2017. augusztus 3., csütörtök

TERJESSZÉTEK! EGYSÉG Meditáció a 2017. 08. 21-i NapfogyatkozáskorÚjra itt az idő, hogy cselekedjünk! Itt az idő, hogy kezünkbe vegyük világunk sorsát! Mindannyian egyetértünk abban, hogy a bolygó felszabadítási folyamata túl sokáig tart. Itt a lehetőség, hogy közösen felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért kihasználjuk az augusztus 21-i Napfogyatkozás adta lehetőséget, hogy létrehozzunk egy portált, melyen keresztül egyesíteni fogjuk tudatosságunkat és világosságba borítjuk a bolygó körül lévő energiamezőt.
Terjesszétek ezt a hírt! Osszátok meg világszerte! Jelentessétek meg weboldalaitokon és blogjaitokon. Hívjatok meg spirituális csoportokat, hogy csatlakozzanak hozzánk. Ha ismertek alternatív médiát, küldjétek el nekik. Facebook csoportot is létrehozhattok helyi csoportok részére, akik lakóhelyetek környékén végzik a meditációt. Szükség van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. YouTube videót is készíthettek.
Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így ha mindannyian részt veszünk ebben a meditációban, tényleg segíthetünk közelebb hozni az Eseményt:
Ez a meditáció segít a Fényerőknek lehorgonyozni a Fény energiáját a bolygó felszínén, hogy megerősítsék a Fényrácsot. Erre azért van szükség, hogy felgyorsítsák a Teljes Közzététel és a Felemelkedés folyamatát. Az egyetlen leghatékonyabb tényező, aminek a felszíni lakosság birtokában van, a meditációt végző emberek száma, amivel felgyorsíthatják az Esemény megvalósulását.
Elérhetjük a meditációt végző 144000 fős kritikus tömegét! Ez világszerte hatalmas gyógyító láncreakciót fog teremteni az energiamezőben. A fókusz az Egyesült Államokon lesz, ahol sok gyógyulásra van szükség.
A meditációnkhoz készült asztrológiai grafikonon látható egy erőteljes nagy hármas az alábbiak között: Galaktikus Központ/Szaturnusz/Lilith a Nyilasban; Eris/Uránusz a Kosban és a Mars/Hold csomópont/Nap/Hold az Oroszlánban. E nagy hármas magja a Galaktikus Központ pontos nagy hármasa 28 fokon a Nyilasban, Uránuszban 28 fokon a Kosban és Nap/Hold fogyatkozás 28 fokon az Oroszlánban. A Napfogyatkozáskor a felszabadulás elektromos tüzének energiája fog keresztüláramolni a Galaktikus Központból (Pleromából) az egész Naprendszeren és keresztülcsatornázódik az Uránuszon és a Nap/Hold fogyatkozáson, melyek mindegyike tűz jegyben helyezkedik el. Ezért megvan annak a lehetősége, hogy a meditációnk a Napfogyatkozás pillanatában hatalmas áttörést fog eredményezni a bolygó felszínén, mivel ez az a pillanat, amikor a legközvetlenebb kapcsolat jön létre a Galaktikus Központtal.

1918 óta ez lesz az első olyan Napfogyatkozás, melynek totalitás sávja keresztülhalad az Egyesült Államok szárazföldi részén. Ez a Napfogyatkozás nagyszerű lehetőség számunkra, hogy döntést hozzunk az egység megteremtésére. A felébredett egyének egysége a legerősebb katalizátor a planetáris felszabadítás megteremtésére. Ezen okból kifolyólag én, Corey Goode és sokan mások összefogunk, hogy összehozzuk azt a legalább 144000 ember kritikus tömegét, akik ezt a meditációt végzik.
Fölvettünk egy közös Cobra/Corey interjút, elsősorban erre az alkalomra, amit néhány nap múlva fogunk megjelentetni.

A totalitás sávja az oregoni Salem közelében fogja elérni a talajt észak-amerikai idő szerint 10:18-kor és a dél-karolinai Charleston közelében fog kilépni 14:47-kor. Az Egyesült Államok nyugati részén élők számára már véget fog érni a Napfogyatkozás totális fázisa, amikor a meditáció elkezdődik. A meditáció épp a maximumpont pillanata előtt fog kezdődni és az Egyesült Államok középső részén élők éppen ekkor fognak meditálni, amikor a Napfogyatkozás totalitása lesz. Az ország keleti részén élők a teljes fogyatkozást végignézhetik a meditáció után.
Az alábbi térkép azt mutatja, hogy az Egyesült Államok nyugati részén élő emberek fogják legnagyobb valószínűséggel látni a Napfogyatkozást:

Ezt a meditációt a Napfogyatkozás csúcspontjában fogjuk végezni augusztus 21-én, közép-európai idő szerint 20:11-kor.
Instrukciók a meditációhoz:
1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.
2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely harmóniát és egységet hoz a Föld és minden lakója számára.
3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, a fogyatkozó Napon és a Holdon, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín gyógyító Istennői energiát, ami meggyógyítja minden ember múltbéli traumáját és békét, harmóniát, megértést, bőséget és egységet hoz. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény meggyógyítja minden ember elméjét és szívét szerte a világon. Lásd, hogy minden Fénymunkás, Fényharcos és "Igazságtudó" egységben dolgozik az Új Föld megteremtéséért. Lásd, hogy a Föld emberei ünnepelnek és örömmel vesznek részt új valóságunk megteremtésében, ahol mindenki hozzájuthat ahhoz, amire szüksége van és szabadon választhat, hogy olyan életet éljen, amilyenre vágyik.

A meditáció javasolt időtartama 15 perc.
Az Istennő egységet akar és egység lesz!
Az Egység Meditációról szóló friss információk itt lesznek olvashatók:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.