2021. március 26., péntek

Technológia - Cobra interjúrészletek 2.rész

A bejegyzés 1.része itt olvasható:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2021/02/technologia-cobra-interjureszletek-1.html

Eredeti angolul itt: 

http://esaccoalition.org/matrix-faq/

Fordította: MCCS

KLÓNOZÁS

Lynn: Vannak más emberek, akik esetleg klónként működhetnek?

COBRA: Lényegében vannak klónok, amelyeket bizonyos helyeken tartalékként hoznak létre, de az emberek, a politikusok valódi emberek, és nem klónok. Ők nagy valószínűséggel humanoid testbe inkarnálódott drákó eredetű entitások. (Köszönöm.)

Lynn: Cobra, felolvasok egy hosszú kommentet, amely kérdéseket tartalmaz. A türelmedet kérem.

COBRA - Igen, de ha azt akarod, hogy válaszoljak a kérdésekre, akkor egyesével kell végigmenned rajtuk. (Úgy lesz).

Lynn: Ez a személy a következőket állítja: Egy bizalmas barát jött hozzám a következő információkkal, és lesz egy YouTube videó az interjúnk átiratának linkjén, amire az emberek hivatkozhatnak, ha több információra van szükségük.

https://www.youtube.com/watch?v=X6v8Kpflr9E

Figyelj oda 10,5 percnél. Azt állítja, hogy nem emberi lények adták át a Katonai Ipari Földönkívüli Komplexum (Military Industrial Extraterrestrial Complex, M.I.E.C.) embertechnológiáját, amivel a lelket el lehet távolítani, át lehet helyezni egy másik testbe, majd a régi testet megölik. Ez egy okkultista mágia-technológiával történik, amit lélekátvitelnek neveznek. Most tehát lényegében az amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal (NSA) le tudja tölteni a memóriádat és az érzelmeidet egy számítógépbe, majd át tudja helyezni egy új klónba. Ez az ember azt állítja, hogy amikor egy szertartást végzett a Teremtő Földanyával, akkor az megmutatta neki, hogy mit tesznek AZ ÖSSZES EMBERREL, AMIKOR MÉG KICSIK, FIATALOK ÉS TISZTÁK. Megmutatták neki, hogy a sötét erők hogyan vették ki a lelkünket, és hogy komoly fiziológiai ellenőrzés mellett hogyan manipulálták a lélek nélküli testünket. Ezek az entitások mindannyiunkat kompromittáltak, akár el akarjuk hinni, akár nem. Csak azért, mert elvették a lelkünket, az nem jelentette azt, hogy gonosz dolgokat tettünk. Ez a beleegyezésünk nélkül történt, nagyon-nagyon kicsi gyermekkorunkban. Amikor „felébredünk”, és végre a járatlanabb útra lépünk, akkor ismét helyrejövünk. A Nemzetbiztonsági Hivatal földönkívüli technológiát kapott, és most képesek vagyunk saját magunk lélek nélküli klónjait létrehozni, és ezt az állítást a fenti videóban is elismerik. Majd ez a személy hozzáteszi: „Megmutatták nekem, hogy ez az igazság, és 100%-osan kiállok mellette."

COBRA: Nagy részével egyetértek. Vannak dolgok viszont, amelyek nem pontosan úgy történnek, ahogy az emberek állították. Igen, a cabal régóta rendelkezik a lélek egyik testből egy másik testbe történő átviteléhez szükséges technológiával. Tömegesen történt ilyen az 1996-os arkhón inváziótól kezdve. Nagy mértékben zajlott, most már jóval kevésbé. A memóriát, a lélek esszenciáját nem tárolják egy számítógépen. Fel tudják térképezni az agyat, és az agyban lévő memóriakapcsolatokat, így egy, mondjuk úgy, hogy "dinamikus fotóval" rendelkeznek az ember belső történéseiről. Ez nem jelenti azt, hogy megragadják az esszenciát (a lényegét). A lélekkel rendelkező személy esszenciáját mindig ki lehet szabadítani, fel lehet szabadítani. Nem számít, hogy mit tesznek, nem tudják megállítani ezt a folyamatot. A Fényerők, különösen az Ellenállási Mozgalom tevékenységeinek köszönhetően ez már nem történik meg olyan sokszor, már majdnem nullára csökkent.

Lynn: Köszönöm a választ Cobra. Egy kapcsolódó téma, hogyan lehet a klónt és annak szándékát azonosítani?

COBRA: Ha egy lélek nélküli klónról van szó, akkor érezheted a mechanikus mesterséges energiát, és nem lenne élőlények közötti interakció. Ha olyan lélekről van szó, amelyet technológia segítségével egy klóntestbe kényszerítettek, akkor nagyon nehezen tudod megkülönböztetni őket.

Lynn: Ha mindez pontos, akkor van-e jogi és erkölcsi felelősségünk mindazon számos klón felé, amelyek ma itt járnak és élnek közöttünk a bolygónk felszínén?

COBRA: Pontosítanod kellene ezt a kérdést.

Lynn: Én ezt egy ember szemszögéből nézem. Van-e bármilyen erkölcsi vagy jogi felelősségünk, amikor ezekkel a klónozott lényekkel folytatunk interakciókat?

COBRA: Ha van a klónozott testben egy lélek, az ugyanolyan, mint a testben leszületett lélek. Valójában nincs különbség. Ha egy lélek nélküli klónról beszélünk, az Esemény után minden lélek nélküli klón el lesz távolítva a bolygó felszínéről, mert számukra nem az a legmagasabb cél, hogy itt létezzenek.

Lynn: Nos, ez nagyon megkönnyítené az emberek helyzetét. Köszönöm.


Lynn: 
Hogyan definiálnád a klónozást?

COBRA: A klónozás egy olyan folyamat, ahol a DNS reprodukciójával és a DNS manipulálásával létre lehet hozni egy adott élőlény pontos genetikai másolatát oly módon, hogy azzal a régi, eredeti továbbfejlesztett változatát lehet létrehozni. Szóval a klón mindkettő, az eredeti pontos másolata és továbbfejlesztett másolata is egyben.

Lynn: Vannak a klónoknak normál „érzéseik”, mint például „kíváncsiság” és „aggodalom”, mint ahogy a „normális” embereknek?

COBRA: A klónok nem sokban különböznek a „normál” emberektől, mert a klónozott testbe lelket kell helyezni, így a lélek nélküli klónozott test csak egy darab rossz hús. A klónt lélekkel kell ellátni, úgy, hogy a testbe egy lelket, egy élő lényt teszünk.

Lynn: A klónozás negatív vagy pozitív dolog?

COBRA: Ez a mögöttes szándéktól függ. Lehet mindkettő.

Lynn: Van a klónoknak lelke?

COBRA: Az előbb válaszoltam erre a kérdésre.

Lynn: Mi az a mesterséges lélek?

COBRA: Mesterséges lélek nem létezik. Az utóbbi időben sok félelmen alapuló anyag terjedt el a mesterséges intelligenciáról (AI). A mesterséges intelligencia valójában nem létezik. Az csak egy számítógépes program, amit mindig egy meghatározott szinten kell működtetnie egy élő tudatos entitásnak. Tehát a mesterséges intelligencia valójában olyan kifejezés, ami egy ellentmondás.

Lynn: Beültethető egy „valódi” emberi lélek a technológia kényszerítésével egy klónba?

COBRA: Nem csak egy lelket ültetnek be, hanem a személyiséget ültetik be. Különféle energiatesteket lehet beültetni, és sajnos a fizikai testet is be lehet ültetni.

Lynn: Mennyi a klónok átlagos élettartama?

COBRA: A klón minőségétől függ, de nem rosszabb a bolygó felszínén lévő lények minőségénél.

Lynn: Rámutatnál egy lélekkel rendelkező normál ember és egy lélek nélküli klón közötti fő pszichológiai, fizikai és szellemi különbségekre?

COBRA: Nincs olyan, hogy lélek nélküli klón. A testbe mindig bele kell tenni egy lélekkel rendelkező lényt. Amit az emberek lélek nélküli klónoknak neveznek, azok valójában robot lények, amelyeket már eltávolítottak a bolygó felszínéről és a bolygó felszíne alól.

Lynn: Rendben. Köszönöm. Mivel a szervátültetés technológiája manapság annyira fejlett, miért nem ültetnek át egy klónba egy „agyat" vagy egy „szívet", hogy így hosszabbítsák meg valakinek az életettartamát?

COBRA: Ez a fejlett orvostudomány révén természetesen lehetséges, de még ez is feleslegessé vált, mert a bolygó felszíne alatt olyan replikátoraink vannak, amelyek valóban képesek újranöveszteni az eredeti szervet annak tökéletes állapotában.

Lynn: Hűha! Ha mondjuk egy agyról lenne szó, akkor az aggyal a memóriát is visszakapnánk?

COBRA - A memória egy magasabb szinten nem kapcsolódik az agyhoz. A memóriát a lélektest tárolja. Az agy csupán továbbítja a memóriát a lélektestből a fizikai testbe. Tehát a lélektestben a memória mindig teljes (mindenre emlékszünk). És természetesen újranöveszthetjük az agyat, hogy újra összekapcsoljuk a fizikai testet az adott memóriával.

Rob: Van itt egy kérdés a klónokkal kapcsolatban. Az interjú előtt beszélgettünk erről egy kicsit. Ezt elég érdekesnek találtam. Úgy gondoltam, hogy ez érdekelheti az embereket. Beszélnél a klónozás folyamatáról? Van egy lélekkel rendelkező entitásunk, amely beköltözik egy testbe. Mi történik . . . , ha mondjuk, beköltöznek és készítenek három különféle klónt? Ezeket a klónokat jégre teszik, és csak egy lehetőségre várnak, hogy George Bush-t megöljék, majd a lelkét egy másik klóntestbe kényszerítsék, vagy valójában több test is működik, és ha igen, akkor ugyanaz a lélek működteti ezeket a testeket?

COBRA: Az esetek túlnyomó többségében lényegében egy lélek. Van néhány kivétel, de rendkívül ritka. Az esetek döntő többségében a lélek egy testben lakozik. Ha ezt a George Bush-példát vesszük alapul, akkor, ha megölik, az arkhónok elkapják az éteri síkon. Az éteri síkon elszállítják a Long Island-i létesítménybe, majd erős mágneses mezőkkel kezelik, és a számára kiválasztott klóntestbe helyezik. Azon a helyen ébredne fel, és aztán visszaszállítják oda, ahol eredetileg tartózkodott.

Rob: Tehát ilyenkor, amikor egy lényt látsz, aki George Bush, akkor lehetséges, hogy az egy működőképes klón, és nincs benne George Bush lelke? Ha igen, akkor hogyan működik ez a lény, ez a klón?

COBRA - Oké. Voltak olyanok, amiket az emberek klónbotoknak hívnak, ezek klónozott robotok (innen a rövidítés: klónbot), amelyekben nincs lélek. Ezeket az entitásokat már régen eltakarították a bolygó felszínéről. Amik még mindig léteznek a klónokon kívül, azok a hasonmások. Ezek olyan lények, akik úgy néznek ki, mint például George Bush, és általában olyan helyeken jelennek meg, amelyek biztonsági szempontból kockázatot jelentenek George Bush klónja számára.

Alexandra: És mi van a klónozással? Beszéltél már a klónozásról egy másik interjúban vagy még nem? Nem tudtam mindent követni.

C: Egy kicsit, egy kicsit igen. Mindent el tudok róla magyarázni. Valójában sok klónozás történt. A cabal rendelkezett ezzel a technológiával, de az Ellenállási Mozgalom eltörölte ezt a technológiát. A cabal senkit nem tudott klónozni az elmúlt 5 évben. Tehát már senkinek a klónja nincs jelen többé.

V: Tehát az összes klónt megsemmisítették?

C: Igen.

A: Tudom, hogy ez problémákat okozott. Több Fehér Lovaggal is találkoztam személyesen, és azt mondták, hogy jó nagy káoszt okozott. Ez még az 1990-es évek végén és a 2000-es évek elején volt.

C: Ó, igen, egy bizonyos ponton probléma volt, de teljesen kiiktatták.


AZ ESEMÉNY UTÁN

Angel Eyes: Oké. Van néhány kérdésem a pénzügyi (technológiai) csoporttól: Gondolod, hogy a legfontosabb technológiai változás az Esemény után lesz?

COBRA: Igen.

REPLIKÁTOROK

Rob: Valaki azt mondja, hogy egy replikátorról beszéltél, és sokan olyanokat mondanak, hogy „Replikátor? Csodásan hangzik!” Tudnál beszélni arról, hogy mi ez, és mit tud replikálni? Vannak méretbeli korlátozások? Kifejtenéd ezt bővebben? Ha jól értem, ezt a vénusziak használják, élelem és esetleg más dolgok előállítására. Tudnak tönkrement részeket is replikálni a hajóikhoz? Mi az a replikátor? Hogyan használják a galaxisban? Mi hogyan fogjuk tudni használni?

COBRA: A replikátor egy gép, amely az éteri síkot fizikai anyaggá alakítja. Tehát az éteri síkon van egy tervrajzunk a tárgyról. Tulajdonképpen megtervezheted a számítógépet egy grafikus tervezőprogrammal, és létrehozhatsz egy mintát az éteri síkon, majd megnyomsz egy gombot, és az egész materializálódik a fizikai síkon. Ez az éteri anyag fizikai anyagba történő átalakításának nagyon egyszerű fizikai folyamata, és ugyanezt a technológiát alkalmazzák egy anyahajó vagy hajó éteriből fizikaiba történő materializálása vagy dematerializálása során is, a valóságunkból ki- és belépés során. És lényegében bármit manifesztálhatunk az éteri anyagból, amit csak szeretnénk. Tehát egy bizonyos ponton túl, mire az emberek belül meggyógyultak és eléggé megtisztultak ahhoz, hogy ne éljenek vissza ezzel a technológiával, akkor már nem lesznek korlátok.



Rob - Oké. Ez bennem személy szerint egy érdekes kérdést vet fel. Vannak térképeink minden ilyen éteri dologról? Dr. Frank többször járt a hajók fedélzetén, és megkérdezték tőle, hogy "Mit szeretnél vacsorára?". Ő azt mondta, hogy "Spaghettit és húsgombócot". Megkérdeztem tőle, hogy "Ez egy állat? Honnan származik?" Azt válaszolta, hogy "Nem, úgy replikálják". Viszont olyan, mint a mesterséges növényi fehérje. Ugyanolyan az íze. Honnan veszik az éteri öntőmintát, hogy úgy mondjam? Egyszerűen az Akasha Krónikából férnek hozzá, vagy vannak fájljaik az ilyesmikről?

COBRA - Ez olyan, mint egy számítógépes program, amely meghatározza a molekulaszerkezetet, az atomszerkezetet, az elemek kémiai arányát és a tárgy alakját, méretét, textúráját, a fizikai tulajdonságait, majd ezeket a dolgokat manifesztálják a fizikai síkon.


U: Amikor replikátort használunk, például paradicsomot készítünk, mindig ugyanolyan paradicsomot kapunk, vagy változót, mint a természetben?

C: Alapvetően a replikátoron belül van egy bizonyos rögzített felvétel arról, amit le fog másolni, és a felvétel pontos másolatát fogja elkészíteni, tehát ugyanannak a tárgynak a másolata lesz.

U: Oké, szóval mindig ugyanaz a paradicsom lesz?

C: Igen, hacsak meg nem változtatod a felvételt, ez olyan, mint egy fénymásoló gép. Ki kell cserélned az eredetit, hogy különböző másolatokat kapj.

U: Oké, szóval könnyű kicserélni az eredetit?

C: Igen, nagyon egyszerű.

U: Számomra úgy tűnik, hogy a [külső] technológia mindig halvány másolata a bennünk lévő technológiának, mint a telefon és a telepátia esetén. Gondolod, hogy fennáll annak a kockázata, hogy a túl sok technológia elvonja az embereket a belső forrásuktól?

C: Igen, lennie kell egy egyensúlynak a spirituális fejlődés és a technológiai fejlődés között. A fejlettebb fajok mindig fenntartják ezt az egyensúlyt.

U: És egyetértesz abban, hogy végül az összes technológia eltűnik majd, mert belül minden megvan bennünk? Hogy ez ideiglenes megoldás, mert olyan sok problémánk van?

C: Igen, el fog tűnni, de még messze vagyunk ettől a stádiumtól.

Rob - Valaki azt kérdezte, hogy említetted, hogy a replikátor képes olyan ételeket reprodukálni, mint a paradicsom, amely egy élő dolog. Tehát arra kíváncsi, hogy le tudsz-e másolni egy élő teremtményt. Tudjuk, hogy ott van nekünk a klónozás, de létezik olyan replikátor technológia, amely képes erre?

COBRA - A replikátor tulajdonképpen azt csinálja, hogy replikál egy paradicsomot, amely már nem él. Ez nem egy növény. Ez az a része, amely már nem élő. A replikátor létrehozhat egy testet, de ebbe a testbe egy élő anyagnak kell belépnie, és igen, a Fényerőknek van olyan technológiájuk, amely ezt megvalósíthatja. Tehát például, ha szükséged van egy új testre, akkor a replikátor új testet hoz létre számodra, majd egy bizonyos technológiával belépsz abba a testbe, mint lélek, amely lehetővé teszi, hogy a rezgési frekvenciádat ehhez a másik testhez igazítsd.


TELEPORTÁLÁS

Rob - Van itt egy kérdés - képesek leszünk-e teleportálni az esemény után? Én azt mondom, igen, természetesen, szerintem. Az a kérdés, hogy szerinted milyen hamar ... azt hiszem, nevezhetnénk mini csillagkapu technológiának ..., ez mikor lesz elérhető a nagyközönség számára?

COBRA - Ez még eltart egy ideig. Ennek az első kapcsolatfelvétel után egy bizonyos idő elteltével kell megtörténnie.



Rob - Andrew Basaigo (www.projectpegasus.net), aki részt vett a konferenciámon, beszélt arról az időről, amelyet még az 1970-es években töltött a kormány időutazó projektjében, és főleg az "ugrószoba" (jump room - teleportációs kamra) technológiával foglalkozott. Jelentkezett nála pár fizikai mellékhatás. Szerintem a kormány technológiájának valószínűleg van némi ... gondolom nevezhetnénk így ... rendszerhibája, amiért nem ez a szállítás legbiztonságosabb vagy legjobb módja. Ez pontos így?

COBRA-Igen. 

Rob-Természetesen a földönkívüliek rendelkeznek ennek részletes leírásával. A fizikai síkon ez a teleportálás olyasmi, mint egy újfajta technológia a Föderáció számára?

COBRA-Nem, természetesen nem.

Rob-Oké. Mivel az volt a benyomásom, hogy a teleportációs technológia egyes részei - mint a kis ajtó keretek, amiken keresztül átlépsz és mész - új lehet. De már régóta, több ezer éve rendelkeznek az ilyen típusú technológiával. 

COBRA-Igen.

Rob-Vagy akár évmilliók óta.


FELEMELKEDÉSI KAMRÁK

Rob - Sok ember, mint Dolores Cannon, akik meglehetősen pontosak, és az összes prófécia beszélt a Föld tengelyének elmozdulásáról - amely nagy felfordulást okoz a felszínen élők körében. Korábban már beszéltünk erről, hogy egyre jobban benne vagyunk az esemény utáni jövőbeli lehetőségekben, amikor a felszíni emberi lakosság ... már túl lesz az "ismerd meg a földönkívülieket" szakaszon, miután az előző század véget ért. Ez az esemény már megtörtént. Az emberek tudni akarják, hogy ez a fajta póluseltolódás és a Föld változásai még mindig egy jövőbeli napra datálhatók? Minden egyensúlyban van? Lesznek közülünk olyanok, akiket elvisznek a Belső Földbe a felemelkedés-jellegű kamrákba?

COBRA - Oké - a fizikai pólusok eltolódásáról szóló információk titkosak, így azok ebben az időszakban még nem lesznek nyilvánosságra hozva. A kérdés második felére tudok válaszolni. Igen, az Esemény után bizonyos embereket elvisznek majd a föld alá, az Agarthai hálózatba. Igen, bizonyos idő után az embereket elviszik a felemelkedési kamrákba.

Rob - Rendben, ez lehetőleg rögtön az Esemény után lesz.

COBRA - Nem rögtön az Esemény után, de nem sokkal az Esemény után.

Alexandra: Rendben. Visszatérve a felemelkedési kamrákra - beszéltél róluk a konferenciáidon -, amik gyógyítják és segítik az emberiséget. Az egyik kérdező arra lenne kíváncsi, hogy a Fénymunkásoknak miért kellene kamrák segítségével keresztülmenniük a felemelkedésen?

COBRA: Mert a felemelkedés egy hatalmas ugrás a tudatosságban, és egy emberi lény ezt nem tudja egyedül megtenni a fejlettebb Fényerők segítsége nélkül. Próbálj meg vízen járni, és nézd meg, sikerül-e.

Alexandra: Jó érv, rendben. Ez egy jó magyarázat. Vagy sétálj keresztül egy falon.

COBRA: Igen, például. Mert akkor lényegében meg tudod majd tenni.

Alexandra: Ó, te jó Ég! Hallod ezt?


ALEXANDRA: Ez nagyon izgalmas. Egy ember arról kérdezett, hogy a kamrákon áthaladó teljes tudatosságunk majd valahol Agarthában bukkan fel? Te egyetértesz ezzel? És tényleg 3 napba telik majd ezekben a kamrákban, hogy a teljes tudatosságunkat visszanyerjük, vagy nem?

COBRA: Nagyon sok dezinformáció jelent meg a kamrákról, a félelem és a félretájékoztatás azt mondja, hogy a kamrák nem a Fénytől valók. Valójában ezek a kamrák nagyon fejlett fénytechnológiát, organikus, integrált technológiákat képviselnek, amelyek segítenek, hogy a teljes tudatosságunkhoz hozzáférjünk. Ezeket a kamrákat fokozatosan fogják bemutatni a felszíni lakosságnak egy meghatározott időpontban, az Esemény körül. Azt mondanám, hogy az első kapcsolatfelvétel idején. Egyénileg alkalmazzák majd azokon a fejlett Fénymunkásokon, akik készen állnak rá az Első Kapcsolatfelvétel előtt, de az Esemény után, az Első Kapcsolatfelvétel után már nagy tömegeken is, és ahogy majd egyre jobban belemegyünk a felemelkedés teljes folyamatába.

ALEXANDRA: Oké. Azta! Ez annyira izgalmas!

COBRA: Ó, igen, már majdnem ott vagyunk.

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.