2020. június 4., csütörtök

A Fényerők és a sötét erők

Eredeti bejegyzés itt: 

https://2012portal.blogspot.com/2012/04/forces-of-light-and-forces-of-darkness.html?fbclid=IwAR33wrOQOWTNdWnqehaFIOQSzS9Xn4X-pF78rNWz_yP4UB79Yq0ClLaIOQE

Fordította: MCCS
POZITÍV CSOPORTOK


Galaktikus Konföderáció (Galactic Confederation): másik nevén Galaktikus Föderáció. A galaxison belüli pozitív civilizációk laza konföderációs uniója, mint például a Plejádiak, Szíriusziak, Arktúrusziak... A vezetőik Felemelkedett Mesterek, olyan lények akik megvilágosodott tudatállapotban élnek. Az Ashtar Parancsnokság a Galaktikus Konföderáció része, elsődleges célja a Föld felszabadítása a sötét erők elnyomása alól.
Rengeteg tachyonikus membránnal álcázott fizikai anyahajójuk kering a Föld körül, melyek így nem észlelhetőek a cabal optikai vagy radarberendezéseivel. Számos alkalommal megakadályozták az atomháborút a Földön, mint ahogy számos földrengést is megakadályoztak a tektonikus lemezek aktivitásának stabilizálásával. Fő motivációjuk a spirituális fejlődésük folyamán elért boldogságot és szeretetet megosztani a nem túl szerencsés Föld lakosságával.
Erőteljes dezinformációs kampány folyik a Galaktikus Konföderáció ellen, ami a 90-es évek közepe felé kezdődött, amikor a cabal ráébredt, hogy a Galaktikus Konföderáció komoly veszélyt jelent az Új Világrend létrehozására vonatkozó terveikre. A Konföderáció sok földi kapcsolattartója intenzív Monarch elmeprogramozásnak volt kitéve és tulajdonképpen az „Ashtar Parancsnokság” kifejezést azért hozták létre, hogy erős tagadást aktiváljon. Ez a programozás vezetett oda is, hogy sok médium elvesztette a kapcsolatot a Konföderációval és elkezdtek az asztrális rétegből csatornázni. Ez hozzájárult ahhoz, hogy még inkább megbízhatatlannak minősítsék a közvetítést, mint felsőbb dimenziókból származó információforrást. Ma már csak nagyon kevés megbízható csatorna van, de ez nem változtat a tényen, hogy a Galaktikus Konföderáció egy rendkívül erős és megbízható erő, aki fel fogja fedni magát az Első Kapcsolatfelvétel alkalmával.
Ellenállási Mozgalom (Resistance Movement): szabadságharcosok csoportja, akik földalatti otthonaikban élnek a Földkéreg felső rétegében. Folyamatos fizikai kapcsolatban állnak a Plejádiak földalatti bázisaival a Himalája és Bora-Bora szigete alatt. A nyilvánosság előtt hivatalos képviselőjük Cobra.
A Konföderáció támogatásával minden még megmaradt reptilián erőtől megtisztították ezt a Naprendszert. Nem sokkal 2000 után kemény harcok árán az összes még megmaradt földalatti reptilián bázist is kitisztították. Ezután figyelmüket a fekete költségvetésből finanszírozott katonai programok és technológiák többségének felszámolására koncentrálták, amit sikeresen véghez is vittek.
Ezt követően elhelyezték az embereiket a katonaságban és a betűs ügynökségeknél (pl. MI-6, NSA, FBI, CIA - szerk. megj.), így segítve a Pozitív Katonaság csoportjait Tervük hatékony lebonyolításában. A fő célja az Ellenállási Mozgalomnak, hogy segítsék a bolygó felszabadítását, elhagyhassák a barlangrendszereket, ahol most élnek, és továbbléphessenek más jövőbeli küldetések végrehajtására a Galaxis más részein.
Pozitív Katonaság (Positive Military): ez a legerősebb pozitív csoport a bolygó felszínén. Kidolgozták a Tervet a bolygó felszabadítására az Ellenállási Mozgalom észrevétlen támogatásával. Körülbelül a katonaság háromnegyede egyetért ezzel a tervvel és ez elegendő támogatottság ahhoz, hogy az valóra is válhasson. A nyilvánosság előtt hivatalos képviselőjük Drake.
E csoport nagy része nincs tudatában az Ellenállás „észrevétlen baráti támogatásának.” Néhányan vezető pozíciókban tisztában vannak az Ellenállással kiépített kapcsolattal, de nem fogják ezt elismerni, mert ez egyelőre titkos információ.
E laza csoportnak nincs vezetője, fő céljuk, hogy visszaállítsák az emberi lakosság szuverenitását és szabadságát, különösen az Egyesült Államokban.
Pozitív Templomosok (Templars): más néven a 2.Frakció, vagy néha a Fehér Kalaposok (White Hats.) Ez a csoport a régi európai nemességből ered, akit a Rothschildok majdnem eltöröltek a Föld felszínéről. Komoly erőkkel rendelkeznek az Egyesült Államok Haditengerészetében, az Egyesült Királyságban és a kontinentális Európában. Hivatalos képviselőjük Lord Blackheath. Jelenleg az új, 134 nemzetből álló szövetség pénzügyi rendszerének megalkotásában játszanak fontos szerepet. Fő céljuk, hogy tönkre tegyék a Federal Reservet és megsemmisítsék régi ellenfelüket, a Rotschildokat.
Nem összekeverendőek a cionista templomos csoporttokkal, akik a Rotschildek frakciójához tartoznak, habár néhány Rothschild ügynök beszivárgott a pozitív Templomos csoportba.

VEGYES CSOPORTOK


Fehér Sárkány Társaság (White Dragon Society): ez a társaság néhány régi kínai királyi leszármazott érdekeit képviseli, számtalan harcművészeti csoport támogatásával világszerte. Kapcsolattartójuk Benjamin Fulford. Fő céljuk, hogy megbuktassák a háttérhatalmat, bár szándékaik talán nem teljesen tiszták, mivel az Esemény utáni új társadalomban kissé túlzott irányító és uralkodó szerepet szánnak maguknak. Továbbá igen komoly érdekeik vannak a pénzalapokkal kapcsolatban, melyeket a háttérhatalom bukása után osztanak szét. Valójában az Ellenállási Mozgalomnak volt velük néhány problémája februárban az új pénzügyi rendszerről szóló titkos tárgyalások során, és ez némi késést eredményezett az Esemény idővonalán.
Gnosztikus Illuminátusok(Gnostic Illuminati): ez a társaság a régi orosz nemességből származik, és valójában a cabal része volt néhány generációval ezelőtt. Miután a Rothschildok megsemmisítették a Romanov-házat, ez a csoport szakított a caballal és úgy döntött, hogy a Rothschildok ellen fordul, ám még mindig ugyanazt az illuminátus szimbolikát, és részben ideológiát alkalmazzák. A céljuk, hogy legyőzzék a Rothschildokat, így állva bosszút a Romanov-házért. Komoly, kiterjedt kapcsolataik vannak az orosz és kelet-európai alvilággal, és kapcsolatban állnak a Templomosokkal is. Szóvivőjük Alexander Romanoff. Igen sok Rothschild-ügynök szivárgott be közéjük, ezért ez a csoport drasztikusan megtisztul és megújul az Esemény után.
NEGATÍV CSOPORTOK


Rothschild frakció: a pénzarisztokrácia, ők irányították Európát a Federal Reserven és a legtöbb fősodrású médián keresztül. Vezetőjük Jacob de Rothschild, és a Henry Kissingerhez köthető üzleti kapcsolatain keresztül ők ketten befolyásolják a Rockefeller frakciót. David de Rothschild Olimpia Aldobrandinivel kötött házassága révén kettejükön keresztül irányítják a Jezsuitákat. Európa Fekete nemessége (Olaszország kivételével) ehhez a csoporthoz tartozik. Származásukat tekintve többnyire Rigel-beli sötét nagyurak, egyben Atlantisz elsüllyedéséért is felelősek. Fő céljuk a világuralom, ám jelenleg arra koncentrálnak, hogy megtartsanak legalább valamennyi pénzt, kontrollálják a médiát ameddig lehet, és megússzák a letartóztatást.
Rockefeller frakció: ők irányították az Egyesült Államokat, az olajkereskedelmet, a gyógyszeripart, az élelmiszer termelést, és a katonaság egy részét. Nácikat csempésztek az Egyesült Államokba, ezért is hívják őket illumináciknak is. Valódi vezetőjük David Rockefeller (jelenleg apró kis lakásában él New Yorkban az East 65. utcában, és majdnem 100 éves!)Volksführer id. George Bush-sal és stratégiai tanácsadójával, Heinz Kissingerrel az oldalán. Főleg drakóniai nagyurak, akiknek számos reptilián rabszolgájuk volt egykor a galaktikus birodalmukban, és ugyanezt akarták megvalósítani a Földön is. Tehát fő céljuk egy világszintű diktatúra kiépítése volt a Földön rabszolga társadalommal. Jelenleg a legfőbb céljuk a menekülés a Bahamákon lévő kis szigetükre legalább egy hátizsákkal anélkül, hogy letartóztatnák őket.
Jezsuita frakció: ez a frakció nagyon erős volt az 1800-as évek elejéig, míg nem a Rothschild frakció átvette az irányítást. Körülbelül a Jezsuiták 10%-a tartozik ehhez a csoporthoz, köztük néhány bíborossal, a fekete pápával (Adolfo Nicolas), a fehér pápával (Joseph Ratzinger), és Olaszország fekete nemességével. Ez a csoport Kr.u. 325-ben jött létre a nikaiai zsinaton, ahol Konstantin létrehozta a keresztény vallást abból a célból, hogy megsemmisítse a gnosztikus misztériumokat (beleértve a gnosztikus kereszténységet is.) Szent Inkvizícióként terjeszkedett tovább, és még most is sok katolikus szervezetben van beépülve. Legnagyobb befolyással Dél-Amerikában és Afrikában rendelkeznek. Fő céljuk az emberiség spirituális kontrollja és elnyomása volt. Jelenleg próbálnak életben maradni. Az Eseményt követően komoly tisztulásra lehet számítani az összes fő vallás tekintetében, amikor azok összhangba kerülnek az igazsággal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.