2020. június 27., szombat

A globális meditáció fontossága június 30-án

Idézet Cobra legutóbbi, 2020. június 25-i bejegyzéséből:

"Szóval, ha elérjük a kritikus tömeget június 30-án, sokkal szebb jövőre számíthatunk. Ugyan nem lesznek még azonnal nagy fizikai hatásai, a kollektív idővonalunk sokkal szebb irányba halad tovább és megakadályozunk számos negatív forgatókönyvet."

Az ezen idézet után következő link került lefordításra.
Eredeti angolul itt:

https://nogi1111.blogspot.com/2020/06/the-importance-of-global-meditation.html

Fordította: MCCS


A globális meditáció fontossága június 30-án

Írta: Iruka UminoEngedd meg, hogy emlékeztesselek a legfontosabb meditációnkra, a Vízöntő Kora Aktiváció 2. részére, ami június 30-án lesz. (Ennek előkészítő meditációja volt június 21-én, szóval még tarts ki, ez még csak az előkészítő meditáció volt! :-D )

A legfontosabb meditáció a Vízöntő Kora Aktiváció 2. része június 30-án! Vigyük hírét ennek a meditációnak!

Azt látom, hogy sokan beszélnek már róla a Twitteren, de még nem olyan nagy lelkesedéssel, mint az április 4-i meditációról. Akkor mindenki véget akart vetni a COVID-19-nek, szóval lehet, hogy ezért volt olyan sikeres.

Talán mindenki azon gondolkodik: "Várj, mi a Vízöntő kora? Mit értesz "2. rész" alatt? Érthető, hogy mindaz, amit csinálunk a leendő résztvevők többsége számára idegennek tűnik.

Úgy érzem fontos újra elmagyarázni, mit jelent a Vízöntő kora.Ha megértjük magát a Vízöntő korát, segít megértenünk a június 30-i meditáció jelentőségét és növeli az energiánk amikor elmagyarázzuk másoknak. Ahelyett, hogy vakon beszélnénk róla, erősítsük meg újra a jelenlegi helyzetet, a meditáció jelentését és fontosságát.

Mindenki tanakodik, aztán belefárad. Tudom, hogy szinte fogalmunk sincs arról, hogyan lehet mindezt elmagyarázni a többieknek, azoknak, akik semmit sem tudnak.

Ha egy meditáció nem éri el a kritikus tömeget, ami 144000 meditálót jelent, számos probléma adódik, és mi ezt nem akarjuk! Szóval tegyünk róla, hogy elérjük!

A pólusváltást illetően hallottam egy véleményt, de ezt az információt még nehéz lenne megosztani, mert megijesztheti az embereket. Ugyanakkor a pólusváltás nem álhír, ez a globális tény, tehát ez az információ jó volt arra, hogy tájékozódjanak az felébredt emberek.

Ha ennek a meditációnak más célja is van, mint bőséget és gyógyulást hozni mindannyiunk számára, akkor az hihetetlenül fontos a bolygó felszabadulási ütemtervének stabilizálása érdekében. Létezik a pozitív jövő terve mindannyiunk számára, ami a meditáció sikerességén alapszik, azon, hogy elérjük a kritikus tömeget.

2018 környékén az ESEMÉNY lehetősége kis híján elillant. Nem volt más reményünk mint várni a pólusváltásra és arra, hogy egy nagy cunami mindent elmosson. Ugyanakkor sikerült visszaállítanunk az idővonal pozitív oldalát 2019. elején és már látható az ESEMÉNY lehetősége 2025-ig.

Ez az oka annak, hogy Bill Gates vetőmag-bankot épít Norvégiában. 64 éves és nincs egyértelmű magyarázatunk, de Bill Gates készül valamire, ami a közeljövőben megtörténhet. A vetőmagok tárolása azt jelenti, hogy a jövőben az egész földet elmossa a víz. Nem hiszem el, amit egyik olvasóm is vél, hogy Bill Gates csak egy filantróp.

Bill Gates és még néhányan az elitből alapvetően mások halálát akarják. De meg akarnak tartani néhány rabszolgát maguknak. Hogyan gondolhatnánk, hogy majd jótékonykodik az emberiség jövője érdekében? Mellesleg, ez nem a távoli jövő.

A saját túlélése érdekében is teszi. Még ha a földet el is mossa a pólusváltás, túl akarja élni és az új világ istenévé válni. Engedd hát meg, hogy tisztázzam: ez nem egy trükk, ez a valóság.
Az elmúlt hat hónapban szinte minden nap dolgoztam. Fél évig szinte minden nap e-mailekre válaszolok és együtt dolgozom COBRA-val és tegnap COBRA azt mondta, hogy több pihenésre és gyógyulásra van szükségem. Lehet, de tíz napig mindent megteszek, június 30-ig.

Asztrológiai szempontból a Vízöntő kora egy nagy csillagászati ciklus, amelyben a Vízöntő energiája játszik szerepet. Néhány ezer évig tart (21160 év?), ez jellemzi a korszak lelkiségét és a civilizáció irányát.

Eddig a Halak, a konfliktusok és a kettősség korszakában voltunk (Fény - Sötétség).

A Vízöntő korában, amely hivatalosan december 21-én kezdődik (a téli napfordulón) 2020-ban, mindenki aktív lehet és ragyoghat saját szakterületén.

A Halak korától a Vízöntő koráig elmozdulva változások történnek. Amikor korszakváltás történik, a régi dolgok eltűnnek és új dolgok születnek. Ez történik most a Föld bolygón.

Látható, ahogy most a régi értékek, a régi hitrendszerek és a régi társadalmi rendszerek összeomlanak. A sötét erők, tudatában annak, hogy legyőzik őket és eltűnnek, most arra törekszenek, hogy a lehető legnagyobb zavart keltsék a társadalmunkban, mert természetesen túl akarnak élni.

Ha nem lenne olyan módszer, ami a Föld átmeneti időszakát békéssé és stabilabbá tenné, a sötét erők tervei szerint kellene élnünk.

Az utóbbi időben a japán tévében a reklámok folyamatosan azt közvetíti, hogy az egészségügyi, munkaügyi és jóléti minisztérium útmutatásával "meg kell szokni az új normát". Ez azt jelenti, hogy felkészítik az embereket arra, hogy mindenki pontosan azt tegye, amit a tévéműsorok mondanak.

Ez a sötét erők irányításának terve, az úgynevezett Új Világrend. "új világrend" = "új norma" nem igaz?

A sötétek terve nem egy aktív társadalomról szól, ahol az emberek fizikailag találkoznak, hanem egy halott világ, ahol nincsenek tényleges kapcsolatok… Egy olyan társadalom, ahol az emberek csak a számítógép képernyőjén találkoznak, és a valóságban gyűlölik egymást...

David Icke szerint az illuminátus egyik terve a "nem reproduktív szex". Elősegítik a kémcsövekben születő babákat. Nos, ez már a valóság. A disztópia filmek azt a világot tükrözik, amelyet az illuminátusok építeni akarnak. Ez egy olyan társadalom, ahol a mesterséges intelligencia és a robotok irányítják az embereket. Már beültettek olyan biochipet, amely figyelmezteti az embereket, hogy tartsák fenn a társadalmi távolságot (Illuminati szavai). Amit sokan csak városi legendának gondolnak, sorra vált egymás után valósággá.

Ha megértjük, mi folyik valójában, akkor rájövünk, hogy feltétlenül meg kell osztanunk és le kell horgonyoznunk a pozitív energiát a Földre. Elő kell készítenünk az utat az Aranykor felé.

Ez a globális Vízöntő Kora Aktiváció 2. részének célja.

Ha a meditáció résztvevőinek száma meghaladja a 144000 meditáló kritikus tömegét, ez globális gyógyító láncreakciót válthat ki. Ez a célunk.

Valójában e kollektív akarat energiája felhasználható a kvantummező tényleges megváltoztatására, hogy stabilizálhassuk a Föld pozitív jövőjének útját.

Minél több résztvevőnk van, annál több pozitív energiát generálunk, tehát ideális esetben kb. 1 millió résztvevőre lenne szükség.

Ami a régi univerzum végén történik, mondhatjuk, ugyanaz, mint egy Szilveszter este. Új év előtt mi itt Japánban nagytakarítást végzünk. Ugyanaz érvényes a Földre és az univerzumra. Mielőtt megérkezik az új kor, megtisztítjuk a lakóhelyünket. Globális szinten ez a pólusváltás okozta szökőár jelenti. Olyan, mintha a Föld megfürdene, hogy frissítse testét. Az előrejelzések szerint ez 2025 körül történik majd.

Addigra meg kell szabadulnunk a bolygón a sötét erőktől. (Sokan rájönnek, hogy a Corona-világ járvány nem természetes úton jött létre, sokkal inkább „Tervjárvány". Az Egyesült Államok sokkoló történelmi eseményeinek legtöbbje, mint például a 9 / 11 a nemzetközi kormányzati szintű elit bevonásával történt.) Az emberiség nem tud elmenekülni a Földről, tehát meg kell szabadulnunk tőlük a lehető leghamarabb. Június 30-án ezért meditálunk: hogy segítsük a Fényerőket a sötét erők eltávolításában.

A fényerőknek szüksége van a szeretet és a fény energiájára. A társadalomra gyakorolt kollektív pozitív energiák, amelyben mindannyiunk élete békés és bőséggel teli, valójában gyógyító energiákat hoznak a társadalom számára az egész világon és pozitív erővel bírnak a negatív erőkkel szemben.


A láthatatlan felsőbb birodalmakban a Fény és a sötétség közötti harc, hogy úgy mondjam, a gyönyörű Fény energiája és a torz sötétség energiája közötti harc.Ha elég sok szépséget, szeretetet és fényt terjesztünk ki világunkra, a fény győzni fog.

Másrészről a sötét erők hatalmas létesítményeket építettek pl- Svájcba és az Egyesült Államokba, hogy kvantum anomáliát okozzanak: terjesszék az anomáliát és a torzulást.

A sötét erők közismert és egyik legfontosabb okkultistája, Michael Aquino „a kilenc angyal szertartása” néven trapéz alakú nem szent geometria érvényesítésére szolgáló negatív okkult rituálét dolgozott ki, mint például a gyermekbántalmazás és a nemi erőszak, aminek célja, hogy terjessze a sötét energiát a bolygón.

Bárki, aki "összeesküvés-elméleteket" kutat vagy feltárta az igazságot, kíváncsi lehet, hogy a sötét erők elitje miért szereti ezeket a sötét okkult rituálékat. Azért, mert a sötét okkult rituálék és az okkult tudás energiaforrás a sötét erők számára. Nem fantasy, ez az igazság. A magasabb valóság.

De mit tehetünk a fény terjesztése érdekében? Ez a férfiak és a nők közötti szeretet energia a lélek szintjén. Vannak magas vibrációs kristályok, harmonikus frekvenciájú zenék is. Gyönyörű festmények, műalkotások és szakrális geometria, mint az Élet Virága. Az igazság terjesztése a fény terjesztése.Az egyéni meditáció erőteljes, de a tömeges meditáció összehasonlíthatatlanul erősebb pozitív energiát generál.

Június 30-án a Jupiter és a Plútó együtt állnak, tehát egy ritka égi esemény erejét fogjuk felhasználni, amely abban az időben a globális meditáció révén erőteljes pozitív hatást vált ki.

COVID-19, Bill Gates, oltás, 5G, intelligens város, mikrocsip beültetés, digitális valuták, tömeges megfigyelés, GMO… (Amikor az "intelligens" kifejezésről van szó, ez alapvetően az illuminátus terve. Az okostelefonokat népszerűsítik annak megakadályozására, hogy az emberek láthassák egymást, és akadályozzák a családdal és a barátokkal való interakciót.) Sajnos a sötét erők folyamatosan haladnak előre terveikkel.

Néhány "spirituális" ember azt mondja, hogy "minden rendben, amíg jól érezzük magunkat." Nem számít, mennyire érzed jól magad, az oltóanyagokat fejlesztik és az 5G területek most is folyamatosan bővülnek. Egyesek szerint a színfalak mögött tömeges letartóztatások és titkos vádemelések zajlanak, ám Bill Gates még mindig nagyon is él.

Még ha egy választáson szavazol is, az nem tükrözi a véleményed. Ha azt akarod, hogy tükrözze, a leghatékonyabb módszer az, ha demonstráljuk a tudatunk hatalmát.

Valójában megváltoztathatjuk a globális társadalmat, ha összhangba hozzuk a vágyunkat a pozitív világ megtapasztalásával. Ez a teremtés törvénye, a manifesztáció törvénye ebben a világban. (Három lépés: döntés → behívás → cselekvés) Ez ismét nem fantasy, hanem tudományosan bizonyított tény.

Erre az egyik példa, hogy láthatjuk a tömegmeditáció okozta változás. A világ minden tájáról 1,1 millió ember vett részt a koronavírus vége meditáción, és ez a Föld geomágneses mezőjén tüskéket képzett.

Köztudottá válik, ami már tudományosan bizonyított tény: a tömegmeditációk valóban csökkenthetik a bűnözési és öngyilkossági rátákat a társadalomban.

Itt szeretném hangsúlyozni, hogy ez nem vicc, nem vallás, nem rejtett negatív terv, vagy ilyesmi, hanem tisztán pozitív cselekedet a jövőnk védelme érdekében.

Június 30-án 7:48, csupán 20 percre

Annyit kell csak tenned, hogy követed az utasításokat, egyszerű dolgokat képzelsz el és kijelented a szándékod.

Íme a vezetett hanganyag: (csak hallgatni kell, és az útmutatás szerint végezni)Nincs szükség speciális technikára.
Kezdőknek is ajánlott.
Akkor is részt vehetsz rajta, ha az elsőn nem vettél részt.
Bárki elvégezheti, még az is, akinek ez az első alkalom. Nem szükséges jelentkezned.
Otthonról is csatlakozhatsz.
A résztvevők számát automatikusan megszámolják, és energiájuk is automatikusan áramlik.
Ezért biztonságos, különösebb kockázat nélkül, és szuper-jótékony hatással van a Földön mindenki számára.
Tehát kérjük, hogy folytasd és hívj meg minél több embert e globális meditációra.

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.