2017. október 16., hétfő

Istennő energia mező

A Rózsa Rendje célja, hogy részt vegyen az Istennő energia lehorgonyzásában és segítsen egyensúlyt hozni a Földön fennálló torzult energia mezőkben. Az Eseménykor Pleroma küldeni fog egy fényimpulzust, mely minden 26000 évben megtörténik.
Ez a Szeretethullám tartalmazni fog férfi és női energia minőséget is. Nagyobb mértékben női és kisebb százalékban férfi isteni energiát, mivel a női sokkal jobban el volt nyomva több ezer évig, de mindig mindkettőt egyszerre küldi el a Galaktikus Központi Napunk. Szükséges korrigálni az Elsődleges Anomália hatásaitól mind a kettőt, hogy újból harmónia költözhessen Gaia-ra.
Ezt a cikket Untwine oldaláról hoztuk nektek, aki ezen energiák elkötelezett támogatója és segítője. Az eredeti cikk itt olvasható angolul:
Ha azt a szót használjuk, hogy Istennő, mindenkinek más érzelem, nézőpont és gondolat jut az eszébe. (megj. ez a különböző kultúra, neveltetés vagy vallási hovatartozás miatt van.) Sok archetípusa (őskép-mintája) létezik a feminin (női) energiáknak. Valamelyik összhangban van a Forrással és valamelyik nincs, attól függően, hogy éppen hol vannak jelen, olyan energia és frekvencia jelenik meg.
Vegyünk egy pozitív példát: ha van egy csoport, aki a békéért meditál, és olyan gondolatokat formálnak, amik ezt jelenítik meg, akkor olyan energia mezőt hoznak létre, ami segíti azoknak a jövőbéli történéseknek a beteljesülését, amik a békéhez vezetnek.
Most pedig vegyünk egy ellen példát: ha a cabal ( sötét oldal, több csoport együttes neve) mindenféle negatív töltetű hírt, cikket jelentet meg az újságokban, interneten, rádióban, tv-ben, akkor az emberek el kezdenek olyan érzelmeket, félelmeket, aggodalmakat kreálni, amik az ehhez tartozó energia mezőt hozzák létre és az fog manifesztálódni, létrejönni.
A rossz oldal ráadásul magas fokú szakrális geometriai tudással rendelkezik és ezt ellenünk használják teljesen elferdítve.
Ismét szeretnénk erre egy példát mutatni. A pentagramot (megj. eredetileg Vénusz Istennő szimbóluma, az ő száma a 666 is, de ezt már olyannyira elfelejttették velünk, hogy csak is a rossz jelentését ismerjük) a fekete mágusok negatív szándékkal használják, hogy az szenvedést és fájdalmat közvetítsen.
Mi, akik a Fényért végzünk ceremóniákat szintén felhasználhatjuk a pentagramot jó cél érdekében, mint harmónia megteremtése, Isteni akarat megnyilvánulása vagy egyensúly létrehozása céljából.
A szakrális geometriát bármikor felhasználhatjuk, megtalálható mindenhol (megj. ezt szintén nem tanuljuk az iskolában, hiszen a karantén fenntartásához más „tudás” szükséges) például a gyümölcsökben, vagy az 5 szirmú virágok esetében.

A rezonáló elvek alapján a pentagram energia mező összekötődik a mi világunkban jelen lévő pentagramokkal. Mi mindannyian teremtő lelkek vagyunk, használhatjuk ezt az energiát tiszta dolgokra, feltölthetjük pozitív energia mezővel.

Ugyanez az elv érvényes a nőre-istennőre-az isteni elv női részére. Ennek az archetípusnak az inkarnációi, reprezentálói pl. Vénusz, mint Istennő és bolygó, aztán a Hold és Szeléné, Ceres törpebolygó ( megj.a Mars és Jupiter között található, Paul Laviolette is foglalkozik vele a rajta lévő különleges fények miatt) és Ceres istennő, akit görögül Démétérnek hívnak, vagy Sekhmet, aki egyiptomi istennő és földközeli kisbolygó.
Az Univerzum rendkívül változatos, de mindig ugyanazt az őskép-mintát hozza létre sok-sok variációban a bolygóknál, csillagoknál, víznél, földnél, tűznél, levegőnél. Mindegyik természetes típus pozitív, mert a Forrás csak Harmóniát alkot.
A sötét erők manipulálták ezt az archetípust és a pentagramot is. Ezért kell tisztában lennünk vele, hogy milyen energia mezővel töltjük fel. A mostani kultúránkban egy nagyon eltorzított lenyomata jelenik meg a feminin energiáknak.
Ő a „gonoszság királynője” ha meg akarjuk nevezni. A gyerekmesében jó példa rá a királynő a Hófehérkében, vagy az Óz-ban a boszorkány, az Alíz Csodaországban-ban szintén a királynő. Számtalan ilyen mesében és filmben megtalálhatóak, a karakterek különbözőek, de az archetípus ugyanaz. Természetesen ez az őskép-minta nem része az Isteni tervnek. Ez egy elferdített kigondolása olyan beteg embereknek, akik ezt az energiát rossz célra használják.
Sajnos olyan szinten elterjedt ennek a negatív mintának a képe a Bolygón, hogy sokan nem is tudják az eredeti archetípus jelentését.
Minden nő, aki a szórakoztató iparban dolgozik énekesnőként, színésznőként (MK Ultra programozással) ezt az „gonoszság királynője” nevű, elferdített feminin energiát testesíti meg.
A nagyvárosok utcáin vagy a médiában látható nők képei azt a rendszert tartják fent, ami elhiteti a férfiakkal, hogy ha keményen dolgoznak, akkor ezek a nők elfogadják őket. A nőknek pedig azt üzeni, hogy ha ilyenekké válnak, akkor meg fogják kapni, amire vágynak. Ez az, ahogyan gonosz célokra használják ezt a gyönyörű, magnetizáló energiát.
A fekete nemesség női tagjai pl. a Palaviccini, Aldobrandini családoknál Olaszországban szintén ehhez az energiához kapcsolódnak.
A jezsuiták között vannak arkhónok, akik kontrollálják a többi, fizikai cabal tagot.
Íme egy részlet egy korábbi Cobra cikkből:
az Aldobrandini családnak vannak olyan tagjai, akik évmilliókkal ezelőtt azt választották, hogy megtapasztalják a Forrástól való elkülönülést. Vannak titkos dokumentumaik Atlantisz létezéséről, és a Misztérium Iskolák bizonyos rituáléiról is.
Ez a család tisztában van azzal, hogy az Istennő energia milyen fontos. Van egy bizonyos tény, ami nyilvánosságra lesz hozva erről a családról az Esemény után és sok embert meg fog lepni. Ők az egyik fő család, akik a negatív töltetű Istennő energiák lehorgonyzói.”
Ez a család áll az olyan „művészi alkotások” támogatásának és létrehozásának hátterében, mint a Rolling Stones zenéje, a Stanley Kubrick filmek vagy a Picasso festmények. Ezért kell nagyon óvatosnak lennünk, hogy milyen művészethez kapcsolódunk hozzá, mert a háttérben valami titkos jelentéssel bír.
A női energia, tiszta, harmonikus, befogadó és magnetizáló.
Ezt a sötét oldal úgy használja fel, hogy magához vonz minket a manipulált női energiával, majd irányítás alá vesz.
Hogyan? Íme ismét egy példa: a reklámok azt mondják, mindenki így cselekszik, ha olyan akarsz lenni, mint a többiek, akkor ezt és ezt kell tenned, ezt az ételt kell fogyasztanod, így kell öltözködnöd, és így kell viselkednek vagy kirekesztenek és elutasítanak az emberek.
Kirekesztettnek lenni nagyon rossz érzés, és ráadásul aktiválja az agy egy olyan területét, ahol a fájdalom keletkezik. Alapvetően az agy nem tud különbséget tenni, hogy most egy fizikai ütés vagy a visszautasítás érzése miatt keletkezett a fájdalom. Ez a válasz arra, hogy miért látunk a világban ennyi és ilyen erős reakciókat az emberektől.
Mi azért vagyunk, hogy az Egységet, a Szolidaritást, a Közösséget képviseljük. Ezért teremtettek minket. Sajnos ezek az energiák ellenünk lettek felhasználva, de meg tudunk gyógyulni, mert már tudatában vagyunk a helyes útnak. Ez az eltorzított energia, amit arra használtak, hogy egységet közvetítsen és teremtsen ilyen helytelen módon, függőséget hozott létre.
Tudattalanul is a mátrix függőivé váltak, a biztonság és egység hamis ígéreteivel elhalmozva, ebben a kíméletlen és rendellenesen működő világban.
Azt hiszik, hogy nem találnak kiutat. Soha sem érezhetik, hogy elégedettek, hogy szeretve lennének igazán, sokkal fontosabb a külcsín, mint a belbecs, vagy az hogy hány like-ot kaphatsz a facebook-on.
Ez az az elv, amit használ a Cabal más dolgokkal kapcsolatban is.
Például: a vásárlás függőség azért van, mert nem érezzük a támogatottságot. A társadalmi tömegtájékoztatás eltávolít az Egység érzésétől, a vér szerinti családi megosztás eltávolít a lélekcsaládi kapcsolatodtól.
Nagyon sok embernek meg kell lelnie újból a mátrixból való kiutat. Mint minden szenvedélybetegség gyógyításánál, itt is azzal kell kezdeni, hogy abba kell hagyni, azt, ami táplálja. Az emberiségnek arra van szüksége, hogy lekapcsolódjon erről a „gonoszság királynője” energiáról, és felvegye a kapcsolatot a Forrás Istennői mivoltjának valódi fényével.
Eljött az idő, hogy szembenézzünk azokkal az eltorzított nézőpontokkal és mintákkal az istennő energiával kapcsolatosan, amik meghatározzák a mindennapjainkat. Ez fontos abból a szempontból is, hogy mi hogyan és miért szeretünk valakit vagy valamit, vagy minket miért szeretnek, érezzük-e a támogatást és segítségére vagyunk-e mi magunk másoknak.
Minden negatív jellegű, titkos dolog ezen a bolygón befolyásolja az emberek viszonyát a belső, női énnel, és ez a múltbéli élményeinkre is igaz. Abba kell ezt hagynunk, és nem ilyen „szűrőkön” keresztül vizsgálni a dolgokat.
Az igaz, lágy és szeretetteljes Istennő, akivel folyamatban vagyunk az összekapcsolódáshoz, látja a valódi énünket, tiszteli az Egységhez vezető utunkat, felismeri a valódi célunkat, feltétel nélkül meghallgat és megbocsájt. A jólét és gyógyulás az, amire mindannyiunknak szüksége van.
Untwine, ezen cikk írója, sokat utazik és a fényrács erősítésével foglalkozik a Föld minden pontján. Egészséges, tiszta Istennő energia jelenlétet hoz létre, sokszor több társával együtt, akik csatlakoznak hozzá. Ezt a képet a Velencei utazása során készítette, a szobor Vénusz istennőt ábrázolja. Ha szeretnél kapcsolódj hozzá és érezd az energiáját….

Kréta szintén egy gyönyörű hely, ahol a minószi kultúra a Fénnyel, az Istennővel és az Egyensúly fenntartásával szoros kapcsolatban állt.
Mindaz, ami fentebb említésre került, igaz a férfias energiákra is. A torzítás egy agresszív, önző és érzéketlen irányba fordította ezt az isteni energiát. Ez nem az igazi férfiasság, a valódi archetípus kezdeményező, megértő, odaadó és szeretettel fordul feléd. Ez az ókori, minószi falfestmény ezt az egészséges és egyensúlyban lévő maszkulin energiát reprezentálja:
Reméljük, hogy most már talán segítséget nyújtottunk annak megértéséhez, miért fontos, hogy minél több Rózsa Rendje jöjjön létre, hogy miért pörgetjük azt a csodaszép Halaf kerámiát a Szíriai Pentagram felett, vagy hogy miért olyan nagyszerű érzés összekapcsolódni Ízisz és Dou Mu istennőkkel.
Befejezésképpen szeretnénk mutatni egy gyönyörű képet. Állj meg egy pillanatra és nézd egy darabig...mi az, amit érzel...ott legbelül?
Szeretettel Viki 
Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.