2020. június 13., szombat

Kedves Fénycsalád!

Eredeti bejegyzés itt:
https://stargate2020.blogspot.com/2020/06/dear-family-of-light.html?fbclid=IwAR3YockH_CMawwkzg0r-S5V0566k9ca9b8xCx-SfKQ9U9PAFE9jSRcZzbYo


Fordította: MCCS

Biztosak vagyunk benne, hogy az idő előrehaladtával mindannyian érzitek felelősségünk növekedését. A cselekedeteink óriási hatással bírnak az egész bolygó sorsára nézve. Tudjuk, hogy mindannyian fáradtak és kimerültek vagytok, ahogy mi is, de mindig emlékezzetek rá, hogy miért jöttetek ide. Rengeteg dolgunk van és a munka nagy része még csak előttünk áll. Ezért nagyon fontos, hogy nem mondtok le magatokról és nem adjátok fel a küldetéseteket a Föld bolygón.

Napról napra egyre közelebb kerülünk az Eseményhez.
Érzitek? Még mindig izgalommal tölt el benneteket? Oly annyira mint amikor először hallottatok róla? Tudatában vagy annak, hogy milyen fontos vagy ebben a folyamatban? Sosem kellene ebben kételkedned.
Elérkezett az idő. A te időd.
Azért vagyunk itt, hogy emlékeztessünk arra, hogy te egy végtelen teremtmény vagy aki a történelem egy bizonyos pontján egy isteni küldetéssel leereszkedtél ide, hogy segítsd az emberiséget a felszabadításukban.
Azért vagyunk itt, hogy emlékeztessünk, hogy végtelen erővel rendelkezel és a döntéseid és a tetteid meglehetős hatással vannak a Föld Bolygóra.
Azért vagyunk itt, hogy emlékeztessünk, hogy nyílj meg az isteni mivoltodra és foglald el méltó helyedet.
Azért vagyunk itt, hogy emlékeztessünk, hogy nyisd meg a szívedet amennyire csak tudod és terjeszd ki ezt a szeretetet magad körül.
Azért vagyunk itt, hogy emlékeztessünk, hogy térj vissza ahhoz aki valójában vagy.
Ahogy mondtuk, elérkezett az idő és egyre közelebb kerülünk ahhoz amit már sok életen keresztül vágytunk. Egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy befejezzük a Földi küldetésünket mint 3. dimenziós lények.
De addig is, fontos dolgokat kell még megtennünk. Együtt!
Nem kell elmagyaráznunk nektek, hogy mennyire fontos a meditálás és az, hogy részt vegyünk a tömegmeditációkon. Ha körülnézel a világban, valószínű, hogy nincs kétséged ennek prioritásáról. És újra itt vagyunk! Az emberiség történetének legsikeresebb áprilisi meditációja után, az idő ismét elérkezett, hogy egyesüljünk!
Elérkezett az idő és szükségünk van mindannyiótokra!
A korábbi közös együttműködésünk során tömegeket sikerült megmozdítanunk világszerte.
Tegyük meg ismét! Benne vagy? A világnak szüksége van ránk! A szeretteinknek szüksége van ránk!
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket két közelgő meditációra, melyek kiemelt prioritásúak az emberiség jövőjét illetően.

Nr1: BÉKEMEDITÁCIÓ – 2020. 06. 14. 17:10
Minden részletet itt találsz:


Nr2.: VÍZÖNTŐKORA AKTIVÁCIÓ 2.RÉSZ – 2020. 06. 30.
Minden részletet itt találsz:

Az elmúlt hónapokban az emberek tömegesen ébredtek fel. Reményeink szerinte ez könnyebbé teszi mindannyiunk számára azt, hogy meghívjuk és bevonjuk őket is ebbe a folyamatba. Szóval, ha vezettetést érzel, kérjük, hogy tegyél meg mindent amit csak tudsz, hogy hírét viszed ezeknek a meditációknak és annyi embert toborzol amennyi csak lehetséges.
Azt is reméljük, hogy mindazok a Csillagmagok és Fényharcosok akik elválasztva érzik magukat a Felsőbb Énüktől és feladták a küldetésüket, visszatérnek a szívükbe és idővel ismét velünk lesznek.
Nagyon fontos, hogy bármi is történt a múltban vagy az utadon, próbálj megbocsátani magadnak és másoknak. Egyek vagyunk! Kérünk, hogy erre mindig emlékeztesd magad!

És Szereeeess!!
Szeressétek magatokat feltétel nélkül gyönyörű lelkek! Itt kezdődik minden!
Nem vagytok egyedül, sosem voltatok. Mi mind itt vagyunk veletek és kéz a kézben megyünk előre amíg a Föld felszabadításra kerül!
Ezért vagyunk itt. Ez a mi igazi küldetésünk. Fejezzük be!
A 3 dimenziós lineáris idő ezen pontján, fontos lenne, hogy megpróbáld visszahívni az emlékeidet.

A legtöbb ember kitörölt memóriával rendelkezik.
Meditálj! Kapcsolódj a Felsőbb Éneddel mely tartalmaz minden emléket.
Miután a korábbi létezések emlékei visszatérnek, senki sem lesz már kitéve a megtévesztés befolyásának. Szabadítsd fel önmagad, Az elválasztottság nem létezik. Nincs hierarchia. Minden létező ugyanolyan értékes. Légy szuverén.
Pontosan abban a pillanatban vagyunk amikor a fény mandaláink tagjaira rátalálunk, az elsődleges családunkra, akik nem feltétlenül a vér szerinti kötelékeinkhez tartoznak. Az elkövetkező időszakban, figyelj oda azokra akikkel találkozol, mindenkire akivel valamilyenféle kommunikációt folytatsz. Légy kedves mindenkihez. Az ilyen látszólag véletlen találkozók most csodákat rejthetnek. Tartsd meg a tudatos figyelmedet.
“TE VAGY A CSILLAGKAPU…., TE VAGY A BEJÁRAT…”
TE VAGY A FÉNY!
Legyetek Áldottak, Pearl, A'nakhe, Watashi

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.