2021. június 17., csütörtök

Amorah Kuan Yin - Fordításrészlet a Szellemi átalakulás és öngyógyítás a Plejádok Fényküldötteivel: A hétköznapi Lélekszerződések

Kedves Cobra Csoport! 😊💗


Egy fordításrészlet következik most Amorah Quan Yin-től, akiről érdemes tudni, hogy Plejádi származású, egy könyve megjelent magyarul is: Szellemi átalakulás és öngyógyítás a plejádok fényküldötteivel címmel. Ha valaki szerencsés, esetleg rábukkanhat papírkönyv formában, de elég nagy szerencse kell hozzá 😃 Viszont az internetről le lehet tölteni pdf-ben.


És van egy másik könyve, amit Cobra is ajánlott, de ez sajnos csak angolul kapható: The Pleiadian Tantric Workbook ~ Awakening Your Divine Ba


Tehát most jöjjön akkor a fordításrészlet a Szellemi átalakulás és öngyógyítás a Plejádok Fényküldötteivel című könyvből. 


Fordította: MCCS

A hétköznapi lélekszerződések

A Plejádiak Amorah Quan Yin által

Mindennapi életünkben folyamatosan lelki megállapodásokat, vagy szerződéseket kötünk az emberekkel. Egyesek tudatos megállapodásoknak felelnek meg, például a közös ebéd dátuma, vagy ha azt mondjuk a lakótársunknak, hogy most mosni fog, vagy ő főz vacsorát. Amikor a tevékenység befejeződik, a szerződés feloszlik. Számos olyan szerződés létezik azonban, amelyet másokkal kötünk, teljesen öntudatlanul vagy tudat alatt. 

Például lehet, hogy van egy barátod, aki hajlamos másokat hibáztatni. Te viszont félhetsz attól, hogy ha nem értesz egyet az emberekkel, mérgesek lesznek rád és elveszted barátságukat. Tehát te és ez a barátod tudatalatti megállapodást kötöttél: mindig mellette állsz mások ellen, bármi is legyen, és barátod soha nem fog haragudni rád.

Ez a típusú szerződés nagyon társfüggő. Segít ennek a barátnak abban, hogy továbbra is hibás és negatív maradjon, ő pedig segít attól, hogy féljen a haragtól és az elutasítástól. Emiatt egyikőtöknek sincs sok lehetősége növekedni és fejlődni az élet ezen területein. Ezért, amikor felfedezzük, vagy akár azt gyanítjuk, hogy egészségtelen szerződéseink vannak másokkal, fontos tisztázni őket.

Egyes szerződéseket fel kell szabadítani, mert nem megfelelő módon bitorolják a Szabad akaratodat. Sokan a kapcsolatuk befejezése után úgy tűnik, hogy nem engedik el teljesen magukat, hogy utat engedjenek az új kapcsolatoknak az életükben. Gyakran találok olyan ügyfeleket, akik ilyen szerződésekkel rendelkeznek: "Ha valaha megváltozol, visszajövök hozzád" vagy "Örökké várok rád" vagy "Soha nem engedek meg magamnak egy másik kapcsolatot, mert elhagytalak téged és ő megbántott és dühös volt emiatt. "


 
Vannak szerződések a volt szerelmesek között a közös gyermekvállalásról is, noha nem szándékoznak újra együtt lenni. Az ilyen típusú megállapodások szó szerint megbénítanak életünk adott területén, amelyen eluralkodnak; nem engedik, hogy meggondoljuk magunkat, megbocsássunk vagy bármit tegyünk, ami a tovább lépéshez szükséges.

Ha hajlamos vagy mások érzelmeit és problémáit felvállalni, akkor valószínűleg nagyon fiatalon tetted ezt egyik vagy mindkét szüleidért. A legtöbb családnak van legalább egy tagja, aki a szülők és / vagy más gyermekek érzelmi szemétlerakójaként működik. Az emberek ezzel a megállapodással kapcsolatos szerződése a sajátosságok szerint változik, de vannak hasonlóságaik. 

Néhány példa:

1. Felvállalod édesanyád félelmét, így jobban kielégíti fizikai szükségleteidet.

2. Elnyeled a szülei közötti összes haragot, hogy ne bántsák egymást vagy téged, de soha nincs engedélyed a düh kifejezésére.

3. Legidősebb gyermekként gondoskodsz a fiatalabb gyermekek testi és érzelmi szükségleteiről, és saját szükségleteidet háttérbe helyezed.

4. Mivel anya abbahagyta az apával való foglalkozást és szexuális kapcsolatot, helyettes feleség leszel, elnyeli apa túlzott érzelmeit és szexuális energiáit, és hagyod, hogy elvegye a második csakrád energiáját, amikor csak szükségét érzi.

5. Anya bármikor leeresztheti életerődet, amikor csak akarja, mert életet adott neked, ezért tartozol neki.

6. Bűnösnek érzed magad, amiért teher vagy anyádon vagy apádon, ezért önként átvállalod érzelmeiket és fájdalmaikat, és ezzel energiát adsz nekik.

Ennek a listának nem célja, hogy bárki rossz fiúnak nézzen ki; célunk, hogy felébressze a pszichés megállapodások természetét egy olyan társadalomban, amely hajlamos ösztönözni az érzelmi elnyomást, az együtt függést és a tagadásokat. 

Az alábbiakban felsoroljuk a megállapodások egyéb elterjedt típusait:

1. A családtagok soha nem ismerik el a szülők alkoholfogyasztási problémáját, erőszakosságát, rosszkedvét, anyagi hiányát vagy bármi mást, ami miatt a család szégyent érezhet.

2. Átvállalod egy másik félelmét, hogy bebizonyítsd, nem fogod úgy bántani, ahogy mások tették a múltban.

3. Szexet adsz anyagi támogatásért.

4. Soha nem mondasz ellen a főnöknek, hogy ne bocsásson el.

5. Soha nem fogsz házasságot kötni, amíg anyád meg nem hal, és nem is laksz tőle távol. Ezért mindig elérhető leszel a számára, ha szüksége van rád vagy magányos.

A listát lehetne folytatni. Remélhetőleg mostanra megérezted a személyes szerződések természetét. 

Társadalmi és bolygó szerződések is vannak.

Példák a társadalmi szerződésekre:

1. Mi, akik a város keleti oldalán élünk, nem kapcsolódunk az északi másik fajtához vagy az általánosan alacsony életszínvonalhoz, és egyetértünk abban, hogy a nyugati oldal lakói sznobok.

2. A társadalmi csoportunk tagjai nem viselnek élénk színeket.

3. Támogatjuk egymás áldozattá válását azzal, hogy “ó te szegény" játékokat játszunk, és megállapodunk egymással abban, hogy nincs esélyünk ebben a világban. A "nyomor szereti a társaságot" ennek egy másik változata.

4. Csak egyházunk tagjaival fogunk társulni, mert mi vagyunk az egyetlen jó emberek a városban.

Néhány bolygószerződés, amelyet magamban és / vagy ügyfeleim között találtam meg és töröltem:

1. Egyetértünk abban, hogy a bolygón mindenkinek a szervezett kormány fennhatósága alatt kell állnia és felelősséggel tartozik felé. Ha ennek a kormánynak sötét entitásai működtetik és birtokolják vezetőit, nekik is alá kell vetnünk magunkat.

2. Mi vagyunk a létező egyetlen élőlény. A Földön túl nincs élet.

3. A nőket elnyomva kell tartani azzal az "Ádám és Éva" hazugsággal, amely szerint a nők sötétséget hoztak le a bolygóra.

És még sokkal több is van. 

Mostanra a szerződések legalább egy példája valószínűleg ismerősen cseng benned, és talán van ötleted más, itt nem meghatározottakról is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.