2017. augusztus 1., kedd

Cintamani

Kedves Olvasók!

Ebben a cikkben részletesen olvashattok a Szent kőről, a Cintamaniról, melynek az Esemény idején rendkívül fontos szerepe lesz mind Gaia, mind a Csillagmagok energetikai mezőjében.


AZ ESEMÉNY - 3. rész - A Cintamani kövek
Az Esemény idején nagy szerepet kapó Cintamani kőről állítottunk össze néhány információt.
Cobra 2012. szeptemberében beszélt róla először a Csillagtestvériséggel összefüggésben. (Eredeti bejegyzés:http://2012portal.blogspot.hu/2012/09/brotherhood-of-star-this-blog-post-will.html)
A cikkben megemlíti, hogy ennek a pozitív, a színfalak mögött működő Csoportnak a szimbólumai közé tartozik a kő.
2014. szeptemberében egy nagyon fontos európai örvénypont kapcsán is említést tesz a kövekről.
(Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.hu/2014/09/untersberg.html 
Fordítás: ujvilagtudat.blogspot.hu)
Magyarul itt érhető el a teljes cikk:
"Untersberg egy hegy a német-osztrák határon, amely a planetáris felszabadulás egyik legfontosabb örvény pontja.
Sok ezer éve sok barlang szolgált a hegyen belépési pontként a hatalmas földalatti alagútrendszerbe, melyek az Agartha hálózatba vezettek:

Aztán 1220-ban, Isais Istennő (aki Isis egy aspektusa) megjelent egy bizonyos Hubertus Koch nevű templomos lovag előtt, amikor Ninive közelében utazott Irakban, ami nagyon közel van a Hassuna-Samarra Istennő örvény központjához. Az Istennő utasította őt, hogy építsen egy Istennő templomot Untersberg közelében, és vigye az Istennő örvényt oda, mert a mongol invázió közeledik a Samarra örvényhez. Adott neki egy darab Cintamanit, egy követ a Szíriusz csillagrendszerből, hogy azt vigye Untersbergbe. Ezután alakult meg az úgynevezett Fekete Kő Urai templomos csoport, akik a kő, és az Istennő örvény őrzői lettek.

A követ később odaadták a katharoknak, majd a templomosoknak Franciaországban, rövid ideig Adam Weishaupt, az Illuminátus alapítója birtokában volt, később Edward Bulwer-Lytton kezébe került, aki megírta a The Coming Race című híres regényét, és aztán a fia vette vissza a fekete követ Bécsben.

A Cintamani kő, a Szent Grál köve, melyet gyakran tévesen fekete kőnek neveznek, mivel egy lilás fekete színe van. Ennek célja, hogy feloldja az implantátumok hálózatát, és segítsen szétbomlasztani a Fátylat. 
Karl Haushofer fekete mágust, aki megismertette a Chimera csoportot az emberiséggel, egy csoport plejádi kontakta manipulálta, az úgynevezett Vril Lányok, és a Fekete Kő Urainak egyik képviselője, hogy létrehozzák a Vril társaságot Berchtesgaden-hez közel, amely azonnal elkezdte fejleszteni űrprogramját Winfried Otto Schumann irányítása alatt. Ez volt a kezdete az első űrprogramnak a bolygó felszínén. Schumann, aki később a gémkapocs művelettel az Egyesült Államokba került, a Wright-Patterson bázison a katonai-hadiipari komplexumnak dolgozott, és jól ismert a gyakran félreértett Schumann rezonanciáról:

A közelmúltban (2014-ben- a szerk.) Chimera csoport jelenlétét eltávolították a területről. Most ez az egyik legerősebb fény pont a bolygón, sok rejtett bejárattal az Ellenállási Mozgalomhoz, és a plejádi csillagrendszer további portáljaihoz.


Az egész térség egy nagyon erős interdimenzionális portál, amelyet egy erős mágneses anomália jelez ugyanezen a területen:

Az Istennő örvényt a közelmúltban újra aktiválták a Fény erői az Isais Istennő tóban Untersberg közelében.

Egy darab Cintamani kő visszakerült Untersbergbe. Isis Istennő jelenleg egész Európában harmonizálja az energiákat az Untersberg örvényen keresztül."
Cobra 2015. júniusában beszélt először nagyobb terjedelemben a Cintamaniról.
A Cintamani egy szent kő, amely a Szíriusz csillagrendszerből származik. Évmilliókkal ezelőtt, egy galaktikus szuperhullám során a Szíriusz A körül keringő bolygó felrobbant. A darabjai minden irányba szétszóródtak és néhányuk elérte a Földet a csillagközi űrben való hosszú utazás során.

Az elmúlt 26000 évben a pozitív agarthaiak voltak a Cintamani kövek őrzői. A történelem során az a néhány ember kapta meg a Cintamani darabjait, akiknek maximális potenciális pozitív befolyásuk volt az emberiség történelmére. Salamon király, Nagy Sándor és Akbar is rendelkezett egy-egy darab Cintamani kővel.
Egy korábban a Templomosok birtokában lévő Cintamani darabot Edward Bulwer-Lytton kapott meg, aki felfedte az agarthaiak létezését (a már említett) „Az eljövendő faj” c. híres regényében:
Később ugyanez a darab egy bizonyos Untersberg közelében lévő Templomos csoport, majd a „Vril lányok” birtokába került, akik Atlantisz eleste óta az első működő felszíni űrprogram technológiai kivitelezését csatornázták. (Lásd fentebb)
A kőből kapott egy darabot Nicholas Roerich is, aki megpróbálta a világbékét elérni vele. Az általa létrehozott, jól ismert Béke jel a hármas Szíriusz csillagrendszerhez kapcsolódó szimbólum:
Az inkvizíciótól kezdve a Jezsuitákon és Hitleren át a sötét erők megpróbálták megszerezni a Cintamani kő egy darabját, de nem jártak sikerrel.
A Cintamani a Csillag Testvérisége csoport szent köve, a Fény misztériumiskoláinak utolsó valódi maradványa Atlantiszról.
Sok Fénymunkás és Fényharcos tartozik a Fény 144000 csillaglény-mandalájához, akik számos inkarnációval ezelőtt érkeztek a Földre, hogy segédkezzenek a bolygó felszabadításában és a korszakváltásban.
A 2014. decemberi IS:IS portál aktiválása óta Fény áramlik a Galaktikus Központi Napból a Szent Grál moldavitból készült kelyhének csiszolt lapocskáin keresztül, ami lencseként szolgál és a 144000 csillaglényre irányul, hogy beindítsa a felébredésüket.
A Cintamani kő a következő lépés ebben az energetikai folyamatban. A MOSS (Multidimenzionális Naprendszer Hadművelet) kezdete óta a Fényerők megkértek, hogy terjesszem a Cintamani kő darabjait a legfelébredettebb Fénymunkások és Fényharcosok között.
Az Eseménykor a Cintamani kövön keresztül fog áramolni a galaktikus pulzálás. A kő minden egyes birtokosa energiavezetőként fog szolgálni, akik a kompressziós áttörés energiáit fogják közvetíteni a bolygószintű energiarácsba.
Egy nagyon limitált mennyiségű Cintamani követ elhelyeztünk a StratoProbe 3-on, egy űr-közeli járművön, amit a csapatommal bocsátottunk fel. A StratoProbe 3 kb. 40km-es maximális magasságot ért el és azok a fotók, amiket a jármű ezen a magasságon készített, tisztán mutatják a Föld görbületét. Remélem, ez elég bizonyítékul szolgál a legtöbb embernek arra, hogy a Föld nem lapos, vagy legalább is nem volt lapos 2015. május 19-én, amikor a fotó készült.

A Cintamani kövek maguk a tiszta Fény megtestesítői és nem lehet az energiájukat rossz céllal felhasználni. Segítenek feloldani az implantátumokat és megerősítik a belső iránymutatást. Viszont azt tudatosítsd magadban, hogy a kövek erősítőként működnek és nagyító lencseként szolgálnak. Megmutatják neked, mindazt, ami benned van, annak érdekében, hogy át tudd azt alakítani és még inkább felkészítsen téged a küldetésedre, hogy ki tudd venni a részed a bolygó felszabadításának folyamatában.”
2015.06.24-i interjúban Rob Potter kérdezte Cobrát a Cintamani kőről: 
Eredeti: http://thepromiserevealed.com/2015-june-24-q-a-with-cobra/
Rob - Beszélnél a Cintamani fénytestre gyakorolt hatásáról? Ezoterikusan mi történik a Cintamani kővel?

COBRA - Nem fogom részletezni mélyebben a kő mibenlétét, mivel ez jelenleg nagyon kényes információ. Annyit, hogy a Cintamani kő tulajdonképpen a plazma síkot befolyásolja, és valóban hatással van az implantátumokra. A Fényerők rendelkeznek egy bizonyos technológiával, amivel képesek bizonyos energiákat közvetlenül a Galaktikus Központból a Cintamani kövekbe juttatni.
A Cintamani kövek felfogják ezt az energiát, ami aztán feloldja a plazmát. Ez nem csak egy újabb szép kő, annál sokkal több.
A Cintamani kő bizonyos egyedi energetikai jellel rendelkezik, mert 1) a Szíriusz csillagrendszerből származik, 2) közvetlenül a Galaktikus Központból töltődött fel energiával évmilliókkal ezelőtt, mikor a Szíriusz csillagrendszerben felrobbant a bolygó.
Tulajdonképpen egy galaktikus szuperhullám miatt robbant fel. Ennek a szuperhullámnak a következtében sok szubatomi részecske utazott keresztül a galaxison, amik magukban hordozzák ezt a bolygót és a Cintamani kő minden kis része tartalmazza magában ezeket a részecskéket. A Fényerők ezeket használják fel a plazma semlegesítésére egy olyan bizonyos módon, amiről itt nem fogok beszélni.
A Cintamani kő nem egy újabb New Age-s kristály, ez annál sokkal több. Ez a bolygó felszabadításának az egyik kulcsa. Természetesen a bensődben van az egyik legerősebb kristály, a felsőbb éned. A Cintamani követ használva, felerősítheted a folyamatot önmagad és a bolygó számára.

Rob - Igen, rám is nagy hatást gyakoroltak. Meglepett, hogy milyen kicsik, de tudom, hogy a minőség sokkal fontosabb, mint a méret.
Milyen információid vannak arról, hogy hol vannak most a kövek?

COBRA - Azt mondanám, hogy a kő darabjai sokfelé megtalálhatók. A kő legnagyobb darabja több ezer évig a pozitív agarthai hálózat tulajdonában volt. Ennek a kőnek a darabjait vitték a bolygó több pontjára, köztük a Titicaca-tóhoz.
Nem ez az egyetlen hely ahol kövek vannak. Sokfelé van még, főleg föld alatti pontokon. A bolygó felszínén nem sok van és ezek közül kerül kiosztásra jónéhány a fénymunkások, és a fényharcosok közt, akik egy bolygószintű fényhálózatot alkotnak.

Rob - Cobra mit ajánlanál az embereknek, hogyan használják a követ? Mivel elég, arra gondoltam, hogy nyakláncot is lehetne belőlük készíteni. Ismerek valakit, aki ezt meg tudja csinálni.
Mikor az emberek kézhez kapják ezeket a köveket, mit ajánlasz, hogy használják? Van valami különleges dolog amit ajánlanál? Tartsák távol a többi embertől és csak magukra használják?

COBRA- Azt javaslom, hogy legyünk fizikai kapcsolatban a kővel meditáció alatt. Ez a kapcsolat egy energiaáramlást hoz létre, ami segít kapcsolatot teremteni a felsőbb énünkkel, és átalakítja a körülöttünk lévő plazmamezőt.
Voltaképpen megtartják a tisztaságukat, függetlenül más emberektől, emiatt nem kell aggódni.”
2015. decemberében is beszámolt Cobra a Cintamani kövekkel kapcsolatban, miszerint a „kövek válogatott darabjai lettek elhelyezve a planetáris energiaháló több tucatnyi fontos kulcsfontosságú rácsörvény pontján, hogy stabilizálják az Eseménybe való átalakulás folyamatát. Ez a bolygót körülvevő Cintamani energiarács most már majdnem teljes."
(A Kárpát-medencében ez az energiarács már készen van. - a szerk.)
Ősi tibeti prófécia szerint eljön az idő, amikor a Világ Királya felemelkedik a föld alatti birodalmakból seregével, hogy legyőzze a sötétség erőit és bejelentse az Aranykor eljövetelét. Most van itt az idő. A Cintamani kőnek kulcsfontosságú szerepe lesz ebben a folyamatban:
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_shambahla11.htm
A Cintamani kő a tiszta Fény kibocsátója és a lelkünk tisztaságának külső manifesztációja:
A közelmúltban egy limitált mennyiségű Cintamani követ helyeztünk a StatoProbe 4-re, egy földközeli pályán lévő járműre, amit a csapatommal együtt bocsátottunk fel. A StratoProbe 4 elérte a kb. 15 mérföldes (24km) maximális tengerszint feletti magasságot. 
Cobra 2016. áprilisában egy interjúban újra kérdezték a Cintamani kőről:
Lynn - Mi a Cintamani kövek célja az Eseménykor?

COBRA - Minden Cintamani kő egy gyújtólencseként fog szolgálni a kompressziós áttörés energiáihoz. Amikor az energialöket eléri a bolygót, ezt az energiát egy bizonyos vezetőn keresztül kell majd vezetni vagy energia szupravezetőn. A Cintamani kövek lesznek ezek a szupravezetők az Eseménykor. Mivel ez az energiahálózat szinte teljes mértékben kész lesz, ezek az energiák harmonikusan fognak tudni keresztüláramlani a bolygó felszínére.”
2016.05.23-i helyzetjelentésben a következőket írta Cobra:
A Fényerők fejlett Tachyon kamra hálózatot és Cintamani kő hálózatot építettek ki a Naprendszerben lévő minden főbb égitesten, hogy létrehozzanak egy pozitív erőteret, amivel támogatják a Végső Áttörést. A Végső Áttörés pillanata lesz a földi társadalom átalakulásának jelentős lépése.

Az Esemény előtt egy hatalmas energiahullám fog keresztüláramolni ezeken a kamrákon és a Cintamani köveken. Ez a hullám el fogja söpörni a maradék sötétséget és legfőképpen a maradék plazma anomáliát a Naprendszerből.”
A Cintamani-hálózatról Cobra fog majd beszámolni, ha elérkezik az ideje, de jelentős eredményeket értek el a Fény erői májusban.
A Terv jól halad…
A Fény Győzelme!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.