2018. február 21., szerda

Gaia szépségei


Földanya….hatalmas átalakuláson megy keresztül. A vele együtt élőkkel egyetemben. Nagyon vágyik a Felemelkedésre, ő is szabad akar lenni.
Elképesztő energiát és csodás erőket összpontosít arra, hogy a magasabb dimenziós létet megtapasztalhassa. A körülöttünk lévő Anyahajókon tartózkodó Csillagtestvéreink folyamatosan kontrollálják a kéreglemezeit, a légkörét, a körülötte lévő energia mezőt, sőt a plazmaburkot is, ami hamarosan semmivé válik.

Rá és minden létezőre vigyáznak ahogyan csak tudnak, hogy az Áttörés minél kellemesebb és biztonságosabb legyen.
Sok helyen még mindig bántják Gaiat, pusztítják ahol érik. Csillagtestvéreink egyelőre közvetlenül nem avatkozhatnak be, de az Eseményt követően rengeteg olyan projektet fog az emberiség készíteni és megvalósítani, ami Földanyánkat rendbe teszi és visszaállítja őt ősrégi pompájába.

Most is elkápráztat minket soha ki nem fogyó szépségével, legyen szó bármilyen természeti képződményről, növényekről, állatokról, de utána mindent felülmúlóan csodálatos lesz.

Szeretnék mutatni ilyen szépségeket…..

                                                Fehér sivatag – Egyiptom


Bolíviában a Salar de Uyuni-t sós mocsárként, illetve sós sivatagként is szokták emlegetni, mivel általában száraz, viszont időszakosan néhány cm-es vízréteg borítja. Az esős évszakban a csapadék egy finom víz réteget képez a sómező felszínén, ez adja a táj lebilincselő hatását.

                                   Bolívia – A Föld legnagyobb természetes tükre


Gaia mélye sok sok kristályt rejt, íme egy gyönyörűség:

                                                Kína – Kalcit rózsa fluoriton


Egy különlegesség: kék színű láva Indonézián



Természetes mandala:



Elefánt a kicsinyével:



Nemsokára megkezdődik a tavasz és minden újra zöldbe borul. Sokkal több lesz a napfény, a levegő tele lesz az újrakezdés pezsgő folyamával. Most még, így az Esemény előtt mindenki nagyon várja, hogy elmúljon a hideg, fagyos tél, de hamarosan e tekintetben is változások jönnek. Az időjárási viszonyokhoz kapcsolódóan Cobra ezt árulta el számunkra:

Rob - Ez nem szerepel a történelmünkben. Igaz, hogy a bolygónk valamikor abba fogja hagyni az ingást, és újra csak tavasz és nyár lesz? Ilyesmit hallottam.

COBRA - A bolygón az időjárási minták meg fognak változni, de ehhez nem csak a bolygó ingásának, hanem inkább a Galaktikus Központból áramló energia állapotának van köze.”

Gaia paradicsomi hellyé válik és ehhez Pleroma is hozzájárul, a Galaxisunk Szíve, ahonnan a töménytelen mennyiségű felszabadító, mindent átható Szeretet energia áramlik.

Minden érző lény ezen a Bolygón Egységben és Harmóniában fog élni, ahol elég lesz egyetlenegy szót behelyettesíteni, ha megkérdeznek arról, hogy mi:

A nevem:
A nemzetiségem:
A címem:
A foglalkozásom:
A célom:
A Bolygóm:
Az üzenetem:

Ez a szó nem más, mint a SZERETET….


Kérlek, hogy csatlakozz hozzánk és alakítsuk át együtt Gaiat olyanná, ahol mindenki, az örökkévalóságig az ÉLETET támogatja.
Mindannyian megérdemeljük a Szeretetet és hogy Békében élhessünk együtt, szabadon.
A legvégére egy nagyon kedves és szívbemarkoló filmrészletet szeretnék nektek mutatni a Vaiana című animációs filmből, ami Te Fiti-ről, az Anyaistennőről szól, aki Új-Zélandon a maorik által tisztelt Istennő. Te Fitinek megvan az ereje ahhoz, hogy életet teremtsen. Végtelen zöld ruhájában, a szívében az Istennő spirállal a Természet és a Termékenység Istennője.



Íme a részlet a Vaianaból:



Az Istennő Felemelkedést akar és Felemelkedés lesz! 



 
 

1 megjegyzés:

  1. Szükségünk van arra hogy adjuk és kapjuk a Föld nevű élő bolygó szeretetét!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.