2019. december 17., kedd

Sürgős! Meditáció 4 óránként a pénzügyi rendszer stabilizálásáért


A cikk a Szeretjük a Tömegmeditációkat nevű oldalról származik, hálás köszönet a fordításért Rácz Anitának! <3 

Eredeti bejegyzés itt:

http://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/12/surgos-meditacio-4-orankent-penzugyi.html#comments
Sokan egyetértenek abban, hogy a jelenlegi pénzügyi rendszer akkora bajban van, amilyet még senki nem látott ezelőtt. Tisztában vannak a világ központi bankjai és az elitjei által okozott problémákkal.

https://prepareforchange.net/2019/12/10/all-banks-are-insolvent-bankrupt-economic-collapse-stock-market-crash/

A repopiacban szeptemberben bekövetkezett sokkok csak a jéghegy csúcsát jelentették, és a pénzügyi rendszer alapvető rendszerszerű instabilitásának jelei voltak.

https://www.zerohedge.com/markets/here-megabank-behind-septembers-repo-shock

Eközben lehet, hogy hamarosan egy újabb összeomlás lesz a repopiacon.

https://www.zerohedge.com/markets/zoltans-market-doomsday-imminent-here-are-two-things-watch

Bár a Federal Reserve folytatja új pénz kibocsátását, hogy támogassa a tőzsdét és a kötvénypiacot, ez csak egy újabb olyan buborékot teremt, ami a közeljövőben ki fog pukkanni.

https://www.zerohedge.com/markets/dollar-dumps-5-month-lows-stocks-bonds-jump-fed-fold

Ezzel egy időben sok jómódú ember vásárol fizikai aranyat, hogy így fedezzék a pénzügyi piacon fellépő bizonytalanságot.

https://www.zerohedge.com/commodities/wealthy-are-hoarding-physical-gold

Sok nagy vállalat néz szembe a közelgő gazdasági recesszióval. A Morgan Stanley-nél, a Deutsche Banknál és a HSBC-nél zajló költségcsökkentésekről szóló legutóbbi jelentések csak a jéghegy csúcsát jelentik.

https://www.zerohedge.com/markets/morgan-stanley-firing-1500-bankers-year-end-cost-cuts

https://www.ft.com/content/19c7f3e6-1a8e-11ea-97df-cc63de1d73f4


Jelenleg a pénzügyi rendszer NAGYON instabil és közel áll egy összeomláshoz. Bár sokan közülünk azt várják, hogy a rendszer össze fog omlani a közeljövőben, bármilyen hirtelen rendszerösszeomlás váratlan következményekkel járhat. Ez kedvezne a fekete nemesi családoknak, hogy meghekkelhessék az eredeti tervet és kikényszeríthessék azon tervüket, hogy megszilárdítsák hatalmukat és bevezessék a globális és centralizált digitális pénzügyi rendszert, ami teljes ellenőrzés alatt tartaná az emberek pénzügyeit.

http://brucewilds.blogspot.com/2019/11/crashing-financial-system-for-fun-and.html

Ha ez megtörténne, késni fog a Fényerők pénzügyi újraindítással kapcsolatos terve.

Ezért a Fényerők azt indítványozzák Cobra-n keresztül, hogy sürgős meditációra van szükség 4 óránként a jelenlegi pénzügyi rendszer, főleg a Deutsche Bank, a JP Morgan, a Federal Reserve és a repopiac stabilizálásáért, valamint az ebben érintett összes emberért és egyéb pénzügyi intézményért.

Ezt a meditációt az alábbi időpontokban fogjuk végezni:
  • 2:00
  • 6:00
  • 10:00
  • 14:00
  • 18:00
  • 22:00
A Fényerők szerint a Vízöntő Kora Aktivációig ez az összes meditáció közül a legfontosabb, ezért kell 4 óránként végezni.

http://2012portal-hungary.blogspot.com/2019/12/terjesszetek-vizonto-kora-2020-januar.html

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/1047659192254387/

Készül a meditáció vezetett változata.

Instrukciók (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy elhozd a Fényt a globális pénzügyi rendszerbe és stabilizáld azt.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, majd áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

4. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy St. Germain ibolyalángja megtisztít minden olyan embert és intézményt, melyek érintettek a jelenlegi pénzügyi rendszerben, elsősorban a Deutsche Bank, a JP Morgan, a Federal Reserve és a repopiac rendszerében.

5. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ragyogó fehér Fény árad mindenkire, minden pénzügyi intézményre és a jelenlegi pénzügyi rendszer minden szituációjára.

Ha vezettetést érzel, tarthatod a kezedben az Ezüst Beindító Aktivációkor vásárolt ezüst érméket, miközben ezt a meditációt végzed.

Az ezüst érméidet egy lila Élet Virága mandalára is elhelyezheted miközben ezt a meditációt végzed.

Vagy az alábbi linkekről is felhasználhatod a lila Élet Virága mandalát:

https://miro.medium.com/max/700/0*gsp2E8RFeZQRYV2S.jpg

https://mandalashop-online.com/1779-large_default/canvas-indigo-flower-of-life.jpg

https://www.google.com/search?q=purple+flower+of+life+mandala&oq=pu

A Fény győzelme!
-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.
Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html
Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):
Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):
Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint):

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben

6 megjegyzés:

  1. Ez most tényled mi? Azért meditáljunk, hogy az amúgy is pocsék és igazságtalan pénzügyi rendszer mégtovább fenn tudjon maradni és tovább élősködni az emberiségen? Vagy ezt nem is Cobra kérte? Ez már kezd nagyon zavaros lenni. Netán ez a cél? Ez nekem már kezd túl sok és érthetetlen lenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Hozzászóló, szeretnélek megkérni, hogy gondold ezt végig: a Fényerők előkészítették a tervet a pénzügyi újraindításhoz, az aranyat a fedezethez, a kvantum számítógépeket a megfelelő programokkal, amik feltörnek majd minden titkosítást és adatok tömkelegét fogják feldolgozni, sőt Cobra nemrég említette, hogy az Andromédaiak flottája még űrhajókat is küldött, hogy segítsék az újraindítást. A pontos terv titokban kell, hogy maradjon, hogy ne veszélyeztessük a megvalósulását. Bizonyára van még más dolog is, amivel mi nem vagyunk tisztában, de Cobra az első Vízöntő kora aktiváció frissítésben el fog még mondani pár dolgot a pénzügyi rendszerről kb. 1 hét múlva, addig a türelmedet kérjük. 🙏 Most mindösszesen annyit kérnek tőlünk, ha valaki vezettetést érez, hogy segítsen addig összetartani ezt a katyvaszt, míg a pontos tervet végrehajtják a stabilizált Gamma idővonal megfelelő időpontjában. A sötét oldal mindig kitalál valamit, imádják a káoszt és a bizonytalanságot, mert akkor abból tudnak a legnagyobb hasznot húzni. Ha valaki úgy érzi, hogy nem akar a Fényerőkkel együttműködni, akkor tiszteletben tartjuk és megértjük, semmi sem kötelező. Hálás köszönet Mindazoknak, akik kitartanak a végsőkig Csillagtestvéreinkkel együtt.<3 Ezt már sokszor elmondtam, de ismétlem önmagam, hogy nagyon hálás vagyok, hogy még mindig itt vannak és nem hagytak minket cserben. Nagyon durva dolgokat oldanak meg és szeretnek minket teljes szívből, alig várják, hogy találkozhassanak velünk szemtől szembe. Ennyit szerettem volna csak elmondani. Köszönöm a megértésedet! 💟

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  2. Már csak azért sem tudok meditálni, mert úgy fel húzott ez a dolog, igen dühös vagyok. Sajnos az ilyen dolgok nem igazán tesznek jót a téma hitelességét illetően. Legalább is nálam. Ha erősítené a hitemet napról napra az események menete akkor könnyebb lenne, de sajnos a vetített valóság ennek az ellenkezőjéről próbál meggyőzni.

    VálaszTörlés
  3. Most értettem meg a Cobra oldal fordításából, hogy miként is van valójában ez a dolog. Eddig zavaros volt bennem a kép. Köszünöm!
    A törölt hozzászólásomban a Cobra és "holdudvara" pozitív tartalmat takar. Elnézést ha félreérthető voltam. Meditálok amikor tudok!


    VálaszTörlés
  4. Hálás köszönet a segítségedért! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.