2017. augusztus 25., péntek

Beszámoló az Egység MeditációrólMeditációnk volt a fordulópont bolygónk felszabadítási folyamatában:
Néhány millió ember lett értesítve a meditációról, akik közül több mint negyedmillióan vettek részt ténylegesen, szóval ez volt az eddigi legerősebb meditációnk.Figyelemre méltó volt az általunk elért egység és együtt rezgés és mintegy jelként szolgált a Központi Faj számára arra, hogy az emberi lakosság felébredett része képes lesz egységben tartani a Fényt, amikor az Esemény megtörténik és hogy immár itt az ideje, hogy ez a bolygó keresztülmenjen a Felemelkedés folyamatán. Ez azt jelenti, hogy mostantól a Galaktikus Központból érkező energiák hatványozottan fel fognak erősödni, míg minden sötétség megtisztul és a bolygó felszabadul.
A meditáció alatt teljessé vált a bolygó körül lévő Új Atlantisz energiarács kritikus tömege és mostantól fogva ez a rács elég erős ahhoz, hogy az Esemény energiáit kezelje. Mostantól az Új Atlantisz energiarácsot fogják használni a Fényerők, hogy "feltáró" álmok, benyomások és látomások formájában küldetésaktiváló kódokat közvetítsenek az emberi lakosság felébredett tagjainak.
A Yaldabaoth entitás fennmaradó plazma anomáliájának több, mint felét átalakították és a Keleti Parton lévő plazma anomáliás örvény gyakorlatilag megszűnt. Ami megmaradt, az kisebb darab szétbomló plazma anomáliás örvények Washingtonban és New Yorkban. Az arkhónok titokban arra használták a Keleti Parton lévő plazmaörvényt, hogy megvédjék a cabalt és most, hogy ez a védelmi rendszer szinte teljesen megszűnt, a cabal sok akciója - kiterjedt gyermekbántalmazási hálózatukat beleértve -, hamarosan le fog lepleződni az átlaglakosság számára.
A Fényerők az elmúlt néhány hónapban nagyon aktívan dolgoztak azon, hogy a Fekete Követ eltávolítsák. Az Egység Meditációnk adta meg a szükséges energiatámogatást a végső lökéshez és immár a Fekete Kő majdnem eltűnt. Egy héten belül el fogják teljesen távolítani, a hozzá kapcsolódó összes anomáliát pedig egy hónapon belül. Amikor ez megtörténik, a Long Island-en lévő RHIC részecskegyorsító el fogja veszíteni mindennemű jelentőségét a chimera csoport számára és be fogják szüntetni a használatát. Így csak a világ sok részecskegyorsítói közül az egyik lesz és nem fog tudni már komoly károkat okozni az emberiségnek.Mindez pánik üzemmódba helyezte a chimera csoport még megmaradt mintegy 80 tagját. Két csoportjuk már elhagyta Long Island-et, mert érezték, hogy a területük túlságosan közismert.
Az első csoport most ide koncentrálódik:
A második csoport ide:
A harmadik csoprt pedig az alábbi laboratórium alatt lévő klónozó komplexumban tartózkodik:
A fő akadály, amit még el kell távolítani mielőtt megtörténik az Esemény, az a fennmaradó plazma toplet bombák.
Az EARTH EX gyakorlat, ami ma zajlik, rendkívül értékes információkkal szolgál az Ellenállás számára arról, hogy hogy lehet fenntartani az infrastruktúrát, amikor megtörténik az Esemény:
http://www.eiscouncil.com/EarthEx (Fordítása folyamatban van. - a szerk.) A képen látható szöveg:
A gyakorlat leírása
Az EARTH EX három dinamikus fázisban fog lezajlani, amit egy végső „elképzelt leckék” értékelési és visszacsatolási fázis fog követni.
1. fázis első 3 nap Kiterjedt áramszünet/Nincs megoldás
2. fázis 4-6. nap Kiterjedt áramszünet/Kritikus döntések, értékelések és akciók
3. fázis 15. nap-tól Folyamatos kiterjedt áramszünet, Black Start, kommunikációk, szektorok közötti koordináció
4. fázis „Elképzelt leckék”: Értékelés és visszacsatolás

Egyes Ellenállási ügynökök is részt vesznek ebben a gyakorlatban bizonyos módon és ez egy újabb lépéssel közelebb fog vinni minket az Eseményhez.
A Fény győzelme! 

U.i.
Earth Ex gyakorlatról röviden
Fordította és összeállította Takács Anikó


Megnövekedett az aggodalom egy súlyos, szándékos, vagy természetes módon megjelenő "Fekete Égbolt Veszély" (olyan katasztrofális esemény, mely számos helyen, huzamosabb időre, súlyosan károsítja a fontos infrastruktúráink megszokott működését) lehetőségével kapcsolatosan. Egy ilyen szubkontinentális szinten kiterjedt, hosszú ideig tartó áramkimaradás kihatással lehet az összes infrastruktúránkra, amely ahhoz a nyomasztó dilemmához vezet, hogy bármelyik szektor helyreállítása kizárólag akkor lehetséges, ha minden más ágazat legalább minimálisan működőképes marad.
Az akadály kezelhetősége érdekében, az alapos, minden szektort érintő, illetve szektorok közötti rugalmas tervezés döntő fontosságú. Ezeket a terveket azonban ahhoz, hogy hatékonyak legyenek, gyakorolni kell. A jelenlegi infrastruktúráink nemzeti és globális helyzetét, valamint különbözőségeit tekintve, ez egy példátlan, multi-szektorális, nemzeti és nemzetközi gyakorlat sorozatot igényel.
Az EARTH EX egy fejlődő, átfogó, közös, partnerek által kifejlesztett gyakorlat, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy ezt a szükségletet kielégítse.

A gyakorlatot az EIS Council irányítja. Az EIS az amerikai Elektromos Infrastruktúra Biztonsági Tanács, egy non-profit, kormánytól független szervezet. http://www.eiscouncil.com/
Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.