2021. június 8., kedd

Szexualitás: Miért van annyi férfinek lábfétise?

Korábbi Szexualitás cikkek itt elérhetőek:

1. http://cobrarozsa.blogspot.com/2018/11/szexualitas-kaula-tantra.html
2. http://cobrarozsa.blogspot.com/2018/12/szexualitas-az-uj-szentseges-templomi.html
3. http://cobrarozsa.blogspot.com/2019/01/szexualitas-szentseges-egyesules-avagy.html
4. http://cobrarozsa.blogspot.com/2019/02/szexualitas-ki-szent-prostitualt-es.html
5. http://cobrarozsa.blogspot.com/2019/02/szexualitas-ferfi-haborus-traumainak.html
6. http://cobrarozsa.blogspot.com/2019/03/szexualitas-szentseges-prostitualt.html
7. http://cobrarozsa.blogspot.com/2019/04/szexualitas-szorzetmiert-undorodunk.html
8. http://cobrarozsa.blogspot.com/2019/07/szexualitas-prostitucio_29.html
9. https://cobrarozsa.blogspot.com/2019/12/szexualitas-8-indok-miert-kellene.html

Idézet Cobrától A Váltás című bejegyzéséből: 

"A Fényerők azt is mondták, hogy annyi Istennő energiát kellene lehorgonyozni a planetáris energiarácsba, amennyit csak lehetséges, hogy stabilizáljuk a helyzetet. Atargatisz egy sellő Istennő aki a Szíriusz csillagrendszerből származik, és egy tojás formájú járművel ért földet az Eufrátesz partján sok ezer évvel ezelőtt. Az archetípusát később a Cabal eltorzította, de az ő eredeti energiája az egyik kulcs energia a békés átmenethez az Esemény-utáni társadalomba:

A jelenlegi eltorzult kultúrában a szexuális energia új megvilágítására van szükség. Például a lábfétis, amit sokan bírálnak, tulajdonképpen az Istennő imádatának egy előző életbeli emléke."

Az ezután az idézet után jelzett hivatkozás került lefordításra.

Angol eredeti bejegyzés itt:



Írta: Malacai - Esoteric Center

Fordította: MCCS

Úgy tűnik, sok férfinak van lábfétise. Ez általában gyermekkorban vagy fiatal tinédzserkorban alakul ki. Legtöbbször az első szexuális élmény kapcsán. Az ismert fétisfajták közül a lábfétis a leggyakoribb.

A láb imádatának spirituális bölcsességei

A lábfétisnek kiemelkedő spirituális jelentősége van. Amikor egy férfi egy nő lábáért rajong, akkor az valójában az eredeti spirituális állapothoz történő visszatérés iránti vágyat jelenti. Régészeti szempontból ezt Istennő imádatnak tekintették. A jelenség lábimádat néven is ismert.

Semelyik másik testrész esetében sem beszélünk imádatról. Számomra személy szerint ez nyomós indok volt a rituálé felkutatására. Azonban nem olyan könnyű széleskörű háttérinformációt találni róla.

Ősi rituálé

Úgy tűnik, hogy a láb kapcsolódik a Föld energiarácsához. Különösen a Föld energiarácsának Ley-vonalaihoz. Mezítlábas szertartások az egész világon előfordulnak, de különösen a druidák és a pogányok rituáléiban történő részvétel során jellemzőek.

Amikor az emberek a női test alsó részére figyelnek, és hajlamosak vagy rajonganak ezeknek a testrészeknek az imádatára, akkor mindez azt jelenti, hogy összhangban vannak a női szentséggel. A női isteni minőség tiszteletben tartásának szükségessége hasznos mind a gyakorló, mind pedig a gyakorlott nő számára. Sokak megítélése ellenére ez a gyakorlat azonban közel sem obszcén vagy morbid. Tudvalevő, hogy számos fétis létezik. A legtöbb ember nem is meri beismerni saját fétisét. A legtöbb fétis közül mégis a lábfétis számít a férfiak legszentebb fétisének. Tehát mindenkinek nagyon büszkének kell lennie, amikor arra vágyik, hogy egy nő lábát imádja.


Már évezredek óta ismert, hogy a női láb megérintése hozzásegít az istennői áldáshoz. Sőt a legfontosabb, hogy a spirituális és a személyes erő a nők talpából sugárzik.

Amit manapság lábimádatnak hívunk, az valójában egy nagyon ősi gyógyító rituálé, és művészetnek is tekinthető. Eredetileg a nők és az egész népesség frekvenciájának növelését szolgálta, mivel valójában a női isteni minőséget irányító lelkek fizikai megtestesítői vagyunk.

Akik lábimádatban vesznek részt, azok valójában egy meglehetősen szent spirituális szertartásban vesznek részt. Ezért tekintik Istennő-imádatnak.

Mindannyian spirituális megnyilvánulások vagyunk fizikai formában. Napjainkban erotikusabbnak tekintjük ezt a rituálét. Ezért a szexualitás során nagyon gyakran előfordul. Míg valójában a női láb imádatának tényleges célja, hogy emeljük az ő és a mi rezgésünket.

Szexuális gyakorlatra történő utalás

A kifejezést valójában összekeverik, és gyakran az alázatossággal hozzák összefüggésbe. Ennek tulajdonképpen semmi köze a domináns vagy a behódoló szerephez. A női lábat imádhatjuk anélkül, hogy alázatosak lennénk.

A férfiak a férfi isten, a nők pedig a női istennő kifejeződései. Mindkettőjükben megtalálható az isteni energia. A magas frekvenciájú emberek ezzel az energiával rezegnek. Amikor egy férfi a nő lábát kívánja imádni, akkor az azt jelenti, hogy teljesen összhangban van azzal az isteni energiával, amely annak a nőnek a talpán keresztül sugárzik.

Ez az isteni energia asszimilálódik a testben a talp egészén keresztül. Ami valószínűleg a legfontosabb oka annak, hogy egyes férfiak és nők a női isten alsó testrészéhez vonzódnak. Ez az energia táplálja a talpat.

Ugyanez történik a felhasznált energiával is. Amikor az energiára már nincs szükség, akkor a talpak visszaküldik a földbe.

A lábfétis kifejezés

Egy másik probléma és tévhit az a tény, hogy egy láb soha nem lehet fétis. A fétis szót a pszichológus Freud használta bizonyos nem-szexuális, nem testi részek megnevezésére, amelyek szexuális érdeklődést váltanak ki bizonyos emberekben, akiknek ez a "fétise". Mivel a láb a test része, ezért soha nem lehet fétis (az eredeti, freudi értelemben - a ford.). A helyes kifejezés a „partializmus” lenne.

Ennél még tovább is mehetünk ebben, azt mondhatnánk, hogy a láb egy rossz elnevezés, mivel gyökérnek kellene tekintenünk. A láb az a gyökér, ami minket a földhöz köt. Tehát a gyökér az a portál (kapu) ehhez az isteni energiához, amely kapcsolódik a föld isteni energiájához is.

Azok a nők, akiknek nagyon magas a rezgése, segíthetik megemelni az egész bolygó rezgését. Amikor valaki azokat a lábakat imádja, a rezgés még tovább emelkedik.

A lábimádó rituálét tekinthetjük a nőkben sugárzó női istenség tiszteletének, amely cserében visszaküldi rezgését a földnek.

Egy női láb verejtékezése

Néhány férfinak szüksége van az izzadó láb imádatára. Még ennek a kimondott ténynek is van spirituális célja. A magas rezgésű nők izzadságának rendkívül erős gyógyító hatása van a környezetre, és azokra az emberekre, akik a lábat imádják. Az izzadság az a gyógyító szubsztancia, amely rezonál a nő szívének rezgésével, és amit a nő kisugároz, míg végül része lesz annak a levegőnek, amit belélegzünk.

Sok embernek van szüksége arra, hogy a nők talpát imádja, miközben ezt a szexuális gyakorlat részének tekintik. Ennek spirituális jelentése sokkal mélyebben megalapozott, mint a szexuális élvezet, amely gyakran jár vele kéz a kézben.

Az ősi időkben az Istennő lábának imádata az egyik legelterjedtebb gyakorlat volt a pogány rituálék alatt. Amit manapság a szexuális tapasztalat részeként lábimádatnak tekintünk, az valójában az Istennő imádata, amit azért hoztak létre, hogy a rituáléban résztvevő emberek elérjék a megvilágosodást.

Ezt az információt sok ezer éven át elnyomták, a bolygó legutóbbi elfoglalása óta. A hitrendszerünk is úgy épül fel, hogy elnyomja a női isteni energiákat, mert nagyon nagy fenyegetést jelentenek a hatalmon lévő férfi erő számára, amely - amikor az isteni női és az isteni férfi erő egy bizonyos személyben egyensúlyban van -, elvesztené uralmát e bolygó felett.


Ezért azt kell mondanunk, hogy manapság a feminista megnyilvánulások és a feminista szekták nem a női istenség megnyilvánulásai. Ezek ugyanannak az uralkodó maszkulin energiának a megnyilvánulásai, amelyek mérgezik a bolygónkat. A feminista nők olyan nők, akik nincsenek ráhangolódva a női istenségre. A társadalmunk manapság azért támogatja annyira az ilyen (feminista - a ford.) megnyilvánulásokat, mert egyre messzebb vezetik az embereket az igazságtól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.