2017. augusztus 3., csütörtök

Visszatérés a Fénybe


Jelentős előrelépések történtek és ha minden a terv szerint halad, kb. egy hét múlva közzé fogok tudni tenni új helyzetjelentést a Yaldabatoth entitás és a fekete kő helyzetével kapcsolatban.
Megnyílt egy fontos kommunikációs csatorna az Ellenállás és a felszíni lakosság között:

Az Ellenállás elolvasta ezeket a leveleket és most jönnek rá, hogy az a szenvedés, amin a felszíni lakosság keresztülmegy, sokkal nagyobb, mint képzelték.
Ezért néhány instrukciót készítettek elő, melyek megkönnyíthetik az Eseményt megelőző időszakot a felszíni lakosság felébredett tagjai számára.
Először is, a szenvedés túlnyomó részének kiváltó oka az úgynevezett elsődleges implantátum. Az elsődleges implantátumot mindannyian akkor kaptuk meg, amikor belépünk a karantén Föld területére sok ezer évvel ezelőtt. Ez az implantátum az agy homloklebenyében található a plazma és az éteri síkon. Ez forgó rendellenes plazmával van feltöltve és az az elsődleges üzenete, hogy el vagyunk választva a Forrástól/Szeretettől/Fénytől. Ez a Forrástól való elsődleges elkülönülés olyan helyzeteket vonz be, melyek ezt az elkülönülést tükrözik és még több szenvedést teremtenek. Mivel a szabad akaratunk igazodik az implantátumhoz, a Fényerők nem tudnak beavatkozni az életünkbe, az imák nem hallgattatnak meg, a védelmek nem tapasztalhatók, a bizalom megszűnik.
Ezeket az implantátumokat évmilliókkal ezelőtt hozta létre a chimera csoport és az 1996-os Nagy Felejtés idején megerősítették őket, hogy így akadályozzák meg, hogy megtörténjen a bolygószintű Felemelkedés. Ha ezen implantátumok kritikus tömegét feloszlatják, a dualitás/gonosz/szenvedés teljes valóságszerkezete össze fog omlani és vissza fog térni a Fény.
Csillagmag vagyok  -  Az Univerzum az otthonom - A Föld a küldetésem
Egyéni és kollektív szinten e helyzet megoldásának elsődlegesen az a kulcsa számunkra, hogy legyünk tudatában ezen implantátumok létezésének. Csupán csak az, hogy tudatában vagyunk az implantátum létezésének és az ezzel kapcsolatos elmeprogramozásnak, fel fogja gyorsítani a az implantátum feloszlását. Akkor a Fényerők sokkal közvetlenebbül be fognak tudni avatkozni az életünkbe és az olyan kérések és imák, mint ez, könnyebben fognak meghallgatásra találni:
Ezen (és tulajdonképpen bármelyik) elmeprogramozás feloszlatásának legkönnyebb és leghatékonyabb módja az az eltávolító technika, amit az emberiség Charles Berner-től (Yogeswar Muni) kapott:
Összegezve, ezt az elmeprogramozást úgy tudjuk megszüntetni, ha leválasztjuk magunkat a programról. Ezt úgy tudjuk megtenni, ha az elménket alternatív lehetőségbe, abba az állapotba helyezzük, amely a programmal van összekapcsolva (el vagyok választódva a Forrástól) és az ellenkezőjébe (Egy vagyok a Forrással). Ha ily módon leírjuk ezeket a szélsőséges megerősítéseket (esetleg minden egyes nap 10 percig), az elménk el fog választódni mindkét szélsőséges mentális állapottól (elválasztódtam a Forrástól/Egy vagyok a forrással) és a mentális program elkezd majd szétesni, a forgó plazma szét fog esni, az implantátum elkezd megszűnni és a Forrással/Szeretettel/Fénnyel való kapcsolatunk természetes módon fog visszaállni.(Tehát mindkét mondatot egymás után kell leírni kb. 10 percig. "Elválasztódtam a Forrástól. / Egy vagyok a Forrással. - a szerk.)
Tisztában kell lennünk azzal, hogy az elménkben lévő program pozitív duális polaritása (Egy vagyok a Forrással) is el fog tűnni és helyébe egy a Forrással való valódi kapcsolat fog lépni. Hatalmas különbség van a Forrással való kapcsolatban való mentális hit és az igazi kapcsolat között.
Az Ellenállás azt is közölte, hogy ahhoz, hogy csökkenjen a szenvedés, pozitív pillanatokat kell teremtenünk minden nap. Olyan egyszerű módszerekről van szó, mint 1) töltsünk időt a természetben, 2) fókuszáljunk valami szépre és inspirálóra, 3) űzzünk valamilyen hobbit, 4) kevesebb elektronikus média hatásának tegyük ki magunkat, beleértve az alternatív, igazabb hírekkel szolgáló weboldalakat is, 5) hallgassunk zenét, 6) töltsünk minőségi időt másokkal.
Az Ellenállás sok Fénymunkás és Fényharcos nehéz pénzügyi helyzetével is tisztában van. Ezért megkértek, hogy a Felemelkedés konferenciáim nagy részét szenteljem annak, hogy eszközöket adok át a bőség megteremtéséhez. Idén márciusban Tajvanon is ezt tettem. Ha valaki rendelkezik a tajvani konferencia második napján készült jegyzetekkel, kérem küldje el a cobraresistance@gmail.com címre és meg fogom jelentetni a blogomon. Ezek az eszközök önmagukban elegendők ahhoz, hogy megoldjuk a pénzügyi helyzetünket, ha időt és erőfeszítést szakítunk a kivitelezésükre.
Manifesztáció - Szakértői szint
Az Ellenállás tisztában van azzal, hogy mennyi támadás éri a Fénymunkásokat és Fényharcosokat. Ezzel a szituációval kapcsolatos néhány iránymutatás található it:
A legfontosabb dolog, amit az Ellenállás NEM ért meg teljes egészében az, hogy a Fénymunkások és Fényharcosok miért támadják egymást folyamatosan ahelyett, hogy egyesítenék erőiket a cabal ellen, akiknek egyértelműen nem a legjobb érdekek járnak a fejükben. Az Ellenállás szemszögéből nézve, ők soha nem támadnák meg azt a társukat, aki ugyanazért a célért küzd és őszintén nem értik, hogy a felszíni lakosság miért teszi ezt folyamatosan. Arra kérik a felszíni lakosságot, hogy itt osszák meg ezzel a helyzettel kapcsolatos meglátásaikat:
A Fény győzelme!
Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.