2021. június 1., kedd

A félelmek eloszlatása

Eredeti angolul itt:

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_22.html

Fordította és összeállította: MCCS

Megj.: Az eredeti cikkhez szerettünk volna kiegészítésekkel segíteni, melyeket szintén Cobra adott át nekünk az elmúlt évek alatt, ezért azokat is megtaláljátok benne az ő gondolatai mellett.

2012-es pólusváltás: erre nem kerül sor. Igaz, hogy a Föld geológiai múltjában sok tengelyeltolódás történt, de erre az évre sem tudományos sem szellemi bizonyíték nincs erre vonatkozóan. Az egyetlen dolog, ami igaz, hogy a bolygó mágneses (nem fizikai!) tengelye meglehetősen gyorsan halad, körülbelül 25 mérföldet évente. Ám ez csak annyit jelent, hogy az iránytű minden évben egy kicsit más irányba mutat.

Kiegészítés: A pólusváltáshoz Cobra kiegészítésként ezt közölte a Mennybuborékok című bejegyzésében:

"A cabal tagjai érthetően idegesek, mivel tudják, hogy nincs hová rejtőzniük és ezért fejlesztettek ki különféle titkos űrprogramokat abban a hiú reményben, hogy elmenekülhetnek az események elől.

Kitalálták a globális felmelegedésről szóló átverést is, hogy így tusolják el az igazságot a közelgő pólusváltásról. A közelgő pólusváltás az egyik legnagyobb titkuk, amit próbálnak rejtegetni. De fény derül az igazságra és az a mágneses kibillenés, ami a fizikai pólusváltás előjele, már jelenleg is zajlik:


https://www.armstrongeconomics.com/international-news/nature/magnetic-poles-are-moving-rapidly-as-never-before-precursor-to-a-pole-shift/


https://stillnessinthestorm.com/2019/01/something-very-strange-is-happening-to-earths-magnetic-north-pole-and-no-one-knows-why/


http://themostimportantnews.com/archives/experts-warn-of-a-cataclysmic-flip-of-earths-magnetic-field-as-a-mysterious-anomaly-under-the-continent-of-africa-causes-it-to-weaken


Magyarul itt lehet olvasni róla:

http://www.blikk.hu/aktualis/vilag-titkai/magnes-polus-eszak-gyorsabban-mozog/ft8n3e0

A hatodik fázist a Végső Villanás fázisának hívjuk. A fázisátmenet ezzel befejeződik. A Galaktikus Központi Nap kioldja a Naptevékenységből eredő eseményt, valamint a bolygó pólusváltását. Emberek milliói emelkednek fel a harmadik hullámban, az emberiség fennmaradó része pedig evakuálva lesz a bolygó felszínéről a Galaktikus Flotta fedélzetére, amely elszállítja őket egy arra megfelelő bolygóra a Plejádi csillaghalmazba, amely az emberiség új otthonául fog szolgálni.

Abban a pillanatban a Föld felszínén egy szökőár fog végigsöpörni, amely tisztára mossa a bolygót. Azok a területek, amelyek érintetlenek maradnak, egyedül a Fényszigetek lesznek, amelyeket fejlett csillaglények fognak benépesíteni, akik közül sokan TI lesztek. Azután pedig felépül Új Atlantisz az Új Földön."

2012-es apokalipszis: nem lesz semmilyen óriási katasztrófa, világvége ebben az évben. A Fénymunkások szüntelen munkája és a sok Isteni Beavatkozás biztosítja ezt. Ami azt illeti, az apokalipszis egy görög szó, ami eredetileg felfedezést, kinyilatkoztatást jelent, nem katasztrófát. Igen, a kinyilatkoztatás meg fog történni, amikor a fátyol fellebben és mi újra kapcsolódunk a Forrással.

Földönkívüli invázió: ez nem fog megtörténni azon egyszerű oknál fogva, hogy már réges-rég megtörtént és senkinek sem tűnt fel. A cabal tagjai olyan lelkek, akik más naprendszerekből, csillagrendszerekből érkeztek és már réges-régen megszállták a Földet, és folyamatosan ide reinkarnálódtak egészen mostanáig.

Kiegészítés: Cobra 2012 óta közölte, hogy a több idővonal váltás miatt, a jelenlegi Gamma idővonal miatt a következők léptek érvénybe. 2020.október 15. Végső Csata frissítés:

"A Fényerők felszíni műveleteiről semmi sem mondható még el. Egy igazi drákó flotta invázió lehetősége jelenleg a felszínen kevesebb, mint 1%, egy hamis földönkívüli invázió esélye kisebb, mint 5%, Kína-USA háború eshetősége 7%, az USA részekre szakadásának lehetősége nagyjából 20%, a polgárháború esélye az USÁ-ban pedig 27%-ra tehető."

Nem maradtak már gonosz földönkívüliek az univerzumban, ebben a galaxisban vagy a naprendszerünkben. A Galaktikus Konföderáció a galaxisból, az Ellenállási Mozgalom a naprendszerünkből évekkel ezelőtt kitisztította őket. Nincsenek jelen már a mély földalatti katonai bázisokban sem. Évekkel ezelőtt kitisztították őket is. Szóval ha olyan beszámolókat olvasol, melyben reptiliánok és jószándékú földönkívüliek csatáiról van szó, akkor azok nem igazak.

Kiegészítés: az új idővonalak miatti változások új információkat hoztak a fizikai és nem fizikai síkon lévő drakonida, reptilián és chiméra fajról. Róluk a blogon részletesen olvashattok Cobra több cikkében is.

Csak néhány földalatti katonai támaszpont legfelső része maradt. De nincsenek már ott reptiliánok (hüllők) vagy más negatív csoportok, csak számítógépeket, felszereléseket és fegyvereket találnál, beleértve az egzotikus fegyverek maradékát is. Ezen bázisok egy részét biztonsági menedékként szánták a cabal tagjai számára vészhelyzet esetén. A Pozitív Katonaság gondoskodni fog mindenről, ami ezekből a bázisokból az esemény idején még megmarad. Az Ellenállás segít majd nekik, de csak akkor avatkozik be közvetlenül a földalatti bázisok megtisztításába, ha a Pozitív Katonaságnak szüksége van a segítségre.

Kiegészítés: Jelenleg tudomásunk van Cobrától, hogy a chimérának maradtak még bázisaik, idézet tőle. 2021. április 1. Planetáris Helyzetjelentés:

"A chiméra csoport tisztítása folytatódik. A Fényerőknek sikerült gyakorlatilag az összes chiméra űrflottát és a legtöbb chiméra földalatti bázist kitisztítania.

A még megmaradt földalatti bázisokat sokkal bonyolultabb kitisztítani, mert össze vannak kötve a cabal felszíni infrastruktúrájával. A fő chiméra földalatti bázis, a pók királlyal és királynővel a kongói Kivu-tó alatt, még nincs kitisztítva."

Nibiru: nincsen olyan dolog, hogy Nibiru. Ez az ötlet Zecharia Sitchin rosszul lefordított sumér ékírásos tábláiból származik. Nem létezik olyan bolygó, ami majd beleütközik a Földbe, vagy közelebb jön a Föld pályájához megzavarva azt.

Kiegészítés: Interjúrészletek fognak következni, mely ehhez a témához kapcsolódik.

"PFC Turkey: Az annunakik háborúztak a reptiliánokkal? Néhány sivatag a földönkívüliek között zajló nukleáris háborúk következményeként alakult ki, amiről Wilcock nemrég beszélt?


COBRA: Az annunaki kifejezés egy dezinformációs fogalom, melyet Zecharia Sitchin talált ki, így nem tudom megválaszolni ezt a kérdést.


Lynn: Mi a Nibiru és kik lakják?


Cobra: A Nibiru egy komplett dezinformációs kampány, amit egy illuminátus ügynök, Zecharia Sitchin hozott létre, hogy összezavarja az embereket.


Lynn: Akkor nem is létezik olyan Bolygó, hogy Nibiru?


Cobra: Nincs ilyen bolygó vagy objektum a Naprendszeren belül.


Rob: Van valami igazság Enlil és Enki történetében?


Cobra: Azt ajánlom, hogy mindenki felejtse el teljes egészében a teljes Zecharia Sitchin történetet.


Rob: A Nibiru az egy bolygó vagy esetleg Anyahajó Zecharia Sitchin története alapján? Az annunakik lakják, akik itt bányásztak a Föld bolygón? Mi az igazság ezzel kapcsolatban?



Cobra: Ok. Sitchin bizonyos Sumér táblákra hivatkozik. Megkísérelte lefordítani őket, de ez tudományosan nem volt helyes. Azok a sumér szövegek valójában más bizonyos lényekről szólnak, akiket úgy írhatnánk le, mint szárnyas lények. A Nibiruval kapcsolatos teljes elgondolás csak szándékos félrevezetés, amit a cabal kezdett terjeszteni, hogy összezavarják az embereket. Nem létezik semmilyen objektum a Naprendszerünkben, ami keresztezni fogja a Föld keringési pályáját és megzavarja az itt lévő helyzetet. Nincs ilyen.”

Igen, létezik az X bolygó, amit "hivatalosan" még nem fedeztek fel és ezt a bolygót gyakran összekeverik a Nibiruval. De valójában az X bolygó pályája sohasem kerül közelebb mint a Plútó, így egyáltalán nem jelent veszélyt a Földre.

Nincs olyan üstökös, vagy aszteroida, ami összeütközik a Földdel a közeljövőben. Mindenki biztos lehet abban, hogy a Galaktikus Konföderáció folyamatosan figyeli a Naprendszer összes objektumát, és nem engednék meg, hogy összeütközzenek a Földdel.

Negatív idővonalak: az idővonalak nem többek, mint lehetséges jövőbeli kimenetelei a Földön zajló eseményeknek. Egy adott eseménynek több különböző lehetséges kimenetele van és, ahogy közeledünk a beteljesüléséhez egyre több ilyen potenciál omlik össze és amikor végül megtörténik az esemény már csak egy kimenetel marad. 2011 november 11-ig az összes negatív idővonal a Föld számára már megszűnt létezni, és a bolygó pozitív jövője immáron biztos.




Kiegészítés: Jelenleg a Gamma idővonalon vagyunk, amiről itt egy cikk Cobrától:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/06/gamma-idovonal.html


Nem fognak alternatív, párhuzamos Földek létezni, a fényes jövő garantált a bolygó számára Ez igaz az emberiség döntő többségére is, leszámítva azon kis csoportját a cabalnak, akik nem hajlandóak együttműködni az evolúció erőivel.

Klónozás: a cabal összes klónozó laborja meg lett semmisítve évekkel ezelőtt az Ellenállási Mozgalom által. Tisztáznunk kell, hogy két fajta klón létezett: robot klón és olyan klón, amibe lélek inkarnálódott. A lélekkel rendelkező klónokat a mélyen a földalatt lévő katonai bázisokon hozták létre. Laborokban növesztett testükbe a lelket erős elektromágneses mezőkkel helyezték bele az éteri síkról. Ennek már vége.

Kiegészítés: A klónozásról részletesen ebben a cikkben olvashatsz:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2021/03/technologia-cobra-interjureszletek-2resz.html


Tehát nincs klónja sem Bushnak, sem Rockefellernek. Sem Benjamin Fulfordnak, David Wilcocknak, sem Drake-nek. Ők mind valódi emberek, akik szerepet játszanak a dualitás eme kozmikus drámájának utolsó fejezetében.

Chemtrailek/(repülőkről szándékosan permetezett ártalmas vegyianyagok), kondenzcsíkok: a többsége azoknak, melyeket manapság chemtrailnek néznek, valójában csak kondenzcsík. A kondenzcsíkok a repülők hajtóműveiből kiáramló vízgőz felhővé sűrűsödései a sztratoszférában, ahol ezek a gépek repülnek. Nem valami szépek, de nem jelentenek veszélyt.

Igen, egy kis százalékuk chemtrail, vagyis a kiáramló vízgőzhöz vegyi anyagokat adnak hozzá. Az esetek túlnyomó többségében a pilóták, akik a gépeket vezetik, nem tudnak róla, hogy részt vesznek a mérgek permetezésében.

A chemtrailek nem olyan veszélyesek, mint gondolnád. A légkör hatalmas méreteiből adódóan a permetezett mérgek hamar eloszlanak, és annyira lecsökken a koncentrációjuk, hogy az már nem ártalmas az emberre. Nagyobb riadalomra adhatna okot a csapvíz minősége és az élelmiszerek, amiket az áruházakból veszel.

Kiegészítés: Ismét interjúrészletek következnek chemtrail témában.

"AM: Oké. És észrevettem, hogy azt mondtad, az Ellenállásnak valahogy új tervekkel kellett előállnia a dolgok végrehajtását illetően. Egyike a kérdéseknek, feléd, folyamatosan ezt kérdezik email-en, az aggodalom a klímaváltozással, a chemtrailekkel kapcsolatban, és a tény - itt egy másik kérdés, idézem Kerry-től, azt kérdezi: "Ami a klímaváltozást illeti, lehet-e ezt újabb tömegpusztító fegyvernek tekinteni, talán az eddigi legfélelmetesebb fegyvernek?" És Indonéziát fenyegette. Az emberek tényleg aggódnak, mert a chemtrailek nem csökkennek, úgy értem, egyáltalán, Cobra. Tisztáznád, hogy a Galaktikusok közbelépnek egyáltalán, és ha igen, hogyan?

Cobra: Oké, először is, ezek legtöbbje nem chemtrail, vagy csupán contrail (kondenzcsík), ami a repülő természetes égésterméke, magasan az atmoszférában. És azokat, amik chemtrailek, nem lehet teljesen eltávolítani az Esemény előtt, és az Esemény után a Fényerők természetesen be tudnak vezetni olyan új technológiát, ami eltávolítja mindezt és nagyon gyorsan képes lesz az ökoszisztémát meggyógyítani.

AM: Oké, ugyanis a chemtrailek, véleményem szerint, egyértelműek. Tisztán láthatóak, és nagyon, nagyon nehezek. Sokan látják őket világszerte. Van ennek oka, van valamilyen planetáris/bolygószintű összefüggés?

Cobra: Igen, mindenhol láthatóak.

AM: De úgy értem, tényleg nagyon megnőtt a mennyisége. A mértéke.

Cobra: Ez lélektani észlelés, úgy vélem a számuk többé-kevésbé állandó, néha egy kicsit több, néha egy kicsit kevesebb, de én nem aggódnék miattuk túlzottan. Ami igazán aggasztóan érinti az életünket, az inkább az ételmérgezés, vízmérgezés, és a pénzügyi helyzet. Ez a három legfontosabb kulcs terület, ezeken keresztül kontrollálja a cabal az embereket.

AM: Nos, ezzel egyetértek, de a chemtrailek, azok is, igenis mérgezik az élelmiszereket. Vagy nem?

Cobra: Igen, de (a cabal) sokkal hatékonyabb az ételmérgezés területén. Az egész élelmiszergyártás folyamatában célirányosan bizonyos kemikáliákat adnak az élelmiszerekhez, hogy ezzel megváltoztassák az emberek pszichológiai és biológiai felépítését.

AM: Nos igen, egyetértek.

Cobra: Ez sokkal, sokkal veszélyesebb."


Illuminátus szimbolika: ez valójában az ősi Misztérium iskolák szimbolikája. A szimbólumok az Egyetemes Igazság archetípusainak megjelenési formái. Egyszerre lehet jó és rossz értelemben venni őket. Azért használják ezeket a szimbólumokat, mert az illuminátus csoportok ősi Misztérium iskolákból származnak, csak épp azok tanításait eltorzították az évezredek folyamán és a szimbólumok eredeti jelentései így elvesztek.

Tehát ha következő alkalommal látsz egy napszimbólumot, ne úgy tekints rá, mint az illuminátusok jelképére, hanem mint az örök élet szimbólumára. Ha legközelebb látsz egy kígyószimbólumot, ne a reptoid faj jelképét lásd benne, hanem inkább a Kundalini szimbólumát, amely a Megvilágosodás rejtélyét jelképezi.

Most, hogy eloszlattuk a félelmek egy részét, koncentrálhatunk a fontosabb dolgokra.



Magyar Cobra Csoport


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.