2020. június 4., csütörtök

Fehér Nemesek

Eredeti bejegyzés itt:
https://2012portal.blogspot.com/2012/08/white-nobility-i-have-received.html?fbclid=IwAR0yOOLbo7aL4HwnevC7Bq3mn08rGlCWjsodOE7gLZ-eZaGmjJWe5g5hf6c

Utasítást kaptam, hogy hozzak nyilvánosságra néhány okkult információt.

Ez az első az elkövetkező néhány írásom közül amelyben nyilvánosságra hozok néhány pozitív csoportot, akik eddig még nem kaptak nyilvánosságot és a bolygó felszabadításáért dolgoznak, egyesek közülük évezredek óta.

Az első ilyen csoport a Fehér Nemesség. Az emberi történelem során nem minden arisztokrata család szövetkezett a caballal. Sokan passzívan álltak ellen, néhányan tettlegesen is. A 'nemesi kötelesség' (noblesse oblige) számukra nem üres frázis hanem belső parancs, hogy segítsék az emberiség kevésbe szerencsés, szegényebb részét. A leghíresebb Fehér Nemesi család a Medicieké, akik segédkeztek a reneszánsz megszületésében, mely a mai modern világunkat megalapozta.

Közös e nemes családokban az okkult hagyomány, ami néhány ezer évre nyúlik vissza az ősi Róma, Görögország és Egyiptom misztériumiskoláihoz. Az Istennő Misztériumok az ő legnagyobb titkuk és a legfontosabb okkult fegyverük a caballal szemben. Számos Fehér Nemes család erősen kötődik Mária Magdolna és a Grál misztériumaihoz és kapcsolatban állnak Pozitív Templomos csoportokkal.


                                                               Az Istennő él 

A Fekete Nemes családok - akik a jezsuitákhoz kötődnek - allergiásak az Istennő energiára. El szeretnék törölni a bolygó felszínéről, ahogyan azt több alkalommal meg is próbálták már az idők folyamán. A legfőbb Fekete Nemes családok közvetlenül az arkhónoktól kapják a parancsaikat és az Istennő elleni összeesküvés magját képezik. Okkult háborút folytatnak a Fehér Nemesek ellen, akik a Fényt próbálják terjeszteni és az olyan nőies minőségeket támogatják, mint a könyörületesség, az érzékenység, a kreativitás, szeretet...

A Rothschildok csak szeretnének nemesek lenni (ugyanis az eredetük két és fél évszázadra tekint vissza csupán és a német Bauer családból származnak, mely magyarra fordítva parasztot jelent) és nem egészen értik az okkult háborút, ami a legfelsőbb körökben zajlik, mivel ezen ismeretek köréből kihagyták őket. Emellett túlságosan elmerültek az anyagi világban. Eközben a Rockefellerek egyszerű átlagemberek és fogalmuk sincs arról, mi történik valójában.

Jelenleg a legtöbb Fehér Nemesi család Olaszországban tartózkodik és a Fekete Nemesség ellenpólusaként tevékenykednek. Az elmúlt két évszázadban elvesztették vagyonuk jelentős részét, de a pozitív okkult hagyományaik nagyon is élnek. Neveiket még nem lehet nyilvánosságra hozni, fáradhatatlanul dolgoznak az emberiségért a háttérben. A közvélekedéssel ellentétben közvetlenül nem köthetőek a Savoya családhoz. Néhányan közülük részt vesznek az új igazságos pénzügyi rendszer létrehozásában, amely a jelenlegit váltja le a közeljövőben, egy másik csoport a régmúlt korok okkult tudásának felfedésén dolgozik. Utasítást kaptam az Ellenállástól, hogy vonjam be a Fehér Nemességet az Álomvilág Műveletbe (Operation Dreamland), amely része a bolygó felszabadítására vonatkozó Tervnek. Azok, akik szeretnének közülük ebben részt venni, felvehetik velem a kapcsolatot a cobraresistance@gmail.com címen.

A Fény győzelme!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.