának csillagához.
5. Ha a gondolatforma létrejött és a Dévák beindították, többé nem kell foglalkoznod vele. Ahogy korábban említettük, a Buddhikus oszlopok stabil szerkezetek és fennmaradnak, minden további intézkedés nélkül, mint állandó „tisztító állomások”.
Christan Hummel a Szivárványhíd Prototípus Csoport tagja volt, ahol mind ő, mind én (Ronald B. Tiggle – a szerk.) megtanultuk, hogy hogy kell Buddhikus oszlopokat felépíteni.
A weboldalán leírja, hogy hogy kell Buddhikus oszlopot felépíteni, továbbá néhányat azon csoportprojektek közül is, amelyekben részt vettünk a Szivárványhíd Prototípus Csoport tagjaiként.
Az egyik ilyen projekt a Dévákkal közreműködve a Szent András törésvonal stabilizálása.
Ha mi, emberek megtanulunk együttműködni a Dévákkal /Angyalokkal, akkor nagyszerű tetteket tudunk véghezvinni.
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Az AN Fehér tüze - ATVOR Projekt

A Buddhikus oszlop meditációban az AN Fehér tüzét használjuk a tisztításhoz, amiről van egy nagyon jó kis cikk és szeretnénk nektek megmutatni segítségképpen.
Az írás Untwine blogjáról való, eredeti angolul itt:
http://recreatingbalance1.blogspot.com/.../white-fire-of...
A bejegyzés megtalálható a cobrarozsa blogon, 2017. október 11-i dátummal. 🙂

Az AN Fehér tüze
Mostanában, meditációim során (miközben azt a beavatás sugarat használtam, amit Cobra adott át nekünk a konferenciáin), azt éreztem, hogy egy erős fehér tűz vesz körbe és azt közölték velem, hogy ez az AN megvalósulása. Azt figyeltem meg, hogy ez a fehér tűz behívható és ugyanolyan módon használható, mint az Ibolyaláng.
Cobra megerősítette, hogy ez egy „nagyszerű okkult titok” és hogy „Metatron arkangyal az AN Fehér tüzének megtestesítője, miként Zadkiel arkangyal az Ibolyalángé”.
Az AN Fehér tüze alapjában véve aktiválja az AN átalakítást.
„Az AN átalakítás a Fény továbbításának közvetlen rendszere, ami kikerüli a véletlenszerűség szűrőit, ezért teljes spektrumban sugározza a Fényt lefelé az egyes síkokra. Ez lehetővé teszi, hogy az Isteni Szándékot a Fény által továbbítsa a legsűrűbb síkok felé is, úgy hogy közben átformál és gyógyít, és újra összekapcsol minden valóságot az Eggyel. Az AN átalakítási rendszer folyamatosan változtatja át az Univerzumot olyan valósággá, ahol az Egy ismét teljes erejével rendelkezik. Ha az átalakítás teljes és kész lesz, akkor a Világegyetem az Egy pontos tükörképe lesz.”
Felsőbb Énünk a Forrás, az Egy aspektusa. A Felsőbb Én indít be mindent, amik valójában vagyunk e létezés minden síkján. Ezek az impulzusok és inspirációk a magasabb spirituális síkokról érkeznek, keresztülhaladva a mentál-, asztrál-, éter-, plazma- és végül a fizikai testen keresztül.
Ahogy azonban egyre lejjebb haladunk az egyes síkokon, fokozatosan egyre több anomália/véletlenszerűség tapasztalható meg, különösen ezen a bolygón. Ez egyfajta anomáliát teremt a személyiségben (amely az alacsonyabb síkokon lévő testekből épül fel: fizikai, plazma, éter-, asztrál- és mentáltest) valamint negatív mintákat, traumákat… Ezek az anomáliák megakadályozzák és megszűrik a Felsőbb Énünktől érkező Fény áramlását.
Az AN Fehér tüze elégeti ezeket az anomáliákat és Fénnyé alakítja őket és fokozatosan javítja minden testünk Fényvezető képességét.
Ez a folyamat addig tisztítja és alakítja át alacsonyabb síkon lévő testeinket, amíg a Felsőbb Énünk tiszta vezetőivé válnak és végül egybeolvadnak vele. Ez a folyamat vezet a Felemelkedéshez.
Bármilyen módon behívhatod az AN Fehér tüzét, ahogy érzed, ugyanúgy, mint amikor az Ibolyalánggal dolgozol. Például ezeket a szavakat is mondhatod:
„Itt és most behívom az AN Fehér tüzét, hogy teljesen alakítsa át egész lényemet és adja át a Fénynek”
Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy fényes, magas frekvenciájú tüzet, amely benned és körülötted és összekapcsol téged Metatron arkangyallal.
Cobra is elmagyarázta, hogy a Fényerők fejlett technológiái, melyeket a sötét technológiák eltávolítására - mint pl. a toplet bombák - és a galaxisban lévő elsődleges anomália átalakítására használnak, ugyancsak az AN átalakításon alapulnak.
Ezért az AN Fehér tüzét meditációk során is alkalmazhatjuk, főleg a csoportos meditációknál, hogy segítsünk a Fényerőknek megtisztítani a Naprendszert.
A Fény győzelme!










Képek:
  1. 1. Lélekcsillag Csakra elhelyezkedése
  2. 2. Buddhikus oszlop
  3. 3. Vizualizációs segítség: Európa
  4. 4. Metatron Arkangyal AN Fehér Tüze



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.