2017. augusztus 31., csütörtök

Az 1996-os Nagy Felejtés


Olvasható a magyar fordításban, hogy a Felemelkedési Tervet még nem oszthatja meg Cobra. Természetesen azóta már egy részéről tudomásunk van, hiszen eltelt majdnem két év. Sőt a strangelet bombák is hatástalanítva, már csak a toplet bombák vannak a plazma síkon, hála a Fényerőknek. Yaldabaothnak pedig már csak a "feje" van meg és már az sem sokáig. :)

Angolul pedig itt olvasható az eredeti 1996-os Nagy Felejtés:

http://2012portal.blogspot.hu/…/the-great-forgetting-of-199…


Az 1996-os megszállás alatt az archónok és a Chimera egy negatív akadályt helyeztek el a Naprendszer szélén (a héliopauza a Naprendszernek az a tartománya, amelyet a napszél tölt ki).
 Minden élőlény a Naprendszerben lévő korláton belül, beleértve a felszíni embereket, minden Cabal frakciót, minden földalatti élőlényt (nagyon ritka kivétellel), minden titkos űrprogram személyzetét, minden plejádit, szíriuszit, andromédát, akrturuszit, drakonidát, reptiliánt, zetát és minden egyéb érző lényt, plazma implantátumokat kapott, és össze lett kötve a Chimera mesterséges intelligencia hálózattal (a Fátyol).

 Azon lények túlnyomó többségénél, akiknek volt kapcsolata a Felemelkedett Mesterekkel, ez a kapcsolat megszakadt. A spirituális minőség rengeteg emlékét kitörölték elektronikus memória feloszlatással. 
 Sokan, akiknek szándékában állt információt terjeszteni a felszíni lakossággal, elmeprogramozás alá kerültek és sok esetben hamis információt és emlékeket ültettek beléjük. Minden csatornázó implantátumot kapott és a legtöbb csatornázási kapcsolatukat komolyan megzavarták.

Strangelet és toplet bomba mechanizmusokat helyeztek el arra az esetre, ha a Felemelkedett lények megpróbálnának kapcsolatot teremteni velünk.
 Ez hatékonyan egy olyan zónává tette a Naprendszerünket, amelyben nagyon kismértékű kapcsolat létezik a Felemelkedettekkel. Még a Naprendszeren belül lévő plejádiak sem tudták közvetlenül elérni a Felemelkedett lényeket, mivel a kapcsolatfelvétel szélsőségesen korlátozott volt.

Ezt az 1996-os Nagy Felejtésnek nevezzük.

 Ez a felejtés annyira teljes volt, hogy valójában csak nagyon kevés ember emlékszik a spirituális kapcsolatra a saját Lelkével, illetve a Felemelkedett lényekkel 1996 előttről.
 Ez a felejtés olyannyira teljes volt, hogy sok embernek nehézségeket fog okozni, hogy megértse, amiről beszélek.
Most már az akadályok nagy része eltávolításra került, de mindenkinek a Naprendszeren belül (beleértve a felszíni embereket és majdnem minden lényt a föld alatti és űrbéli szövetségekből) megvan még az implantátumok azon része, ami elzárja a kapcsolatukat a Felemelkedett lényekkel.

 Ezek az implantátumok kapcsolódnak a strangelet/toplet bomba mechanizmusokhoz, amiket a Chimera irányít. Ez az oka annak, hogy nem hoztam nyilvánosságra információt a Felemelkedési tervről, mivel a helyzet egyszerűen még nem áll készen.
Ha valakinek kétsége van a strangelet bombák valóságát illetően, itt találja a strangelet átalakulás fizikáját: 

http://journals.aps.org/…/ab…/10.1103/PhysRevLett.105.141101

1999-ben, a Fényerők elkezdtek építeni egy Fény korlátot a héliopauzánál azzal a szándékkal, hogy a sötétség káros befolyását a Naprendszerünkön belül tartsák, és később megtisztítsák tőle. Ennek a korlátnak nagy része készen volt 2014 vége felé, és 2015 májusában teljesen elkészült. 

2015 szeptembere óta a Fényerők nagy előrelépést tettek az implantátumok eltávolítására vonatkozóan. Az implantátumok többé már nem forgó fekete lyukak egy mágneses mezőben, hanem csak csupasz szingularitás átjárók, melyek még mindig tartalmaznak „furcsa kvark” előállító kvark-gluon plazmát (a kvantum-színdinamika egyik fázisa, az anyag alapvető részecskéire való bomlását jelenti) 

 Minden implantátum továbbra is kapcsolatban áll hiperdimenzionális plazma féreglyukakkal (Tunnels of Set – Szeth alagútjai), melyek egy mesterséges intelligencia által támogatott hálózatba mutatnak, amely kommunikál a a Naprendszer plazma örvényén (Yaldabaoth) keresztül és összeköttetésben áll a plazma strangelet és toplet bombákkal.
Ez a hálózat még mindig kapcsolatban áll az RHIC hadron ütköztetővel, és kisebb mértékben az LHC-vel a CERN-nél. Ezek a részecskegyorsítók juttatnak strangeleteket a hálózatba, főként gluon fúziós kölcsönhatással. 

                                                            Strange részecskeA Fényerők most a kvark-gluon plazmával elég könnyedén meg fognak birkózni, de a kvantum elsődleges anomália az implantátumok csupasz szingularitásának középpontjában, elrejtve abban az erőteljes erőben, amely felelős a gluont megkötő energiáért, nagyobb probléma lehet:

https://www.quora.com/What-is-the-gluon-binding-energy-for-…

Az implantátumok a fő okai a tagadás és kivetítés pszichológiai mechanizmusainak. Ez a két pszichológiai mechanizmus az a páros, amely folyamatos belső harcokat okoz a Fénymunkások (Nagy az egod! Nem, a Te egod nagy!) és Fényharcosok (Egy hamis próféta vagy! Nem, Te vagy hamis próféta!) között.
Ezt a két pszichológiai mechanizmus tovább fejlesztették negatív nem fizikai entitások és az Archon/Chimera Fátyol technológiája.

http://wakeup-world.com/…/dislodging-negative-entity-attac…/

A Fény erők azt kommunikálták felém, hogy a Fényharcosok és Fénymunkások között egy közös célért, a bolygószintű felszabadításért dolgozó, belső harcoktól tartózkodó szövetségnek/koalíciónak létre kell jönnie a bolygó felszínén. 
Egy ilyesfajta szövetség döntő fontosságú a kompressziós áttörés sikerességéhez. Sárkány erők közölték, hogy egy ilyen koalíció csatornaként szolgálna a kompressziós áttörés pillanatában felszabaduló energiák számára és megkönnyítené az átmenetet.

Ha ez a szövetség nem jön létre, a Fényerőknek van egy alternatív terve, hogy végrehajtsa a kompressziós áttörést. Ez a második terv lassabb, de biztonságosabb.
 Részletek erről a tervről nem fognak megjelenni ezen a blogon, csak annyit mondanék, nem fog sokat változtatni azon, ahogy egy átlagember meg fogja tapasztalni az Eseményt.

Az Ellenállás közölte velem, hogy fel fogják venni a kapcsolatot Drake-kel, éppen az Esemény előtt, és lényeges információkkal látják el, hogy nyilvánosságra hozza őket.
A Fényerők látják, hogy a felszíni lakosság folyamatosan frusztrált amiatt, hogy a belső harcok azon emberek között, akiknek a bolygószintű felszíni változások vezetőinek kellene lenniük, nem akarnak véget érni. 

 Ez az oka annak, hogy az agarthaiak néha barbárnak látják a felszíni lakosságot. Ahelyett, hogy az emberek tagadásban lennének és kivetítenék az agarthaiakra, hogy elitisták, talán hosszan és keményen bele kellene nézniük a tükörbe, felismerni a belső barbárt és megszelídíteni azt.
 Az agarthai frakcióknak több száz évbe telt, és még évezredes elkötelezett önfejlesztésbe, amíg megtanultak békében élni. Az Esemény után, mikor a strangelet bombák eltávolításra kerültek, képesek lesznek majd közvetlenül segíteni az emberiséget, és kapcsolatba lépnek majd emberekkel, de óvatosan teszik majd mindezt, mert nem akarnak célpontjaivá válni az emberek kivetítéseinek és támadásainak.                                                            "Földalatti világ"


Saját magam is megtapasztaltam az emberek támadásait és kivetítéseit szeptember második felében. Milyen kiszámítható - néhány ember annyira programozott és archón bábként viselkedik olyan kiszámíthatóan, hogy most már matematikai bizonyossággal ki tudom számolni, mikor fognak támadni.

Itt szeretném közölni, hogy azért hozok nyilvánosságra információt, hogy felhatalmazzam az embereket, hogy gondolkodjanak a saját fejükkel és tágítsák ki a látóhatárukat, nem azért, hogy követőket teremtsek.
 Nem azért teszek közzé információt az Eseményről, hogy passzív várakozásra sarkalljam az embereket, hanem hogy vegyenek részt aktívan az Esemény megteremtésében, bármilyen módon, amire vezettetést éreznek.
 Még a legfelső szinten is, az információ nagyon részekre bontott és olyan elven működik, hogy akkor és annyit kap belőle az egyén, amikor és amennyi megfelelő számára. 

Szóval nem tudok mindent és a helyzet legmélyebb rétegeiről való megértésem idővel fejlődik, mikor újabb információhoz jutok. Mégis, a forrásaim nagyon megbízhatóak, és nincsenek kitéve személyiség elferdítésnek, szubjektivitásnak, és elmeprogramozásnak, mint a felszíni információforrások.


Sok ember frusztrált, mert még nincsenek látható, drasztikus változások. Bármilyen drasztikus változás, mint egy nagyszabású leleplező információ nyilvánosságra hozatala a tömegmédián keresztül, vagy egy közvetlen fizikai beavatkozás a felszínen a Fényerők részéről, események zuhatagát indítaná el, ami elvezetne a strangelet bombák beélesítéséhez.
 Következésképpen, drasztikus tettek a Fényerők részéről csak akkor fognak történni, mikor minden strangelet és toplet bomba eltávolításra került és egyáltalán nem jelent már fenyegetést.

A jelenlegi bolgószintű helyzetben meglévő implantátumokkal, entitás kötődésekkel, és az emberi psziché gyógyításával kapcsolatos sürgető szükségre válaszolva, a Sárkány források folyamatosan fejlesztik a technológiájukat implantátum és entitás eltávolítással, aura védelemmel és fizikai- nem fizikai testek gyógyításával kapcsolatban. Ez a technológia itt elérhető:

http://www.light-mandalas.com/

http://www.light-mandalas.com/e-shop.html…


                
                                                 Light Mandala lézer berendezés


Hatalmas geopolitikai változások zajlanak jelenleg, amik a Cabal végső vereségéhez fognak vezetni.

Egy érdekes szinkronicitás, hogy a szuper-hatékony orosz közbelépés Szíriában egyetlen héttel azután kezdődött, hogy nyilvánosságra hoztam a halafi kerámia szíriai örvény meditációt.

http://sputniknews.com/…/isil-on-verge-of-collapse-under-ru…

Ez egy lépéssel közelebb hozta a menekültválság megoldását.

http://sputniknews.com/…/1027937…/syria-refuges-muallem.html

A Hassuna-Samarra Istennő örvény területe (Szíria és nagy valószínűséggel hamarosan Irak) jelenleg a Keleti Szövetség és a Cabal között zajló ún. proxy háborúnak (kívülről támogatott háború, melyben a nagyhatalom maga nem vesz részt a háborúban) a színtere. 

http://www.sott.net/…/303214-Russias-campaign-is-snuffing-o…

Az Iszlám állam próbál elpusztítani annyi szépséget, amennyit lehetséges, mielőtt végleg vereséget szenved. 

http://www.aljazeera.com/…/isil-blows-arch-triumph-syria-pa…

Évekkel ezelőtt a Chimera sok fizikai plejádi túszt zárt felszíni börtönökbe Szíriában és Afganisztánban. Ezeket a túszokat a Chimera erői fogták el az 1996-os invázió előtt mindenütt a Naprendszerben, és később a Földre szállították őket. 
A túszok stratégiailag fontosak a Chimera-nak, mivel olyan mechanizmusként használják őket, amivel megakadályozzák a plejádi flotta Föld felé való haladását, akik szeretnének segíteni a bolygó felszabadításában.
 Ezek a túszok a valódi okkult okai az amerikai negatív katonaság jelenlétének Szíriában és Afganisztánban.
Mindezen okok miatt jó volna, ha a lehető legtöbb ember végezné a halafi kerámia meditációt, hogy segítsen stabilizálni a helyzetet. A meditációval kapcsolatos információk ezen a hivatkozáson elérhetők:

http://2012portal.blogspot.com/…/meditation-for-europe-repo…

Fontos mozzanatok zajlanak a színfalak mögött, amikről nem adhatok jelentést még akkor sem, ha szeretnék. Annyit mondanék csupán, hogy annak ellenére, hogy még semmi drasztikus változás nem történt, jelenleg fektetik le az alapjait azoknak a pozitív változásoknak, melyek örökre át fogják formálni világunkat.

A Fény győzelme!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.