2020. június 9., kedd

A jezsuiták terve

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2013/11/the-jesuit-agenda.html

Fordította: MCCS

A jezsuiták terve az, hogy beszivárognak a Keleti Szövetség (Eastern Alliance) ügynökei közé és eltérítik az új pénzügyi rendszer létrehozásának folyamatát. Mondanom sem kell, hogy a Keleti Szövetség legfelső emberei tisztában vannak ezzel és nem hagyják, hogy ez megtörténjen. Továbbá a Fehér Sárkány Társaság felsőbb tagjai megtanulták a leckét, miután elődeiket évtizedekkel ezelőtt becsapták, akik az aranyuk nagy részét átadták a jezsuita ügynököknek értéktelen papírdarabokért (amerikai államkötvények) cserébe. A Fehér Sárkány Társaság sokkal óvatosabb most, különösen azért, mert a jezsuiták megpróbálnak a Te-Wu-n, a kínai titkos hírszerző ügynökségen keresztül beszivárogni közéjük.

A jezsuita terv az, hogy hagyják a Fényerőknek megtisztítani az illumináci frakciót (Rockefeller, Bush, Kissinger, Cheney és társaik), majd titokban összeállnak a Rothschildokkal, hogy átvegyék az új pénzügyi rendszer létrehozásának folyamatát. Ügynökeik jelen vannak a cabal lemondásáról szóló véget nem érő tárgyalásokon, és próbálják a megállapodásokat a jezsuita tervekhez közelíteni. Ez a forrása azoknak a javaslatoknak, hogy a pápát tegyék meg az új M1-nek (monetáris irányítónak.) Ez az oka, hogy az új jezsuita pápa támogatja a központi világbank elképzelését. Ők is komolyan fontolgatják azt az ötletet, amely lehetővé tenné a globális adósság elengedést; ez úgy állítaná be őket, mint az emberiség megmentőit a "jóságos" Katolikus Egyház szárnyai alatt. Majd úgy népszerűsítenék a katolikus kultuszt, mint ami megújult, a nyilvánosság számára vonzóbb módon, ezután fokozatosan magukba olvasztanának más vallásokat (kezdve a Buddhizmussal), amíg el nem érik céljukat: egy globális vallási elmeprogramozási kultuszt - ugyanakkor a Katolikus Egyház korábbi szörnyűségeit továbbra is titokban tartanák.

Speciális elkülönített CIA programokon keresztül oly mértékig beszivárogtak az igazságkereső mozgalomba, hogy az alternatív média információinak 70%-a dezinformáció, mely közvetlenül vagy közvetve jezsuita forrásokból származik. Van egy listám azokról az emberekről és csoportokról ezen igazságkereső/felszabadító mozgalmon belül, akik vagy közvetlen jezsuita irányítás alatt állnak, vagy a jezsuiták manipulálják őket, melyet lehet, hogy a közeljövőben nyilvánosságra hozok.

A jezsuiták az arkhónok irányítása alatt dolgoznak, hogy fenntartsák a Föld karantén állapotát. Jó tudni, hogy a jezsuita szervezet a Farnese család 16. századi alkotása, amely az egyik legerősebb Fekete Nemesi család Olaszországban.

Az egyik ok, amiért a jezsuiták létrehozták a II. Világháborút, hogy világszinten szervezzék meg az arany megszerzését, amivel finanszírozni tudják a fekete költségvetésű programjaikat, melyekkel bolygónk karantén helyzetét fenntartják (titkos űrprogram, mély földalatti katonai bázisok.) Az Arany Liliom egy jezsuita hadművelet volt, Yamashita tábornok báb volt a jezsuiták kezében:

https://s3.amazonaws.com/khudes/A-100-030-Q-001%3DHISTORY+REVISITED+(1).pdf

Itt érdemes megemlíteni a Pozitív Templomosok szerepét a jezsuiták megbuktatásában. Egy stratégiailag zseniális lépéssel átmenetileg főellenségük, a Rothschildok mellé álltak, és együtt indították el az 1848-49-es Márciusi forradalmat a Memphis-Misraim egyiptomi szabadkőműves csoportokon keresztül Olaszországban, Franciaországban és Magyarországon. Ezek voltak az egyetlen olyan fő szabadkőműves csoportok, melyekbe a jezsuiták akkor még nem szivárogtak be.

A Márciusi forradalom Európában jelentősen csökkentette a jezsuiták hatalmát, mivel csökkentette a Fekete Nemesség befolyását, felszámolva a feudalizmust, és felgyorsítva ezáltal a rabszolgaság eltörlésének folyamatát világszerte. Sok ember életkörülménye kezdett javulni. Az emberiség figyelme is elkezdett áttérni az érzelmi alapú jezsuita vallási kontrollról az ész irányítása felé, melyet még inkább elősegített a tudomány és az általános oktatás.

Mondanom sem kell, hogy a Pozitív Templomosok és a Rothschildok közötti ideiglenes szövetség a Márciusi forradalommal együtt véget is ért.



Érdekes megjegyezni, hogy a Márciusi forradalmat annyi tömbarannyal finanszírozták, ami most nagyjából 10 millió dollárnak felelne meg. Egy drasztikus világméretű változás megszervezésének nem feltétlenül kell sokba kerülnie.

Jelenleg a Pozitív Templomosok egy másik, sokkal pozitívabb csoporttal kötöttek sokkal erősebb szövetséget, és együtt fogják örökre megsemmisíteni a jezsuita hatalmat a bolygó felszínén.

Ebben a pillanatban a jezsuiták az arkhónok fő operatív munkacsoportja, azzal a céllal, hogy továbbra is fenntartsák a föld vesztegzárát.

A korábbi tábornokuk Hans Peter Kolvenbach hathatósan tartja fenn a félelem rezgését az emberek között a bolygó felszínén. Ő a mesterelme a 911 (ikertornyok) és a 311 (Fukushima) áltámadások mögött és ő a fő tervezője a szíriai konfliktusnak. Kényelemben él Libanonban közel a szíriai határhoz.

A pápai tanácsadó Heinz (Henry) Kissinger hozta létre a PI-40-et, azt a titkos csoportot, mely jelenleg a legfontosabb jezsuita kontroll alatt álló erő, amely megakadályozza a pozitív földönkívüli kapcsolatot:

https://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_F_2.htm#the_prominence

Az igazi ok amiért a jezsuiták létrehozták a CIA-t, az NSA-t, az NRO-t és az NGA-t az volt, hogy figyelemmel kísérjék és kiértékeljék a veszélyt, melyet a pozitív földönkívüli fajok jelentenek birodalmukra.

A CIA (Central Intelligence Agency - Központi Hírszerző Ügynökség) fő célja, hogy jezsuita-barát politikai rendszereket telepítsenek bolygó szerte azért, hogy pozitív földönkívüliekre vonatkozó politikát diktáljanak.

https://en.wikipedia.org/wiki/Georgetown_University

Talán érdemes megjegyezni, hogy számos CIA igazgató esett itt át jezsuita programozáson. George Tenet, aki a CIA igazgatója volt a 911-es esemény idején, a Georgetown Egyetemen végzett. David Petraues, aki CIA igazgatója volt néhány évvel ezelőtt, katonai ösztöndíjjal végzett a Georgetown Egyetemen. A korábbi CIA helyettes igazgató Michael Morell a Georgetown posztgraduális hallgatója volt. A jelenlegi CIA igazgató John O. Brennan bölcsész szakon végzett a Fordham Egyetemen, ami egy másik nagy jezsuita programozási központ.

A védelmi miniszterek is szerették sokszor látogatni a Georgetownt. Donald Rumsfeld, aki védelmi miniszter volt a 911-es támadás alatt, a Georgetownra járt (bár nem ment neki jól az iskola.) Robert Gates, aki 2006-2011 között volt védelmi miniszter, doktori fokozatot ért el a Georgetownon. Chuck Hagel jelenlegi védelmi miniszter a Georgetown professzora volt. A védelmi miniszterek szerepe az, hogy erősítsék a negatív hadsereget a jezsuiták ellenőrzése alatt. 2004-ig az volt a szerepük, hogy felügyeljék a mély földalatti bázisok létrehozásának folyamatát. 2004 után az Ellenállás az összes ilyen bázist megtisztította.

Az NSA (National Security Agency - Nemzetbiztonsági Ügynökség az USA-ban) fő célja, hogy nyomon kövessék kivétel nélkül az összes elektronikus hírközlést a bolygón, lehallgassák, elemezzék és értékeljék az összes üzenetet, amely kapcsolatot jelez jóindulatú Földönkívüli intelligenciával vagy az Ellenállással, mely kapcsolatok minden nyoma érzékelhető fenyegetést jelentene a jezsuita birodalomra.

Az NRO (National Reconnaissance Office - Nemzeti Felderítő Iroda az USA-ban) fő célja az, hogy folyamatosan figyelemmel kísérje bolygónk felszínén és környékén a pozitív földönkívüli kapcsolat bármely nyomát. Ha bármiféle ilyen kapcsolat történik, az NRO értesíti a negatív katonaságot, mely így vagy úgy eltávolítja a pozitív Földönkívüli kapcsolatot, mert tudják, hogy a jezsuita hatalomra veszélyt jelentenek.

Az NGA célja (National Geospatial-Intelligence Agency - Nemzeti Térinformatikai Hírszerző Ügynökség az USA-ban), hogy a bolygó teljes felszínét részletesen feltérképezze, mely a teljes irányítást szolgálja.

A jezsuiták hatalmi struktúrája az Egyesült Államokban így néz ki:

https://www.godlikeproductions.com/forum1/message1800251/pg1

A fenti embereken kívül szeretném megemlíteni Leon Panetta-t, aki védelmi miniszter is és a CIA igazgatója is volt, és akit a Santa Clara jezsuita egyetemen programoztak.

Janet Napolitano, aki egészen a közelmúltig a Belbiztonsági Minisztérium feje volt, diplomáját ugyanezen jezsuita egyetemen szerezte.

Talán meg akarjátok nézni az Egyesült Államokban található 10 FEMA régió térképét:



Hasonlítsátok össze az Egyesült Államok 10 jezsuita tartományával:



Tisztázásképpen, nem azért mutatom be a jezsuiták terveit, hogy félelmet keltsek, hanem hogy tájékoztassak róla és tudatában legyünk a helyzetnek. Vannak működésben lévő Fényerők, és ők NEM engedik, hogy a jezsuiták terve sikerüljön.

A Fény győzelme közel van!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.