2017. augusztus 17., csütörtök

Pleroma


Pleroma, a Galaktikus Központi Nap, a Galaxisunk szíve, egy csillagkapu, ami plazma féreglyukakon kapcsolódik a mi Napunkhoz.
 A Fény és a Szeretet forrása. 26000 éves időintervallumokban küld egy impulzust, jelenleg ennek a közepén vagyunk, és az egész Galaxist szinkronizálja.
 


Ennek eredményeként a Föld tengelyének dőlése módosulni fog. Ebben a nyári és téli napfordulónak van érdekes szerepe.
 A tél minden első pillanatában (kb. 3 napig) egy portál nyílik a galaktikus egyenlítőre. Ezért van közvetlen belépés a Napon keresztül a Földre 26000 évenként. (megj. A Napunk is egyre aktívabb lett, biztosan sokan észrevették, ez is hozzájárul a furcsa időjáráshoz mostanában.)
                                                      Galaktikus Egyenlítő


A Napunk teljes együttállásban van a Galaktikus egyenlítővel az 1975-2021-ig tartó időkeretben, ezért ez a Szeretethullám, ez az impulzus is a megfelelő időben tud megérkezni hozzánk.
Minden, ami el volt nyomva, most felszínre kerül. A Galaktikus szuperhullám, amit Pleroma fog küldeni nagyon hatásos lesz és nem lehet megállítani, elkerülhetetlenül elvezet az Eseményhez.
Főleg 2016. április óta növekedett meg az intenzitása, melyet a Voyager 2 űrszonda is észlelt, amit 1977-ben indítottak útjára és most már a Naprendszer legkülső területén jár.
Itt található a chiméra korlátja a Kuiper övhöz közel és az a Fényerők hatékony közbelépése eredményeként el kezdett feloszlani. (Időközben már ez a helyzet is megoldódott, idézet Cobrától: „Az Ellenállás és az összes szakadár civilizáció, akik a Galaktikus Konföderációval szövetkeztek, "intenzív tevékenységbe kezdtek ebben a Naprendszerben és azon túl, egy olyan szinten, amivel még soha nem találkoztunk." - A plazmapolip entitáson, a toplet bombákon, a fekete kövön, a chiméra és technológiájának eltávolításán van most a hangsúly, már csak ezek maradtak, idézet újból Cobrától: „Azt szeretném mondani, hogy folytatnunk kell, ki kell tartanunk, küzdenünk kell a víziónkért és sikerülni fog. Tudom, hogy régóta tart már ez az egész, de az eredmény már eldőlt. Már biztosították a fő pozitív idővonalat, beleértve a teljes közzétételt, a pénzügyi újraindítást, a cabal letartóztatását, az Eseményt, az első kapcsolatfelvételt, mindezeket a dolgokat. „)
Amióta a Galaktikus Szívvel, Pleromával együtt állunk az idő érzékelésünk is más lett.
 A lineáris időt, amit itt a Földön megalkottak számunkra, felváltotta a spirális időérzékelés. Ezért van az, hogy egyszer gyorsnak, máskor lassúnak érzékeljük az időt. Vagy nincs időnk semmire, vagy csak éppen vánszorog az óra.
Mindannyiunkban különböző tehetségek és képességek ébredeznek a beáramló energiák hatására. Most még lehet, hogy rejtve vannak, de hirtelen aktivizálódni fognak.
Pleroma impulzusa eltörli az Elsődleges Anomáliát és a plazmapolip entitást a Föld körül.
Fontos, hogy összekapcsolódjunk vele, hiszen aktív kommunikáció révén az Eseményt gyorsabban létrehozhatjuk. Biztosan észrevettétek, hogy Cobra megváltoztatta a heti meditációt, ahol a Galaktikus Központi Napból képzeljük el a fényoszlop kiáramlását. Ez nagyszerű, mert Pleroma érzi, hogy mennyire akarjuk és megteszünk mindent és ő is segít nekünk.
Cobra megemlíti Paul Laviolette nevét, aki egy személyben foglalkozik fizikával, rendszerelmélettel, asztronómiával, klimatológiával. A Starburst Alapítvány jelenlegi elnöke és szintén vizsgálja a Galaktikus Szuperhullámot és hatásait a bolygóra.
Vizsgálta a Ceres kisbolygót, járt Boszniában a piramisoknál és 2015. október végén részt vett a Titkos Űrprogram Konferencián, ahol előadást is tartott Texasban. Legutóbbi könyve, az Antigravitációs meghajtás titkai, mely Tesláról és a titkos űrjárművek kifejlesztéséről szól, nagy segítség a Közzététel folyamatában.
                                                             Paul LaViolette
                                            
2014 szeptemberében észrevette, hogy a Galaktikus Központi Nap újból aktív lett, ami számunkra igazolja, hogy minden terv szerint halad.
Paul Laviolette tartja a kapcsolatot Jake Simpsonnal (álnév, a Project Camelot oldalon megtalálható. A pozitív hadsereghez tartozó személy, ún. fehér kalapos, az emberiségért tesz elkötelezetten.) és Robert Dean ufológussal ( az USA hadseregénél dolgozott és magas szintű láthatósága volt dokumentumokba, ún. Cosmic Top Secret engedéllyel rendelkezett és látott ilyen biztonsági szintű anyagokat.) Mindketten állítják, hogy 2017 meghatározó év lesz, Cobra szerint is sokkal inkább jelen van a Fény a Bolygó felszínén, mint az előző években és a Galaktikus Szuperhullám lehetséges jeleként ( az Esemény) értelmezik ezt a megnövekedett Galaktikus Fényt. (angolul itt lehet olvasni erről: http://etheric.com/will-superwave-arrive-2017/ )
A női alapelv az akhónok által az egész emberi történelem folyamán elnyomva és manipulálva volt. Pleroma segít és elküldi a Szeretet energiáját. Harmóniát és békés átmenetet fog biztosítani. Azt érdemes még tudni, hogy mindig a két energia, tehát a női és férfi energiák kombinációját küldi el nekünk, de mivel most a feminin energiákra sokkal nagyobb szükségünk van, ezért azt az aspektust fogja erősíteni.
Ez a mostani impulzus lehetővé teszi, hogy egy kvantumugrásszerű spirituális növekedést hajtson végre az emberiség. Ez egy óriási lehetőség, ami viszonylag gyors és inspiráló lesz mindenki számára. Az emberek keresni fogják az okát, hogy mi történt. Nem lesz bejelentés, csak megtörténik és tachionok milliárdjai fogják elérni a Földet. Kifejezetten izgalmas és rendkívül pozitív energiák lesznek.


Te, most, aki ezeket a sorokat olvasod, tudd, hogy valamilyen szereped van az Esemény létrehozásában és után. Lehet, hogy elfelejtetted, hogy ki is vagy valójában, de nagyon sokan dolgoznak azért, hogy mindez felszínre kerüljön benned.
Azt mondják, hogy a legnagyobb művészet az önmagunkba vetett hit. Higgy magadban és tudd, hogy minden rendben halad.
Mostanában gyakran hallgatok mantrákat, és mint Cobrától megtudtuk, jó hatással vannak az emberi szervezetre, energetikai és pszichológiai változásokat idéznek elő. Egy istennőhöz, Narayanihoz (más néven Lakshmihoz) szóló mantrával a Sarva Mangala-val szeretnélek most benneteket meglepni és kívánom, hogy hozzon mindenki életébe anyagi és szellemi jólétet.

Erről szól a mantra:
Tisztelgek és köszöntöm a "3 szemű" Istenanya megtestesülését, Narayanit, aki pártfogást és védelmet ad, aki teljesíti minden spirituális és anyagi vágyunkat az ő szándékával.

Szeretettel Viki 

5 megjegyzés:

 1. Drága Viki!
  Osztottam a saját oldalaimon, csoportjaimban. Holnap-holnap után osztom a egyéb csoportokban.Nagyon köszönöm! Nagyon hasznos írás első sorban azoknak,akik még nem hallottak a témáról, de másoknak is. Áldás!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Anna, hálásan köszönöm a segítségedet és nagyon boldog vagyok, hogy megosztod másoknak is. Áldás rád is! :)

   Törlés
 2. Kedves Viki!
  Hol lehet azt a beszélgetés részletet megtalálni, ahol arról beszélgetnek, hogy a Vaticanban van egy "herkentyű", ami figyelemmel kíséri a leszületett lelkeket --különös tekintettel a nem mindennapi lelkekre ... Köszi szépen; Ph. S.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Phil, ezt esetleg egy Cobra interjúban olvastad? :)Mert az oldalán ilyen információra nem emlékszem.

   Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.