2020. június 25., csütörtök

Vízöntő Kora Aktiváció Frissítés

Eredeti bejegyzés itt: 

http://2012portal.blogspot.com/2020/06/age-of-aquarius-activation-update.html

Fordította: MCCS

Több mint 40 000 ember vett részt az Előkészítő, toborzó meditációnkon a Napfogyatkozás pillanatában és ez látványosan megnövelte annak az esélyét, hogy elérjük a kritikus tömeget a fő meditációnkon június 30-án.

Néhány nappal az Előkészítő meditáció előtt a Tajvani csapat egy Plejádi felhőhajót látott, aki éppen rácsmunka előkészítést végzett a Csiaji Sárkány örvény aktivációhoz:


Megjegyzés: Felhőhajó Cobra - "Egy fizikai felhőben lévő víz körbezárja az űrhajót és így az űrhajó nem látszódik, lehetővé teszi, hogy a felhő körülölelje. Néhány felhőben speciális űrhajó szerkezetek helyezkednek el, egyfajta kupolák.
Ezek tulajdonképpen "felhőhajók". A "felhőhajók" olyan felhők, melyek éteri űrhajók körül gyűlnek össze. Ez az egyik módja annak, ahogy az éteri űrhajók láthatóvá válnak a fizikai síkon. Ez annak az "óvatos" közzétételnek az egyik fajtája, amely jelenleg zajlik.
Fontos megérteni, hogy a felhő alakja nem teljesen az űrhajó alakját tükrözi vissza, mert létezik néhány természeti erő és elem, melyek kialakítják a felhő alakját. Ilyen tényezők pl. a páratartalom, szélirány, stb. De a hajó alapvető szokásos alakja így is felismerhető.”


A Sárkány örvényt sikeresen újraaktiválták több, mint 200 éves alvó állapotából és a Tajvani csapat ezt a mozaik fotót készítette a Gyűrűs Napfogyatkozásról, közel az örvény helyszínéhez:


Néhány ember úgy érzi, hogy az április 4-i meditációnkon semmit sem értünk el. Ez abszolút nem igaz. Anélkül a meditáció nélkül a Jezsuiták tervei a világuralmat illetően a jelenlegihez képest sokkal előrehaladottabb szakaszban lennének.

A koronavírus járvány szintén sokkal visszafogottabb. Alul a grafikonon láthatjátok, hogy a járvány terjedésének csúcspontja pontosan április 4-én volt, majd az üteme lecsökkent legalább másfél hónapra. A Kék vonal a grafikonon mutatja a legvalószínűbb járvány terjedés lehetőségét a meditáció nélkül, ami azt idézte volna elő, hogy most több tízmillió igazolt eset lenne.


És a meditációnk április 4-én nagy hatással volt a planetáris plazmamezőre és a Schumann rezonanciára is:

https://3dotsinabox.com/202054.html

Szóval, ha elérjük a kritikus tömeget június 30-án, sokkal szebb jövőre számíthatunk. Ugyan nem lesznek még azonnal nagy fizikai hatásai, a kollektív idővonalunk sokkal szebb irányba halad tovább és megakadályozunk számos negatív forgatókönyvet:

https://nogi1111.blogspot.com/2020/06/the-importance-of-global-meditation.html

A Fényerők azt mondták az aktivációnk pillanatában újra kell aktiválni a kettős Párizs/Versailles Istennő örvényt 200 éves alvó állapotából.

Szükség lenne egy tiszta szívű emberre Párizsból, aki komoly vezetői képességekkel rendelkezik ahhoz, hogy előkészítse annak az örvénynek az újraaktiválását, majd rendszeres, heti fizikai Rózsa Rendje találkozókat tartson Párizsban. Ha ilyen személy vagy és vezettetést érzel, felveheted velem a kapcsolatot a project501@tutanota.com címen további utasításokért olyan gyorsan, amilyen gyorsan lehet, mivel a következő néhány napban mindent elő kell készítenünk.

Néhány nap múlva lesz egy másik rövid frissítés a Vízöntő Kora meditációról.

Instrukciók a meditációnkhoz:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/06/terjesszetek-vizonto-kora-aktivacio-2.html

És videók, több, mint 30 nyelven:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/06/vizonto-kora-aktivacio-frissites-es-egy.html

A Fény győzelme!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.