2021. március 9., kedd

Élet Virága meditáció

Drága Fénymunkások, Fényharcosok és Csillagmagok!

Összeállította: MCCS

💓💓
Most, hogy egyre közelebb kerülünk a végső áttörés pillanatához, a másik oldal is bevet minden létező technikát, hogy lassítsa a Fény teljes győzelmét. A korlátozások és intézkedések miatt egyre több ember fél, tele van aggodalommal, frusztrált és kétségbeesett. Ezek az érzések pedig ugyanúgy feltöltődnek a planetáris energiarácsba, mint a mi pozitív jövőképről alkotott megerősítő gondolataink.
Ezért nekünk, a Földön élő tudatosabb embereknek-Csillagmagoknak kell ezt a diszharmonikus energiát kiegyensúlyoznunk. Nagy felelősség ez, de leszületésünkkor ezt a nehéz, de felemelő feladatot vállaltuk. Azt vállaltuk, hogy részt veszünk egy szebb világ megteremtésében, és segítjük az embereket eljuttatni az Aranykorba. Azt vállaltuk, hogy együtt működünk a Fényerőkkel, és hozzájárulunk a Föld bolygó felszabadításához.
A fizikai síkon élő emberek kezében az egyik leghatékonyabb eszköz, a meditáció.
Ezért az elkövetkezendő időszakban, az Eseményig nagyon sok meditációs felhívást fogtok látni a csoportokban, hogy a Fényerőkkel együttműködve minél hamarabb megtörténjen a Fény teljes győzelme.
Mindenkire szükség van, hiszen nagyon sok ember negatív gondolata jut most az energiarácsba, ezért minden meditáló ember pozitív gondolata hatalmas hozzájárulás a végső győzelemhez.
Első körben szeretnénk felhívni a figyelmeteket a 4 óránként végzett Élet virága (szivárvány színű) meditációra, melyhez csatlakozzatok amikor csak tudtok.
Ezen kívül minden nap plusz meditációkat is fogunk hozni a csoportokba, hogy egy időben, a lehető legnagyobb fókusszal a legpozitívabb hatást érjük el, és minél hamarabb vége legyen ennek a végidő őrületnek.
Cobra: "A Fényerők azt kommunikálták, hogy elérkezett az ideje annak, hogy elkezdjük a planetáris energiarácsot a sötétek kezéből kivenni és átvegyük azt újra, a mi kezünkbe. Ezért azt kérik mindenkitől, -aki vezettetést érez-, hogy olyan gyakran végezze el az 'Élet virága' meditációt a bolygóért, amilyen gyakran csak lehetséges:
Mi naponta 4 óránként végezzük ezt a meditációt és folytatjuk egészen az Eseményig"
A meditációt magyar idő szerint az alábbi időpontokban végezzük:
Téli időszámítás szerint: 1, 5, 9, 13, 17, és 21 órakor.
Nyári időszámítás szerint: 2, 6, 10, 14, 18, és 22 órakor.


És még néhány gondolat Cobrától, hogy jobban rálássatok arra, hogy a bolygó rácsa milyen állapotban van. Ezeket a gondolatokat a Cobrarozsa blogspot 2020.12.15-i bejegyzésben is megtaláljátok az Élet virága Projekt bejegyzésben:
"A fő anomália az elsődleges anomáliának a kvantumhabban lévő kvantum hullámfüggvényének minden lehetséges, még nem manifesztálódott kombinációiból/zavarjaiból áll.
A Föld bolygó felszínéhez közeli sötét, anomáliás plazmát a sötét erők trapéz-szerű nem harmonikus geometriai alakzatok és eltorzult nem euklidészi geometriák alapján rendezték el.
A sötét erők egyik fő okkultistája, Michael Aquino kifejlesztett egy rituálét, melyet „a 9 szög ceremóniájának” hívnak, hogy érvényesítse a trapézszerű nem-szakrális geometriákat a negatív okkult rituálékban és ezt a rituálét a sötét erők széles körben alkalmazzák 1970 óta.
A nem-szakrális geometriák hálója a Mátrix felépítésének alapja, amely körbeveszi a bolygót.
A nem-szakrális geometriák ellenszere az Élet Virága.
A Fényerők arra kérnek most mindenkit, hogy használja az Élet Virága szakrális geometriát amennyire csak lehetséges."
Csináljatok matricákat és ragasszátok ki ahová csak vezettetést éreztek. Tegyétek olyan helyre, melynek érzitek, hogy gyógyulásra van szüksége.


További idézet a cikkből:
„A Kozmikus Központi Faj egy multidimenzionális Élet Virága rácsot hozott létre szerte a Naprendszerben, amely a holdpályától a heliopauzáig terjed ki. Ez a rács egy átviteli pufferként fog szolgálni a közelgő szuperhullám számára.
Az Élet Virága a tér-idő kontinuum alapvető szakrális geometriája.”
És további idézet a cikkből, a teljes kép megértése érdekében:
„Az elmúlt néhány millió év alatt zajló galaktikus háborúk alatt a drakonidák sok egzotikus technológiát gyűjtöttek össze azokról a bolygókról, melyeket leigáztak, és szuperfegyverekké alakították őket.
A Mjölnir hadművelet egyik aspektusa ezeknek a szuperfegyvereknek a begyűjtése, vizsgálata és megsemmisítése.
Ezek között a szuperfegyverek között van a drakonidák hajóin egy speciális skaláris rácsinverziós technológia, ami elnyomja az emberek Kundalinijét és a harmonikus Platóni Szakrális Geometria rácsból átfordítja a bolygó energia mezejét egy fordított, kvázi trapézszerű negatív rácsba."
A Fényerők most visszafordító örvény technológiát használnak, hogy visszaállítsák a bolygó rácsát annak harmonikus állapotába, és ebben mi is sokat segíthetünk a meditációinkkal.
Köszönjük az áldozatos munkátokat, és azt, hogy itt vagytok velünk ezekben az embert próbáló időben!🙏💓🧘
A Fény Győzelme!💓💖🙏💃🐬🌸🌼🌈🧘‍♀️🧘
Íme a magyar vezetett meditáció:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.