2021. június 23., szerda

Bolygószintű Helyzetjelentés

Eredeti bejegyzés itt: 

http://2012portal.blogspot.com/2021/06/planetary-situation-update.html

Fordította: MCCS

A chiméra csoport kitisztítása továbbra is zajlik. A Fény és a sötét erők közötti háború a chiméra földalatti bázisaiért elérte a tetőfokát, és várhatóan hamarosan sor kerül a döntő csatákra, amelyek azzal fognak végződni, hogy a Fényerők felszabadítják a bázisokat.

A chiméra földalatti komplexum, amely Kelet-Kongó középső része, valamint Ruanda és Burundi nagy része alatt húzódik, még nem szabadult fel, a túszoknak pedig, akiket ott és egyéb bázisokon tartanak fogva, még mindig szükségük van arra, hogy meditációval segítsük őket.

http://2012portal.blogspot.com/2021/05/urgent-message-to-surface-population.html 

Magyarul itt:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2021/05/surgos-uzenet-felszini-lakossag-szamara.html

Ez a föld alatt zajló háború a felszínen földrengések és vulkánkitörések formájában csapódik le:

https://amp.cnn.com/cnn/2021/05/29/africa/drc-earthquakes-volcano-eruption-intl/index.html

https://crisis24.garda.com/insights-intelligence/intelligence/risk-alerts/wip1001293421/africa-magnitude-50-earthquake-occurs-in-south-kivu-province-june-10


A Galaktikus Konföderáció flottája, legfőképp az Ashtar parancsnokság, a Plejádi és a Szíriuszi flotta egyre közelebb kerül a bolygó felszínéhez, a Mjölnír (kvantum ágyú) fegyvereket pedig most a Földközeli pályán vonultatják fel ikozaéder formában, hogy tovább folytassák a kvantum anomália, valamint a sötét erők összes exotikus fegyverének kitisztítását a bolygó minden felszíni és felszín alatti rétegében, a fizikai és nem-fizikai síkokon is.

A Mjölnír főleg az éterikus skaláris fegyver hálózatot veszi célba, amelyet az Orioni sötét erők az 1996-os invázió során hoztak létre.

Skaláris hullámok akkor keletkeznek, amikor ugyanazon frekvencia két ellentétes hulláma pontosan kiüti egymást.

https://stop5g.cz/us/neuromorphic-chip-microtubules-mind-control-consciousness-emulated-on-a-neuromorphic-chip-dna-for-mass-surveillance-scalar-waves/

Ezek használatával vissza lehet élni úgy, hogy erős éterikus mezőt hoznak létre, amely képes elkapni a lelkeket, miután azok elhagyják a fizikai testüket a halál folyamata során, és pontosan effajta foglyul ejtés történik a legtöbb emberi lénnyel a felszínen, valamint a legtöbb tússzal is a felszín alatti bázisokon.

Mindemellett a skaláris mezőt fel lehet használni a Fénymunkások támadására, érzelmi fájdalmat, energetikailag rossz közérzetet előidézve, valamint fizikai fájdalmat is, a központi idegrendszer megbolygatásával.

Ahogy a Fényerők haladnak előre a felszín irányába, a sötétek a kulcsfontosságú Fénymunkásokat támadják ezekkel a skaláris fegyverekkel, abban a hamis reményben, hogy ez majd lelassítja a Galaktikus Konföderáció flottájának előrelépését.

A legfőbb dolog, ami a Konföderációs flotta haladását lassítja, az az úgy nevezett szubkvantum anomália. A szubkvantum anomália, a kvantum anomália részét képezi, mely az egész univerzumon keresztül kiterjed aranyában/méretében kisebb mint a Planck hossz (10 a mínusz 35-diken méter) és semmilyen módon nem észlelhető az úgynevezett transzplancki cenzúra-felvetés.

https://www.space.com/why-physicists-cant-see-inflation-big-bang.html

Megj.:Transzplancki cenzúra felvetés - Azon az elképzelésen alapul, hogy egy konzisztens kvantumgravitációs elméletben a szubplancki kvantumfluktuációknak kvantumosnak kell maradniuk, és soha nem lehetnek nagyobbak a Hubble-horizontnál, és nem fagyhatnak meg a táguló univerzumban.

Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a Fényerők nem tudják érzékelni, még Felemelkedett állapotukban sem, csupán találgatni tudnak a következményeit illetően, miután az elkezdi kifejteni a hatását olyan objektumokra, melyek meghaladják a Planck hosszt, ami lényegében, minden részecske és hullámforma, ami megtalálható az univerzumunkban. Az Orioni sötét erők tudósai, sok évezreden és néha több millió éven keresztül, kísérleteken átívelve tanulmányozták azt, hogy hogyan indítsanak be szubkvantum anomáliát úgy, hogy azok rendellenes hatásokat hozzanak létre az univerzumunkban. Az egész univerzumban, ez csak egy nagyon vékony kvantum ködöt tud termelni. Mivel ez a bolygó felszínéhez közel van, komoly kvantum anomáliát indít be ami jelentősen akadályozza a Konföderációs Flotta előrehaladását és általánosságban véve, jelentősen csökkenti a Fényerők hatékonyságát. Teljes mértékben kezelik ezt a problémát és a javulás jelei erre vonatkozóan már megmutatkoztak.

A bolygó felszabadításának legveszélyesebb fázisa, 2017 decemberétől 2021 májusáig tartott. A dolgok végre kezdenek egy kicsit javulni, bár a veszélynek még koránt sincs vége.

Pozitív jelként tűnik fel, hogy a bolygó felszínén, hogy a Szíriai Istennő örvény a gyógyulás jeleit mutatja:

https://www.rt.com/op-ed/524893-syria-war-peace-western/

Izraelben és Gázában, a drasztikus katonai eszkalációt az egyiptomi pozitív csoportok, a meditációnk és egyéb tényezők segítségével megakadályozták:

https://www.rt.com/news/524366-israel-hamas-gaza-ceasefire/

https://www.rt.com/news/524390-palestinians-celebrate-ceasefire-israel/

http://2012portal.blogspot.com/2021/05/a-short-message-to-surface-population.html

Ismét van néhány jele az eszkalációnak és ha ezek folytatódnak, amennyiben vezettetést érzel, folytasd a fent említett meditációt.

A fősodratú média, végre elkezdett beszélni a c o v i d laboratóriumi eredetéről:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9629563/Chinese-scientists-created-COVID-19-lab-tried-cover-tracks-new-study-claims.html

https://www.msn.com/en-gb/news/world/genome-sequencing-of-covid-seemingly-proves-it-was-made-in-a-lab/ar-AAKM69K

https://www.zerohedge.com/covid-19/virologists-claim-fingerprints-manipulation-prove-covid-19-man-made-no-credible-natural

https://www.thegatewaypundit.com/2021/05/report-chinas-military-weapon-covid-19-constructed-completely-command-control-chinese-military/

...ami Kína és az USA közös együttműködésével jött létre:

http://www.domigood.com/2021/06/how-university-of-minnesota-may-have.html

Ezt egy védelmi mechanizmus kiváltásaképp hozták létre, a Fényerők bolygó felszabadításának előrehaladása ellen. A sötét erők fenyegetőznek, hogy még több vírust engednek szabadon, amennyiben a Fényerők továbbmennek a folyamatban.:

https://nworeport.me/2021/05/31/video-rand-paul-pompeo-warn-wuhan-lab-still-running-involved-with-bioweapons/

A pandémia létrehozásában játszott szerepükben, Anthony Fauci, Bill Gates és mások is lelepleződtek és az emberiség ellen elkövetett tetteikért felelni fognak:

https://joshmitteldorf.scienceblog.com/2021/05/10/unthinkable-thoughts/

http://stateofthenation.co/?p=67248

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=172510

https://realrawnews.com/2021/05/navy-seals-storm-gates-wyoming-ranch/

Fauci fenyegetőzése az őt felfedők irányába nem fogja megállítani a leleplezését:

https://summit.news/2021/06/07/video-rand-paul-says-hes-getting-daily-death-threats-for-questioning-fauci/

https://humansarefree.com/2021/06/fauci-threatened-scientists-to-withdraw-study-linking-covid-19-to-aids-virus.html

A Bill Gates, Jeffrey Epstein és Ghislaine Maxwell közötti kapcsolat ugyancsak feltárult:

https://www.the-sun.com/news/2871671/bill-gates-evidence-ghislaine-maxwell-investigators-jeffrey-epstein/

Itt érdemes megjegyezni, hogy Robert Maxwell, Ghislaine apja, közreműködött a PROMIS botrányban, melynek része volt a hátsó ajtók elhelyezése minden Windows alapú számítógépen a bolygón, izraeli hírszerző ügynökségeket látva el információval.:

https://www.exposetheenemy.com/robert-maxwell-promisgate-and-the-advent-of-the-israeli-cybersecurity-industry

https://www.mintpressnews.com/mega-group-maxwells-mossad-spy-story-jeffrey-epstein-scandal/261172/

A PROMIS szoftver már elavult és tovább lett fejlesztve, élőben, valós időben közvetíti az adatokat a felszíni lakosságról:

https://stop5g.cz/us/palantir-promis-intelligence-of-the-internet-itself-talpiot-trump-saudia-arabia-hack-proof-5g-grid/

Ezeket az adatokat az izraeli hírszerző ügynökség dolgozza fel az Urim bázison. A nevük Unit 8200... :

https://en.wikipedia.org/wiki/Urim_SIGINT_Base

...valamint az NSA:

https://en.wikipedia.org/wiki/Utah_Data_Center

Mindkét adatközpont, - az Urim bázis és az Utahi- az Ellenállás által lett meghekkelve június 8-án és ez vezetett világszerte internetes kimaradásokhoz és némi spekulációhoz:

https://chicago.suntimes.com/2021/6/9/22526234/fastly-blames-global-internet-outage-software-bug

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/cryptocurrency/was-the-nsa-hacked-or-was-this-part-of-the-agenda/

A chiméra irányítása alatt lévő DARPA és más ügynökségek, továbbra is nanotechnológiás biochipek fejlesztésén dolgoznak...:

https://www.entrepreneur.com/article/238677

https://www.rt.com/news/524972-inhaled-nanobody-treatment-covid/

https://horizon-magazine.eu/article/nanorobots-could-target-cancers-and-clear-blood-clots.html

...valamint az elmekontrolhoz, fehérje alapú biofegyvereken..:

https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour

...és mikro biochipeken:

https://www.engineering.columbia.edu/press-releases/shepard-injectable-chips-monitor-body-processes

https://advances.sciencemag.org/content/7/19/eabf6312

A szóbeszédek és a hamis információk terjedése, olyan mértéket kezd ölteni az internetes felületeken, hogy szükséges azok megválaszolása.

A képen: Ashtar Parancsnokság - Sugározzátok fel hozzánk a hajókon a szeretet fényét, mi pedig visszasugárzunk és visszatáncolunk nektek.

Először is, Ashtar egy Fénylény, NEM létezik negatív Ashtar Parancsnokság és egyáltalán NEM érintettek semmilyen árulásban.

Másodszor, a Med bedek (Gyógyágyak) NEM lesznek elérhetőek a felszíni lakosság számára az Esemény előtt, és egyáltalán NINCSENEK összefüggésben a Tachyon kamrákkal.

Harmadszor, a valódi Tachyon kamrák a tachyonis.org weboldalon kerültek listázására. Azok az emberek, akik azt állítják, hogy Tachyon kamrákat építenek és ehhez még a tervrajzot is átadják, nem mondanak igazat. Ennek a bolygónak a felszínén ahhoz, hogy egy Tachyon Kamra működőképes legyen, szükségeltetik egy felfelé irányuló kvantum kapcsolat egy keringő műholdhoz vagy űrállomáshoz.

Megj.: Magyarországon is elérhető a Tachyon kamra. A hivatalos weboldal itt:

https://www.tachyonhungary.com/tachyon-kamra/

Létezik egy projekt, melyben a Tachyon kamrák is érintettek. Mindazok a Tachyon kamra tulajdonosok, akik szeretnének ebben résztvenni, vegyék fel a kapcsolatot velünk a cobratesistance@gmail.com email címen keresztül. Szükséges azonban tudniuk, hogy annak érdekében, hogy résztvegyenek ebben a projektben, a kamrájuk hónapokig nem lesz látogatható megszokott gyógyító alkalmakra . A részvétel ebben a projektben, teljes mértékben önkéntes alapon működik.

Negyedszer, egy rövid nyilatkozat. Egy Manuela Tayara nevezetű személynek semmilyen tevékenységében nem vagyok érintett és útmutatásokat sem kap tőlem.

Ötödször, még mindig szükséges, hogy világszerte alakuljanak Rózsa Rendje csoportok és annyi Istennői energiát horgonyozzanak le, amennyi csak lehetséges.

Ami pedig a legfontosabb, a Fényerők azt kommunikálták, hogy szükség van a bolygó felszínén évezredeken át megvívott háborúk energiáinak gyógyítására és azon lelkek felszabadítása, akik a háborús trauma csapdájába estek.

Ebből kifolyólag, az összes fő harctér helyén szükséges a Cintamani kövek elásása:

https://www.britannica.com/topic/list-of-battles-2084178 

A Fényerők azt is közölték, hogy a 30 éves háború (1618-1648) idővonalának is szükséges gyógyulnia és Cintamani köveket kell elhelyezni kulcs helyekre és ennek a háborúnak a csatamezeire, mivel ez volt az emberiség történelmének egyik legkegyetlenebb összeütközése.

https://blogs.icrc.org/law-and-policy/2017/05/23/thirty-years-war-first-modern-war/

Ennek az idővonal csomópontnak a megoldásával, rengeteg gyógyító energia szabadul majd fel a bolygófelszínén.

A Fény Győzelme!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.